چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۴۳ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۲۴۷
فیلم و سینمای ایران

شکایت همسر وحید مرادی ازفیلم شنای پروانه به خانه سینما و سازمان سینمایی

شکایت همسر وحید مرادی از فیلم شنای پروانه,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
همسر وحید مرادی صبح سه‌شنبه درخواست رسیدگی به موضوع فیلم «شنای پروانه» را به خانه‌ی سینما و سازمانی سینمایی تحویل کرد. تیزری که پیش از این از فیلم شنای پروانه منتشر شده بود امیر آقایی، بازیگر این فیلم را نشان می‌داد که ظاهری شبیه به وحید مرادی داشت. این تیزر شبیه به یکی از کلیپ‌های وحید مرادی بود که در اینستاگرام منتشر شده بود. گریمور شنای پروانه نیز گفته بود: «گریم هاشم الهام گرفته از چهره وحید مرادی است»

به گزارش انصاف نیوز، صبح روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد همسر وحید مرادی همراه وکلای خود وارد خانه‌ی سینما شد تا درخواست رسیدگی به کپی‌برداری یکی از شخصیت‌های فیلم شنای پروانه از همسرش که دو سال پیش در زندان رجایی‌شهر به قتل رسید را چهار روز قبل از اکران فیلم به ثبت برساند.

در زمان مراجعه، خانه‌ی سینما به خاطر همزمانی با تشییع محمدعلی کشاورز خلوت است. از ماجرای پیش آمده عصبانی بود و می‌گفت مثل بقیه‌ی کسانی که اتفاق مشابهی برای آنها افتاده نیست و تا آخر ماجرا ایستاده است. مشورتی با وکلای خود می‌کند و متن درخواست را با هم می‌خوانند. در متن درخواست اعلام شده بود که «با توجه به تشابهات موجود از شخصیت مرحوم وحید مرادی بدون کسب اجازه از بازماندگان ایشان استفاده شده است».

به دفتر مدیر عامل خانه سینما می‌روند اما منوچهر شاهسواری، رییس خانه سینما حضور ندارد، منشی متن درخواست را می‌گیرد اما همسر وحید مرادی شروع به صحبت و توضیح مسئله می‌کند و می‌گوید: «اگر وحید فرد مثبتی نبود از نظر بعضی‌ها خب چرا فیلم می‌سازید و این تیزر را انتخاب می‌کنند و اگر خوب بوده و لوطی یک اجازه و احترامی لازمه» منشی می‌گوید این موضوع ارتباطی به خانه سینما ندارد و باید به دفتر معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی مراجعه کنید.

بعد از مراجعه به معاونت اعلام شده، مسئول بخش بعد از تحویل درخواست می‌گوید رسیدگی می‌شود! همسر مرادی تاکید می‌کند که عجله دارد و دوباره ماجرا را تعریف می‌کند، بین صحبت‌هایش می‌گوید: «فکر کن یکی رو دوست داری بعد بیان بی‌اجازه از روی چهره‌اش و حرف‌هاش کپی برداری کنند و فیلم بسازند آنوقت همین طور ساکت میشینی و منتظر رسیدگی میشی!». او ادامه می‌دهد: «چرا باید فیلمی که شخصیت اصلی‌اش دیگری است، تیزر فیلم مربوط به شخصیت‌های دیگه سناریو باشه؟ چون هدف مشخصی پشت این تفکر وجود داره، و قراره مخاطب رو جذب کنه اما با شخصیت پردازی از همسر من این کار رو انجام دادن که این کار اشتباه بزرگی است».

بیرون می‌نشینند تا نتیجه مشخص شود. خبرنگار انصاف نیوز با همسر وحید مرادی وارد صحبت می‌شود؛ می‌گوید: «چرا وقتی زنده بود این فیلم رو درست نکردن چرا از شخصیت‌های زنده‌ای که ادعای بزرگ بودن دارن و عشق سینما هستن و حتی نقش بادیگارد بازی می‌کنن و فکر می کنن مردمی هستند استفاده نکردن، اونها هم پولدارن و هم امکانات دارن، شوهر من پول نداشت براش مهم هم نبود اما معرفت داشت و وقتی با کسی یا علی می‌گفت، تا آخر پاش وا می ستاد. حالا من نمی دونم چرا تا یکی میمیره فکر میکنن هرکاری میتونن بکنند! چرا؟ چون مرده؟ ولی اشتباه کردن وحید مرادی زنده است چون من هنوز زنده‌ام و نمی‌ذارم اسم وحید مرادی از یادها بره.

محمد کارت! من میخوام از زندگی شخصی تو فیلم بگیرم ببینی چطوره. این کار سرک کشیدنه و من این موضوع را رها نمی‌کنم. مطابق قانون من حق قصاص قاتل شوهرم رو ندارم اما حق دارم از کسایی که از شخصیت شوهر من سو استفاده کردند شکایت کنم و تا آخرش هم این موضوع رو پیگیری می‌کنم. اگر یه بچه پنج ساله تیزر این فیلم رو به بینه می فهمه از کجا الگو برداری شده بعد نمی دونم چرا و چطور به این فیلم پروانه نمایش دادن. عکسا رو بذار پیش هم یه کلاه رو برداشتن بعد همسرم لکی حرف می‌زد این ترکی. ملت که بی‌عقل نیستن همه درک کافی دارند و متوجه سو استفاده می شون. آقای صدر عاملی شما که سابقه طولانی داری و کلی جایزه تو کارنامه هنری‌ات هست واقعاً فکر نکردید این وحید مرادی به هر حال کس و کاری داره و داغشون رو اینطوری تازه می‌کنی! چرا شخصیت مثبت فیلم تیزر نمیشه بعد آدم بد فیلم تیزر میشه!؟ چون شوهر من آدم بده شناخته شده و آخر با منتهای برنامه ریزی تو زندان به قتل به رسه! شوهر من یکبار در زندان رجایی شهر به قتل رسیده، من نمیذارم شنای پروانه قاتل دوم شوهرم باشه و تا نفس می‌کشم از اسم همسرم دفاع می‌کنم و اسمش رو زنده نگه می‌دارم.

شکایت همسر وحید مرادی از فیلم شنای پروانه,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

میدونم که خیلی‌ها علیه من حرف‌ها می‌زنند و خواهند زد بعضی‌ها بسته به شعورشون فحش مینویسن برای من، اینا اصلاً برام مهم نیست هرکی پشت من و همسر من حرف میزنه از مشکلات درونی رنج می بره و اصلاً برام مهم نیستن».

انصاف نیوز می‌پرسد از کارت شکایت دارد یا صدرعاملی؟، می‌گوید: «از هر دو شکایت دارم؛ تهیه کننده و کارگردان. امیر آقایی یعنی نمی‌دونه ادای کی رو درآورده قطعاً خوب می‌دونه و کلی تمرین و بازی کرده. وحید فوت کرده چرا زنده بود نمیساختین چرا وقتی مرد ساختین؟  نه تنها این بلکه فیلمایی که میدونین از زندگی کیا ساخته شده شکایت هم کردن بعداً ژست میگیرن که نه ما از جای دیگه ایده گرفتیم، از کجا ایده گرفتین؟ کارگردانا که نباید مثل اینستاگرامیا باشن که فقط میخوان جذب مخاطب کنن! اینا هنرمندن باید درد رو به گن، می‌بینن کی محبوبه از همون استفاده می‌ک‍نن.»

نعیم رضا نظامی چهارمحالی به همراه یکی از همکارانش (رضا صالحیه) که وکالت اولیا دم مرحوم وحید مرادی را بر عهده داشت، اینبار وکالت همسر وحید مرادی را بر عهده گرفته است. او می‌گوید: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ رسیدگی به پرونده قتل مرحوم وحید مرادی در دادگاه کیفری یک تهران به‌صورت غیر علنی برگزار شد تبعاً ضرورت داشت که مقدمات دفاع و بررسی پرونده با دقت صورت گیرد. این در حالیست که در این اثنا و در شرایطی که همسر ایشان در شرایط خاص روحی به سر می‌بردند به یکباره تیزرهای فیلم شنای پروانه به‌صورت گسترده در فضای مجازی مورد توجه مخاطبین قرار گرفت! از همان زمان همسر مرحوم مرادی قصد پیگیری موضوع را داشت اما با توجه به حساسیت پرونده از ایشان تقاضا کردیم این موضوع را به زمان دیگری محول نمایند. پس از برگزاری دادگاه با توجه به شیوع ویروس کرونا و مسائل پیش آمده این موضوع با وقفه مواجه شد و به یکباره در روزهای گذشته همسر مرحوم، از اکران عمومی این فیلم در روزهای آتی خبر دادند که در این راستا و بر مبنا وظیفه محوله و با توجه به جمیع ضوابط مقرر صلاح بر این شد تا ابتدا موضوع از طریق خانه سینما طرح شود و در صورت عدم اقدام مقتضی سایر طرق مقرر قانونی جهت بررسی تخصصی موضوع در دستور قرار خواهد گرفت. ولی متاسفانه در مراجعه روز جاری این موضوع را خارج از صلاحیت خانه سینما اعلام داشتند! و در این راستا مقرر به اعلام مراتب به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی گشت و در جلسه برگزار شده با مدیر کل محترم دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم، جناب آقای محمدرضا فرجی ایشان با روی باز و با سعه صدر تمام ادعاهای همسر مرحوم مرادی را گوش کردند و مقرر به رسیدگی لازم شد. این درحالیست که قضاوت نهایی راجع به فیلم شنای پروانه را مردم عزیز خواهند کرد. تبعاً با توجه به شرایط کشور و توصیه‌های اکید وزارت بهداشت امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اکران فیلمها در سینماهای کشور آغاز شود و رسیدگی به ادعای موکل نیز طبق ضوابط مقرر قانونی پیش خواهد رفت و آنچه به نظر می‌رسد موکل در رسیدن به هدف بشدت مصمم است.

  • 20
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش