یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۵۴ - ۰۸ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۱۷۷۷
اندیشه سیاسی

وحدت گمشده همه

 اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,تحلیل سیاسی,وحدت

اگر نگاهی کوتاه به صحیفه پرنور امام داشته باشیم سفارش خاص امام که با الهام از کریمه قل انما اعظکم بواحده است و به کرات بیان شده وحدت کلمه، وحدت، اتحاد...است. امام حتی رمز پیروزی بر طاغوت را وحدت کلمه می داند و بس.

به گزارش ایسنا،با مروری به تاریخ معاصر ایران مشاهده می شود،   در هرمقطعی که اتحاد بین نیروهای انقلابی وجود داشت،   حرکتی به ثمر رسیده و آثار آن ماندگار شده است.

 

نهضت مشروطه زمانی به ثمر رسید که تمام مشروطه خواهان با عقاید مختلف،   دست یابی به مجلس مشورتی  را هدف قرار دادند.   آنکه با نیت مذهبی با استبداد مبارزه می کرد در حرم شریف حضرت عبدالعظیم مشروطه را فریاد می زد و آنانی که به غرب فکر می کردند و  همه موفقیت و پیشرفت را در وابستگی به غرب می‌دانستند! در سایه سفارت انگلیس مشروطه را فریاد می زدند. زمانی که  این دو دسته با دوتفکر،  اما با وحدت کلمه یک خواسته را فریاد زدند،   وهمه با  هم همصدا شدند،   مظفرالدین شاه و عین الدوله به طرفداری از مشروطه و فرمان مشروطیت صادر کردند. هرچند این  موفقیت عمری کوتاه داشت،   زمانی که بین دو دسته از  طرفداران مشروطه اختلاف  افتاد،   شهید شیخ  فضل الله نوری به دار رفت و مشروطه هم منحرف  و در نهایت مجلس حاصله از قیام مشروطیت به توپ بسته شد. مدتی بعد نهضت ملی شدن نفت را در کارنامه نهضت های ایران داریم.

 

آنچه مسلم است اتحاد آیت الله کاشانی به عنوان رییس مجلس و دکتر مصدق به عنوان نخست وزیر جشن ملی شدن نفت را برای ایرانیان به ارمغان آورد. اما  وقتی بین رهبران  نفت اختلاف افتاد،   نتیجه آن (نسل شاهد آن ماجرا هنوز در قید حیات است) به کودتایی آمریکایی انجامید که دیگر  نه از آیت الله کاشانی و نه از مصدق کاری برآمد.

 

انقلاب اسلامی هم این  چنین بود،   نهضت امام قبل از  ۱۵ خرداد۴۲ شروع شد،   اما همگان یکصدا  امام را همراهی نکردند،   قیام در این مرحله  به تبعید و زندانی شدن امام منتهی شد.    امام با پذیرش تبعید و زندان،   دل به شیرخوارگانی بست که در گهواره ها نزد مادرانشان بودند. در مرحله بعد  زمانی شعله قیام پس از شهادت سید مصطفی خمینی در آبان ۵۶ و قیام ۱۹ دی ۵۶ قم بالا گرفت  که همه مخالفان رژیم ستم شاهی امام را پیر و مراد و رهبر خویش پذیرفته بودند و انقلاب اسلامی به جایی رسید که امام زمانی پای به میهن اسلامی نهاد.   که باتفاق مردم ایران با هر عقیده و مسلک مذهبی و سیاسی امام را رهبر نهضت می دانستند و تنها تعداد محدودی مدعی ادامه سلطنت بودند و آنها هم در سیل خروشان  نهضت اسلامی مردم ایران ناپدید گردیدند و با رهبری امام در ۲۲ بهمن نظام ستمشاهی رخت بر بست و انقلاب اسلامی به ثمر رسید.

 

پس از انقلاب سهم خواهی عده ای شروع شد  و با دعوت امام به وحدت کلمه  و حضور در پای صندوق ها مردم یکپاره به جمهوری اسلامی آری گفتند  ونظام با قدرت کار خودش را شروع کرد.

 

از ابتدای انقلاب اسلامی،   هرزمان همه نیروهای انقلاب متحد بودند و عوامل تفرقه در آنان کارساز نبود مانند دوره دفاع مقدس،   موفقیت ها  و پیشرفت ها حاصل بود  و نظام اسلامی از آن برخوردار و هرگاه تفرقه بین نیروهای انقلاب  می افتاد نتیحه آن هزینه سنگین برای نظام بود و تشتت آرا!.

 

امروز هم یکی دیگر از روزهای انقلاب اسلامی است، مردم در پای صندوق های رای به رهبری انقلاب لبیک گفته،   در انتخاباتی پر شور ادای دین کردند و بعهد خود وفادارماندند، باردیگر در برابر ترقه بازی های داعش سر فرود نیاوردند و از این صدا ها نهراسیدند،   هرچند جان بهترین عزیزان خود را با زبان روزه بدفاع از آرمان خود اهدا کردند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدرتنمایی خود خواب را از دیدگان دشمنان ربود و عظمت انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان کشید. امروز که بحمدالله درموقعیتی قرار گرفته ایم که چشم مستضعفان یمن و سوریه و عراق و افغانستان و دیگر کشور ها به ایران اسلامی است.

 

حال  در این روزهایی که قرار است دولت دوازدهم کار خود را آغاز نماید وبا انتخاب کابینه و رای اعتماد  به وزرا، آغاز یک حرکت جدید را نوید دهد ، شایسته است  از طرح مباحث اختلاف انگیز خود داری نموده و فضای انتخاباتی رابه فراموشی سپرده و یک بار دیگر بین همه نیروهای انقلاب تحت فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی اتحاد و وحدت و همدلی  صورت گرفته ودر سخنرانی ها و بیانیه ها شاهد کنایه و بدگویی و افشاگری های خصمانه نسبت به هم   نباشیم وبا حفظ وحدت کلمه،   همه یکصدا به ایرانی سربلند و پیشرفته فکر کنیم وشکر گذار  نعمت بزرگ ولایت و  امنیت و سرافرازی ایران اسلامی باشیم.

 

اگر چنین اتحادی بین مسولان نظام اعم از قوای سه گانه و نیروهای انقلابی و مسلح و امنیتی پدید آمد،   می توان امیدوار بود در سایه وحدت و همدلی همه نیروهای انقلابی،  اشتغال  و آینده جوانان تامین، به  خودکفایی  رسیده، و تولید ملی را در فضای امن سیاسی و اجتماعی بدست آوریم و اگر نیروی مسولان  صرف پاسخگویی به یگدیگر شد و تمام انرژی ها صرف مقابله با یکدیگر باشد، بجای پیشرفت و حل مشکلات آب به آسیاب دشمن ر یخته با خنثی کردن  خدمات یک دیگر زندگی را بر مردم تلخ کرده، جوانان به راه خود می روند و نخبگان گوشه عزلت گرفته تماشاچی خواهند شد  و یاس و ناامیدی در جامعه رونق گرفته  و دیگر اثری از پیشرفت و ترقی نخواهد بود و فرصت‌ها را از دست خواهیم داد و برای فردای ایران  جز غبطه  و فرصت سوزی باقی نخواهد ماند! که چنین مباد ان‌شاءالله.

 

 

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش