سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۱۳ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۱۵۳۹
فیلم و سینمای جهان

فهرست اولیه از فیلم های سال ۲۰۲۰ که تحسین برانگیز خواهد شد!

فهرستی از آثاری که به خاطر نام کارگردان یا سوژه‌شان ممکن است مورد توجه منتقدان و تماشاگران قرار بگیرند

با نگاهی به فیلم هایی که سال جاری به نمایش درمی آیند فهرستی از آثاری که بخاطر نام کارگردان یا سوژه شان ممکن است مورد توجه منتقدان و تماشاگران قرار بگیرند، تهیه کرده ایم. البته که هر سال شگفتی های خودش را هم دارد. شگفتی هایی که قابل پیش بینی نیستند.

به گزارش هفت صبح، سال ۲۰۱۹ لااقل به لحاظ سینمایی از ۲۰۲۰ چشم‌انداز بهتری داشت. موقعی که بهترین فیلم های سال ۲۰۱۹ را ردیف می کردیم حتی بدون توجه به فیلم های مستقل خوبی که بعدتر نظر ها به آن ها جلب شد، مثل فیلم« پادشاه» دیوید میچود یا ـجواهرات تراش نخورده» برادران سفدی یا« انگل» بونگ جون هو، با توجه به اسامی می دانستیم که ۲۰۱۹ سال سینمایی درخشانی خواهد بود. مارتین اسکورسیزی فیلم ساخته بود و کوئنتین تارانتینو. جوردن پیل با فیلم قبلی اش نشان داده بود استعداد تازه وارد سینماست و او هم فیلم داشت. فیلم های ابرقهرمانی هم مثل هر سال زیاد داشتیم و تعدادی از آنها بهتر از حد انتظار ظاهر شدند.

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اما هالیوود هم مثل سینمای ایران است. بعد از یک سال سینمایی با اسامی بزرگ و فیلم های خوب معمولاً سال بعدی آنچنان پرشور نخواهد بود. امسال از اسامی خیلی بزرگ خبری نیست. فهرست فیلم ها نشان می دهد که بیشتر باید منتظر آثار علمی- تخیلی و ابرقهرمانی باشیم. از میان ابرقهرمانی ها البته" زن شگفت انگیز "( واندروومن) جدید پنی جنکینز می تواند جالب توجه باشد.

بین این همه فیلم ترسناک و علمی- تخیلی هم لابد چندتا فیلم خوب پیدا می شود. مثلاً همین حالا فیلم" نامریی" ساخته لی واتل توانسته توجه منتقدان را به خودش جلب کند. لی وانل قسمت سوم فیلم" موذی" را کارگردانی کرده بود و خودش هم بازیگر چند فیلم وحشت است.

الیزابت ماس نقش اصلی فیلم را بازی می کند و داستان زنی است که پس از مرگ نامزد سوءاستفاده گرش حس می کند توسط روح او تعقیب می شود. منتقدان معتقد هستند که این فیلمی هوشمندانه با بازي های خوب و مهمتر از همه واقعاً ترسناک است. فیلم" مرد نامرئی" ثابت می کند که گاهی اوقات اگر منبع تان مصالح کلاسیک باشد با یک برداشت باشکوه می توانید از آن برای ادامه دادن سری فیلم های تان، اما به شیوه ای تر و تازه استفاده کنید.

بازی ماس و تمرکز فیلم روی تجربیات او هم جزو نکات مثبت فیلم است. اما به علت تاریخ اکران فیلم، بعید است که جزو فیلم های مهم فصل جوایز باشد. ماه آینده می توانستیم فیلم جدید جیمز باند را هم ببینیم که کرونا همه برنامه های سینما ها را به هم ریخت. این یک فهرست اولیه از فیلم هایی است که در ماه های آینده سال ۲۰۲۰ امیدواریم ببینیم و گمان می کنیم در فصل جوایز آینده هم تحسین شوند.

برای مردن زود است( No Time to Die)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:کری جی. فوکوناگا

بعد از چند فیلم جیمز باند که سام مندس کارگردانی شان کرد، حالا قرعه به نام فوکوناگا افتاده است. این بیست و پنجمین فیلم از سری فیلم های جیمز باند است. معروف ترین جاسوس جهان و یکی از پرطرفدارترین سری فیلم های جاسوسی. در این قسمت جدید که قرار است آخرین نقش آفرینی دنیل کریگ در نقش جیمز باند هم باشد، باند سرویس مخفی را ترک می کند، اما آرامش او آنقدر دوام نمی یابد، چون دوست قدیمی اش فلیکس لیتر از سازمان سیا سروکله اش پیدا می شود و از او کمک می خواهد. باند به دل جریان اسرارآمیزی می افتد که در آن کاراکتری شریر با جدیدترین تکنولوژی های خطرناک، مغز متفکر جریان است. به جز دنیل کریگ، رامی مالک و لتا سیدو هم در جدیدترین جیمز باند جلوی دوربین رفته اند.

آرتمیس فاول( Artemis Fowl)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:کنت برانا

کنت برانا کارگردان انگلیسی در تئاتر و سینما بخاطر برداشت های شکسپیری اش شهرت پیدا کرد، اما در سال های اخیر فیلم های سرگرم کننده ای مثل" قتل در قطار سریع السیر شرق" هم ساخته که البته چندان مورد توجه قرار نگرفتند." آرتمیس فاول" یک فیلم ماجراجویانه علمی- تخیلی است که طبق اولین قسمت از یک سری رمان به همین نام نوشته اوین کولفر نویسنده ایرلندی کتاب های کودکان ساخته شده است.

فیلم داستان سفر یک نوجوان ۱۲ ساله نابغه به اسم آرتمیس فاول است. آرتمیس از نوادگان خاندانی است که همه شان مغز های متفکر جنایت بودند. او به دنبال پدرش می گردد که به طرز اسرارآمیزی ناپدید شده است. او یک پری لپرکان را می رباید تا شاید در این جست وجو کمکش کند. فیلم قرار است بصورت سه بعدی و آیمکس اکران شود. کنت برانا البته توانایی هایش را در اقتباس های ادبی نشان داده است و" آرتمیس فاول" میتواند مجدداً برانا را به بازی برگرداند. جودی دنچ و جاش گد بازیگران فیلم هستند.

تاپ گان:ماوریک( Top Gun:Maverick)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:جوزف کوزینسکیح

از همان تریلرش اگر اهل اکشن باشید، دلتان برای دیدنش می رود. بالاخص اگر طرفدار" تاپ گان" تونی اسکات هم باشید. هم چنان تام کروز ستاره اصلی فیلم است. در فقدان تونی اسکات حالا جوزف کوزینسکی دست به ساخت دنباله ای برای فیلم" تاپ گان" زده و اسم کاراکتر اصلی فیلم یعنی ماوریک را هم به آن اضافه کرده است. کوزینسکی را با فیلم هایی مثل" فراموشی"( Oblivion) و" تن ها شجاعان" می شناسیم. اکشن ساز خوبی است و برای همین می شود امید داشت که فیلم" تاپ گان:ماوریک" هم اثر خوبی از کار دربیاید.

خود تام کروز کنار جری بروگهایمر، جزء تهیه کنندگان فیلم است. تام کروز و وال کیلمر همان نقش هایی را بازی می کنند که در فیلم اول هم بر عهده داشتند. در قسمت جدید بعد از ۳۰ سال خدمت بعنوان خلبان تراز اول در نیروی هوایی، ماوریک میچل می خواهد در یک ازمایش شجاعت شرکت کند و رتبه خودش را ارتقاء بدهد.

باور( Tenet)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:کریستوفر نولان

احتمالاً دوستداران سینما بیشتر از هر فیلم دیگری در سال ۲۰۲۰ انتظار فیلم جدید نولان را می کشند. هویت ون هویتما، مدیر فيلمبرداري فیلم از تلفیق آیمکس و فیلم هفتاد میلی متری برای این پروژه نولان استفاده کرده و همین خبر کافی است که بالاخص از نظر بصری به فیلم جدید نولان امید ببندیم. رابرت پتینسون، بازیگر فیلم است و می گوید آنها مجبور بوده اند در یک اتاق دربسته فیلمنامه را بخوانند تا چیزی به بیرون درز نکند." باور" فیلمی حماسی- جاسوسی است که درباره سفر در حین ، جاسوسان بین المللی و تکامل است. مردی می خواهد با سفر در زمان و تولد مجدد از وقوع جنگ جهانی سوم جلوگیری کند. از خلاصه داستان فیلم بیش از این چیزی دستگیرمان نمی شود.

اولین گاو( First Cow)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:کلی رایکارد

فیلم در فستیوال های تلورید و برلین به نمایش درآمده و از منتقدان امتیاز ۹۰ از ۱۰۰ را کسب کرده است. کلی رایکارد سال ۲۰۱۶ با فیلم" زنان مصمم"( Certain Women) توجه ها را به خودش جلب کرد. آن فیلم درامی درباره چند زن بود و این یکی درامی مردانه است. فیلمنامه فیلم را خود ریچارد بهمراه جاناتان ریموند بر اساس  رمانی از ریموند نوشته اند. اسم اصلی رمان" نیمه زندگی" است. داستان آشپزی که به غرب سفر کرده و به گروهی از تله گذاران پوست خز پیوسته است. او در میان آن ها موفق می شود با یک مهاجر چینی ارتباط برقرار کند. مردان باید با هم همکاری کنند، اما واقعیت این است که تجارت همه آن ها به مالک زمین ثروتمندی بستگی دارد که صاحب یک گاو شیرده است. رایکارد در سال های اخیر یکی از مهم ترین فیلمسازان زن جریان هنری بوده است.

جادوگر ها( The Witches)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:رابرت زمه کیس

" جادوگرها" یک فیلم کمدی فانتزی سیاه است. پيشتر سال ۱۹۹۰ هم فیلم دیگری به همین نام از روی کتاب رولد دال اقتباس شده بود. رولد دال کتاب" جادوگرها" را سال ۱۹۸۳ نوشت. سال غ ۲۰۰۸ اول گیلر مودل تورو بود که به اقتباس از این رمان رولد دال علاقه نشان داد. البته دل تورو می خواست فیلم را به شیوه انیمیشن بسازد، اما ۱۰ سال پس از آن دل تورو تهیه کننده فیلم شد و زمه کیس را استخدام کردند تا فیلم را بسازد. فیلم داستان خیالی ترسناک و بامزه یک پسربچه هفت ساله است که با مادربزرگش در یک هتل زندگی می کند و بطور اتفاقی به کنفرانس جادوگر ها راه پیدا می کند. جادوگر عالی مرتبه پسربچه را تبدیل به موش می کند.

داستان وست ساید( West Side Story)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:استیون اسپیلبرگ

بزرگ ترین کارگردانی که امسال از او فیلم خواهیم دید. این فیلم بازسازی مهم ترین موزیکال تاریخ سینماست. فیلم اصلی" داستان وست ساید" که رابرت وایز و جروم رابینز ساخته بودند، محصول ۱۹۶۱ خودش اقتباسی از نمایشی در برادوی بود. حالا اسپیلبرگ بهمراه همکار فیلمنامه نویس اش، تونی کوشنر اقتباس دیگری از آن نمایشنامه نموده اند که گویا بیش از فیلم رابرت وایز به آن وفادار است." داستان وست ساید" ماجرای یک عشق ممنوعه است. داستان رقابتی بین جتز و شارکز که دو دسته از نوجوانان در خیابان ها هستند و پیشینه های نژادی متفاوتی دارند. اما این وسط تونی و ماریا برغم اختلافات در شهر نیویورک دهه ۵۰ میلادی عاشق یکدیگر می شوند.

منک( Mank)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:دیوید فینچر

این فیلم بیوگرافیک داستان زندگی هرمن جی. منکیویچ را روایت می کند. کسی که بهمراه اورسن ولز، فیلمنامه شاهکار سال ۱۹۴۱ یعنی" همشهری کین" را نوشت و البته همکاری پرسروصدا و پرحاشیه ای داشتند. چهار فیلم اخیر دیوید فینچر هر کدام حداقل یک نامزدی اسکار داشته اند. این حکایت هالیوودی مملو از خیانت و توطئه و الهام است. آتیکوس راس و ترنت رزنر، همکاران قدیمی فینچر در کار های قبلی اش موسیقی متن این فیلم را می سازند. فیلمنامه فیلم را جک فینچر، پدر دیوید فینچر نوشته است که از روزنامه نگاران و فیلمنامه نویسان قدیمی است.

پست فرانسوی( The French Dispatch)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:وس اندرسون

اسم وس اندرسون که می آید باید انتظار یک جهان فانتزی و جذاب را بکشیم. یک فیلم اپیزودیک که در نسخه ای خیالی از فرانسه دهه بیست می گذرد و گزارش هایی را از آخرین مقاله یک نشریه آمریکایی روایت می کند. می گویند فیلمنامه ای عاشقانه برای روزنامه نگاران است. وس اندرسون تا امروز هفت بار نامزد اسکار شده است. بنظر میرسد به رغم اکران تابستانی، این یکی هم فیلمی باشد که بشود برای فصل جوایز رویش حساب باز کرد. فیلم پر است از بازیگران برنده اسکار و از تریلرش که منتشر شده، بنظر میرسد چند کاراکتر جذاب وس اندرسونی هم داشته باشد.

تل ماسه( Dune)

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان:دنی ویلنوو

فیلمنامه" تل ماسه" را ویلنوو بهمراه اریک راث و جان اسپیتس نوشته و اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته فرانک هربرت است که سال ۱۹۶۵ منتشر شد. داستان فیلم در آینده دور اتفاق می افتد. دوک لتو آتریدیس نظارت بر سیاره صحرایی آراکیس را می پذیرد. آن جا تنها منبع اسپایس است؛ دارویی که عمر بشر را زیاد می کند و به فکر او سرعت می بخشد. اما این موقعیت در حقیقت تله پیچیده ای است که دشمنان دوک برایش طراحی کرده اند. از این کتاب یک بار سال ۱۹۸۴ دیوید لینچ فیلمی ساخت و سال ۲۰۰۰ هم مینی سریالی بر مبنای آن ساخته شد. تیموتی شالامه نقش دوک لتو آتریدیس را بازی می کند. ربکا فرگوسن هم نقش مادر او را خواهد داشت.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش