یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۳۲ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۰۹۸
شهری و روستایی

هواکش هایی که در خط ۷ نبود/ زمان قطعی بهره برداری ازخط

خط 7 مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
خط ۷ مترو همچنان برای بهره برداری نواقص زیادی دارد از هواکش هایی که تنها یک اتاقک خالی است و پست های برق یک‌سو که هنوز تکمیل نشده است.

به گزارش مهر، از زمانی که زمزمه های ناایمن بودن خط ۷ مترو شنیده شد تا زمانی که بهره برداری این خط متوقف شد چند ماهی فاصله بود. در این مدت مدیران شهری پایتخت تغییر کردند.  اما یک ماه بعد تصمیم قطعی برای توقف فعالیت این خط گرفته شد. اتاقک های خالی که نشانی از تجهیزات هواکش در آن نبود و سیستم های پست یک‌سو کننده برق و سیستم سیگنالینگی که وجود نداشت دلیل کامل نبودن این خط برای بهره برداری است. کرکره خط ۷ برای بازدید خبرنگاران بالا رفته بود اما در همین مدت کوتاه نیز چند مسافری که از توقف خط اطلاعی نداشتند قصد ورود به ایستگاه را داشته که نشان از اشتیاق مسافران به مترو هرچند ناقص و پر خطر داشت.

 

در بازدید صبحگاهی خبرنگاران  به همراه علی امام و مجری خط ۷ که به تازگی این مسئولیت را پذیرفته است جزییات نواقص این خط مشخص شد.

 

مزینانی مجری خط ۷ با بیان اینکه خط ۷ مترو به طول ۲۷ کیلومتر از جنوب شرقی تهران آغاز و و به شمال غربی تهران منتهی می‌شود، گفت: خط ۷ مترو عمیق‌ترین خط است که عمق برخی از ایستگاه‌ها حتی تا ۵۶ متر نیز می‌رسد.

 

وی ادامه داد:  متاسفانه ایستگاه‌های مورد بهره‌برداری هواکش و هواساز آنها تکمیل نشده بود، بااین حال مدیریت قبلی به این نتیجه رسیده بود که این خط مترو با ۸ ایستگاه را بدون تکمیل هواکش میان تونلی افتتاح کند.

 

خط 7 مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

مجری خط ۷ مترو با بیان اینکه ۷ هواکش میان تونلی، ۴ پست تبدیل کننده برق، ۱۱ پست روشنایی و ایجاد پله اضطراری برای ایستگاه‌های افتتاح شده در برنامه کاری قرار گرفت، گفت: با تکمیل این موارد اعلام شده شرایط ایمنی برای بهره‌برداری مطمئن از ایستگاه هایی که قبلا افتتاح شده است، مهیا شده است.

 

مزینانی با بیان اینکه برای هر ایستگاه ۴ هواکش لازم است، گفت: دو هواکش شمالی و جنوبی، یک هواکش محوطه و یک هواکش تجهیزات لازم است، اما می‌بینید در ایستگاه مترو میدان صنعت که ایستگاه مهمی است، ۳ هواکش ساخته نشده و هواکش چهارم نیز تنها ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

وی با بیان اینکه بین هر دو ایستگاه مترو، در داخل تونل باید ۱ پله فرار باشد که متاسفانه وجود ندارد و حتی در مسیر میدان صنعت تا بریانک یک پله در نظر گرفته شده که دسترسی به بیرون نداردگفت : براساس استانداردهای جهانی با طی کردن ۳۸۱ متر در تونل به یک راه پله فرار برسیم می‌بینید که این مساله مهم در طول بازدید از مسیر یعنی میدان صنعت تا رودکی تعبیه نشده است.

 

خط 7 مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

خط ۷ مترو چه نواقصی دارد 

مزینانی با بیان اینکه برای افتتاح یک خط ۴ مساله مهم وجود دارد که باید حتما مورد تاکید قرار گیرد، گفت: نصب هواساز، ایجاد هواکش میان تونلی، ایجاد پله اضطراری و نصب سیگنالین از مهم‌ترین ملزومات بهره‌برداری از ایستگاه‌ها و خطوط است اما می‌بینید در بحث سیگنالین به دلیل عدم تکمیل تجهیزات، هر ۵۵ دقیقه ۱ قطار وارد خطوط می‌شد که با بی‌سیم و به صورت دستی راهبری می‌شد که خط ۷ به دلیل پستی و بلندی مسیر بسیار حساس است به گونه‌ای که در برخی از ورودی ایستگاه‌ها شیب افزایش می‌یابد و نمی‌توان حتی ایستگاه‌ها را هم رویت کرد و قطعا اگر خطای انسانی رخ می‌داد موضوع جدی را شاهد بودیم.

 

مجری خط ۷ مترو با بیان اینکه ۸ ایستگاه بهره برداری شده اما تنها ۴ پست یکسوکننده برق ایجاد شده و این در حالی است که در این پست‌های یک سوکننده برق، برق ۲۰ کیلوولت فشار قوی تبدیل به برق ۷۵۰ ولت مورد استفاده قطار تبدیل می‌شود و این در حالی است که باید بالاسر پست‌های یکسوکننده برق، هواساز نصب شود که می‌بینید هیچ چیزی وجود ندارد.

 

در ادامه علی امام مدیرعامل شرکت مترو نیز در پایان این بازدید که به ایستگاه بریانک ختم شد، با بیان اینکه خط ۷ مترو از میدان صنعت تا بسیج با افتتاح ۸ ایستگاه  وارد مدار بهره‌برداری شد، گفت: این ایستگاه‌ها از نظر امکانات اولیه که مردم بتوانند وارد آن شده و از آن خارج شوند تکمیل شده بود، اما از نظر ایمنی نواقص زیادی داشت که باید برطرف می‌شد.

 

خط 7 مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

وی با بیان اینکه به دلیل عدم پذیرش ریسک و همچنین لزوم توجه به ایمنی خط ۷ بهره‌برداری از این خط در آبان‌ماه متوقف شد، گفت: از روزی که این خط تعطیل شد، جلسات متعددی را با شرکت بهره‌برداری مترو و پیمانکاران برگزار کردیم تا هرچه سریع‌تر مشکلات ایمنی این خط حل شود.

 

مدیرعامل شرکت مترو با بیان اینکه کل ۲۲ ایستگاه این خط در صورت تامین اعتبار تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد گفت: از آنجایی که خط ۷ از جنوب غرب تا شمال غرب را برعهده دارد قطعا جزو خطوط پراستفاده خواهد بود.

 

تجهیزات خط ۷ در انتطار تامین اعتبار 

امام با بیان اینکه از زمان تعطیلی خط ۷ تاکنون علاوه بر بحث ایمنی خط موضوع ایجاد هواساز ایستگاه‌ها و همچنین ایجاد نصب هواکش‌های میان تونلی و تکمیل سیستم سیگنالین مورد توجه قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه در بحث تجهیزات عقب هستیم اما در موضوع هواکش‌ها در طول مدت ۲ ماه توانستیم با وجود مشکلاتی که در تملک داریم، مشکل دو هواکش را حل کنیم و در بخش تجهیزات و سیگنالین و ایمنی نیز بخشی از تجهیزات در داخل کشور تولید می‌شوند و برخی نیز در خارج از کشور خریداری شود که در برخی مواقع پیمانکاران قبلا ساخت تجهیزات را سفارش داده و حتی ساخت آنها شروع شده بود اما چون اعتبارات تزریق نشده بود، ساخت تجهیزات نیمه کاره مانده بود و امیدواریم با تزریق اعتبارات اولیه بتوانیم طبق جدول زمان بندی شده این تجهیزات را نصب کنیم.

 

اردیبهشت ۹۷ زمان بهره برداری از خط ۷ مترو/ تکلیف تهاتر زمین تا پایان هفته مشخص می شود 

مدیرعامل شرکت مترو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زمان بهره‌برداری مجدد از خط ۷ چه زمانی خواهد بود، گفت: در آبان‌ماه که فعالیت از این خط متوقف شده بود، تلاشمان این بود که تا شب عید مشکلات رفع و این خط مجددا بازگشایی شود اما به دلیل تاخیر در تزریق اعتبارات زمان تکمیل کار نیز به اردیبشهت‌ماه سال ۹۷ کشیده شد.

 

خط 7 مترو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

 وی در خصوص زمان تهاتر با یک بانک خصوصی برای تملک زمینی که قرار است هزینه های تکمیل خط ۷ را تامین کند گفت : امیدواریم تا پایان این هفته این تهاتر به نتیجه قطعی برسد و بتوانیم اعتبارات لازم برای تکمیل این خط را تامین کنیم.  

 

 

 

 

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش