دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۰۳۹۱
مجلس

بروجردی، رئیس سنی مجلس دوازدهم: کشور در عرصه اقتصادی دچار کاستی و نارسایی است /حرکت کشور به سمت رفاه و امنیت تعارضی با تضارب آراء ندارد

رئیس هیات رئیسه سنی مجلس دوازدهم, مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مجلس
رئیس هیات رئیسه سنی مجلس دوازدهم گفت: کشور ما در عرصه اقتدار ملی فراتر از سند چشم انداز قرار دارد اما در برخی عرصه‌ها به ویژه اقتصادی کشور دچار کاستی و نارسایی است.

 علاء‌الدین بروجردی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس دوازدهم در مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: با نثار جان به محضر امام زمان و با درود به روان پاک شهدا به ویژه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و عرض احترام به خانواده شهدا و عرض ادب و اعلام اطاعت به محضر رهبری، مقدم مهمانان به ویژه رئیس دفتر مقام معظم رهبری، سرپرست ریاست جمهوری، رئیس قوه قضائیه، رئیس و اعضای شورای نگهبان، فرماندهان عالی رتبه نظامی و انتظامی، اعضای هیأت دولت، رؤسای مجلس در ادوار گذشته، یادگار امام (ره)، دبیر شورای عالی امنیت ملی و سفرا و رؤسای نمایندگان سیاسی کشورهای دنیا در ایران را گرامی می‌داریم.

بنا به روایت مهر، وی ادامه داد: مجلس دوازدهم در شرایطی کار خود را آغاز می‌کند که ملت ایران در سوگ و غم از دست دادن رئیس جمهور پرتلاش و امین و وزیر خارجه، امام جمعه محبوب تبریز و استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و دیگر همراهان هستند؛ هرگز متصور نبودیم که این اجلاس بدون حضور رئیس جمهور شهید برگزار شود.

منتخب مجلس دوازدهم تاکید کرد: آنچه موجب تسلی خاطر است، وجود مبارک رهبری حضرت آیت الله خامنه ای است که در همان ساعت نخست ضایعه غمبار به مردم ایران اطمینان داد که خللی در امور کشور وارد نمی‌شود و مجلس دوازدهم در مسیر حرکت به سمت قله پیشرفت رفته آن هم در شرایطی که منطقه در مسیر تحولات حساس قرار دارد و ما وظیفه خطیر داریم.

بروجردی بیان کرد: منتخبان ملت بزرگ ایران نماد و تجلی وحدت ملی هستند و حرکت کشور به سمت رفاه، آسایش، امنیت و تحقق اهداف و سیاست‌های کلان تعیین شده از سوی رهبری جز از طریق ایجاد همبستگی ملی میسر نمی‌شود و این اصل با تضارب آرا و اختلاف نظر کارشناسی تعارض ندارد.

بروجردی گفت: کشور عزیز ما ایران دارای ثروت‌های عظیم خدادادی است و در این میان بزرگترین داشته‌ها نیروهای کارآمد انسانی هستند که در طول تاریخ همواره مورد ستایش جهانیان بوده است تا جایی که پیامبر عظیم‌الشأن اسلام در تلاشگر بودن ایرانیان در دست یافتن به علم و دانش اشاره فرمودند که اگر دانش در کرات دیگر نیز باشد افرادی از ایران زمین بدان دست خواهند یافت. مجلس شورای اسلامی در مسیر تعالی، رشد و پیشرفت بیش از هر چیز به ارتقا سطح دانش و فناوری در کشور توجه داشته و خواهد داشت. ما باید شرایطی را برای متخصصین و دانشمندان برجسته ایجاد کنیم که ماندگاری آنها در داخل کشور هرچه بیشتر باشد.

منتخب مجلس دوازدهم تصریح کرد: در آستانه سند چشم‌انداز ۲۰ ساله قرار داریم که پایان آن سال آینده است. کشور ما اینک در عرصه اقتدار ملی فراتر از سند چشم‌انداز قرار دارد ولی در برخی از عرصه‌ها به ویژه عرصه اقتصادی دچار کاستی و نارسایی است، بدون تردید مجلس دوازدهم با همه توان برای تقویت اقتصاد ملی خواهد کوشید تا با رفع موانع پیش روی اقتصاد ملی یاری‌گر قوه مجریه در حل این مشکلات از طریق بهره‌گیری توانمندی‌های ملی و ظرفیت‌های مردمی باشد به ویژه آن که امسال سال جهش تولید با مشارکت مردمی است که ما نمایندگان آنها در خانه ملت هستیم.

رئیس سنی مجلس دوازدهم ادامه داد: مهمترین رسالت مجلس دوازدهم تلاش در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است که مورد تأکید و عنایت ویژه مقام معظم رهبری است. اینک ما در مقطع بسیار حساس و تاریخی در بعد تمدن‌سازی هستیم، بدیهی است دشمنان انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران این امر مهم را برنمی‌تابند و با تمام قوا به مقابله با جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهند اما ملت بزرگ ایران با بهره‌گیری از رهنمودهای رهبر فرزانه خویش همان‌گونه که آمریکا را در عرصه دانش هسته‌ای شکست دادند و ما امروز بر همه ابعاد این دانش پیچیده مسلط هستیم در دیگر عرصه‌ها با همت مسئولان جهادی همچنان استوار در این مسیر حرکت خواهند داد.

وی گفت: بر خود لازم می‌دانم که از همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و مسئولین امنیتی و انتظامی که جان بر کف در جهت امنیت پایدار کشور تلاش می‌کنند تشکر و قدردانی بنمایم. وظیفه حتمی مجلس شورای اسلامی و دولت محترم این است که در این شرایط حساس با تخصیص بودجه لازم حمایت خود را از نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی و انتظامی به عمل آورد.

منتخب مجلس دوازدهم ادامه داد: عدالت یک اصل مهم اسلامی و خواست فطری همه انسان‌ها است. این اصل باید در همه کشور جاری و ساری باشد. مردم دشواری‌های اقتصادی را در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی تحمل می‌کنند ولی به شرط اینکه عدالت در همه کشور حاکم باشد بنابراین وظیفه ما در مجلس شورای اسلامی وضع قوانین عدالت‌محور و تقسیم امکانات متناسب با شرایط و توجه ویژه به طبقات محروم و مستضعف جامعه و ایجاد اشتغال با هدف بالا بردن سطح معیشتی مردم در سراسر کشور است. وضع چنین قوانینی زمانی هدف را محقق می‌کند که دولت مجری خوبی برای اجرای این قوانین باشد.

بروجردی افزود: مبارزه با فساد به یک اصل جدی در جهت پیشبرد کشور و برقراری عدالت است ولی در این زمینه باید از شعارزدگی عبور کرد و مبارزه را به سمت مبارزه با ریشه‌های فساد سوق داد. برای همین است مبارزه فساد نیازمند یک روش علمی و همه‌جانبه است، برای جلوگیری از فساد افزون بر مجازات‌های متناسب باید از روش‌های پیشگیرانه استفاده کرد. هنر ارگان‌های نظارتی در این زمینه پیشگیری از وقوع فساد و نه اعلام آن پس از وقوع است که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد.

منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: اساس سیاست خارجی کشور سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است. اولین اولویت در سیاست خارجی توجه به کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی است که شهدای بزرگوار آیت‌الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان در این عرصه خوش درخشیدند. تقویت روابط با کشورهای جهان بر مبنای احترام متقابل و حفظ مواضع ملت شریف ایران دستورالعمل حاکم بر سیاست خارجی است. در تأمین نیازهای کشور باید همسایگان در اولویت قرار داشته باشند. مبارزه با نظام سلطه که ایالت متحده آمریکا نماد آن در جهان کنونی است، اصل اساسی سیاست خارجی کشور است.

رئیس سنی مجلس دوازدهم گفت: جنبش‌های دانشجویی و خیزش‌های مردمی اخیر در آمریکا و اروپا و اقصی نقاط جهان در دفاع از مردم مظلوم غزه نشان داد که ملت‌ها به چه میزان به یکدیگر نزدیک هستند اما با کمال تأسف شاهد هستیم دولت‌های غربی در سیاست‌های استکباری خود به حمایت از نسل‌کشی و کودک‌کشی رژیم جنایتکار صهیونیستی ادامه می‌دهند، آنچه که امروز در غزه و کرانه باختری می‌گذرد نماد حقیقی سیاست‌های غرب است که با کمال تأسف برخلاف همه ادعاهای خود نشان دادند حقوق انسان برای آنها هیچ ارزشی ندارد و تنها به منافع نامشروع خود می‌اندیشند، ملت شجاع فلسطین در صف نخست دفاع از امت اسلامی قرار دارند و نبردی نابرابر را قهرمانانه ادامه می‌دهند. با عنایات الهی و بدون تردید پیروز این میدان مردم ستمدیده و سلحشور فلسطین خواهند بود.

وی عنوان کرد: عملیات عظیم و تاریخ‌ساز وعده صادق که با تدبیر، هوشمندی و نگاه الهی فرمانده معظم کل قوا و شجاعت رئیس شهید شورای امنیت ملی صورت گرفت در پی این عملیات جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه به میزان قابل توجهی ارتقا یافت و کشورهای منطقه متوجه شدند که تنها کشوری که توان مقابله عملی با سیاست‌های ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد جمهوری اسلامی ایران است. این عملیات پاسخی قاطع به تعرض رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق بود.

بروجردی افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان جنگ‌طلبی نیست بلکه برقراری امنیت پایدار و همکاری با کشورهای منطقه است، اگرچه در برابر هرگونه تجاوز و زورگویی با قاطعیت اقدام خواهند نمود.

رئیس سنی مجلس دوازدهم تصریح کرد: در پایان توجه همکاران محترم و دولتمردان را به مسئولیت مشترک خود طی یک ماه آینده جلب می‌کنم، لازم است با بهره‌گیری از انسجام فعلی ارزشمندی که به برکت خون پاک شهدای خدمت ایجاد شده است، این همبستگی ملی را حفظ نمائیم. لذا شایسته است نامزدهای محترم ریاست جمهوری به این امر در رقابت‌های انتخاباتی اهتمام ویژه داشته باشند و در مناظره‌های تلویزیونی آن را تقویت نمایند. همچنین ملت بزرگ ما با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی در ۸ تیر ماه قدردان روح پاک شهدای خدمت و رئیس جمهور شهید باشند و حماسه عظیم دیگری را در انظار جهانیان بیافرینند.

  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
بله سخن اول بی اهمیت چون مربوط به معیشت مردم است ولی سخن دوم چون مربوط به پست و مقام و صندلی مسئولین است با اهمیت و قدرت بله از همین الان فاتحه این مجلس هم بخوانید این از مجلس ان شاءالله که ریاست جمهوری یه اصلاح طلبی بیاد مملکت را آباد کند و ایضا سیاست خارجی
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش