یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۹ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۸۶۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

منتجب‌نیا:

اصلاح‌طلبان نیاز به اصلاح دارند

منتجب‌نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
قائم‌مقام حزب اعتماد ملی گفت: اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند؛ چراکه هم جایگاهشان در جامعه پیچیده است و مردم به آن‌ها چشم دوخته‌اند و هم خودشان مدعی اصلاح هستند.

رسول منتجب‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به چرایی ناامیدی مردم از عملکرد دولت، اظهار کرد: هر پدیده‌ای به صورت اتفاقی به وجود نمی‌آید و علت و عواملی دارد، امید و ناامیدی هم تصادفی نیست و سلسله عواملی دست‌به‌دست هم داده و در انسان امید یا ناامیدی ایجاد می‌کند.

 

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با آن هویتی که داشت و صداقت، پاکی، ایثار، فداکاری، انسانیت و کرامت انسانی در آن تجلی پیدا کرده بود، موجب امید به آینده بود.

 

منتجب‌نیا با بیان اینکه «یکی از هنرهای امام(ره) ایجاد امید و افزایش خودباوری در مردم بود»، یادآور شد: امام(ره) در سخنرانی‌هایشان بارها می‌گفتند که «ما می‌توانیم» و «ما چنین می‌کنیم». در بهبوهه پیروزی انقلاب، امام به مردم و حتی نیروهای مسلح اعتماد به نفس و امید داد و به آن‌ها می‌گفت که من می‌خواهم شما را آزاد کنم، به شما عزت بدهم و این عزت و کرامت و اعتماد به‌ نفس و خودباوری را به مردم بازگرداند و حس اعتماد به نفسی را در که رژیم ستم‌شاهی در مردم کشته بود را احیا کرد و همین باعث انجام کارهای بزرگی پس از انقلاب شد.

 

وی با تأکید بر اینکه «تا زمانی که امید و اعتماد از ناحیه مسئولان به مردم تزریق می‌شد و مردم صداقت و امانت‌داری را در مسئولان مشاهده می‌کردند، امید مردم روزبه‌روز بیش‌تر می‌شد»، تصریح کرد: امام(ره) صادقانه با مردم حرف زد و گفت بریزد در خیابان‌ها و انقلاب کنید، هم‌چنین هنگامی که صدام به کشور حمله کرد، گفت یک دیوانه سنگی پرتاب کرده و به جبهه‌ها بروید. این صداقت امام با مردم است و مردم آن را لمس می‌کردند.

 

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی افزود: امام تا یک هفته پیش از اعلام پایان جنگ گفته بود که جنگ باید ادامه داشته باشد و هرگونه تردید در ادامه جنگ مخالفت با رسول‌الله است، اما هنگامی که به این جمع‌بندی رسید که نمی توان جنگ را ادامه داد با صداقت و شهامت حرفش را پس گرفت و گفت جنگ باید متوقف شود.

 

وی با اشاره به اینکه «در این شرایط و تا هنگامی که مسئولان اینگونه رفتار می‌کردند، مردم امید و اعتماد داشتند و کشور علی‌رغم همه توطئه‌ها به پیش می‌رفت»، خاطرنشان کرد: متأسفانه رفته‌رفته این صداقت‌ها جای خود را به فریب و دروغ داد، امانت‌داری جای خود را به حیف‌ومیل و زندگی‌های ظاهرانه و انقلابی جای خود را به زندگی اشرافی داد. مشکل این‌جاست که متأسفانه بسیاری از آن‌هایی که مسئولیت را پس از انقلاب بر عهده گرفتند فریب دنیا و زندگی دنیوی را خوردند؛ عده‌ای زندگی اشرافی را برگزیدند و برخی به سراغ حیف‌ومیل و خیانت در امانت و اختلاس رفتند.

 

منتجب‌نیا با بیان اینکه «بدون تردید کشور نیاز به اصلاح دارد»، عنوان کرد: ما نباید دنبال انقلاب دیگری باشیم؛ انقلاب کارساز نیست. برای حرکت شتابان در آینده ما نیاز به اصلاحات داریم، اما اصلاحات خود یک‌سری مفهوم و یک‌سری مصدایق دارد. اصلاحات این است که افراد ناسالم را برداریم و افراد قوی بگذاریم و جلوی فساد و سوءمدیریت را بگیریم.

 

وی تأکید کرد: این جریان چیزی نیست که قابل انکار باشد. هیچ‌کس نمی‌تواند منکر ضرورت اصلاح در جامعه باشد، چراکه اگر در جامعه اصلاح انجام ندهیم یا باید جامعه درجا بزند و توقف کند و ما از شرایطی که وجود دارد راضی باشیم و یا باید سیر قهقهرایی بزنیم و داشته‌های خود را از نیز دست بدهیم.

 

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به اینکه «تنها راه، راه اصلاحات است، اما مشکل کار اصلاح‌طلبان هستند»، گفت: مشکل کار مدیریت پس از انقلاب اصلاح‌طلبان و اصولگرایان هستند. لذا آن‌هایی که مدعی اصلاحات هستند، سزاوارتر هستند که خودشان را اصلاح کنند. من معتقدم اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند، چراکه هم جایگاهشان در جامعه پیچیده است و مردم به آن‌ها چشم دوخته‌اند و هم خودشان مدعی اصلاح هستند.

 

وی ادامه داد: اصولگراها می‌گویند ما تابع اصولی هستیم و این شرایط را قبول دارم، اما اصلاح‌طلب‌ها می‌گویند ما می‌خواهیم شرایط را تغییر دهیم. کسی که درونش تحول ایجاد نشده چگونه می‌تواند تحول ایجاد کند. مشکل کار ما این است که متأسفانه در درون اصلاح‌طلب‌ها روحیه اصلاح‌طلبی ضعیف شده است و به عبارتی بسیاری از اصلاح‌طلب‌ها از اصلاحات فاصله گرفتند.

 

منتجب‌نیا با بیان اینکه «با شعار نمی‌شود اصلاحات انجام داد»، تصریح کرد: ما به یمن انقلاب و به همت ملت یک موقعیتی در جامعه پیدا کردیم، اما نتوانستیم از این موقعیت به نفع انقلاب استفاده کنیم و جریان و خودمان را حفظ کنیم. خیلی‌ها لرزیدیم-هم اصلاح‌طلب‌ها و هم اصولگرایان و هم نیروهای انقلابی- و فجایعی که اتفاق می‌افتد، مانند مسائل اقتصادی، توسط افرادی است که آلوده شدند.

 

وی خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات یک جریان زلال، شفاف، انسانی و الهی است که ریشه در تاریخ انبیاء و عقلانیت دارد. اصلاح‌طلب‌ها تأکید می‌کنند نیاز به اصلاح دارند، اما اصلاحات نیاز به اصلاح ندارد. اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند و باید از خودمان شروع کنیم.

 

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی  در خصوص تأثیر ناامیدی مردم از اصلاح‌طلبان در وقوع اعتراضات اخیر در کشور با اشاره به اینکه «مردم حق دارند انتقاد و اعتراض کنند»، گفت: این اشکال هم به حاکمیت و اصلاح‌طلب‌ها و اصولگراها وارد است و تنها راه حل قضیه این است که اصلاح‌طلب‌ها بیایند آسیب‌شناسی واقعی کنند و در مقام اصلاح خودشان برآیند.

 

وی یادآور شد: مشکل کار ما این است که ما اصلاحات را در مجموعه‌ای خلاصه می‌کنیم و آن مجموعه هم دچار یک‌سری بده‌بستان‌هایی است که از کیسه اصلاحات مصرف می‌شود و مردم اصلاحات را در چهره این افراد می‌بیند و سرنوشت اصلاحات به این افراد می‌افتد، لذا اصلاح‌طلب‌ها در سطوح مختلف باید تجدید نظر کنند و صادقانه بگوید ما اشتباه کردیم. این شهامت باید در اصلاح‌طلب‌ها باشند و اگر این شهامت را نداشته باشند اصلاح‌طلب نیستند.

 

 

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش