یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۳۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۱۵۵۹
فیلم و سینمای جهان

بهترین و جذاب ترین سریال ها در مورد دوران روم باستان؛ از Barbarians تا I, Claudius

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

روزیاتو | جهان تحولات فراوان و بزرگی را در تاریخ بشر تجربه کرده است، با این حال داستان های روم باستان همچنان مردم را مجذوب خود می کنند. این علاقه عمدتاً به این دلیل است که این دوران – از قرن هشتم پیش از میلاد تا قرن پنجم میلادی – ده ها شخصیت تاثیرگذار داشت که همه آن ها دستاوردهای باورنکردنی داشتند. به این ترتیب تاریخدانان چندین دهه است که داستان های رومی های برجسته را تشریح و بازنشر می کنند، اما با اینکه مستندها و کتاب ها جزئیات بیشتری در مورد این شخصیت های روم باستان ارائه می دهند، سریال های تلویزیونی بسیار سرگرم کننده تر هستند.

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

پروژه های تلویزیونی متعددی در مورد روم باستان وجود دارند که در میان آن ها، موارد زیر ارزش وقت بیننده را دارند، زیرا ترکیبی عالی از درام و اطلاعات را ارائه می دهند. برخی دیگر هم پا را فراتر گذاشته و سکانس های ماندگاری از میدان نبرد را در خود دارند، در نتیجه هم علاقمندان به تاریخ روم باستان را سرگرم می کنند و هم بینندگان عادی که صرفاً به دنبال چیزی جذاب برای تماشا هستند. در حالی که علاقه به یادگیری بیشتر درباره امپراتوری روم در حال فراگیر شدن در اینترنت است، این سریال های تلویزیونی ،به شکلی خیره کننده و جذاب، یکی از جذاب ترین بخش های تاریخ بشر را مورد بررسی قرار می دهند. بدین ترتیب می خواهیم شما را با ۱۰ مورد از بهترین سریال های تلویزیونی در مورد روم باستان آشنا کنیم.

۱۰- Barbarians (2020)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

رومیان در بیشتر سرزمین هایی که فتح می کردند، مردم محلی را به تسلیم و اطاعت وادار می کردند، اما همیشه چند مورد نارضایتی و به دنبال آن مقاومت وجود داشت. یکی از این داستان های شورش را می توان در سریال بربرها یافت، جایی که رئیس قبیله، آرمینیوس، چند قبیله را در مبارزه علیه اشغال جرمانیا توسط رومیان رهبری می کند، اما ماموریت بسیار سخت تر می شود، زیرا برخی از افراد قبیله قصد همکاری با ستمگران را دارند.

رهبری طرف رومی را ژنرال پوبلیوس کوینکتیلوس واروس بر عهده دارد که مشتاق سرکوب شورش است تا به عنوان فردی بی کفایت به خانه بازگردد. پس از هفته ها درگیری های جسته گریخته، نبرد بزرگی در جنگل توتوبورگ رخ می دهد، اما پیش از این اتفاق، بینندگان به لطف دیالوگ های دقیق و داستان های پس زمینه کافی که درک انگیزه های آن ها را آسان تر می کند، چیزهای زیادی درباره شخصیت های فرعی داستان یاد می گیرند.

۹- Spartacus (2010 – ۲۰۱۳)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

در حال حاضر راه اندازی مجدد سریال اسپارتاکوس در حال انجام است، چیزی که قطعاً طرفداران را هیجان زده می کند زیرا سریال اورجینال حقیقتاً خیره کننده است. از نبردهای گلادیاتوری خوش ساخت گرفته تا داستان های عاشقانه سرشار از احساسات، این سریال در هر یک از اپیزودهای خود مخاطب را شگفت زده می کند. علاوه بر این، اسپارتاکوس بهترین استفاده را از جلوه های ویژه کامپیوتری در دوران انتشار خود داشت و ثابت کرد که سازندگان درام های تاریخی مجبور نیستند پول زیادی برای جستجو به منظور پیدا کردن لوکیشن های مناسب خرج کنند.

این سریال شبکه استارز حول محور اسپارتاکوس، جنگجوی تراکیایی می چرخد که بردگان را اندکی پس از فروخته شدن به لودوس در کاپوآ برای مبارزه به عنوان گلادیاتور، به شورش علیه رومیان تشویق کرده و خود رهبری آن ها را بر عهده می گیرد. جدا از مبارزات تن به تن گلادیاتورها، اسپارتاکوس با نمایش مهمانی های بی پایان، فرهنگ لذت جویی رومیان را به طور جامعی به نمایش می گذارد. علاوه بر این، دیالوگ های شاعرانه سریال برای شنونده بسیار دلنشین هستند.

۸- The Caesars (۱۹۶۸)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

یکی از حقایق تاریخی کوچک این است که بیش از یک رومی با نفوذ به نام جولیوس سزار وجود داشته است. کسی که بیشتر در تاریخ به او اشاره شده گایوس جولیوس سزار است، اما افراد دیگری مانند جرمانیکوس ژولیوس سزار و دروسوس جولیوس سزار نیز وجود داشته اند. خوشبختانه، سریال سزارها زندگی این افراد را به همراه دیگر فرمانروایان برجسته رومی به طور عمیق بررسی می کند.

این سریال انگلیسی تنها ۶ قسمت دارد؛ بنابراین، بسیار کوتاه بوده و برای یک تماشای بی وقفه مناسب است. هدف این سریال این است که از نظر تاریخی بیشتر دقیق باشد تا احساسی و دراماتیک و پخش در دهه ۱۹۶۰ به این معنی بود که محدودیت های زیادی در روایت های آن وجود دارد، بنابراین نه تصاویری از هرزگی در این سریال وجود دارد و نه رویدادهای بحث برانگیز. تاثیرگذارترین حاکمان روم باستان به شکلی دقیق و منصفانه به تصویر کشیده می شوند که به بینندگان اجازه می دهد تا سهم آن ها را در تمدن های بشری بیشتر درک کنند.

۷- Domina (2021 – تاکنون)

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

دومینا هر چیزی که طرفداران از یک سریال در مورد روم باستان می خواهند را در خود دارد. خیانت، قتل، روابط عاشقانه، دسیسه چینی و جنگ، همه در این سریال موجود است. طراحی لباس نیز تا حد امکان از لحاظ دقت تاریخی، دقیق است. با این حال، در این سریال یک تفاوت عمده نسبت به دیگر سریال های مشابه وجود دارد. داستان های آب و تاب دار این سریال از دیدگاه زنان روایت می شوند، به ویژه لیویا دروسیلا که به عنوان نخستین ملکه روم، ماجرای پرفراز و نشیبی داشت.

پیام های فمینیستی واضح در تمام سریال وجود دارد و با پیشرفت داستان، بینندگان با برخی از قدرتمندترین شخصیت های زن تاریخ تلویزیون آشنا می شوند. برای مثال، لیویا وقتی متوجه می شود که دوباره باردار شده، عصبانی شده و مقبره ها را به هم می ریزد. بخشی از آرزوهای او این است که برای ارضای جاه طلبی های سیاسی اش، از وظایف مادرانه اش بگذرد که در آن دوران بسیار نادر بود. همچنین چندین زن دیگر نشان داده می شوند که از محدودیت های در نظر گرفته شده برای زنان بسیار ناراضی هستند و باور دارند که نقش زنان فراتر از فرزندآوری محض است و باید در اجتماع و سیاست نیز مشارکت داشته باشند.

۶- Britannia (2018 – ۲۰۲۱)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

ترکیب شمشیرزنی و جادوگری در سریال بریتانیا آن را بسیار شبیه به سریال بازی تاج و تخت کرده است. در واقع این سریال برای علاقمندان به تاریخ چیزی بیشتر از بازی تاج و تخت است زیرا روی رویدادی تمرکز دارد که به خوبی مستند شده است. در این داستان، رومی ها تلاش می کنند تا دوباره به بریتانیا حمله کنند، ۹ دهه پس از اینکه جولیوس سزار موفق به این کار نشد و این بار، آن ها متوجه می شوند که کلید فتح، از بین بردن نفوذ رهبران مذهبی معروف به کاهنان است.

گفته می شود که تمام جادوگری های انجام شده در این سریال (برای مثال صحنه ای که در آن یک جادوگر کنترل ذهن سرباز دشمن را به دست می گیرد) در زندگی واقعی اتفاق افتاده اند، با این حال این چیزی است که کسانی که به پدیده های فراطبیعی اعتقاد ندارند، قطعاً با آن مخالفت خواهند کرد. جدا از آن، این نمایش به ترتیب زمانی وقایع وفادار می ماند و رسومات فرهنگی آن زمان را به درستی به تصویر می کشد، موضوعاتی مانند کشیدن دودهای توهم زا و قربانی کردن خون برای خدایان.

۵- Rome (2005 – ۲۰۰۷)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

سریال روم که تنها دو فصل از آن ساخته شد، یکی از بهترین سریال های کوتاه تلویزیونی است که می توان به صورت تماشای بی وقفه نظاره گر آن بود. و اگر بودجه بالایش نبود، تعداد فصول این سریال طولانی تر می شد. به جای استفاده از جلوه های ویژه کامپیوتری مانند اسپارتاکوس، سریال روم طرفدار فیلمبرداری در لوکیشن های واقعی عظیم و طراحی صحنه های واقعی بود که باعث می شد این سریال واقعی تر به نظر برسد.

روم از تکیه بر فرمول معمول شامل یک رهبر یا یک رهبر شورشی به عنوان قهرمان داستان اجتناب می کند. در اینجا، بینندگان رویدادهای قرن اول پیش از میلاد را از دید دو سرباز رومی می بینند، در حالی که روم باستان از یک جمهوری به یک امپراتوری تغییر شکل می دهد. این دو شخصیت بر اساس سربازانی ساخته شده اند که در خاطرات جولیوس سزار به نام Commentarii de Bello Gallico به آن ها اشاره شده است. از طریق آن ها، بینندگان با دیگر چهره های مشهور رومی مانند اوکتاویان و مارک آنتونی آشنا می شوند. همچنین در این سریال تلاش شده است تا گویش های مصری و رومی به صورت دقیق بازسازی شود، چیزی که باعث می شود این سریال در مقایسه با دیگر برنامه های مشابه خود از لحاظ صحت تاریخی، معتبرتر و واقعی تری باشد.

۴- Plebs (2013 – ۲۰۲۲)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

پلبز یا میخانه یک سریال تلویزیونی متمایز در مورد روم باستان است زیرا در واقع یک سریال کمدی است. وقایع سریال پیرامون دو مرد جوان و بردگان خانگی آن هاست در حالی که زندگی آشفته روزانه خود را در ۲۶ سال پیش از میلاد مسیح می گذرانند. زندگی آن ها دائماً با بدشانسی و بدبیاری همراه است و به همان اندازه که دیدن چنین رویدادهایی برای آن ها غم انگیز است، هر لحظه که آن ها شانس و بخت بد زندگی خود را لعن و نفرین می کنند، این سکانس ها برای بینندگان بسیار خنده دار می شود.

در این فضای تاریخی بسیار قدیمی، همه چیز بسیار قابل درک و انسانی به نظر می رسد زیرا شخصیت های اصلی داستان به طور مداوم با مشکلات مدرن دست و پنجه نرم می کنند. فرقی نمی کند که شخصیت ها برای پیدا کردن عشق تلاش می کنند یا با صاحبخانه ها بحث شان می شود، همه چیز برای مخاطب امروزی بسیار آشنا به نظر می رسد. با این حال، پلبز هنوز هم از لحاظ دقت تاریخی در سطح بالا و قابل قبولی قرار دارد. یک صحنه خاص از سریال، مردانی را در توالت عمومی نشان می دهد که با هم مشغول قضای حاجت هستند، چیزی که در آن زمان واقعاً اتفاق می افتاد و بسیار رایج بود.

۳- Attila (2001)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

فیلم های اکشن جرارد باتلر شناخته شده ترین و محبوب ترین آثار این بازیگر هستند، اما او کارهای زیاد دیگری نیز انجام داده است، از جمله بازی در یک مینی سریالی با موضوع روم باستان. در سریال آتیلا، باتلر نقش آتیلا، رهبر قبیله چادرنشین هون را بازی می کند که رهبری مبارزات علیه ویزیگوت ها و همچنین استان های شرقی و غربی امپراتوری روم را بر عهده داشت.

با توجه به بازی درخشان باتلر در این سریال ، به راحتی می توان فهمید که چرا او اولین بازیگری بود که برای بازی در فیلم بحث برانگیز ۳۰۰ در نظر گرفته شد. این بازیگر به لطف حضور قوی خود روی صفحه نمایش، قهرمان داستان را بسیار دوست داشتنی می کند. او همچنین در همه صحنه ها دیالوگ های جذاب و ماندگاری ارائه می کند: «ما شهرها را فتح می کنیم، بر جهان حکومت می کنیم، و با این حال حتی نمی توانیم یک حمام بسازیم». علاوه بر این، یک داستان موازی مفصل وجود دارد که در آن دشمن دیرینه آتیلا، یک ژنرال رومی به نام فلاویوس آتیوس، تلاش می کند تا بر موانع بوروکراتیک غلبه کند، به همان اندازه که تلاش دارد این جنگجوی جاه طلب هونی را متوقف نماید.

۲- I, Claudius (1976)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

من، کلادیوس سریالی تاریخی است که روم را از ۲۴ پیش از میلاد تا ۵۴ پس از میلاد پوشش می دهد و توسط امپراتور کلادیوس روایت می شود. بیشتر رویدادهای سریال در فضای داخلی روایت می شوند که باتوجه به محدودیت های بودجه ای در آن زمان قابل درک است، اما نکته شگفت انگیز در مورد این سریال این است که در کنار صحت تاریخی، ابایی از به تصویر کشیدن عیش و نوش مصریان ندارد. مانند سریال اسپارتاکوس، در اینجا نیز هیچ کس در بحث و برنامه ریزی برای هرزگی تردید نمی کند. برای مثال در صحنه ای از سریالف دو زن درباره علاقه خاص امپراطور تیبریوس در مورد روابط عاشقانه اش با هم شوخی می کنند.

با این حال، این تمام چیزی نیست که این سریال ارائه می دهد. بازی های بازیگران عالی است و قصه گویی هم همین طور. مانند بسیاری از تولیدات قدیمی تر، تلاش زیادی نیز در زمینه فیلم برداری صورت می گیرد.به عنوان مثال، در هنگام مرگ امپراطور آگوستوس، چهره او توسط دوربین از تمام زوایا نشان داده می شود و حسی مالیخولیایی را در این فرآیند القا می کند. این رویدادهای جذاب و پیچیده سریال همگی بر اساس رمانی با همین عنوان نوشته رابرت گریوز ساخته شده اند.

۱- Empire (2005)‎

بهترین سریال ها در مورد روم باستان,سریال خارجی

جای تاسف است که امپراطوری تحت الشعاع محبوبیت برنامه هم نامی در شبکه FOX که حول موسیقی می چرخید، نادیده گرفته شد. امپراطوری سریال فوق العاده جذابی است که داستان اوکتاویوس، برادرزاده جولیوس سزار، را روایت می کند که در تلاش برای امپراطور شدن، بر موانع مختلفی غلبه می کند. یک گلادیاتور کارکشته به نام تیرانوس وجود دارد که در این تلاش ها به اوکتاویوس کمک می کند. گفته می شود که همین تیرانوس در زمان ترور سزار، محافظ او بوده است.

بنابراین انگیزه ها منطقی به نظر می رسد. تیرانوس به دلیل بی کفایتی نتوانست از سزار محافظت کند. ربوده شدن پسرش حواس او را پرت کرده بود. او که از ناتوانی اش در محافظت از حاکم مشهور روم خشمگین بود، با اوکتاویوس متحد می شود تا توطئه گران را وادار به پرداخت هزینه این ترور کرده و اطمینان حاصل کند که هیچ فرد شروری بر تخت سلطنت نمی نشیند. این حماسه در شش قسمت روایت می شود که باعث می شود سریال امپراطوری برای هر کسی که زمان محدودی برای تماشای یک سریال دارد، بهترین گزینه باشد.

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش