یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۲۱:۲۲ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۵۱۳۰
فیلم و سینمای جهان

«فروشنده» ۷ جایزه گرفت، اصغر فرهادی ۳ تندیس

باران کوثری,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

تندیس‌های نوزدهمین جشن خانه سینما به هنرمندانی چون اصغر فرهادی، شهاب حسینی، لیلا حاتمی، کارن همایون‌فر، پانته‌آ پناهی‌ها، فرشاد محمدی، هایده صفی‌یاری، سینا قویدل و ... رسید.

 

به گزارش خبرآنلاین، نوزدهمین جشن خانه سینما، شامگاه سه‌شنبه ۲۱ شهریور با حدود یک‌ساعت تاخیر در زمین روباز باشگاه پیام (وزارت ارتباطات) برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی هارون یشایایی، دبیر جشن سینمای ایران آغاز شد. او ضمن خیرمقدم به حاضران گفت: «خوشحالیم که امسال توانستیم جشن سینمای ایران را آبرومندانه برگزار کنیم. امید همه سینمای ایران به جوانانی است که آینده سینما را تعیین می‌‌کنند که اگر جوان‌ها خودشان را از سینما دریغ کنند، سینما حرفی برای گفتن نخواهد داشت.»

تورج منصوری دبیر انجمن عالی هنرها و فنون سینمایی جشن خانه سینما، دیگر سخنران ابتدای مراسم بود که با اشاره به تاریخچه تشکیل خانه سینما گفت: «اواخر دهه ۶۰ خورشیدی، ۱۳ نماینده از ۱۳ صنف مختلف جمع شدند و خانه سینما را از هیئت موسس تحویل گرفتند. جشن خانه سینما با تندیسی که برای آن طراحی شده بود، اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ شکل گرفت. دور اول جشن با حضور ۱۰۰ نفر در سالن خانه سینما برگزار شد و امروز ما میزبان بیش از سه هزار نفر هستیم.»

او افزود: «در این سه دهه، چند سالی در برگزاری جشن وقفه افتاد و الان در حال برگزاری جشن نوزدهم با شکل جدید آن هستیم. از یک سال قبل سرگرم شکل‌دهی نهادی مشابه آکادمی اسکار بوده و امیدوارم سینمای ایران هر روز سربلند‌تر از گذشته باشد.»

در ادامه مراسم، منوچهر شاهسواری، مدیرعامل خانه سینما، میکروفن را به‌دست گرفت و در سخنانی کوتاه گفت: «سهم ما در این جشن، انتقال این سرمایه بزرگ هنری به نسل بعدی است. جای همه کسانی که در همه سال‌های گذشته برای این بنای بزرگ رنج عظیم بردند، خالی است. از مجموعه وزارت ارتباطات برای قبول میزبانی تشکر می‌کنم و از تمامی کم و کاستی‌های امشب پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم سینمای ایران همچنان پر ابهت باقی بماند.»

سپس همایون اسعدیان، رئیس هیئت مدیره خانه سینما، پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به این‌که احسان کرمی به دلیل بازی در تئاتر هنوز برای اجرای مراسم به سالن نیامده است، ضمن خوشامدگویی به مهمانان نوزدهمین جشن سینمای ایران گفت: «همیشه موانع بسیاری بر سر راه این جشن وجود دارد و افسوس که بسیاری مواقع این موانع از تنگ‌نظری‌های همکاران خودمان است.»

 

باران کوثری: ترسیدم این‌جا هم خانم‌ها را راه ندهند

بعد از این سخنان، بخش اهدای جوایز نوزدهمین جشن خانه سینما آغاز شد. ابتدا از احمد عربانی و بهرام عظیمی دعوت شد برای اهدای تندیس بهترین انیمیشن روی صحنه بیایند. تندیس شایستگی بهترین انیمیشن در نوزدهمین جشن خانه سینما به فرنوش عابدی برای فیلم «پیش خدمت» اهدا شد.

در ادامه، جهانگیر و باران کوثری برای اهدای تندیس بهترین فیلم کوتاه روی صحنه آمدند. باران کوثری پیش از اهدای جایزه این بخش گفت: «وقتی گفتند مراسم در استادیوم (زمین روباز باشگاه پیام) برگزار می‌شود، من ترسیدم! گفتم باز این‌جا هم خانم‌ها را راه نمی‌دهند و زنان سینماگر خارجی فقط می‌توانند حضور پیدا کنند.»

سپس تندیس شایستگی بهترین فیلم کوتاه به بهمن و بهرام ارک برای فیلم «حیوان» اهدا شد.

برای اهدای تندیس شایستگی بهترین کارگردانی مستند از نیکی مظفری و مرتضی رزاق کریمی دعوت شد تا روی صحنه بیایند. تندیس این بخش به مهدی قنواتی برای فیلم «همه‌جا» تعلق گرفت.

قنوانی پس از دریافت جایزه گفت: «این جایزه را با افتخار تقدیم می‌کنم به امیر سینمای ایران امیر نادری.»

همچنین تندیس شایستگی بهترین فیلم مستند به محسن استادعلی برای فیلم «زنانگی» اهدا شد که البته این هنرمند در جشن حضور نداشت.

محسن شاه ابراهیمی و جواد عزتی دو چهره دیگری بودند که برای اهدای تندیس شایستگی جلوه‌های ویژه میدانی روی صحنه حاضر شدند. تندیس شایستگی جلوه‌های ویژه میدانی به ایمان کرمیان برای فیلم «ویلایی‌ها» اهدا شد.

اهدای جوایز بخش جلوه‌های ویژه بصری، ادامه بخش این مراسم بود که با حضور سیروس ابراهیم‌زاده و اصغر همت روی صحنه صورت گرفت. این دو هنرمند، تندیس شایستگی جلوه‌های ویژه بصری را به سینا قویدل برای فیلم «رگ خواب» اهدا کردند.

در ادامه، اسعدیان در سخنانی گفت: «همیشه این گله وجود دارد که چرا از هنرمندان در زمان حیات‌شان تجلیل نمی‌شود، برای همین امشب می‌خواهم آرزوی سلامتی برای استاد موسیقی ایران محمدرضا شجریان کنم.»

 

دعای جلیلوند برای طول عمر رخشان بنی‌اعتماد و اصغر فرهادی

با پیوستن احسان کرمی به این مراسم، نوزدهمین جشن خانه سینما با اجرای این هنرمند ادامه یافت. او که این شب‌ها روی صحنه تئاتر در حال نقش آفرینی است، پس از عذرخواهی از حاضران در جشن، از وحید جلیلوند دعوت کرد تا به عنوان سینماگری که آخرین جایزه جهانی سینمای ایران را گرفته است، روی صحنه بیاید.

وحید جلیلوند پس از حضور روی صحنه و در واکنش به تشویق حاضران گفت: «از لطف بزرگترها و اهالی خانه سینما ممنونم. این جایزه فقط متعلق به من نیست و متعلق به کل گروه فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» است.»

او افزود: «این جوایزی که در سینمای ایران گرفته می‌شود، حاصل زحمت گذشتگانی است که وقتی جایزه‌ای می‌گرفتند، امکان عبور از درب اصلی فرودگاه را نداشتند. خدا رحمت کند عباس کیارستمی و سهراب شهید ثالث را و خداوند عمر طولانی به جعفر پناهی و رخشان بنی اعتماد و اصغر فرهادی بدهد و امیدوارم شاگردی کردن را هیچ وقت فراموش نکنم.»

 

مجید مظفری و یادی از امیر نادری، بهروز وثوقی و بهرام بیضایی

در ادامه، مجید مظفری و سروش صحت برای اهدای جایزه بهترین چهره‌پردازی روی صحنه آمدند. مجید مظفری پیش از اعلام نام بهترین چهره‌پرداز، از سینماگرانی همچون امیر نادری، بهرام بیضایی، فخری خوروش و بهروز وثوقی یاد کرد و سینمای ایران را مدیون تلاش‌های بزرگان دانست. تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین چهره‌پردازی به عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی 

برای فیلم «لانتوری» اهدا شد.

سپس، ستاره اسکندری و مهران غفوریان برای اهدای تندیس شایستگی بهترین طراحی لباس روی صحنه آمدند. جایزه این بخش به عباس بلوندی برای فیلم «یتیم‌خانه ایران» تعلق گرفت.

مریلا زارعی و مهران احمدی هم عهده‌دار وظیفه اهدای تندیس شایستگی بهترین طراحی صحنه شدند که جایزه این بخش به کیوان مقدم برای فیلم «فروشنده» تعلق گرفت.

پیش از اهدای تندیس این بخش، مریلا زارعی با تبریک‌ جایزه‌های نوید محمدزاده و وحید جلیلوند از ونیز، با اشاره به فجایع انسانی، گفت: «متاسفانه سکوتی از سوی سفیران صلح‌ برای آنچه این روزها در میانمار رخ می‌دهد، دیده می‌شود که از همه آنها می‌خواهم به این سکوت پایان دهند. ضمن اینکه ما سینماگران نمی‌توانیم در مقابل چنین مسائلی بی تفاوت باشیم.»

 

تصنیف‌خوانی کورش تهامی

در ادامه، کورش تهامی، بازیگر سینما و تلویزیون برای اجرای یک قطعه موسیقی روی صحنه آمد. او تصنیف «شب مهتاب» از شجریان را اجرا کرد.

پس از اجرای این قطعه موسیقی با صدای تهامی، حسن زاهدی و وحید جلیلوند برای اهدای جایزه صدابرداری و صداگذاری روی صحنه حاضر شدند. تندیس بهترین صدابرداری به بابک اردلان و تندیس بهترین صداگذاری به بهمن اردلان برای فیلم «رگ خواب» تعلق گرفت.

در بخش دیگر این مراسم از هومن سیدی و تورج منصوری دعوت شد تا برای اهدای تندیس شایستگی بهترین فیلمبرداری روی صحنه حاضر شوند. منصوری با یادی از نعمت حقیقی از او با عنوان آقا یاد کرد و گفت: «ما او را فقط آقا صدا می‌کردیم و آقای سینما بود.»

او همچنین اضافه کرد: «ما در بزرگ‌ترین مهاجرت تاریخ از دنیای واقعی به دنیای مجازی هستیم. کسانی در این مهاجرت موفقند که از گذشته و تاریخ چیزهای خوب را با خود به دنیای جدید بیاورند.» در نهایت، تندیس بهترین فیلمبرداری به فرشاد محمدی برای فیلم «رگ خواب» اهدا شد.

 

همایون‌فر: احساس رونالدو و مسی را دارم

در ادامه، محمد سریر و بهنوش بختیاری نیز تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین موسیقی متن را به کارن همایون‌فر برای فیلم «اروند» اهدا کردند.

همایون‌فر پس از دریافت این جایزه، از رکورداری خود برای دریافت تندیس جشن خانه سینما گفت و افزود: «اینجا زمین فوتبال است و من امشب احساس رونالدو و مسی را دارم.»

بعد از آن، فیلم «فروشنده» موفق به دریافت دومین جایزه خود از جشن سینما شد که به هایده صفی‌یاری برای تدوین و صداگذاری این فیلم تعلق گرفت.

صفی‌یاری پس از دریافت جایزه با قدردانی از عوامل فروشنده یادی از یدالله نجفی کرد و گفت: «آقای نجفی هرجا که می‌رفت همراه خود موجی از عشق و دوستی پراکنده می‌کرد.»

با پایان اهدای جوایز فنی جشنِ خانه سینما، نوبت به اهدای تندیس شایستگی بهترین بازیگر نقش مکمل مرد رسید که امین حیایی و میلاد کی‌مرام آن را اهدا کردند. تندیس نقش مکمل مرد به فرید سجادی‌حسینی برای فیلم «فروشنده» رسید.

سپس، غزل شاکری و علی جلیلوند برای اهدای جایزه بهترین بازیگر مکمل زن روی صحنه آمدند. تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین بازیگر مکمل زن به پانته‌آ پناهی‌ها برای فیلم «لاک قرمز» اهدا شد. شبنم مقدمی به نمایندگی از پناهی‌ها که به دلیل حضور بر صحنه یک تئاتر در جشن نبود، این جایزه را دریافت کرد.

در ادامه این مراسم، کلیپی از حضور و آوازخوانی محمدرضا شجریان در جشن خانه سینما در سال ۸۴ پخش شد که تشویق ایستاده و ممتد حاضران در باشگاه پیام را به همراه داشت.

 

اعتراض فاطمه معتمد‌آریا به ممنوع‌الفعالیتی برخی از بازیگران

بعد از پخش کلیپ تصویری اجرای محمدرضا شجریان، نوبت به اهدای جوایز بهترین بازیگر مرد و زن رسید. فاطمه معتمدآریا و ایرج طهماسب، دو هنرمندی بودند که در این بخش به صحنه فراخوانده شدند. معتمدآریا در سخنانی به طعنه گفت: «اینجا هم ما را به آقایی قبول کردند... در حرفه ما مهم نیست زنی یا مرد، مهم این است که اگر پرتوان نباشی، زود رها می‌شوی و می‌روی. درخواست من این است که مسئولان با هنرمندان همراه شوند. اینکه برخی از بازیگران خانم ممنوع‌الفعالیت می‌شوند، بسیار ناخوشایند است که باید این اتفاق متوقف شود.»

این دو هنرمند، تندیس شایستگی بهترین بازیگر نقش اول مرد را به شهاب حسینی برای بازی در فیلم «فروشنده» اهدا کردند که بابک کریمی به نمایندگی از او این جایزه را دریافت کرد.

تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن را هم حمید نعمت‌الله، ساره بیات و نوید محمدزاده به لیلا حاتمی برای بازی در «رگ خواب» اهدا کردند. حاتمی پس از دریافت جایزه با بیان این نکته که از دستان گروه سه‌نفری خوشایندی جایزه‌اش را دریافت کرده است، از همه عوامل «رگ خواب» قدردانی کرد.

 

جوایز اصلی برای اصغر فرهادی

سپس با دعوت مجری مراسم، فرشته طائرپور، ابوالحسن داودی، فرهاد توحیدی، هارون یشایایی، رخشان بنی‌اعتماد و غلامرضا موسوی، برای اهدای تندیس بهترین فیلمنامه، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم به روی صحنه آمدند.

تندیس شایستگی بهترین فیلمنامه به اصغر فرهادی برای نگارش فیلمنامه «فروشنده» اهدا شد. فرهادی به دلیل سفر برای ساخت فیلم جدیدش در جشن حضور نداشت و بابک کریمی جایزه او را دریافت کرد.

اما جوایز اصغر فرهادی تنها به فیلمنامه محدود نشد. این سینماگر، تندیس شایستگی بهترین کارگردانی و بهترین فیلمِ نوزدهمین جشن خانه سینما را هم دریافت کرد. فیلم «فروشنده» در نوزدهمین جشن خانه سینما جمعا هفت جایزه را از آن خود کرد.

بعد از اهدای تندیس‌های اصغر فرهادی، پیام ویدئویی این کارگردان سینمای ایران که درحال ساخت تازه‌ترین فیلمش در اروپاست، پخش شد. او در این پیام گفت: «متاسفم که امشب پیش شما نیستم و از همه برگزارکنندگان تشکر می‌کنم و امیدوارم این رقابت باعث نزدیکی سینماگران شود. همچنین از آقای یشایایی برای زحمتی که برای برگزاری جشن کشیده است، تشکر می‌کنم.»

 

در بخش پایانی جشن خانه سینما، فرشته طائرپور با اشاره به تعداد زیاد صندلی‌های خالی این مراسم توضیح داد: «این مکان دیروز در اختیار گرفته و کارت‌ها هم دیشب حاضر شده است‌. ضمن اینکه تمام امکانات فنی در کمتر از ۲۴ ساعت فراهم شده و همه می‌دانیم که چنین وضعیتی بسیار سخت است. با این‌حال سلام می‌کنیم به همه کسانی که باید اینجا بودند و نیستند. این را هم باید بگویم که هرکس مزاحم کار ما باشد، از این جمع بیرون است و ما قطعا این جمع و سینمای ایران را حفظ می‌کنیم.»

نوزدهمین جشن خانه سینما با اجرای زنده موسیقی به خوانندگی اشکان خطیبی به پایان رسید.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش