سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
۱۴:۵۸ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۴۵۷۷
اصناف و قیمت ها

شیرینی تا پایان سال گران نمی‌شود

قیمت شیرینی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اصناف و قیمت
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، میوه‌فروشی و کافه‌قنادی تهران گفت: با وجود افزایش هزینه‌های تولید، شیرینی برای شب چله و شب عید افزایش قیمتی نخواهد داشت.

به گزارش تسنیم، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، میوه‌فروشی و کافه‌قنادی تهران امروز در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی قنادان کشور اظهار کرد: در این نمایشگاه اقدام به معرفی اصناف کوچک و متوسط این صنف در سراسر کشور پرداخته می‌شود.

 

وی افزود: سابقه فعالیت قنادان در دنیا به ۲ هزار سال قبل بر می‌گردد و پخت شیرینی در کشورمان سابقه طولانی دارد. همچنین اتحادیه قنادان از قدیمی‌ترین صنف‌های موجود در کشور است.

 

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، میوه‌فروشی و کافه‌قنادی تهران با اشاره به دو رویداد پیش روی شب چله و عید نوروز گفت: همکاران ما خود را برای ارائه خدمت در این ایام آماده کرده‌اند اما با وجود افزایش هزینه‌های تولید، هیچ‌گونه افزایش قیمتی برای این ایام و حتی پایان سال جاری نخواهیم داشت.

 

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه ۴۰ غرفه فعالیت خواهند داشت گفت: ۳۵ هزار واحد قنادی در کشور داریم که این تعداد در استان تهران، ۲۵۰۰ واحد در استان تهران مشغول به کارند.

 

وی گفت: قیمت مواد اولیه تولید صنف ما در سال جاری افزایشی صددرصدی را تجربه کرده است. ما در سال جاری تنها ۲۰ درصد قیمت محصولات خود را در حدود ۳ ماه قبل افزایش دادیم.

 

قیمت جعبه از شیرینی بیشتر شد

بهره‌مند گفت: قیمت هر کلیوگرم جعبه شیرینی که در سال قبل ۴ هزار تومان بود امسال به ۱۵ تا ۲۲ هزار تومان رسیده است و نرخ آن از بعضی شیرینی‌ها بالاتر رفته است.

 

وی تاکید کرد که شیرینی‌هایی داریم که قیمت آن ۱۵ هزار تومان است اما در جعبه‌هایی گذاشته می‌شود که قیمت هر کیلوگرم آن ۲۲ هزار تومان است؛ در شرایط فعلی قیمت هر کیلوگرم کیک یزدی و دانمارکی از جعبه آن ارزان‌تر است.

 

وی گفت: صادرات در صنف قنادان به شکل قانونی وجود ندارد هر چند به شکل چمدانی و مسافرتی به کشورهای کانادا و کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌رود اما با توجه به ظرفیتی که داریم از مسئولان می‌خواهیم ما را برای صادرات ارزآوری در این صنعت یاری کنند.

 

بهره‌مند با بیان اینکه کاهش قدرت خرید مردم باعث کاهش میزان تقاضا در این صنف شده است گفت: به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و به تبع آن کاهش تقاضا همکاران ما سعی کرده‌ند تا از افزایش دوباره قیمت‌ها جلوگیری کنند تا از این طریق هم بتوانند به قدرت خرید مردم کمک کنند هم ادامه فروش خود را داشته باشند.

 

وی با اشاره به مشکلات تامین مواد اولیه تولید گفت: هیچ کمبودی برای تامین مواد اولیه تولید نداریم اما این محصولات با قیمت‌های بالاتری به دست تولیدکنندگان این صنف می‌رسد و ما مجبوریم آنها را از واسطه‌ها و با قیمت‌های بالاتر خرید کنیم و با وجود درخواست رفع این مشکل اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تاکنون راه‌حلی برای حل مشکل ما پیدا نشده است.

 

وی گفت: قیمت هرکیلوگرم شیرینی پاپیون درجه یک ۲۱ هزار تومان، شیرینی تر ۲۶ هزار تومان، کیک یزدی ۱۵ هزار تومان، دانمارکی با برنجی نیز ۲۱ هزار تومان است و در صورتی که واحدی بالاتر از این نرخ محصولات خود را در تهران به فروش برساند با آن برخورد خواهد شد و قیمت مابقی شیرینی‌ها بر اساس عرضه و تقاضا مشخص می‌شود که اتحادیه و بازرسی اصناف بر آن نظارت خواهند داشت.

 

بهره‌مند ادامه داد: قیمت هرکیلوگرم مغز گردو به بیش از ۱۳۰ هزار تومان و مغز پسته به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است که این امر مشکلات جدی برای همکارانمان ایجاد کرده است به طوریکه ۴۰ واحد صنفی فعالیت خود را در تهران تعطیل کرده‌اند.

 

بنابراین گزارش، اولین نمایشگاه تخصصی قنادان کشور در تاریخ ۱۹ تا ۲۱ ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود و بازدید از‌ آن برای عموم آزاد است.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش