سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۰۳۴۹
بین الملل

رئیس جمهوری که ای کاش نبود!

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,امانوئل مکرون
چرا امانوئل مکرون، رئيس‌جمهوري ما نيست؟

شهروندان آمريکايي مسافرت ترامپ به پاريس را مشاهده کردند. متعجبند که چطور فردي اشتباه را برگزيده‌اند. مکرون بسيار باهوش و جذاب به نظر مي‌رسد. او تا‌به‌حال پدر هيچ فرزندي نبوده اما ما حالا رئيس‌جمهوري سراغ داريم که آرزو داريم کاش پسري نداشت. 

 

صحبت دراين‌باره ما را به سؤال درباره کارهايي مي‌رساند که دونالد ترامپ جونيور در جريان انتخابات رياست‌جمهوري انجام داده است. ملاقات در برج ترامپ با وکيلي روسي که ادعا مي‌کرد اطلاعاتي درباره هيلاري کلينتون دارد. هر روز فهرست اطرافيان مشکوک ترامپ در اين ملاقات بزرگ‌تر مي‌شود.

 

اول داماد او جرد کوشنر، بعد پل مانافورت، مدير مبارزات انتخاباتي ترامپ هم اضافه شد. راب گولدستون که عاشق ارسال عکس با کلاه‌هاي خنده‌دار است هم آنجا بود به همراه يک خواننده پاپ روسي که پدرش با ولاديمير پوتين همکاري دارد. علاوه بر همه اينها، در آن جلسه رينات آخماتشين، افسر نظامي سابق شوروي که حالا لابي‌گري در واشنگتن است، حضور داشت.

 

آخماتشين در پايتخت آمريکا چندان شناخته شده نيست، درحالي‌که اخيرا توسط رئيس کميته قضايي مجلس سناي ايالات‌متحده به‌عنوان لابي‌گري نام برده شده که توسط عوامل خارجي استخدام مي‌شود تا اوامر آنها را پيش ببرد. 

آخماتشين ممکن است فرد ديگري را نيز همراه خود آورده باشد.

 

احتمالا يک مترجم يا چيزي در اين حدود. اين اطلاعات را وکيل دونالد ترامپ جونيور داده است. او وکيل شخصي دونالد ترامپ جونيور است و وکلاي جرد کوشنر يا وکيل رئيس‌جمهوري ترامپ اشخاص ديگري هستند. 

 

دونالد ترامپ در اين جلسه حضور نداشت. گفته مي‌شود حتي در اين رابطه  چیزی نمي‌دانست؛ حداقل تا اين اواخر، حتي اين اواخر هم چيز زيادي در اين مورد نمي‌داند. ترامپ اخيرا در دفاع از پسرش طوري واکنش نشان داده که گويي مدارکي بي‌ارزش به دست آمده که پسرش را متهم به تقلب در يک مسابقه شناي بچه‌ها مي‌کند.

 

ترامپ در صحبت با خبرنگاران در پروازش به پاريس، پسر بزرگش را «پسري خوب» خطاب کرده است؛ «اون پسر خوبيه.» اين چيزي است که اکثر مردم آمريکا از رئيس‌جمهوري خود نظاره بوده‌اند، درحالي‌که او راهي فرانسه بود تا با رئيس‌جمهوري ۳۹ ساله اين کشور ملاقات کند؛ رئيس‌جمهوري دقيقا همسن و سال دونالد ترامپ جونيور. 

 

رئيس‌جمهوري درحالي سوار هواپيما شد که درباره اين سؤال که آيا واقعا ديواري که بين مرز مکزيک و آمريکا مي‌خواهد بسازد که صفحات خورشيدي در بالاي آن خواهد بود، جواب داده که بله کاملا شفاف است که اين ديوار بايد اين‌طور باشد. واقعا اينها را مي‌شنويد؟ اين دولت کاملا به شفافيت در همه چيز متعهد است! از انتشار ايميل‌هاي دونالد ترامپ جونيور ۱۰ دقيقه قبل از اينکه نيويورک‌تايمز آنها را منتشر کند تا ديواري مرزي. 

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,امانوئل مکرون

 

از زماني که ترامپ پايش به زمين رسيد، اوقات خوبي را در پاريس داشت. مکرون تمام توقفگاه‌هاي مهم را براي ترامپ آماده کرد. شام در برج ايفل، رژه بزرگ با تعداد زيادي سلاح و هواپيما. اگرچه فرانسوي‌ها روز باستيل را جشن مي‌گرفتند، آنها صدمين سالگرد ورود نيروهاي آمريکايي به جنگ جهاني اول را نيز به اين مراسم اضافه کردند؛ بنابراين شما با اين کارها همه‌چيز را براي ترامپ آماده کرده‌ايد؛ يعني بهترين راه براي رسيدن به قلب رئيس‌جمهوري ما.

 

ترامپ واقعا لذت برد. دستان مکرون را با لذت فشرد و با عباراتي متنوع روي اين دوستي تأکيد کرد. حتي از شوخي جنسي با همسر ۶۴ ساله مکرون هم دريغ نکرد. در پاريس از ملينا ترامپ با کمدي از لباس‌ها تقدير شد. او برخلاف شوهرش چيز عجيبي نگفت.

 

هيچ‌کس او را متهم به داشتن جلساتي شوم با روس‌ها نکرد و به اين زن اعتبار زيادي داده شد. مکرون ميزباني موفق بود؛ به نظر توانست افکار او را در مورد گرمايش جهاني تغيير دهد. ترامپ گفت: «خب بله، منظورم اين است که ممکن است اتفاقي در مورد توافقنامه پاريس بيفتد... اگر اين اتفاق بيفتد، فوق‌العاده خواهد بود.»

 

او همچنين اضافه کرد: «خوب مي‌دانيد. اين خيلي خوب است. شما رئيس‌جمهوري خوبي داريد.» خورشيد طلوغ و غروب کرد و سپس حقيقتي جديد متولد شد. در جريان کنفرانس مطبوعاتي کوتاه ترامپ و مکرون (ترامپ قرار بود که دو خبرنگار آمريکايي را فرابخواند اما يک خبرنگار آمريکايي و يک خبرنگار تلويزيون چين را صدا کرد) مکرون گفت: «من در سياست داخلي ايالات‌متحده دخالت نمي‌کنم.»

 

ترامپ که اين پاسخ را بسيار دوست داشت، گفت که پسر او «مرد جوان فوق‌العاده‌اي است» که کاري را انجام داده است که «بسياري از مردم انجام مي‌دهند.» آيا اين کاري است که بسياري از مردم انجام مي‌دهند؟ ملاقات روس‌ها با اعضاي حلقه دروني ترامپ؟ آيا اين ملاقات هم در اتاقي شفاف روي داده است؟ 

 

گايل کالينز

نويسنده و فعال سياسی

vaghayedaily.ir
  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش