جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۱۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۲۰۳۱
فیلم و سینمای جهان

۱۰ سریال جذاب و عبرت آموز در مورد اعتیاد؛ از Nurse Jackie تا Recovery Road

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

روزیاتو | پیش از این، تماشای بی وقفه (binge-watching) به مخاطبی اشاره می کرد که تنها می خواست اپیزودی پس از اپیزود دیگر را تماشا کرده و خودش را در یک سریال محبوب کاملاً غرق کند. اما در سال های اخیر، تلویزیون با گسترش خلاقیت و افق خود و تاباندن نور به گونه ای تاریک تر از تماشای بی وقفه، در حال رکوردشکنی است. سریال های تلویزیونی از طریق تصویرهای خشن، بی پرده و جذاب از اعتیاد، روی خط ظریف بین روایت یک داستان و انتقال یک پیام و معنا در حال حرکت بوده اند. قلب این سریال ها شخصیت هایی هستند که ممکن است در چرخه دردناک وابستگی به یک ماده مخدر گرفتار شده باشند، اما این موضوع چیزی نیست که آن ها را تعریف می کند.

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

این نمایش ها به دور از ستایش از سوژه، شخصیت ها را پیچیده و دارای نقص و در عین حال شایسته ترحم به تصویر می کشند. داستان های آن ها بسیار ملموس و تکان دهنده و گاهی حتی کاملاً قابل درک از صمیم قلب است. و این سریال ها به هر سوالی که روایت ها مطرح می کنند پاسخ می دهند. فشارهای خانواده و هویت چگونه بر مکانیسم های مقابله آن ها تاثیر می گذارد؟ آیا می توانیم مسئولیت را بپذیریم؟ آیا می توان بدون اینکه خودمان را ببازیم، در این فرآیند، آنچه را که شکسته است، ترمیم کنیم؟ این سریال های تلویزیونی با وارد کردن این بحث های مهم به زندگی روزمره مان نشان می دهند که حتی سرگرمی هم قدرت تغییر خیلی چیزها را دارد. البته، هیچ سریالی بهتر از بقیه نیست یا برای به تصویر کشیدن کلیت اعتیاد کافی نیست. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ سریالی آشنا کنیم که به بهترین و معنادارترین شکل ممکن به موضوع اعتیاد می پردازند.

۱۰- Nurse Jackie (2009 – ۲۰۱۵)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

اولین سریال در این فهرست ترکیب زمخت اعتیاد و بهداشت و درمان است. برای ارگانی که روی درمان مردم تمرکز می کند، پنهان کردن شیاطین درونی از آنچه تصور می کنید رایج تر است. و پرستار جکی این موضوع را به تصویر می کشد. روزهای طولانی و خسته کننده جکی پایتون، علی رغم فداکاری بی نظیری که در بیمارستانی در شهر نیویورک به بیمارانش نشان می دهد، او را به داروهای تجویزی مانند پرکوست، زاناکس و ویکودین وابسته کرده است. در حالی که جکی ادعا می کند که داروها به او کمک می کنند تا با روزهای دیوانه کننده اورژانس کنار بیاید، حقیقت این است که او نمی تواند بیشتر از چند ساعت بدون آن ها دوام بیاورد.

ادی فالکو به خاطر به تصویر کشیدن این ضد قهرمان ویران شده مورد تحسین فراوان قرار گرفت. او انسانیت و خود کم بینی خود را با درگیری با همکارانش پنهان می کند اما از کمک به دیگران فروگذار نمی کند. این سریال یک درام پزشکی ساختارشکنانه است که به مدت ۷ فصل از شبکه شوتایم پخش شد و با طنز تند و تیز و واقع گرایی اش مخاطب را به خود جذب کرد.

۹- Skins (2007 – ۲۰۱۳)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

سریالی که به دلیل به نمایش گذاشتن صادقانه مسائل و مشکلات نوجوانان، جنجال زیادی به پا کرد، اسکینز اکنون به عنوان یک سریال تلویزیونی برجسته و تفکر برانگیز شناخته می شود که از پرداختن به برخی حوزه های اخلاقی خاکستری باکی ندارد. این سریال داستان گروهی از جوانان در بریستول در جنوب غربی انگلستان را روایت می کند که خوشگذرانی و بی خیالی دوران نوجوانی، رضایت، هویت و خود درمانی را تجربه می کنند.

این سریال هر دو فصل یک بار بازیگران خود را تغییر می دهد، در حالی که دانش آموزان سال ششم خود را به پایان رسانده و با اینکه برای برخی انسجام و ثبات کامل نداشت، اما تازگی تماشای یک سری بازیگر آماتور در یک قلمرو ناشناخته، آن را هیجان انگیزتر می کرد. کل سریال شبیه یک مهمانی طولانی شبانه دانش آموزی بود، اما در زیر این تصاویر درخشان و باشکوه، اپیزودها نشان می داد که چگونه اعتیاد نوجوانان از تروما نشأت می گیرد و نه برعکس. به طور کلی، سریال اسکینز یک بحث جهانی را در مورد سلامت روان و کمبود حمایت و چگونگی تاثیر آن بر نسل جوان آغاز کرد.

۸- Mom (2013 – ۲۰۲۱)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

ساخت یک سریال کمدی با محوریت اعتیاد به الکل و مصرف مواد مخدر کار آسانی نیست. باید تعادلی بین حساس بودن و خنده دار بودن وجود داشته باشد. و چاک لور این توازن مناسب را با سریال مام بدست آورده است، سریالی که بامزه و خنده دار و در عین حال تلخ و تکان دهنده است. این سریال به بررسی این اصل می پردازد که هر یک از اعضای یک انجمن معتادان الکلی به نام AA ‪(Alcoholics Anonymous)‬ هر کدام یک روز با قهرمان اصلی داستان کریستی، یک مادر مجرد که برای مدت طولانی با اعتیاد مبارزه کرده، زندگی کند.

سرانجام پس از پیدا کردن هدفی در زندگی و پاک ماندن برای مدتی طولانی، وقتی مادرش بانی، که سال ها با او ارتباطی نداشته و معتاد نیز هست، دوباره به زندگی خود بازمی گردد، زندگی کریستیی به دردسر می افتد. آنا فاریس و آلیسون جینی، برنده جایزه امی، شخصیت های اصلی سریالی هستند که به چالش های پاک ماندن از مصرف الکل، لغزش ها، خنده و کار سخت روی خود می پردازد. این سریال به طور کلی گرم و گیج کننده بوده و پیام اصلی آن این است که نشان دهد این سکوت نیست که فرد را از اعتیاد نجات می دهد، بلکه تلاش گروهی، همکاری و مهربانی است.

۷- Intervention (2005 – تاکنون)

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

سریال مداخله به عنوان روشی نسبتاً خلاقانه برای روبرو شدن با موضوع اعتیاد، یک مستند سریالی بسیار موثر و تکان دهنده است. به نوعی می توان را یک ریالیتی شو پیشگام در این حوزه دانست. در این برنامه تعدادی از مداخله گران دارای مجوز (مشاوران و همراهانی که به افراد معتاد کمک می کنند را اعتیادشان را کنار بگذارند) در هر قسمت با یک یا دو نفر که با اعتیادهای مختلف دست و پنجه نرم می کنند صحبت می کنند که منجر به موافقت این افراد برای فکر کردن به ترک اعتیاد می شود.

در حالی که به نظر می رسد این سریال بیشتر حرف زدن شخصیت ها باشد، اما سریال مداخله تصاویری مستندگونه را به تصویر می کشد که اوج غرق شدن شخصیت های معتاد در اعتیاد را نشان می دهند، در حالی که مشاوران و همراهانشان در تمام این مسیر آن ها را همراهی کرده و همچنین فشاری که این فرآیند به خانواد و دوستان وارد می کند نیز به تصویر کشیده می شود، با چنان جزییات و همدردی که سخت است با شخصیت ها همدردی نکرد. برای ۲۴ فصل طولانی، این سریال داستان های تکان دهنده و الهام بخشی را نشان داده و استانداردهای درمان افراد معتاد را تحت تاثیر قرار داده است.

۶- The Cleaner (2008 – ۲۰۰۹)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

با بازی بنجامین برت در یکی از بهترین بازی هایش، سریال The Cleaner یک مجموعه تلویزیونی تفکر برانگیز است که حول شخصیت برت، ویلیام بنکس، با الهام از تجربیات واقعی یک مداخله گر افراطی در حوزه اعتیاد به همین نام می چرخد. بنکس سال ها به هروئین اعتیاد داشته اما بالاخره به هوشیاری رسیده و خواهان رستگاری و جبران است. او با خدا عهد می بندد تا دیگرانی را که شرایطی مشابه گذشته او دارند نجات دهد و حاضر است برای این منظور دست به هر کاری بزند.

در این سریال، بنکس تیمی از معتادان سابق را استخدام می کند تا به صورت مخفیانه ،افرادی را که می خواهند «پاک سازی» کنند، را شناسایی کرده و زیر نظر بگیرند. اما از آنجا که روش های او خشن است، اقدامات بنکس توجه اداره پلیس لس آنجلس را به خود جلب می کند که در نهایت در کنار او قرار می گیرد. رویکرد غیر متعارف و در عین حال جدی این سریال نسبت به اعتیاد، آن را جالب تر نیز می کند.

۵- Recovery Road (2016)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

جاده بهبودی براساس رمانی به همین نام نوشته بلیک نلسون در سال ۲۰۱۱ ساخته شده و داستان نوجوانی به نام مدی است که به عنوان دختری آزاد و سرخوش عاشق مهمانی در مدرسه و در واقعیت یک معتاد فعال شناخته می شود. وقتی اعتیادش بیش از حد می شود، او با یک اولتیماتوم مواجه می شود که از مدرسه اخراج می شود مگر اینکه به یک مرکز بازپروری برود.

مدی دومی را انتخاب می کند و وارد دنیای جدید یک مرکز بازپروری دولتی می شود، جایی که با دیگر معتادان در حال درمان زندگی می کند و آزمایش ها و سختی های زندگی نوجوانی اش را مرور می کند. این مجموعه تلویزیونی کوتاه عمر که تاریک و تکان دهنده و در عین حال جذاب بود، به خاطر پرداختن به این موضوع با حساسیتی خاص، مورد تحسین قرار گرفت. سریال جاده بهبودی با انعکاس آن به عنوان یک فرآیند و نه یک مقصد، درک کسانی که تمایلی به درمان نداشتند را به شدت تغییر داد.

۴- Feel Good (2020 – ۲۰۲۱)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

یک سریال کمتر دیده شده اما بسیار زیبا از نتفلیکس، احساس خوب حول محور می مارتین می چرخد، کمدین و معتاد به مواد مخدر که با مشکلات بهبودی و تمایلات جنسی اش دست و پنجه نرم می کند. این سریال با الهام از زندگی واقعی مارتین، ابتدا او را در تلاش برای کنار آمدن با جنسیتش به تصویر می کشد، اما به محض اینکه با جورج آشنا می شود، زن فوق العاده ای که تازه می فهمد ممکن است تمایلات جنسی دیگری داشته باشد به چالش کشیده می شود.

در حالی که فصل اول قلمرو حساس اعتیاد می به یک چیز (مواد مخدر) یا چیز دیگر (جورج) را نشان می دهد، ما همچنین بازگشت نهایی او به مواد را زمانی که رابطه برای او بیش از حد طاقت فرسا می شود، نیز می بینیم. فصل دوم عمیق تر وارد این معضلات می شود اما در کل مثبت باقی می ماند. می در نهایت این واقعیت را می پذیرد و هویت جنسی اش را عیان می کند و اینکه او شخصیتی پیچیده و چند بعدی است اما این باعث نمی شود که ارزش عشق، توجه و محبت را نداشته باشد. یک شگفتی مدرن در دنیای تلویزیون، سریال احساس خوب یک سریال پرتنش، پرهیجان و واقعاً بامزه است.

۳- Shameless (2011 – ۲۰۲۱)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

این درام شبکه شوتایم که ۱۱ فصل طولانی دارد و عمدتاً توسط جان ولز توسعه یافته است، ما را با خانواده گلگر، به رهبری پدرسالار الکلی خانواده فرانک گلگر آشنا می کند. فرانک که به عنوان یکی از بدترین والدین تاریخ تلویزیون شناخته می شود، اگر چه ارشد این خانواده ناکارآمد شیکاگویی با شش فرزند کم سن و سال باشد، اما حقیقت این است که دختر بزرگ خانواده، فیونا، کسی است که برادر و خواهرانش را بزرگ می کند. نقش فرانک را که همیشه به این فکر می کند که وعده بعدی الکل یا مواد مخدرش را از کجا تهیه کند، در قالب یک مرد بیچاره و ویران شده، توسط ویلیام اچ میسی به شکلی ماندگار و بی نقص بازی می شود.

این سریال نه تنها زندگی یک معتاد به الکل را به شکلی دقیق و بامزه به تصویر می کشد بلکه عوارضی که این اعتیاد بر کودکانی که در چنین خانواده ای بزرگ می شوند را نیز به تصویر می کشد. با تلفیق کامل جذابیت و درام با یکدیگر، سریال بی حیا فقر، اعتیاد و شکست های سیستماتیک جامعه که معمولاً نادیده گرفته می شوند را به شکلی تاثیرگذار و بامزه به مخاطب نشان می دهد.

۲- BoJack Horseman (2014 – ۲۰۲۰)‎

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

رافائل باب واکزبرگ این کمدی انیمیشنی بزرگسالانه را در سال ۲۰۱۴ خلق کرد و از آن زمان به بعد این سریال باعث رواج بحث در مورد چندین موضوع تابو که اغلب مردم را آزار می دهد، شده است. در این درام روانشناختی قوی، ویل آرنت، صداپیشگی یک ستاره افسرده و متنفر از خود سریال های تلویزیونی خانوادگی (که اکنون بیکار و معتاد به مشروبات الکلی است) در تلاش برای بازگشت به دوران خوش گذشته، را بر عهده دارد.

ه زمانی ستاره ای بود که نزد مردم محبوب بوده و الگوی بسیاری دیگر بوده است، اما او با شیاطین درونی اش درگیر بوده و آسیب های ناشی از آزار و اذیتی که به عنوان یک کودک بازیگر تحمل می کرده را نشان می دهد، چیزی که او را به بیکاری، فراموش شدگی و شکست کامل رسانده است. این سریل از بدهی و رابطه جنسی گرفته تا مشروبات الکلی و قرص های مخر، تمام بخش های مخرب زندگی بوجک را با صداقتی بی حد و حصر بررسی می کند. چون زندگی بسیاری از ستارگان و سلبریتی ها همین است، مگر نه؟ بیرحمانه و صادقانه. اگر چه این روایت برای رسانه انیمیشن بسیار نادر است، اما سازندگان و بازیگران بوجک هورسمن کار فوق العاده ای با آن انجام داده اند.

۱- Euphoria (2019 – تاکنون)

بهترین سریال های خارجی در مورد اعتیاد,سریال درباره اعتیاد

در سریال سرخوشی، زندیا حقیقتاً در نقش رو می درخشد، نوجوان ۱۷ ساله ای که سوء مصرف مواد را با یک آسیب نه چندان مخفی که همیشه با خود حمل می کند، مرتبط می کند. بعد از اینکه پدرش را از دست می دهد، غم و اندوه آنقدر برایش سنگین می شود که نمی توند آن را تحمل کند، بنابراین رو به مواد مخدر روی آورده و اعتیاد او از کنترل خارج می شود. حتی بعد از رفتن به مرکز توانبخشی و بازگشت هوشیارانه به خانه نیز به نظر نمی رسد که او برنامه ای برای پاک ماندن داشته باشد. سریال سرخوشی یک درام قوی از شبکه اچ بی اُ درباره گروهی از دانش آموزان دبیرستانی است که قرار است ساکت باشند اما با صدای بلند در جستجوی جامعه ای باشند که به جای دور کردنشان از خود، آن ها را درک کند.

این سریال علاوه بر اعتیاد، لغزش، بازگشت به اعتیاد و بهبودی، به مسائل رایج دیگری نیز می پردازد که در قالب شخصیت های پرجزییات و پیچیده آن مانند جولز، کیسی، فزکو، نیت و مدی روایت می شوند. ایده کلی سریال سرخوشی این است که بگوید “شما تنها نیستید” اما رویکردی که از آن استفاده می کند و تاثیری که می گذارد، چیزی است که این سریال را فوق العاده جذاب، تاثیرگذار و آموزنده ساخته است.

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش