یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
۰۲:۰۲ - ۰۶ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۱۴۷۳
فیلم و سینمای جهان

فیلم‌هایی که در کریسمس اکران می‌شوند/ تصاویر

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

بیشتر فیلم‌های کریسمس آنهایی هستند که برای رضایت تماشاگران ساخته شده‌اند. فیلم‌هایی که بتوانند در اوج تعطیلات خانواده‌ها را جذب کنند. و بعد نوبت به فیلم‌هایی می‌رسد که به این قصد ساخته شده‌اند که منتقدان را در انتهای سال و نزدیک به اسکار تحت‌تاثیر قرار بدهند. فیلم‌های هنری که قشر خاصی طرفدارشان هستند از جمله رای‌دهندگان آکادمی. برخی از فیلم‌هایی که افتتاحیه‌شان در ماه دسامبر بود در جشنواره‌های پاییزی برای اولین‌بار به نمایش درآمدند. نابودگر (Destroyer)، بر اساس جنسیت (On the Basis of Sex) و استن و اولی نمونه‌هایش هستند.

 

بقیه شرکت‌کنندگان فصل جوایز هستند که برای گرفتن جایزه‌های سینمایی با هم رقابت می‌کنند. معاون رییس‌جمهور ساخته آدام مک‌کی و بازگشت مری پاپینز راب مارشال در این دسته قرار می‌گیرند.

 

بعضی فیلم‌های دیگر هم مثل «به مارون خوش آمدید» ساخته رابرت زمه‌کیس با نقدهای منفی سقوط کرده‌اند یا واکنش خوبی از تماشاگران نگرفته‌اند یا به هر دو مصیبت دچار شده‌اند.

 

این فیلم‌های کریسمس است به ترتیبی که دورنمای موفقیت‌شان را به روایت سایت ایندی‌وایر می‌بینیم.

 

بازگشت مری پاپینز ‎/ Mary Poppins Returns

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

امتیاز متاکریتیک: ۶۵ از ۱۰۰

 

نقاط قوت: فیلمی که اتفاقاتش ۲۵ سال بعد از فیلم کلاسیک «مری پاپینز» دیزنی محصول ۱۹۶۴ رخ می‌دهد. دنباله‌ای که راب مارشال بر آن فیلم صمیمانه دوران رکود اقتصادی ساخته به نسخه اریجینال کاملا نزدیک است. امیلی بلانت ستاره فیلم موزیکال قبلی مارشال یعنی «به درون جنگل» (Into the woods) در نقش اصلی است و لین مانوئل میراندا نقش همان لندنی فقیر شادمان را دارد که چراغ‌های خیابان را روشن می‌کند و اصلا فیلم را او جلو می‌برد. این دو نفر پاداش زندگی خواهر و برادر غمگین نسخه اصلی هستند که حالا بزرگ شده‌اند یعنی جین (با بازی امیلی مورتیمر) و مایکل بنکس (با بازی بن ویشا). دو نفری که ناامیدانه تلاش می‌کنند تا خانه پدری قدیمی‌شان را در چری لین تری نجات بدهند. این فیلم موزیکال که به طرز شایسته‌ای بر پایه رویا بنا شده از لحاظ بصری نوآورانه و گرم و جذاب است حتی اگر موسیقی با آهنگ‌های برادران شرمن خیلی مطابقت نداشته باشد. بخش فنی آکادمی احتمالا تحت‌تاثیر فیلم قرار خواهند گرفت. البته مارشال دوست دارد که یک‌بار دیگر بعد از «شیکاگو» برای کارگردانی‌اش هم تایید دریافت کند.

 

جوایز: «بازگشت مری پاپینز» از طرف اتحادیه منتقدان ملی آمریکا تحسین شد و در فهرست ده تایی بهترین فیلم‌های سال موسسه فیلم آمریکا (AFI) قرار گرفت. نامزدی‌هایی در بخش کمدی-موزیکال گلدن‌ گلوب کسب کرد. در حالی که گروه بازیگران فیلم موفق نشد از اتحادیه بازیگران تاییدیه بگیرد اما بازی امیلی بلانت بسیار تحسین شد.

 

نامزدی‌های احتمالی اسکار: فیلم، بازیگر زن، طراحی صحنه، طراحی لباس، بهترین موسیقی متن، بهترین ترانه.

 

نقاط ضعف: دیزنی و مارشال فیلم را در همان مسیر موزیکال نسخه اصلی پیش برده‌اند. برای تماشاگران معاصر بعضی چیزها ممکن است عجیب و غریب باشد.

 

معاون رییس‌جمهور ‎/ Vice

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

امتیاز متاکریتیک: ۶۱ از ۱۰۰

 

نقاط قوت: آدام مک‌کی با بازیگر اسکاری‌اش برای فیلم «رکود بزرگ» (The big short) یعنی کریستین بیل به میدان برگشته است. بیل برای این نقش مجبور شده ۴۰ پوند وزن اضافه کند و رنج زیادی متحمل شده. مجبور شده دندان مصنوعی بگذارد و گریم سنگینی را تحمل کند تا نقش دیک چنی، سیاستمدار زیرکی را بازی کند که توسط همسر قو‌ی‌اش، لین (که نقش‌اش را ایمی آدامز نامزد پنج جایزه اسکار بازی می‌کند) همیشه و در همه دوره‌های زندگی‌اش پشتیبانی شده است. چنی برای چهار دهه در واشنگتن دی.سی بر سریر قدرت بود و جورج دبلیو بوش را به سمت ریاست جمهوری سوق داد. نقش بوش را سام راکول بازی می‌کند. چنی در سکوت پشت پرده همه چیز را هدایت می‌کرد. استیو کارل هم نقش مرشد مکار چنی یعنی دونالد رامسفلد را بازی می‌کند.

 

جوایز: دوباره این فیلم هم مثل «رکود بزرگ» در گلدن‌ گلوب با استفاده از آن رگه‌های کمدی‌اش موفق به شش نامزدی در بخش کمدی شد و در جوایز انتخاب منتقدان آمریکا هم نامزد نه جایزه شد. بزرگترین دستاوردش حضور دو بازیگرش در جوایز اتحادیه بازیگران است که پیش از اسکار اهمیت زیادی دارد. اما برخلاف فیلم «رکود بزرگ» کل گروه بازیگران فیلم مورد توجه قرار نگرفتند.

 

نامزدی‌های احتمالی اسکار: بهترین فیلم، بازیگر نقش اول مرد، بازیگر مکمل زن، گریم

 

نقاط ضعف: مک‌کی امضای فیلمسازی‌اش را که با «رکود بزرگ» تثبیت کرده بود اینجا به روز می‌کند و از حقه‌هایش استفاده می‌کند تا داستان این کاراکتر سیاسی را سرگرم‌کننده نگهدارد. آنهایی که از لحاظ سیاسی متمایل به چپ‌ها هستند (که بیشتر رای‌دهندگان اسکار را دربرمی‌گیرد) بیشتر فیلم را تحسین خواهند کرد. در حالی که «رکود بزرگ» از تمایل کشور برای نمایش وال‌استریت بعد از دوران بحران اقتصادی کشور استفاده می‌کرد این یکی فیلم تمرینی پارتیزانی برای پروپاگاندای سیاسی علیه راست‌هاست. سام راکول محبوب می‌تواند برای دومین سال پیاپی نامزد جایزه اسکار شود.

 

نابودگر ‎/ Destroyer

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

امتیاز متاکریتیک: ۶۳ از ۱۰۰

 

نقاط قوت: این تریلر محکم از کارین کوزاما یک نوآر سرسختانه است. (فیل هی و مت مانفردی فیلمنامه‌اش را نوشته‌اند). جوری طراحی شده که همه توانایی‌های ستاره هالیوود یعنی نیکول کیدمن را نشان دهد. او شایستگی این را دارد که برای نقش اصلی این فیلم که لایه‌های زیادی دارد مورد ستایش قرار بگیرد. یک پلیس کهنه‌کار اهل لس‌آنجلس که ورزشکار، سرسخت و در عین حال آسیب‌پذیر است. او با گناه‌هایی که در گذشته انجام داده مواجه می‌شود. گناهانی که می‌تواند روی شوهر سابقش و دختر نوجوان عصبانی‌اش تاثیر بگذارد. تصور اینکه کسی بتواند بازی بهتری از کیدمن در این نقش ارائه بدهد کار دشواری است. (هم نسخه جوان‌تر و هم نسخه مسن‌تر کاراکتر.) یا هر کسی به جز یک کارگردان زن می‌توانست ابعاد رابطه میان مادر و دختری را در یک درام چنین تصویر کند.

 

جوایز: گروه‌های منتقدان و آکادمی اسکار اصولا میل به نادیده گرفتن فیلم‌های ژانر دارند. به خصوص آنهایی که توسط زن‌ها کارگردانی می‌شوند. کیدمن در گلدن گلوب دیده شد ولی اتحادیه بازیگران به اجرای درخشان او وقعی ننهاد.

 

نامزدی‌های احتمالی اسکار: نیکول کیدمن می‌تواند نامزد اسکار شود اگر به اندازه کافی بازیگران در این بخش بتوانند درست غربال کنند.

 

نقاط ضعف: هر چقدر فیلم لذت‌بخشی است اما نقدهای متفاوتی از فستیوال‌های پاییز دریافت کرد. فیلم در حلقه‌های هنری خوب جواب می‌گیرد اما فراتر از آن کارش سخت است. کیدمن و گریم سنگینی که دارد تک‌خال در حفره فیلم است.

 

استن و اولی ‎/ Stan & Ollie

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

امتیاز متاکریتیک: ۷۰ از ۱۰۰

 

نقاط قوت: این تصویر نیش‌دار از کمدین‌های پا به سن گذاشته کلاسیک، استن لورل ( با بازی استیو کوگان) و الیور هاردی (با بازی جان سی.رایلی) ماجرای آنها را در تور سال ۱۹۵۳ روایت می‌کند که در انگلستان برگزار شد. رابطه رفیقانه میان دو مرد تماشاگران مسن‌تر را جلب خواهد کرد و باید روی عمیق‌ترین احساسات اعضای مسن‌تر آکادمی اسکار هم کار کند. آنهایی که دوئت درخشان لورل و هاردی را به یاد می‌‌آورند. کوگان و رایلی نه تنها حضور درخشان لورل و هاردی را روی صحنه را به ارث بردند و به تصویر کشیدند که علاوه بر آن آشکار کردند این دو هنرمند چقدر عمیق یکدیگر را دوست داشتند. درضمن بزرگترین خنده‌های فیلم از سمت همسران دو هنرمند گرفته می‌شود که توسط ستاره همیشه شرلی هندرسون و نینا آریاندا نقش‌شان ایفا می‌شود.

 

جوایز: به عنوان یک کمدی جان سی.رایلی توانست هم از اتحادیه بازیگران و هم گلدن گلوب تاییدیه بگیرد و نامزد شود درنتیجه توجه بیشتری دریافت خواهد کرد. اتحادیه منتقدان سن‌دیه‌گو برای بازی‌های فوق‌العاده رایلی از جمله «برادران سیسترز» و «رالف اینترنت را خراب می‌کند» به او جایزه دادند در حالی که جوایز فیلم‌های مستقل بریتانیا استیو کوگان را میان هفت بازیگر نامزد این جایزه قرار دادند.

 

نامزدی‌های احتمالی اسکار: رایلی موفق نشد که نظر اتحادیه بازیگران را به خودش جلب کند. درنتیجه احتمال نامزدی اسکارش کم است. اما در کل این بازیگر تحسین‌شده امسال حضور قدرتمندی داشته است.

 

نقاط ضعف: جان اس. بیرد این فیلم بیوگرافیک جمع‌وجور را خوب کارگردانی کرده اما او مولف مطرحی نیست. این فیلم در میان هجوم فیلم‌های آخر سال دفن می‌شود اما در ژانویه ممکن است نظر مخاطبان سینماتک‌ها به آن جلب شود.

 

بر اساس جنسیت ‎/ On the Basis of S.e.x

فیلم های کریسمسی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

امتیاز متاکریتیک: ۶۰ از ۱۰۰

 

نقاط قوت: این فیلم داستان زندگی قاضی روث بادر گینسبورگ را در اوایل دوران کاری‌اش روایت می‌کند. (فلیسیتی جونز بازیگر فیلم «تئوری همه چیز» نقش‌اش را ایفا می‌کند.)‌ دنیل استیپلمن برادرزاده قاضی روث فیلمنامه را نوشته. میمی لدر با این فیلم دوباره بعد از مدت‌ها فیلمی را کارگردانی کرده و برای ما یک قصه واقعی را روایت می‌کند. درباره شوهر مصمم خوش‌تیپ روث حرف می‌زند که در مسیر موفقیت قاضی در راه قانون، پیشتیبانی‌اش اهمیت زیادی داشته است. قاضی روث از تفحص در قوانین قدیمی دادگاه عالی نترسید و قوانین عادلانه‌تری برای برابری جنسیتی ایجاد کرد. فیلم با داستان رومانتیک مرکزی‌اش موفق می‌شود که چند قطره اشک هم بگیرد. روث بادر گینسبورگ یک سوپراستار لیبرال است و طرفدارانش قطعا از فیلم لذت خواهند برد.

 

جوایز: فیلم جایزه حقوق بشر را از آن خودش کرده است.

 

نامزدی‌های احتمالی اسکار: احتمالا در هیچ رشته‌ای نامزد نمی‌شود.

 

نقاط ضعف: فستیوال انستیتو فیلم آمریکا با این فیلم جریان اصلی که تماشاگرپسند بود افتتاح شد. پخش‌کننده هم می‌دانست که فیلم در فصل جوایز بعید است شانسی داشته باشد درنتیجه هوشمندانه بیشتر دنبال موفقیت آن در گیشه‌ها رفت.

 

 

digikala.com
  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش