جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۵۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۰۱۰۶
فیلم و سینمای جهان

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت؛ از Mother’s Mercy تا Last of the Starks

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

روزیاتو | برگرفته از سری رمان ها فانتزی ترانه ای از یخ و آتش (A Song of Ice and Fire) نوشته جرج آر آر مارتین، سریال بازی تاج و تخت (Game of Thrones) یک مجموعه تلویزیونی درام فانتزی است که توسط دیوید بنیاف و دی بی ویس برای HBO ساخته شده است. پخش این سریال در آوریل ۲۰۱۱ آغاز شد و در می ۲۰۱۹ با ۷۳ قسمت در هشت فصل به پایان رسید. این سریال در قاره های خیالی وستروس و اسوس روایت شده و داستان های مختلفی را دنبال می کند، از جمله تاج و تخت آهنین هفت قلمرو پادشاهی وستروس، آخرین بازماندگان خاندان سلطنتی مخلوع این سرزمین و نگهبانان شب. سریال بازی تاج و تخت دارای گروهی از بازیگران است که تخمین زده می شود بزرگ ترین گروه بازیگران در تاریخ تلویزیون باشند، با پنج بازیگر اصلی که در هر قسمت از فصل آخر ۱ میلیون دلار دستمزد گرفتند، دستمزدی که آن ها را به برخی از پردرآمدترین بازیگران تلویزیون تبدیل می کند.

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

بازی تاج و تخت یکی از گران ترین و پرهزینه ترین سریال هایی است که تاکنون ساخته شده و تنها هزینه ساخت فصل اول آن ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار برآورد شده است. فصل دوم برای نبردهای مهم و هیجان انگیزی مانند نبرد بلک واتر ۱۵ درصد افزایش بودجه دریافت کر. سپس، میانگین بودجه هر قسمت بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ حداقل ۸ میلیون دلار بود. فصل ششم شاهد بودجه ای بیش از ۱۰ میلیون دلار برای هر قسمت بود که در مجموع به ۱۰۰ میلیون دلار رسید، هزینه ای که رکورد هزینه تولید یک سریال را به نام خود ثبت کرد. زمانی که فصل آخر به پایان رسید، بودجه تولید حدود ۱۵ میلیون دلار برای هر قسمت بود. برای سریالی با بودجه ای هنگفت، کدام قسمت پرهزینه تر بود؟ در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت آشنا کنیم.

۱۰- Mother’s Mercy (8 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ که فصل های ۲ تا ۵ را پوشش می داد، هزینه تخمینی هر قسمت از سریال بازی تاج و تخت حدود ۸ میلیون دلار بود. دهمین و آخرین قسمت از فصل پنجم بازی تاج و تخت، با نام “رأفت مادر” بود که پس از حمله استنیس برثیون به وینترفل و پیاده روی شرم سرسی لنیستر در خیابان های کینگز لندینگ اتفاق افتاد. علاوه بر این، این قسمت با خیانت و به ظاهر قتل جان اسنو در دیوار به پایان رسید و سرنوشت او تا شروع فصل ۶ نامشخص باقی ماند.

اپیزود “رأفت مادر” نسبت به قسمت های قبلی هزینه بیشتری داشت و این به دلیل شیوه اجرای کفاره سرسی بود که با استفاده از دو بازیگر زن فیلمبرداری شد. لنا هیدی که نقش این شخصیت را بازی می کند، این پیاده روی را با یک پیراهن بژ ساده و بلند انجام داد. بدلکارش، ربکا ون کلیو این سکانس را به شکل تمام عریان بازی کرد. سپس این بازی ها با هم ادغام شدند و کلوزآپ هایی از حالات چهره هیدی و لانگ شات هایی از پیاده روی ون کلیو در شهر را با هم ترکیب کردند. علاوه بر این، در برخی موارد از جلوه های ویژه کامپیوتری برای قرار دادن سر هیدی روی بدنه وان کلیو استفاده می شد.بیش از ۱۰۰۰ هنرپیشه برای بازی در نقش بدل لینا هیدی درخواست دادند و هفت فینالیست برای تست بازیگری به بلفاست، ایرلند شمالی پرواز کردند که در نهایت وان کلیو از میانشان انتخاب شد. این صحنه شش دقیقه ای شامل ۵۰۰ سیاهی لشکر نیز بود.

۹- Blackwater (8 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

اپیزود “بلک واتر” نهمین قسمت از فصل دوم سریال بازی تاج و تخت است و پرهزینه ترین ترین قسمت فصل نیز بود. داستان این قسمت، نبرد خلیج بلک واتر را دنبال می کند، جایی که دست راست پادشاه، تیریون لنیستر، از کینگز لندینگ در برابر نیروهای دریایی مهاجم استنیس برثیون که به دنبال گرفتن تاج و تخت آهنین برای خود است، دفاع می کند. این قسمت هیچ خط داستانی خارج از کینگز لندینگ ندارد و تنها در یک مکان اتفاق می افتد.

برای فصل دوم، HBO بودجه ۶ میلیون دلاری برای هر قسمت را تصویب کرده بود. با این حال، تهیه کنندگان برنامه می خواستند مقیاس کامل نبرد را همانطور که در رمان مارتین شرح داده شده بود، به تصویر بکشند، بنابراین تهیه کنندگان اجرایی موفق شدند HBO را متقاعد کنند که ۲ میلیون دلار دیگر برای این قسمت و یک هفته فیلمبرداری اضافی تصویب کند. هزینه نهایی ساخت اپیزود “بلک واتر” حدود ۸ میلیون دلار بود.

۸- Hardhome (10 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

در حالی که اپیزود “رأفت مادر” برای ساخت پیاده روی شرم سرسی در خیابان های کینگز لندینگ مقداری هزینه اضافی برد، عنوان پرهزینه ترین ترین قسمت فصل ۵ به اپیزود ۸ با نام “هاردهوم” می رسد. داستان اصلی این اپیزود در مورد نبرد بین نیروهای جان اسنو و ارتش مردگان در هاردهوم است، جایی که جان اسنو به کمک دوستان خود از مردمان آزاد با سربازان پادشاه شب درگیر می شود.

فصل ششم بودجه ای در حدود ۱۰۰ میلیون دلار داشت که به هر یک از این ۱۰ قسمت ۱۰ میلیون دلار اختصاص داده شد.برای “هاردهوم”، جلوه های ویژه کامپیوتری لسیار سنگین بود و کیت هرینگتون مجبور شد برای بی نقص دن سکانس های نبرد، هر سکانس را چندین بار اجرا کند. هر مبارزه نیاز به سه برداشت داشت که در آن ها هرینگتون با فردی با لباسی سبز رنگ مبارزه می کرد، و سپس با یک نفر با گریم کامل، و سپس یک برداشت بدون حریف که در آن در واقع به فضای باز ضربه می زند. علاوه بر این، ۴۰۰ نفر سیاهی لشکر و ۵۰ نفر بدلکار نیز برای این سکانس مورد نیاز بود.

۷- The Battle of the Bastards (11 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

با بودجه تقریبی ۱۱ میلیون دلاری، نهمین قسمت از فصل ششم بازی تاج و تخت با نام “نبرد حرامزادگان” به عنوان یکی از بهترین قسمت های تلویزیونی تمام دوران ها مورد تحسین منتقدان قرار گرفت. فیلمبرداری صحنه نبرد اصلی این اپیزود با استفاده از ۵۰۰ نیروی سیاهی لشکر، ۶۰۰ بازیگر و ۷۰ اسب، به مدت ۲۵ روز به طول انجامید.

این قسمت لحظه به لحظه و به ترتیب زمانی ضبط شد .یک سکانس ۸۰ برداشت در روز را شامل می شود. در این قسمت جان و سانسا در وینترفل با رمزی بولتون روبرو می شوند، در حالی که دنریس به دشمنانش ضدحمله می زند و ثیون و یارا در میرین در محاصره قرار گرفته اند.

۶- Winterfell (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

فصل آخر سریال بازی تاج و تخت تنها با شش قسمت، گران ترین فصل سریال است. فصل هشتم بودجه ای ۱۵ میلیون دلاری برای هر قسمت داشت که در مجموع به ۹۰ میلیون دلار برای این فصل می رسید. باتوجه به اینکه تولید هر قسمت ۱۵ میلیون دلار هزینه داشت، منطقی به نظر می رسد که هر یک از ۶ قسمت فصل ۵ در این فهرست قرار بگیرند. اولین قسمت “وینترفل” است که در ۱۴ آوریل ۲۰۱۹ پخش شد.

در این قسمت دنریس و جان را می بینید که به وینترفل می رسند، بعد از اینکه جان با دنریس بیعت می کند. جان خواهر و برادر استارک خود، برن و آریا را بعد از مدت ها بار دیگر دیدار می کند، در حالی که ثیون گریجوی تلاش می کند خواهرش را از دست عمویش نجات دهد. در کینگز لندینگ، کایبرن (دست راست سرسی) بران را استخدام می کند تا جیمی و تیریون لنیستر را در صورتی که از جنگ جان سالم به در ببرند، ترور کند.

۵-  Knight of the Seven Kingdoms  (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

در ۲۱ آوریل ۲۰۱۹، اپیزود “شوالیه هفت پادشاهی” به عنوان دومین قسمت از فصل آخر بازی تاج و تخت منتشر شد. این اپیزود به یک اپیزود بطری تشبیه کرده اند که به طور کامل در وینترفل رخ می دهد و تجمع نیروهای مدافع وینترفل قبل از نبرد بین زندگان و مردگان را به تصویر می کشد. در این قسمت که پر از دیالوگ بوده و کند پیش می رود، جیمی باید به خاطر اشتباهات گذشته اش با قضاوت روبرو شود، تصمیمات تیریون مورد تردید قرار می گیرد، سانسا و دنریس در مورد آینده بحث می کنند، باقیمانده نگهبانان شب دوباره به هم می پیوندند و نبرد وینترفل مورد بحث قرار می گیرد.

۴- The Long Night (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

“شب طولانی” سومین قسمت از فصل هشتم بازی تاج و تخت است که در ۲۸ آوریل ۲۰۱۹ پخش شد و طولانی ترین قسمت این مجموعه با ۸۱ دقیقه بود. همانند قسمت قبلی، این قسمت هم به طور کامل در وینترفل اتفاق می افتد و نبرد نهایی بین ارتش های زنده و ارتش مردگان را به تصویر می کشد و در نتیجه به یکی از روایت های کلی سریال که داستان پادشاه شب است، پایان می دهد. شب طولانی یکی از مورد انتظارترین اپیزودهای سریال بود اما به دلیل نورپردازی تاریک و نبردی که انتظار می رفت در بیش از یک اپیزود به تصویر کشیده شود باعث نارضایتی و ناامیدی طرفداران سریال شد.

۳- The Last of the Starks (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

پس از “شب طولانی”، اپیزود “آخرین استارک ها” است که به بینندگان نشان می دهد که کل سریال هرگز بر نبرد با وایت واکرها متمرکز نبوده است. در عوض، داستان سریال درباره آخرین نمایش بین سرسی و دنریس در کینگز لندینگ بوده است.

این قسمت که در تاریخ ۵ مه ۲۰۱۹ پخش شد، عواقب نبرد قسمت قبلی را نشان می دهد در حالی که صحنه را برای رویارویی نهایی آماده می کند، جایی که دنریس، جان و نیروهای باقیمانده آن ها برای درخواست تسلیم شدن سرسی به سمت کینگز لندینگ رهسپار می شوند. علاوه بر این، “آخرین استارک ها” شامل ضیافتی در وینترفل، مراسم خاکسپاری مردگان، به رسمیت شناختن گندری به عنوان یک برثیون مشروع، پیشنهاد ازدواج او به آریا، و رابطه عاشقانه برین و جیمی است.

۲- The Bells (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

قسمت ماقبل آخر فصل هشتم و پایانی سریال بازی تاج و تخت با نام “زنگ ها” در تاریخ ۱۲ مه ۲۰۱۹ پخش شد. در این فیلم نبرد نهایی برای کنترل تاج و تخت آهنین، بین ارتشی به رهبری دنریس تارگرین و سرسی لنیستر و مردم کینگز لندینگ به تصویر کشیده می شود. در این قسمت، تیریون، جیمی را از زندان دنریس آزاد می کند، به واریس خیانت کرده و خیانت او به دنریس را فاش می کند، آریا و سندور به دنبال انتقام شخصی هستند و جان برای حمله به ارتش لنیستر آماده می شود.

دنریس بعد از کشته شدن مشاور دوست داشتناش، میساندی، سوار بر دروگون شهر را به آتش می کشد. این قسمت به خاطر جلوه های ویژه، بازیگری و تدوین خوبش مورد تحسین قرار گرفت، اما سرعت روایت و منطق داستان به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و منجر به دیدگاه های متضادی نسبت به اپیزود “زنگ ها” شد.

۱- The Iron Throne (15 میلیون دلار)

پرهزینه ترین اپیزودهای سریال بازی تاج و تخت,سریال بازی تاج و تخت

“تخت آهنین” که در ۱۹ مه ۲۰۱۹ پخش شد، به عنوان پایان فصل هشتم و همچنین پایان کل سریال بازی تاج و تخت بود. در این قسمت شخصیت ها پس از نابودی کینگز لندینگ توسط دنریس، با عواقب آن دست و پنجه نرم می کنند و در نهایت مشخص می شود که چه کسی بر وستروس حکومت خواهد کرد. خود این قسمت با سوختن تخت آهنین به پایان رسید.

پیچ و تاب های داستان نوانست عدالت را در مورد سرنوشت برخی شخصیت ها اجرا کند و در نهایت دنریس حس عدالت را از دست می دهد و جان برای خیر بزرگ تر به او خنجر می زند. تنها دو نفری که از این سریال پیروز بیرون آمدند، سانسا و برن استارک بودند. سانسا ملکه شمال شد و برن فرمانروای شش پادشاهیِ باقی مانده را بدست آورد.

  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش