دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۷ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۰۷۷۲
دولت

اظهارات غیر واقعی سخنگوی دولت رئیسی: امروز فرزندان ما طعم شیرینی حضور در ورزشگاه‌ها را می‌چشند!/ سبد کالا با احترام درب منزل به مردم تحویل داده می‌شود

علی بهادری جهرمی,سخنگوی دولت رئیسی

به گزارش مهر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز (سه‌شنبه) در اولین نشست خبری خود با بیان اینکه ما تقریبا به ۱۰۰ روزگی دولت رسیده ایم و شنبه آتی موعد ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم است و باید ببینیم در این مدت چه گام‌هایی برداشته شد، گفت: البته دولت الزام قانونی برای ارائه گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه‌ ندارد اما مطالبات عمومی و رسانه ای، دولت را موظف به تشریح و پاسخگویی می کند.

وی با طرح این پرسش که دولت در این سه و ماه و ۱۰ روز چه کرده است؟، افزود: برای ارزیابی باید به دوران قبل از ۱۰۰ روز بازگشت تا دانست دولت به اجمال چه کرده‌است. شهریور ماه معضل اساسی مردم و شرایط ناشی از کرونا بود که دو سال است حاکم بر شرایط زندگی همه ما شده است. ما شاهد آمار گسترده ای از عزیزان از دست رفته بودیم. آماری که تلخی زیادی برای شهروندان به همراه داشت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: باید تلخی از دست دادن هم وطنان خود، تلخی نبود داروها و کالاهای اساسی و نبود واکسن را اضافه کنیم. صنوف مختلف برای واکسن صف کشیده بودند و برای دسترسی به واکسن وحفاظت از خود با یکدیگر رقابت داشتند.

بهادری جهرمی افزود: علی رغم تلاش دولتمردان سابق مردم در دسترسی به سرم عادی مضیقه داشتند. آزادی های عمومی به شدت کاهش پیدا کرده بود و ممنوعیت تردد داشتیم. کرکره ها بسته شده بود و مردم تلخی فشار اقتصادی هم می چشیدند.

وی خاطرنشان کرد: حتما مدیران سابق دغدغه مردم را داشتند و تلاش هایی هم انجام دادند، اما با این شرایط دولت کار را تحویل گرفت و امروز فردی در کشور استرس دسترسی به واکسن ندارد و در سریع ترین زمان و نزدیک ترین مکان میتواند به آن دسترسی پیدا کند. امروز دیگر تردد شبانه ممنوع نیست و آمار تلفات ما به زیر ۱۰۰ نفر رسیده و ما ۷ برابر بیشتر می توانیم به حفظ جان عزیزان خود امید داشته باشیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه امروز سبدهای کالا با احترام درب منازل تحویل داده می شود، گفت: مردم با سفارش اینترنتی مرغ، تخم مرغ و برنج و روغن می‌توانند آنها را درب منازل تحویل بگیرند. رئیس جمهور پیش از نشستن بر کرسی دولت ورود واکسن به کشور را آغاز کرد.

بهادری جهرمی اضافه کرد: سرعت تزریق واکسن کرونا ۴۰ برابر شده و مردم می‌توانند طعم خوش میهمانی‌های دور همی را راحت‌تر بچشند، علاوه بر آن کادر درمان نیز می‌توانند نفسی بکشند و روحیه تازه کنند؛ فشار کاری کادر درمان کاهش پیدا کرده و مضاعف بر آن دیگر مشکل مطالبات معوق را ندارند. امروز همچنین فرزندان ما طعم شیرینی حضور در ورزشگاه‌ها را می‌چشند.

وی بیان کرد: این موارد نتایج کار بخش خاصی از دولت نیست و همه دست به دست هم دادند تا این اهداف محقق شدند، البته همه این اقدامات بدون استقراض از بانک مرکزی  انجام شده است که محصول تلاش و کار شبانه‌روزی است؛ اینها موفقیت دولت نیست بلکه موفقیت دولت و مردم است.

سخنگوی دولت با تاکید براینکه استمرار این شرایط منوط به همکاری مردم و رسانه‌ها است، گفت: اگر در تمام حوزه‌ها الگوی همدلی دولت، مردم و رسانه‌ها را داشته باشیم نتیجه موفقیت آمیز خواهد بود. امروز در حوزه سیاست داخلی، مردم ما دولتمردان را در کنار خود می‌بینند و خیالشان راحت است که مقامات عالی دولتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن، از نزدیک و در صحنه به ارزیابی مسائل خواهند پرداخت و مسائل را صحت‌سنجی می‌کنند.

بهادری جهرمی تاکید کرد: امروز مردم عالی‌ترین مقام کشور پس از رهبرانقلاب را در کنار خود می‌بینند. امروز مردم امیدوار و مطالبه‌گر هستند. امروز دیوار میان مردم و مسئولان دولت شکسته شده است و در بازدیدها دیگر شاهد تشریفات زائد نیستیم.

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
جناب آقای بهادری.سخنگوی محترم دولت واقعا جای تأسف دارد که به جای تواضع در برابر ملت که به فرموده امام راحل (مردم ولی نعمت دولت باید باشند)شما راه عکس را میروید شما اعلام می کنید دولت الزامی به ارایه گزارش صد روزه ندارد.چرا؟چرا نباید برای مردم شفاف سازی شود؟نکنته دوم کم مانده خدمات نانوا وقصاب وکفاش بازار را هم به حساب کار دولت بگذارید خجالت آور است که به دروغ صبحت از بسته حمایتی دولت به مردم آنهم درب منزل مردم میکنید آیا خرید اینترنتی مردم با کلی افزایش قیمت وپرداخت پول آن از طرف خود مردم کار شماست؟ والی ماشاالله تعاریف ودروغهای دیگر مثل مردمی بودن جناب ریس جمهور ورفتنشان بین مردم .آقای احمدی نژاد هم همین کار را می کرد نتیجه این رفتن ها چیست و چه عابدی برای مردم داشته؟مولا امیرالمو کنیم علیه السلام به مالک اشتر در نامه ای مرقوم فرمودند ای مالک چاپلوسان ثناگو را از خود دور کن متأسفیم که به جای سخنگویی دولت سعی در شیرین کاری وخوش خدمتی می کنید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش