سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۳ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۴۰۷
سیاست داخلی

باهنر: دولت خانه تکانی جدی صورت دهد/ خستگی در چهره برخی از دولتمردان احساس می‌شود

محمدرضا باهنر,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: خستگی در چهره برخی از دولتمردان احساس می‌شود.

به گزارش تسنیم، بعد از ظهر امروز (دوشنبه ۱۲ شهریور) نشست خبری محمدرضا باهنر، رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

 

وی در بخشی از این نشست ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و نام شهدای دولت، گفت: مسئله عبور از روحانی نه تنها بحران‌‌زدا نیست بلکه بحران‌زا است، اما دولت باید یک خانه‌تکانی جدی  در کابینه صورت دهد، البته در مجلس استیضاح صورت می‌گیرد ولی بنده  نمی‌دانم آیا هدف و مسیر روشنی برای این استیضاح‌ها وجود دارد یا خیر؟

 

باهنر افزود: اگر مجلس و دولت کمک کنند، یک خانه‌ تکانی مناسبی انجام شود کار خوبی است زیرا بعضا خستگی در چهره برخی از دولتمردان احساس می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ۴۰ سالگی استقرار نظام جمهوری اسلامی گفت: آرزو داریم تریبون‌ها و رسانه‌های کشور  امسال ترتیبی دهند که یک عملکرد عاملانه و عادلانه در دهه فجر برای عملکرد ۴۰ ساله‌ این نظام به مردم ارائه شود.

 

باهنر اظهار داشت: ۷۰ درصد کشورمان قبل از انقلاب را درک نکردند و حدود ۶۰ درصد از جمعیت کشور نیز افرادی هستند که امام و دفاع مقدس را ندیدند. این ۷۰ درصد نیز در نظام مردمسالاری دینی نقش بسیار مهم و تعیین کننده‌ای دارند. خوب است  گزارش دقیقی از عملکرد نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم.

 

دبیر جمعیت رهپویان خط امام و رهبری درباره موضوع نواصولگرایی بیان کرد: توصیه بزرگان دین به ما این است که باید تلاش کنیم و هر روز بهتر از قبل باشیم و همچنین نباید پافشاری داشته باشیم که حرف این است و جز این نیست. درست راه رفتن و راه رفتن در راه درست لازمه موفقیت است.

 

وی افزود: درباره نواصولگرایی من هنوز تسلطی ندارم که چه حرف نویی دارد ولی کلیت آن را تبریک می‌گویم. کار خوبی است، اما این که می‌تواند مانیفست باشد و اصولگرایان روی آن تحکیم می‌کنند یا خیر باید منتظر آینده بود.

 

باهنر درباره ارزیابی عملکرد مجلس خاطر نشان کرد: مجلس را باید از چند زاویه نگاه کرد، بعضی‌ها تصور می‌کنند، مجلس دهم مجلس ضعیفی است، من این حرف را به این شدت قبول ندارم. به نظرم در مجلس دهم هم افراد قوی و متفکر وجود دارند ولی یک تفاوت ساختاری با مجلس‌های قبل دارد و آن این است که یک فراکسیون اکثریت ندارد.

 

دبیر جمعیت رهپویان خط امام و رهبری در ادامه اظهار داشت: ما عموماً از مجلس‌های دوم تا نهم یک فراکسیون اکثریت و یک فراکسیون اقلیت داشتیم که اکثریت کار را مدیریت می‌کرد و در انتخاب هیئت‌رئیسه نقش داشت؛ البته به اقلیت‌ها هم بعضی‌ وقت‌ها امکاناتی می‌داد.

 

وی با بین اینکه در مجلس کنونی هیچ فراکسیونی قدرت کافی ندارد، خاطر نشان کرد: بر همین اساس است که در مجلس دهم اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی می‌افتد.در هفته‌های آخر سال ۹۶ بود که ۳ وزیر را استیضاح کردند، اما محکم‌تر از گذشته رای آوردند و در سال ۹۷ دو وزیر را استیضاح کردند و با این که پیش‌بینی می‌شد طبق جدول مجلس باقی بمانند از وزارت کنار رفتند.

 

باهنر با بیان اینکه مجلس باید نقشه راه را طراحی کند، خاطر نشان کرد: به نظر من کشور را با  یک مجلس نمی‌توان اداره کرد. یک مجلس خبرگی و یک مجلس منطقه‌ای لازم است که مجلس ما الان مجلس منطقه‌ای است. من احساس می‌کنم بعضی وقت‌ها مجلس نمی‌تواند روی منافع ملی متمرکز شود، گاهی روی منافع صنفی، قومیتی و جنسیتی متمرکز می‌شوند که منافع ملی کنار می‌رود. البته تشکیل این مجلس برای الان مناسب نیست.

 

دبیر جمعیت رهپویان خط امام و رهبری درباره وظیفه مجمع تشخیص هم گفت: مجمع تشخیص کار مشورتی انجام می‌دهد و شخصیت حقوقی که تصمیم می‌گیرد، شخص رهبری است و کار دیگر مجمع تشخیص رفع اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان است.

 

وی اظهار کرد: ما الان در یک وضعیت ویژه‌ای به سر می‌بریم که برخی اسم آن را چالش می‌گذارند. من معتقدم بسیاری از مشکلات کشور با همدلی، همراهی، شجاعت و تدبیر قابل حل است. این که عده‌ای بخواهند از این وضعیت سوء استفاده سیاسی کنند کار اشتباهی است، هرچند انتقادات متعددی به قوه مجریه و مقننه و قضائیه وارد است. 

 

باهنر گفت: دولت قبلی دولتی بود که اعتقادی به خرد جمعی نداشت، اما دولت فعلی تدبیر دارد و گاهی شجاعت حرکت را ندارد اگر می‌شد این دو دولت را با هم تلفیق کرد وضعیت بهتری داشتیم.

 

دبیر جمعیت رهپویان خط امام و رهبری در ادامه تصریح کرد: ما در گذشته شاهد بودیم که گاهاً سران سه قوه علیه همدیگر موضع‌گیری سیاسی داشتند، اما با تدبیر رهبری مسئله شورای عالی مدیریت اقتصادی کشور شکل گرفت تا سران سه قوه در کنار هم بنشینند و مشکلات مملکت را حل بکنند.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر این که آیا مشکلات اقتصادی فعلی ناشی از تحریم‌های خارجی است، یا سوء مدیریت داخلی؟ گفت: در اواخر دولت یازدهم هم آقای روحانی اعلام کردند اگر مشکلات اقتصادی را بخواهیم سهم‌بندی کنیم تنها ۳۰ درصد ناشی از مشکلات خارجی است. ما در دوره دوم همه دولت‌ها مشکلات اقتصادی را داشته‌ایم و انگار ژن ترکیدن تورم در دوره‌های دوم ماندگار شده است. این خیلی فرق نمی‌کند که روحانی یا احمدی‌نژاد باشد.

 

باهنر با اشاره به برداشت سرمایه‌های مردم از درون بانک‌ها گفت: دولت راه‌حلی برای صاحبان سرمایه ارائه نکرد و اینها هم به سمت دلار، سکه و ملک هجوم بردند و این ترکیدگی اتفاق افتاد.

 

دبیر جمعیت رهپویان خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: بازار سرمایه‌ها حدود ۶۰ یا ۷۰ میلیارد دلار قیمت دارد، که به نظر من با برنامه ۲ یا ۳ ساله می‌توانیم تا ۲۰۰ یا ۲۵۰ درصد آن را بزرگتر کنیم. اگر مسئولین به استقبال صاحبان سرمایه نروند، دوباره سونامی نقدینگی بلند می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: کابینه و کسانی که دولت را تشکیل دادند باید همه مسئولیت کارهای خودشان را بپذیرند. این که قرار باشد در معضلات و چالش‌ها جا خالی بدهیم،جوانمردی نیست و برای حل مشکلات اقتصادی در کشور باید همدلی باشد. اگر رئیس سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزیر اقتصاد همدل نباشند، نمی‌توانند مسائل اقتصادی را مدیریت کنند.

 

باهنر در پایان خاطر نشان کرد: اینکه قرار باشد در درون دولت دعواهای غیرکاشناسی به وجود بیاید دولت و در سطح بالاتر نظام ضرر می‌کند. ما باید کمک کنیم مسئولان و قوای سه‌گانه همدل و همراه شوند.

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش