یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۳:۳۲ - ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۲۰۶
فیلم و سینمای جهان

۱۱ فیلم دارای بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما؛ از Heat تا The Untouchables

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

روزیاتو | از رویارویی های نمادین وسترن گرفته تا نبرد بین پلیس ها و سارقان و حتی عدالت جویان آتش به اختیار، برخی از بهترین فیلم های سینما، صحنه های تیراندازی و درگیری مسلحانه حماسی و هیجان انگیزی را به نمایش می گذارند. تماشاگران در این صحنه های اکشن هیجان انگیز به دنبال یک هیجان دیوانه وار هستند و می توانند با شخصیت های قهرمانِ بی باک و سرسخت خود زندگی کنند. تولید یک اثر سینمایی پیشرفته، از نظر بصری خیره کننده و سرگرم کننده می تواند بسیار دشوار باشد، اما وقتی فیلمسازان این کار را استادانه و با موفقیت انجام دهند، نتیجه کار تماشایی است. برخی از به یاد ماندنی ترین و بدنام ترین سکانس های اکشن حاوی چنین صحنه های باشکوهی است که جایگاه شان را در تاریخ هالیوود تثبیت می کند.

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

چه کیانو ریوز در نقش جان ویک در مسیر انتقام مرگ توله سگ محبوبش باشد، چه کلینت ایستوود که به مبارزه هم با بد و هم زشت بر می خیزد، و چه یاغیان مشهوری که در اوج شکوه و غرور از مخفیگاه خارج می شوند، سینما خانه لحظات بسیار باشکوهی بوده است .چند فیلم متمایز وجود دارد که واقعا از همتایان خود بهتر بوده و اوقات خوشی را برای بینندگان فراهم کرده اند. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با ۱۱ فیلم دارای بهترین سکانس های تیراندازی و درگیری مسلحانه آشنا کنیم.

۱۱- Desperado

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

فیلم اکشن نئو وسترن دسپرادو محصول سال ۱۹۹۵، آنتونیو باندراس را در نقش ال ماریاچی به تصویر می کشد، مردی که به دنبال انتقام از قاچاقچی مواد مخدری است که معشوقش را کشته است. فیلم رابرت رودریگوز به خاطر لحظات حماسی تیراندازی و نبردهای هیجان انگیزش مشهور است، اما با فاصله زیاد، به یاد ماندنی ترین و بهترین سکانس تیراندازی این فیلم زمانی است که ال ماریاچی به کافه تاراسکو می رسد، جایی که مردان رییس کارتل مواد مخدر در انتظار او نشسته اند. ماریاچی با جعبه گیتاری که در دست دارد ظاهر می شود، جعبه ای که بدون اطلاع تبهکاران، پر از اسلحه برای کمک به جنگ او با قاتلان نامزدش است.

درگیری مسلحانه خیره کننده و خوش ساختی که در ادامه رخ می دهد، کاملاً بی نقص و از نظر بصری نفسگیر است، جایی که ماریاچی همه انتظارات را غافلگیر کرده و تک تک تبهکاران را می کشد. کوئنتین تارانتینو که از دوستان نزدیک رودریگوز است، در این صحنه پرتنش نقش کوتاه بامزه ای را بازی می کند و پس از گفتن یک جوک در مورد متصدی بار و ادرار کردن، به عنوان سپر انسانی مورد استفاده قرار گرفته و توسط دوستانش کشته می شود.

۱۰- The Godfather

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

پدرخوانده را به راحتی می توان اوج کیفیت و اعتبار فیلم های مافیایی دانست. فرانسیس فورد کاپولا کارگردان این فیلم در کل فیلم به طرز استادانه ای تنش ایجاد می کند و در حالی که در طول فیلم تیراندازی های زیادی صورت می گیرد، همان طور که ازفیلمی با چنین موضوعی انتظار می رود، هیچ کدام از آن ها با پایان دراماتیک و سینمایی که مایکل کورلئونه (آل پاچینو) رقم می زند، قابل مقایسه نیست، جایی که مردانش سردسته های دیگر خانواده های مافیایی را می کشند و او در حال لذت بردن از غسل تعمید دخترش است. در حالی که این تیراندازی بسیار یک طرفه است، چرا که خانواده کورلئونه در غیرمنتظره ترین زمان ممکن به قربانیان خود حمله می کنند، ماهیت کمین آن، همراه با کنار هم قرار گرفتن این سکانس در کنار حضور مایکل در کلیسا، آن را به اندازه هر صحنه دیگری در این لیست به یاد ماندنی و تاثیرگذار می کند.

در حالی که این صحنه “برنده”شدن قهرمان داستان را نشان می دهد، این صحنه تبدیل شدن مایکل به یک تبهکار را به تصویر کشیده و وحشت تماشاگران از آنچه او به آن تبدیل شده را در پی دارد. سکانس غسل تعمید بسیار فرشته گونه، دوست داشتنی و مقدس بوده و نشانه آغاز زندگی جدیدی است.این مقایسه ترسناک با نقشه مایکل که همزمان در حال انجام است، در شرایطی که مردانش سلاح های خود را با ظرافتی همانند طرز کار کشیش با اقلام مقدس آماده می کنند، جایی برای تردید باقی نمی ماند که سران خانواده ها برای شروع زندگی جدید مایکل قربانی می شوند. مفهوم پویایی که کوپولا برای انتقال آن به مخاطب با این سکانس پایانی انتخاب می کند، این سکانس را در این فهرست قرار می دهد.

۹- The Untouchables

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

فیلم جنایی تسخیرناپذیران محصول سال ۱۹۸۷ و ساخته برایان دی پالما از بازیگران سرشناس هالیوود مانند کوین کاستنر، رابرت دنیرو و شان کانری استفاده می کند، جایی که در در آن الیوت نس (کاستنر)، مامور مبارزه با قاچاق مشروبات الکلی، تیم تسخیرناپذیرانش را تشکیل می دهد تا آل کاپون (دنیرو)، گانگستر بدنام را به زیر بکشد. این فیلم برنده جایزه اسکار، این مرد قانون بدنام را در حالی به تصویر می کشد که او و افسر همکارش، جورج استون در یک تیراندازی اسلوموشن بر روی پله های ایستگاه قطار یونیون استیشن هستند.

این صحنه دراماتیک، نس را در حالی نشان می دهد که در طول حمله غافلگیرانه گانگسترها، تلاش دارد از کودکی سوار بر کالسکه محافظت کند و هر چند تعداد تبهکاران بیشتر است، اما این دو موفق می شوند تمام گانگسترها را بکشند و مادر و کودک را در امان نگه دارند (اشاره ای بصری به شاهکار قدیمی رزمناو پوتمکین). آسوشیتد پرس این درام را “فیلمی فوق العاده، سرشار از همان شور و نشاط شدیدی که فیلم های گانگستری دهه ۱۹۳۰ را تا این حد جذاب کرد” نامیده است.

۸- The Devil All The Time

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

در حالی که شیطان تمام وقت در مقایسه با دیگر فیلم های این فهرست، فیلم کم تر شناخته شده ای است، اما پایان بندی هیجان انگیزش آن را در این فهرست قرار می دهد. بدون اینکه چیز زیادی درباره پایان داستان فاش کنیم، قهرمان داستان، آروین (تام هالند)، خود را در موقعیت های خطرناک متعددی می بیند که باید برای زندگی اش بجنگد. به طور خاص در پایان فیلم او خود را در مواجهه با یک شخصیت می بیند که او را حتی بیشتر از دیگران به چالش می کشد. در حالی که آروین همیشه نوعی برتری نسبت به شرورهایی که با آن ها روبرو می شد داشت، این بار، هیچ چیز به نفع او نیست.

این فیلم بعد از شروع اکشنش، هیچ فرصتی برای آرامش به مخاطب خود نمی دهد و تنها تنش دائماً بالا می رود تا اینکه در نهایت به اوج خود می رسد. تیراندازی پایان فیلم به خوبی ارزش تماشای آن بدون هیچ گونه اسپویلی را دارد.

۷- John Wick

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

جان ویک، فرنچایز اکشن نئو – نوآر به رهبری کیانو ریوز، با مبارزات هیجان انگیز، نبردهای خشن و درگیری های مسلحانه نفسگیر غریبه نیست و تعهد بازیگر نقش اصلی به این نقش برای طرفداران فیلم کاملاً واضح است. ریوز برای آماده شدن برای بازی پر از اکشن خود، چهار ماه را صرف یادگیری جودو، جوجیتسو ژاپنی و جوجیتسو برزیلی کرد و نبردهای مختلف تن به تن را تمرین کرد که ترکیبی از هنرهای رزمی و اسلحه بود.

در جریان صحنه ای که ویک در کلوب شبانه دایره سرخ حضور می یابد، او به تنهایی گروهی از اراذل و اوباش را بدون هیچ تردیدی می کشد و نشان می دهد که چقدر تیراندازی ماهر و حرفه ای است. مهارت های مبارزه تن به تن و ذهن آرام ویک واقعاً جذابیت این سکانس را به اوج می رساند و نشان می دهد که قاتل انتقام جوی داستان برای انتقام توله سگ و ماشین دزدیده شده اش، تا کجا پیش خواهد رفت. در حالی که اعمال او خشن هستند، اما این خشونت ها کاملاً احساس موجه بودن می کنند، بنابراین به سادگی می توان برای موفقیت ویک هیجان زده شد.

