به گزارش ایسنا، پوتین گفت: این به دلیل این واقعیت است که هزینههای نظامی در حال رشد است.
رئیسجمهور روسیه همچنین از «سرگئی شویگو» وزیر دفاع سابق، به خاطر تلاشهای او در ساخت نیروهای مسلح جدید تشکر کرد.
خبرگزاری اسپوتنیک روز چهارشنبه گزارش داد: نه تنها بر اساس نتایج سال گذشته... بلکه از سال جاری، نیروهای ما در همه جهات به طور مداوم هر روز موقعیت خود را بهبود میبخشند. تمام وظایف محول شده از سوی وزارت دفاع و ستاد کل انجام شده است.
پوتین گفت: در سال ۲۰۲۴، امسال، کل هزینههای دفاعی و امنیتی ما به حدود ۸.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی میرسد، شاید کمی بیشتر. افزایش هزینههای دفاعی و امنیتی به توسعه صنایع در کشور انگیزه میدهد. هنگامی که هزینههای دفاعی و امنیتی را افزایش میدهیم، به این واقعیت اقتدا میکنیم که همه تعهدات اجتماعی باید در قبال شهروندان انجام شود. اهداف توسعه ملی ما باید محقق شود.
رئیسجمهور روسیه گفت که هیچ تغییری در ستاد کل نیروهای مسلح روسیه ایجاد نخواهد شد. در مورد خود ستاد کل و کل ساختاری که کار رزمی را فراهم میکند، هیچ تغییری وجود ندارد و هیچ برنامهای برای آنها نیست.
پوتین تاکید کرد: هرچه کار در خط مقدم مؤثرتر باشد، شانس حل و فصل مسالمتآمیز اوضاع در اوکراین بیشتر است.
زمانی که ما سعی کردیم این درگیری [در اوکراین]را به طور مسالمتآمیز حل کنیم، متأسفانه هیچ نتیجهای حاصل نشد. هرچه مؤثرتر در خط تماس کار کنید، شانس بیشتری برای حل مسالمتآمیز این موضوع خواهیم داشت.
نیویورکتایمز: پیشرویهای روسیه کاخ سفید را نگران کرده است
روزنامه آمریکایی در گزارشی به نگرانی آمریکا از دستاوردهای اخیر روسیه در میدان نبرد اشاره و اذعان کرد که واشنگتن سعی دارد قبل از آنکه دیر شود، حمایت خود از اوکراین را افزایش دهد.
گلولههای توپ و پهپادهایی که آمریکا و ناتو به اوکراین دادهاند با سد تجهیزات جنگ الکترونیکی روسیه برخورد کردهاند و تعلل آمریکا در تصویب بودجه ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین هم وضعیتی را به وجود آورد که مسکو از آن نهایت استفاده را برد.
مقامات آمریکایی مدعی هستند که در صورت تحویل کمکهای نظامی جدید آمریکا به اوکراین، این کشور میتواند بخشی از پیشرویهای روسیه در این مدت را خنثی کرده و ارتش روسیه را به عقب براند، اما حتی آمریکاییها هم از ارائه تصویری نسبتا دقیق از وضعیت خطوط مقدم در آینده نزدیک هراس دارند و مشحص نیست زلنسکی میتواند در سال آینده بالاخره ضدحملهای موفقی علیه روسیه به اجرا بگذارد یا نه.
این در حالی است که به گزارش نیویورکتایمز، تنها ۱۸ ماه پیش، مقامات کاخ سفید و پنتاگون اطمینان داشتند که نیروهای روسیه سقوط خواهند کرد و ارتش این کشور بهکلی از اوکراین عقب رانده خواهد شد.
با این حال، کسانی که سابقه خوبی در تجزیه و تحلیل سیاستهای روسیه دارند، از تغییر وضعیت به نفع مسکو حیرتزده نیستند.
«استفن هادلی» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در دولت «جرج دابلیو. بوش» میگوید: «روسیه معمولا جنگهایش را با ضعف آغاز میکند، اما با قدرت به پایان میرساند. مسکو حالا جمعیت زیاد و زیرساخت نظامی عظیم خود را به کار گرفته تا به بازی برگردد.»
آمریکا که نگران پیشروی مضاعف روسیه در اوکراین است، قصد دارد حمایت تسلیحاتی از کییف را افزایش داده و مشاوره نظامی بیشتری به سران ارتش این کشور ارائه کند تا کییف در برابر برتریهای روسیه در حوزه فناوری مقابله کند.
در این گزارش آمده است: «دولت بایدن ماههای آینده را در جنگ اوکراین حیاتی و سرنوشتساز میداند و از تحولات آتی نگران است، زیرا احتمالا دو طرف بالاخره وارد مذاکره شده و نوعی از آتشبس در این مناقشه برقرار خواهد شد.»
- 18
- 3