دکوراسیون اتاق نشیمن
سرپوش - اتاق نشیمن یکی از مهم ترین بخش های خانه است. این اتاق، فضایی برای استراحت، جمع شدن با خانواده و دوستان و تماشای تلویزیون است. بنابراین، دکوراسیون اتاق نشیمن اهمیت زیادی دارد. دکوراسیون اتاق نشیمن از عناصر مختلفی تشکیل می شود که هر کدام نقش مهمی در زیبایی و راحتی این فضا ایفا می کنند. این عناصر عبارتند از:
- فرش یکی از مهم ترین عناصر دکوراسیون اتاق نشیمن است. فرش، فضای اتاق را گرم و دنج می کند و به آن جلوه ای زیبا می بخشد.
- مبلمان، یکی دیگر از عناصر مهم دکوراسیون اتاق نشیمن است. مبلمان، فضای اتاق را برای نشستن و استراحت فراهم می کند.
- میز و صندلی، فضای اتاق را برای صرف غذا یا انجام کارهای روزانه فراهم می کند.
- تلویزیون، یکی از وسایل ضروری اتاق نشیمن است. تلویزیون، فضای اتاق را برای تماشای فیلم و برنامه های تلویزیونی فراهم می کند.
- اکسسوری ها، به زیبایی و جذابیت دکوراسیون اتاق نشیمن کمک می کنند. اکسسوری ها، شامل لوازمی مانند تابلوهای نقاشی، گلدان، مجسمه و سایر وسایل تزئینی هستند.
نکات دکوراسیون اتاق نشیمن
توجه به رنگ ها:
وقتی یک اتاق نشیمن کاملاً سفید و روشن باشد، شاید خیلی تمیز و استریل به نظر برسد همین موضوع راحتی و آرامش خاطر را کمتر خواهد کرد، برعکس وقتی همه جا تاریک است، می تواند شبیه یک غار باشد، اما ترکیب رنگ های تیره و روشن ظاهری پویا ایجاد می کند که عمق و تعادل دارد. طراحی هر فضایی از گنجاندن حداقل کمی سفید و کمی مشکی بهره می برد.
فراتر از شامل رنگ سفید و مشکی، تزئین اتاق نشیمن با انواع رنگ های خنثی متضاد راه خوبی برای ایجاد احساس غنی و خوشایند است. به عنوان مثال، دیوارهای سفید، چرم کاراملی، ابزار و اکسسوری برنجی، مبلهای خاکستری و کمدهای آبی با تناژ خاکستری همگی با یکدیگر تضاد دارند که رنگها و ته رنگهای متفاوت آنها را برجسته میکند. این باعث می شود که پالت حتی قبل از اضافه شدن عناصر کلیدی دیگر مانند رنگ، الگو و بافت، غنی شود.
در حالی که میتوانید فضایی زیبا و بدون رنگهای زنده ایجاد کنید، افزودن حتی کمی رنگ به اتاق نشیمن میتواند به ایجاد فضایی آرام و جذاب کمک کند.
توجه به جنس و بافت:
هنگام تزئین اتاق نشیمن به راحتی می توان از بافت چشم پوشی کرد، به خصوص که ما آن را به اندازه لمس کردن آن نمی بینیم البته برای ایجاد احساس دنج در اتاق نشیمن بسیار مهم است، و این برای بافت های مخملی که برای لمس جذاب هستند و بافت های سخت تر که کنتراست را ایجاد می کنند، صدق می کند. چرم، پنبه، پشم، فلز، سنگ، شیشه، گیاهان و... از جمله مواردی هستند که می توانید در هنگام تزئین درنظر بگیرید.
یکی از مواد برتر برای آوردن حس گرما به اتاق نشیمن استفاده از اجسام چوبی است. راههای زیادی برای اضافه کردن چوب وجود دارد که هر کدام از آنها باعث میشود فضا کمی جذابتر شود. پانل های دیواری، میزهای کناری، چهارپایه های متحرک، قاب عکس، پایه های مبل و قطعات هنری حکاکی شده را به عنوان تعدادی از گزینه های متعدد چوبی در نظر بگیرید.
اثاثه یا لوازم داخلی خود را ترکیب کنید:
مطمئناً، اکثر فروشگاههای مبلمان به شما این امکان را میدهند که کل مجموعه اتاق نشیمن را با اثاثه یا لوازم داخلی را به صورت ست خریداری کنید، اما این بدان معنا نیست که شما باید این کار را انجام دهید. در یک محل نشیمن رسمی، تودوزی هماهنگ می تواند حس پختگی و نظم را به شما القا کند، اما اگر می خواهید اتاق نشیمن احساسی دنج و دلپذیر داشته باشد، قطعات روکش شده خود را با هم ترکیب کنید تا کمی شخصیت به طرح ببخشید.
به عنوان مثال می توانید صندلیهای چرمی را با یک مبل پارچهای مخلوط ست کنید یا برعکس، اینگونه اجزایی ایجاد کرده اید که بهطور آشکارا تضاد دارند. این به طراحی اتاق نشیمن کمی تنوع می دهد.
انتخاب میزهای متحرک:
میزهای سبک وزن، چهارپایه، صندلیهای عثمانی و حتی صندلیهای کناری که به راحتی میتوان آنها را جابهجا کرد، اتاق نشیمن را بسیار راحتتر میکند و به شما و خانوادهتان گزینههای زیادی را به صورت روزانه برای قرار دادن پاهایتان، گذاشتن نوشیدنی یا نشستن یک مهمان می دهد. از چند قطعه کوچکتر مانند زیرپاییهای روکشدار استفاده کنید.
ایجاد فضای گفت و گو:
مهم نیست که اتاق نشیمن شما چقدر بزرگ است اما مبلمان و صندلی های انتخابی محدودیت وجود دارد، زیرا برای برای گفتگوهای صمیمی و مجالس دنج باید فضایی منطقی درنظر گرفت. فاصله مناسب بین صندلی ها برای تسهیل مکالمه حدود ۲/۵ متر است، به این معنی که اگر چندین مبل یا یک مبل و صندلی های کناری دارید، قسمت نشیمن باید ۲/۵ متر یا حدود یک متر از مرکز فاصله داشته باشد.
یک مبل ۱۲ نفره بزرگ ممکن است عالی به نظر برسد و برای یک مهمانی عالی باشد، اما اگر به دنبال ایجاد یک اتاق نشیمن دنج هستید، معمولاً بهتر است از قطعات مبلی کمتر و کوچکتر استفاده کنید و آنها را کمی به هم نزدیک کنید.
ایده های نورپردازی:
برای نورپردازی اتاق نشیمن، می توان از ایده های مختلفی استفاده کرد. برخی از ایده های نورپردازی در اتاق نشیمن عبارتند از:
- لوستر، یکی از محبوب ترین وسایل نورپردازی در اتاق نشیمن است. لوستر، نور کلی اتاق را تامین می کند و می تواند به زیبایی اتاق نیز کمک کند.
- چراغ های سقفی، یکی دیگر از وسایل نورپردازی در اتاق نشیمن هستند. چراغ های سقفی، نور کلی اتاق را تامین می کنند و می توانند به شکل های مختلف طراحی شوند.
- چراغ دیواری، می تواند نور موضعی را بر روی یک نقطه خاص در اتاق متمرکز کند. چراغ دیواری، می تواند برای برجسته کردن یک اثر هنری، یک مبلمان خاص یا یک ورودی استفاده شود.
- چراغ رومیزی، می تواند نور موضعی را بر روی یک منطقه خاص در اتاق متمرکز کند. چراغ رومیزی، می تواند برای مطالعه، کار یا ایجاد یک فضای رمانتیک در اتاق استفاده شود.
- نورپردازی مخفی، می تواند نور را به شکل های مختلف در اتاق پخش کند. نورپردازی مخفی، می تواند به ایجاد یک فضای رمانتیک یا آرامش بخش در اتاق کمک کند.
استفاده از گیاهان در اتاق نشیمن:
برای استفاده از گیاهان در اتاق نشیمن، می توان از ایده های مختلفی استفاده کرد. برخی از ایده های استفاده از گیاهان در اتاق نشیمن عبارتند از:
- پنجره ها، بهترین مکان برای قرار دادن گیاهان هستند. گیاهان در کنار پنجره، نور کافی دریافت می کنند و می توانند به زیبایی فضای اتاق کمک کنند.
- گوشه های اتاق، معمولا فضایی مرده هستند. با قرار دادن گیاهان در گوشه های اتاق، می توان این فضا را به فضایی زنده و پویا تبدیل کرد.
- گیاهان، می توانند به زیبایی میزها و کنسول ها کمک کنند. با قرار دادن گیاهان بر روی میزها و کنسول ها، می توان به فضای اتاق جلوه ای خاص بخشید.
- گلدان های آویزان، می توانند به زیبایی فضای اتاق کمک کنند. با قرار دادن گیاهان در گلدان های آویزان، می توان به فضای اتاق عمق و بعد بخشید.
سخن پایانی درباره دکوراسیون اتاق نشیمن
دکوراسیون اتاق نشیمن، نقش مهمی در زیبایی و راحتی این فضا ایفا می کند. با رعایت نکات و ایده های ذکر شده در این مقاله، می توان فضایی زیبا، راحت و کاربردی در اتاق نشیمن ایجاد کرد.
گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش
- 18
- 1