۶- Django Unchained

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

کوئنتین تارانتینو به عنوان استاد خشونت های بی رحمانه اما جذاب ، فیلم وسترن جانگوی آزاد شده را در سال ۲۰۱۲ نویسندگی و کارگردانی کرده است. این فیلم درباره یک برده آزاد شده است که با کمک یک جایزه بگیر آلمانی برای نجات همسرش از دست صاحب بیرحم مزرعه ای در می سی سی پی دست به کار می شود. جانگو برای نجات همسر محبوبش برومهیلدا از هیچ تلاشی فروگذار نیست و در جریان یک سکانس بسیار مهم و هیجان انگیز که در آن هم دشمن و هم متحدش به قتل می رسند، جانگو با خشم و غضب و ششلولش موجی از کشتار را به راه می اندازد.

جانگو در کشتن آدم های بد بیرحم است و قتل عام در مزرعه کندیلند بدون شک یکی از تکان دهنده ترین سکانس های خشونت و خونریزی در فیلم های تارانتینو است. نیویورک تایمز این فیلم را «به شکل دیوانه واری سرگرم کننده، به شکل گستاخانه ای غیرمسئولانه و همچنین از نظر اخلاقی مسئله دار که کاملاً با بامزگی آن سازگار است» توصیف کرده است.

۵- The Good, the Bad and the Ugly

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

کلینت ایستوود، لی ون کلیف و الی والاش در فیلم وسترن اسپاگتی تحسین شده خوب، بد و زشت محصول سال ۱۹۶۶ به ایفای نقش پرداخته اند. این فیلم داستان سه ششلول بند را روایت می کند که برای یافتن ثروتی پنهان از طلای نیروهای کنفدراسیون که دفن شده، با یکدیگر رقابت می کنند. اگر چه تا پایان فیلم بیش از ۲۲۰ جسد روی هم انباشته می شوند، مهم ترین و جذاب ترین نبرد فیلم، آخرین تیراندازی بین سه شخصیت اصلی داستان بود.

این رویارویی نمادین مکزیکی، یک رویارویی عصبی کننده بین ماشه ها، با تصاویر کلوزآپ و ساختمان های کهنه مملو از سکوت را به تصویر می کشد. سرجیو لئونه از سبک خاص کلوزآپ و لانگ شات های خود در فیلم برداری برای ایجاد تنش و تعلیق در میان مخاطبان استفاده کرده و در هنگام نیاز به سراغ موسیقی متن فراموش نشدنی و ترسناک انیو موریکونه می رود. این رویارویی حماسی با شلیک بلوندی (ایستوود) به آنجل آیز (ون کلیف) به پایان می رسد، شلیکی که مرد بد را از بین برده و جسدش را درست در یک گور باز نی اندازد.

۴-Heat

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

درام جنایی تب ساخته مایکل مان در سال ۱۹۹۵ با بازی آل پاچینو، رابرت دنیرو و وال کیلمر ساخته شده و داستان آن درباره درگیری بین یک کارآگاه (پاچینو) و یک سارق حرفه ای (دنیرو) است که برای به دست آوردن دست بالا در این تعقیب و گریز هیجان انگیز و پرتنش تلاش می کنند. یکی از افسانه ای ترین صحنه های فیلم پس از سرقت از بانک رخ می دهد و پس از آن درگیری بین پلیس و سارقان یک نمایش عظیم در خیابان ها است که هم واقع گرایانه است و هم بسیار ترسناک.

هر شخصیت می داند که چگونه اسلحه ای که استفاده می کند را در کنترل داشته باشد و چه زمانی باید سنگر بگیرد و به سراغ کشتن طرف مقابل برود. با توجه به سکانس های اکشن خوش ساخت و بازی های بی نقص بازیگران طراز اول فیلم، تب به عنوان یکی از تاثیرگذارترین فیلم های ژانر خود شناخته می شود و می تواند برای فیلم های جنایی آینده یک الگو محسوب شود.

۳- The Boondock Saints

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

در فیلم سینمایی قدیسان بونداک محصول سال ۱۹۹۹، شان پاتریک فلانری و نورمن ریداس در نقش دو برادر کاتولیک ایرلندی به نام های کانر و مورفی مک مانوس بازی می کنند که پس از کشتن دو عضو مافیای روسی در دفاع از خود، آتش به اختیار شده و قصد دارند بوستون را به نام خدا از دنیای شرارت و تبهکاری اش خلاص کنند. این فیلم اگر چه در ابتدا در زمان اکران خود با شکست مواجه شد، اما در بخش نمایش خانگی جان تازه ای گرفت و پس از آن به محبوبیت زیادی دست یافت.

فیلم قدیس های بونداک پر از تیراندازی های هیجان انگیز و سکانس های اکشن جذاب است، اما روریارویی و درگیری قدیس ها در خیابانی در حومه شهر در برابر ال دوچه، یکی از بهترین آن ها است. این صحنه که روایتی دراماتیک از ویلم دفو دارد، با موسیقی کلاسیک و فیلمبرداری حرکت آهسته تکمیل می شود که حقیقتاً دُز حماسی بودن این نبرد را تشدید می کند. در سال ۲۰۰۹، دنباله ای بر این فیلم به نام The Bountock Saints II: All Saints Day ساخته شد و قرار است در سال جاری میلادی نیز دنباله دیگری بر آن ساخته شود.

۲- Butch Cassidy and the Sundance Kid

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

بدون شک یکی از بهترین وسترن های سینما در تمام دوران ها، فیلم بوچ کسیدی و ساندنس کید ساخته جورج روی هیل محصول سال ۱۹۶۹ با بازی پل نیومن و رابرت ردفورد است که در نقش دو یاغی واقعی ظاهر می شوند و پس از سرقت های زنجیره ای از قطار، در حال فرار از دست پلیس آمریکا هستند و تصمیم به فرار به بولیوی می گیرند. بوچ کسیدی و ساندنس کید در یکی از هیجان انگیزترین سکانس های خودکشی از روی غرور که تا به حال ساخته شده، در پایان این سکانس باورنکردنی خود را در محاصره پلیس محلی دیده و باید جایی پناه بگیرند. این دو مطمئن هستند که می توانند دست بالا را بدست بیاورند و با اسلحه های در حال شلیک خود از ساختمان خارج می شوند، در حالی که آماج تیراندازی پلیس ها قرار گرفته اند.

کارگردان فیلم، پایان مشهور این وسترن را در یک قاب فریز شده خلق می کند و سرنوشت دو قهرمان داستان، مرگ به نظر می رسد اگر چه هرگز تایید نمی شود. مجله امپایر این نماد سینمای دهه ۱۹۶۰ را تحسین کرده و نوشته است: « بازی های عالی، فیلمنامه ای غرق در نوستالژی و حس بینش به موقع، و ضدقهرمان هایی که چاره ای جز دوست داشتن شان ندارید: جای تعجب نیست که بوچ و ساندنسِ همیشه دیدنی، زمانی دوست داشتنی ترین فیلمی که تا به حال ساخته شده لقب گرفته بود».

۱- Scarface

فیلم های سینمایی,بهترین سکانس های تیراندازی تاریخ سینما

“به دوست کوچکم سلام کنید!” تعداد کمی از فیلم ها به اندازه درام جنایی صورت زخمی در سال ۱۹۸۳ به یاد ماندنی و دارای دیالوگ های قابل نقل هستند، فیلمی که آل پاچینو را در نقشی ستاره ساز به نام تونی مونتانا، یک قاچاقچی مواد مخدر کوبایی نشان می دهد. این فیلم به قدرت رسیدن مونتانا در میامی در دهه ۱۹۸۰ را به تصویر می کشد، از یک پناهنده بی پول بودن تا تبدیل شدن به یک قاچاقچی زورگو و ترسناک. نقطه اوج صورت زخمی حول محور این قاچاقچی مواد مخدر می چرخد که در دفتر کارش از دست قاتلان خونخوار پناه می گیرد و قبل از کشتن بسیاری از قاتلان، یک تفنگ مجهز به نارنجک انداز بیرون می کشد.

کشتاری که رخ می دهد خشن و شدید است، گلوله ها به پرواز در می آیند و مونتانا علی رغم احتمال زیاد شکست در این درگیری، دائماً دشمنان خود را مورد تمسخر قرار می دهد. این فیلم دارای یک سکانس مشهور است که در واقع کارگردانی آن را استیون اسپیلبرگ بر عهده داشته که در حال بازدید از محل فیلمبرداری و دیدار با برایان دی پالما بود، جایی که این دو نابغه با هم، پایان مشهور و افسانه ای فیلم و یکی از بهترین تیراندازی های تاریخ سینما را خلق کردند.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش