پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۳۴ - ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۲۸۰۸
فیلم و سینمای جهان

۷ فیلم ترسناک که استفن کینگ دیدنشان را توصیه می‌کند

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
وقتی نوبت به فیلم‌های ژانر وحشت می‌رسد، به نظر می‌رسد که استفن کینگ سلیقه‌ی خوبی دارد و اگر توییترش را زیر و رو کنید توصیه‌های خوبی برای فیلم دیدن پیدا می‌کنید. نگران نباشید، ما همین الان این کار را برای شما کرده‌ایم. البته این وسط چندین بار هم از فیلم‌هایی می‌گوید که از روی کتاب‌هایش اقتباس شده‌اند. به نظر می‌رسد کینگ درباره‌ی همه‌ی فیلم‌هایی که از روی رمان‌هایش اقتباس شده‌اند چیز‌های خوبی برای گفتن ندارد. این وسط البته فیلم «درخشش» استنلی کوبریک استثناست.

به سال ۱۹۸۱ که برگردیم، کینگ یک کتاب غیرداستانی به نام «رقص مرگ» (Danse Macabre) نوشت و در میان چیز‌های مختلفی که از آن‌ها صحبت کرده بود از چند فیلم ترسناک محبوبش هم که بین سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۸۰ عرضه شده بودند صحبت کرد. در آن کتاب هم می‌توانید چند توصیه‌ی سینمایی درجه یک پیدا کنید. اما ما سراغ آن‌ها نرفته‌ایم. چون آن فهرست در اینترنت موجود است. در این فهرست نویسندگان سایت Taste of Cinema تعدادی از فیلم‌های ترسناک مربوط به سال‌های اخیر را برگزیده‌اند که پادشاه وحشت یعنی استفن کینگ از طریق حساب توییترش آن‌ها را معرفی کرده است و ارزش دیدن دارند.

۱. وب‌کم

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Cam

کارگردان: دانیل گلدهابر

بازیگران: مادلین بروئر، ملورا والترز

امتیاز متاکریتیک: ۷۱ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۸

استفن کینگ درباره‌ی این فیلم گفته است: «فیلم «وب‌کم» را روی شبکه‌ی نت‌فلیکس دیدم و دوستش داشتم. با یک بازی فوق‌العاده در نقش اول از مادلین بروئر».

«وب‌کم» حضوری محجوبانه در سری فیلم‌های ترسناک/تریلر دارد که حول و حوش تکنولوژی روز می‌گردد. فیلم داستان آلیس (با بازی مادلین بروئر) را حکایت می‌کند، دختری که مدل اینترنتی است و جلوی وب‌کم می‌نشیند تا این که متوجه می‌شود حساب کاربری‌اش توسط ناشناسی که انگار همزاد خودش است، دزدیده شده. آلیس که مبهوت و سرگردان شده، تلاش می‌کند که هویت آنلاینش را دوباره به دست بیاورد و البته کشف کند که چه کسی پشت این ماجرای اسرارآمیز است.

«وب‌کم» شبیه یک اپیزود گسترش‌یافته از سریال «آینه‌ی سیاه» (Black Mirror) است. قبل از دیدن فیلم احتمالا تصور نمی‌کنید که قرار است فیلم جالبی ببینید، اما بهتر از چیزی است که انتظارش را داشته‌اید. طرح داستانی محکم و پر از تعلیقی دارد، اتمسفر فیلم عجیب و غریب و ترسناک است و بازی نقش اول آن تاثیرگذار که مجموع همه‌ی این‌ها باعث می‌شود یکی از بهترین فیلم‌های ترسناک-تکنولوژی مدرنی باشد که تاکنون دیده‌ایم.

۲. شبی که جهان را می‌خورد

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: The Night Eats The World

کارگردان: دومینیک روچر

بازیگران: آندرس دنیلسن لی، گلشیفته فراهانی

امتیاز متاکریتیک: ۵۰ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۸

استفن کینگ درباره‌ی این فیلم می‌گوید: «درست وقتی که شما فکر می‌کنید ژانر زامبی عصاره‌اش چلانده شده و دیگر چیزی از آن نمانده است، فیلم فوق‌العاده‌ای از دومینیک روچر از راه می‌رسد و مغزتان را متلاشی می‌کند.»

ساختن یک فیلم زامبی که شبیه فیلم‌های قبلی که دیده‌اید نباشد، کار ساده‌ای نیست. به هر حال در چند سال گذشته تعدادی از فیلم‌های زامبی مثل «قطاری به بوسان» یا «باتری» با اقبال مواجه شدند جوری که می‌شد تصور کرد ژانر مورد علاقه‌ی ژرژ رومرو دوباره زنده شده است. «شبی که جهان را می‌خورد» یکی از آن فیلم‌های زامبی است که جوری ساخته شده که با آن چه از چنین فیلمی انتظار دارید کمی متفاوت است.

«شبی که جهان را می‌خورد» یک فیلم فرانسوی درباره‌ی زامبی‌هاست. سام موزیسینی که در پاریس زندگی می‌کند با دوست‌دختر سابقش ملاقات می‌کند تا نوار‌های کاستی که پیش او مانده را پس بگیرد. دختر یک مهمانی می‌گیرد و فردای مهمانی سم تنهاست و لکه‌های خون همه جا دیده می‌شود. جهان تغییر کرده و دوست‌دختر او و سایر مهمانان تبدیل به زامبی شده‌اند و او تنها آدم نجات‌یافته در ساختمان است.

چیزی که درباره‌ی این فیلم فوق‌العاده به نظر می‌رسد این است که چه‌طور همه‌ی عناصر اکشن ژانر زامبی را دور زده (تقریبا در کل فیلم شاهد کشته شدن هیچ زامبی نیستیم) و به جایش روی کاراکتر اصلی و ناامیدی او که از تنهایی‌اش ناشی می‌شود، تمرکز می‌کند.

فیلم البته با یک شاهکار فاصله‌ی زیادی دارد، اما بهتر از چیزی است که انتظارش را دارید. فیلم یک بازیگر محوری قدرتمند دارد، تعدادی چرخش غیرمنتظره در فیلمنامه و صحنه‌هایی که موسیقی در آن‌ها شبیه فیلم‌های موزیکال است و قاعدتا انتظار ندارید در یک فیلم زامبی آن را ببینید، اما در کمال تعجب کارش را درست انجام می‌دهد و در مجموع فیلم بسیار سرگرم‌کننده‌ای است به خصوص با توجه به این که زامبی‌های زیادی هم در آن کشته نمی‌شوند.

۳. قطار به بوسان

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Train To Busan

کارگردان: سانگ هو یئون

بازیگران: یو گونگ، دونگ سئوک ما

امتیاز متاکریتیک: ۷۲ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۶

استفن کینگ درباره‌ی این فیلم نوشته است: «فیلم «قطاری به بوسان» خدای من حیرت‌انگیز است. درست مثل این که جان وو یکی از فیلم‌های زامبی آخرالزمانی را ساخته باشد. این فیلم باعث می‌شود سریال «واکینگ دد» (مردگان متحرک) بیمزه به نظر برسد.»

قهرمان فیلم «قطار به بوسان»، سئوک وو است که به کار کردن اعتیاد دارد و با دختر جوانترش سوار بر قطار به سمت بوسان می‌رود. دخترک می‌خواهد در روز تولد مادرش او را ببیند. همان‌طور که از عنوان فیلم پیداست، بیشتر این فیلم در قطار می‌گذرد. اما احتمالا این بدترین قطاری است که می‌شود سوارش شد. چون ویروسی در قطار بین مسافران در حال انتشار است و آن‌ها را به سرعت تبدیل به زامبی‌هایی سریع و به شدت خشن و وحشی می‌کند. سئوک وو مجبور است برای نجات خودش و دخترش تلاش کند و راهی برای رسیدن به مکانی امن بیابد. اما تلاش‌اش تقریبا بی‌ثمر است.

استفن کینگ با کلمات خوبی فیلم را توصیف می‌کند: زامبی‌های «قطاری به بوسان» واقعا باعث می‌شوند آن‌هایی که در «واکینگ دد» حضور دارند لوس و بیمزه به نظر برسند. این‌ها از مدل زامبی‌های فیلم‌های ژرژ رومرو نیستند که به آرامی راه می‌روند و غیرعادی هستند. سرعت‌شان زیاد است و تقریبا غیرممکن است که از دستشان فرار کنید. این واقعیت که نجات‌یافتگان در یک فضای دربسته با آن‌ها گیر افتاده‌اند کار را در شکست دادن زامبی‌ها سخت‌تر هم می‌کند.

همه‌ی این‌ها باعث می‌شود که «قطاری به بوسان» یکی از وحشیانه‌ترین، دیوانه‌وارترین و سرگرم‌کننده‌ترین فیلم‌های زامبی بشود که تا امروز دیده‌اید.

از ابتدا تا انتها لحظه‌ای فرصت پیدا نمی‌کنید که با خیال راحت نفس بکشید.

۴. آماده باشی یا نه

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Ready or Not

کارگردان: تایلر ژیلت، مت بتینلی

بازیگران: سامارا ویوینگ، آدام برودی، مارک اوبرایان

امتیاز متاکریتیک: ۶۴ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۹

استفن کینگ درباره‌ی این فیلم گفته است: «این فیلم یک سرگرمی بزرگ است. نسخه‌ای از فیلم ترسناک «دختر نهایی» که ترسناک و خیلی بامزه از کار درآمده است. سامارا ویوینگ خارق‌العاده است و فیلمبرداری فیلم زیباست. فیلم چرخ را از ابتدا اختراع نمی‌کند، اما لعنتی فیلم باحالی است.»

از لحاظ تاریخ پخش این متاخرترین فیلم این فهرست است. یک کمدی-ترسناک که هیچ‌کس انتظارش را ندارد، اما تبدیل به یکی از دلپذیرترین شگفتی‌های امسال شد.

کارگردانان فیلم تهیه‌کنندگان آنتولوژی وحشت «Southbound» در سال ۲۰۱۶ بودند. «آماده باشی یا نه» در شب عروسی الکس و گریس اتفاق می‌افتد. خانواده‌ی ثروتمند و غیرعادی پسر رسم و رسوم مفصلی دارند که هر بار یک نفر جدید به خانواده‌شان اضافه می‌شود باید یک بازی هم بکنند. اول کار گریس فکر می‌کند که این یک بازی بی‌ضرر است. اما مشخص می‌شود که خانواده‌ی جدید او درباره‌ی آن جدی هستند و چیزی که در مایه‌ی بازی قایم باشک شروع شده تبدیل به جدالی ترسناک برای زندگی می‌شود.

منتقدان این فیلم را با «برو بیرون» جوردن پیل مقایسه کرده‌اند، اما «آماده باشی یا نه» مثل آن فیلم پرفروش و در فصل جوایز دیده نشد. شاید به این دلیل که این یکی فیلمی سرگرم‌کننده، به طرز سیاهی بامزه، پیچیده و بهتر از چیزی است که تصورش می‌رفت.

۵. ساحره

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: The Witch

کارگردان: رابرت ایگرز

بازیگران: آنا تیلور جوی، کیت دیکی

امتیاز متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۵

چیزی که استفن کینگ درباره‌ی فیلم گفته این است: «فیلم «ساحره» مرا از ترس زهره‌ترک کرد. یک فیلم واقعی است و تنش و تفکربرانگیزی قصه‌ی آن کاملا درونی است.»

فیلم داستان یک خانواده‌ی پیوریتن (یکی از فرقه‌های پروتستان‌ها) در سال ۱۶۳۰ در نیوانگلند است. یک روح شیطانی و خبیث ناشناخته که در جنگل‌های تاریک اطراف مزرعه‌ی دورافتاده‌ی آن‌ها کمین کرده، آرامش این خانواده را به هم می‌زند. همان‌طور که حیوانات آن‌ها شروع به رفتار‌های عجیب و غریب می‌کنند، محصولاتشان نابود می‌شود و به نظر می‌رسد که یکی از بچه‌ها هم توسط موجودی که دیده نمی‌شود تسخیر شده باشد. اعضای پارانویید خانواده، دختر نوجوان توماسین را متهم می‌کنند که تبدیل به ساحره شده است.

صحنه‌های تاریخی و تم‌های پیچیده‌ی مذهبی، تعصب و محدود کردن زنان، فضای رویاگونه و کمبود کلیشه‌های فیلم‌های ترسناک باعث می‌شود که این فیلم با بقیه‌ی فیلم‌های ترسناکی که دیده‌اید فرق داشته باشد. هیچ صحنه‌ای نیست که از ترس از جایتان بپرید و هیچ سکانسی نیست که خون به در و دیوار بپاشد با این حال فیلم یکی از غیرعادی‌ترین و ترسناک‌ترین فیلم‌های وحشت دهه‌ی اخیر است.

۶. هیس

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Hush

کارگردان: مایک فلاناگان

بازیگران: جان گالاگر، کیت سیگل

امتیاز متاکریتیک: ۶۷ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۶

استفن کینگ درباره‌ی آن گفته است: «فیلم «هیس» چقدر خوب است؟ آن بالا کنار «هالووین» قرار می‌گیرد و حتی شاید کمی فراتر از آن باشد.»

یک‌بار دیگر استفن کینگ فیلمی از مایک فلاناگان را معرفی کرده است. خب جای تعجب هم ندارد، چون فلاناگان یکی از بهترین کارگردانان وحشت است که این روز‌ها کار می‌کند. در حالی که مقایسه‌ی کینگ که این فیلم را کنار «هالووین» جان کارپنتر قرار داده ممکن است کمی گزافه‌گویی باشد، با این حال «هیس» هنوز هم فیلم فوق‌العاده‌ای است. فلاناگان با فیلمنامه‌ی مبدعانه‌اش چیز جدیدی به سینما عرضه کرده است.

«هیس» یکی از آن فیلم‌های هجوم به خانه است که یک چرخش داستانی خوب هم دارد. شمایلی که ماسک به صورت دارد به زور وارد خانه‌ی یک زن جوان می‌شود (که نقش‌اش را همسر خود فلاناگان بازی می‌کند). زن در خانه‌ای دورافتاده نزدیک جنگل زندگی می‌کند و مجبور است که برای نجات زندگی‌اش مبارزه کند. پیچیدگی داستان کجاست؟

زن جوان ناشنوا و بی‌صداست و این همه‌ی معادلات فیلم را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود که فیلم «هیس» در ژانر اسلشر اثری‌تر و تازه و هوشمندانه باشد که اگر دوستدار فیلم‌های ترسناک هستید حتما باید زمانی آن را ببینید.

۷. بابادوک

فیلم های ترسناک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: The Babadook

کارگردان: جنیفر کنت

بازیگران: اسی دیویس، نوآه وایزمن

امتیاز متاکریتیک: ۸۶ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۴

استفن کینگ درباره‌ی فیلم مشهور جنیفر کنت نوشته است: «فیلمی که عمیقا آزاردهنده است و به شدت دیدنش را باید توصیه کرد. شما بیشتر از این که فیلم را تماشا کنید این حس را دارید که تجربه‌اش می‌کنید.»

«بابادوک» را جنیفر کنت کارگردانی کرده است و اسی دیویس در آن نقش زنی را بازی می‌کند که شوهرش در یک تصادف وحشتناک ماشین مرده و باید پسر شش ساله‌اش به نام سام را خودش به تنهایی بزرگ کند. سام همان روزی به دنیا آمده که پدرش از دنیا رفته است. او بچه‌ی سرسختی است که بزرگ کردنش دردسر‌های زیادی دارد و به نظر مادرش دوست داشتنش کار سختی است. وقتی سام شروع به دیدن رویا‌های عجیب و غریبی می‌کند که در آن هیولای ترسناکی به نام بابادوک حضور دارد، همه چیز از کنترل خارج می‌شود و رفتار‌های مضحک او تاوان زیادی برای روان مادرش دارد.

«بابادوک» به عنوان یک فیلم ترسناک درخشان عمل می‌کند و شما را واقعا می‌ترساند. به هر حال این چیزی بیشتر از یک فیلم عجیب و غریب است و اگر عمیق‌تر به آن نگاه کنید و از لایه‌ی سطحی آن فراتر بروید متوجه خواهید شد که فیلم استعاره‌ای از اندوه و مشکلات تنها بزرگ کردن یک بچه‌ی مشکل‌دار است. «بابادوک» خودش نماد ترس‌های واقعی زندگی در دوران کودکی است. وقتی که والدین گاهی اوقات می‌توانند واقعا ترسناک شوند.

bartarinha.ir
  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش