دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۴۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۲۲۱۴
حقوقی، قضایی و انتظامی

توضیحات پلیس راهور درخصوص اختصاص کد جریمه به دوربین‌ها

پلیس راهور,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درخصوص اختصاص کد جریمه به دوربین‌های تجهیز شده توسط شهرداری تهران ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سردار مهماندار در سومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران که بعدازظهر امروز دوشنبه در محل استانداری تهران برگزار شد، در ارائه گزارشی درخصوص موتورسیکلت‌ها در تهران گفت: برخورد با موتورسیکلت‌سواران از ابتدای آبان‌ماه تا دهم آذرماه ۳۲۰۹ موتورسیکلت توقیف شده و ۱۱۳۱ کلاس تعمیری داشتیم که بخشی از آنها خودرویی و بخش دیگر موتورسیکلت‌ها بودند.

وی افزود: ۸۶ هزار برگه جریمه صادر کردیم که از این تعداد ۱۷ هزار برگه جریمه درخصوص نقص فنی و ۱۲ هزار برگه جریمه برای دودزاها بوده است.

وی ادامه داد: امروز موتورسیکلت‌ها بیشتر مورد استفاده اقشار ضعیف و وسیله امرار معاش آنها بوده و برنامه‌ای هم برای کمک درخصوص از رده خارج کردن موتورسیکلت‌های فرسوده نداشته‌ایم.

سردار مهماندار با تاکید بر اینکه سه میلیون موتورسیکلت شماره‌گذاری شده در تهران وجود دارد، افزود: از سال گذشته با توجه به افزایش قیمت موتورسیکلت اقشار ضعیف به سمت استفاده از موتورسیکلت‌های فرسوده سوق داده شدند. امروز ۶۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در پارکینگ‌ها وجود دارد که بیش از شش ماه است مراجعه‌کننده‌ای نداشته‌اند و به مشکلی بزرگ تبدیل شده‌اند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر اینکه با موتورسیکلت‌ها برخورد لازم انجام می‌شود، گفت: ما برنامه درست و دقیق و عملیاتی برای تشویق استفاده از موتور برقی نداریم و برای فرسوده‌ها نیز برنامه دقیقی وجود ندارد. علی‌رغم تمام تذکراتی که در مورد مسائل اجتماعی وجود دارد ما برخورد با موتورسیکلت‌ها را انجام می‌دهیم.

وی افزود: ۸۰ درصد افرادی که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند استفاده آنها کاری است و به عنوان وسیله امرار معاش از موتورسیکلت بهره می‌گیرند لذا باید برای آنها برنامه دقیقی داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع کامیون‌ها و ممنوعیت تردد آنها در هنگام افزایش آلودگی هوا اشاره کرد و افزود: ۱۵۲ نقطه در شرایط اضطرار آلودگی هوا در تهران کنترل می‌شود که همکاران ما علی‌رغم سختی‌های بسیار در شرایط آلودگی هوا این کامیون‌ها را نگه می‌دارند و کنار لوله اگزوز آنها وظیفه خود را انجام می‌دهند و اعمال قانون صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: مساله عدم بازدارندگی جریمه‌ها موضوع مهمی است. ما در شورای ترافیک این موضوع را مطرح کردیم و تازه جریمه برای کامیون‌ها به ۹۰ هزار تومان رسید این در حالی است که ممکن است یک باری سه میلیون تومان برای حمل و نقل دریافت شود و یا بسیاری از پیمانکاران پرداخت این جریمه را تقبل می‌کنند تا پروژه آنها متوقف نشود. از سوی دیگر ما دستوری هم برای توقیف کامیون‌ها نداریم و تنها جریمه برای این کار وجود دارد.

مهماندار ادامه داد: ۱۰۰۰ معبر در این شهر وجود دارد و راه‌های فرار علی‌رغم استقرار همکاران ما به صورت محدود مواردی از تردد کامیون‌ها در شهر مشاهده می‌شود. بی‌تردید جریمه‌ها باید بازدارنده باشد یا مجوزی برای توقیف آنها صادر شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه برخی همه مسائل را گردن پلیس می‌اندازند، افزود: ظرف ۹ ماهه امسال دو میلیون و ۹۴۵ هزار برگه جریمه برای کسانی که فاقد معاینه فنی هستند صادر شده البته این به معنای این نیست که این تعداد خودرو جریمه شده‌اند بلکه ممکن است خودرویی مثلا ۵۰ بار از مقابل دوربین رد شده باشد.

وی ادامه داد: برخی عنوان می‌کنند پلیس در مورد خودروهای گازوئیل‌سوز وظیفه خود را انجام نمی‌دهند. من اصلا متوجه این حرف نمی‌شوم. براساس قانون هوای پاک اگر خودرویی معاینه فنی نداشت عنوان شده ضمن متوقف کردن خودرو جریمه برای آن اعمال شود. این به معنای توقیف خودرو نیست بلکه برای توقیف خودرو باید دستوری صراحتا در قانون عنوان شود.

وی تاکید کرد: بعضاً عنوان می‌شود که دوربین‌های نظارتی نصب شده اما کد جریمه به آنها تعلق نمی‌گیرد. ۳۳ نقطه نصب این دوربین‌ها انجام شده و اعلام کرده‌اند که آماده هستیم. ما باید ابتدا دوربین‌ها را تست کنیم تا مطمئن شویم که به استاندارهای ناجا برای صحت‌سنجی پلاک‌ها رسیده‌اند و در این صورت می‌توانیم کد جریمه بدهیم. نمی‌شود با ۲۰ تا ۳۰ درصد خطا ما کد جریمه را بدهیم و افرادی بی‌دلیل جریمه شوند. این موضوع با حقوق مردم در ارتباط است.

وی ادامه داد: از ۳۳ نقطه‌ای که اعلام شد دوربین‌ها آماده هستند در ۲۱ نقطه مشکلی نداشتیم و استانداردها رعایت شده بود اما در ۱۲ نقطه دیگر استانداردها را پاس نکرده‌اند و ما نتوانستیم کد جریمه به آنها بدهیم. این ۱۲ نقطه نیز کتباً به شهرداری تهران اعلام شده است.

  • 11
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مسعولین محترم سایت سرپوش سلام؛ خواهش میکنم این مطلب رابه اطلاع مسعولین راهنمایی ورانندگی برسانید ؛ باتوجه به هزینه های هنگفتی که برای نصب دوربین های ثبت تخلف درجاده ها شده خداگواه است دراکثر جاده های استان فارس سعادت شهر اباده جهرم و،،، خصوصا روزهای تعطیل دومامور راهنمایی ورانندگی دوربین های ثبت تخلف دستی قدیمی که روی یه پایه است را درجاده ها قرارمیدهند وسوگندمیخورم که این را وسیله امرارمعاش غیرشرعی خود قرار داده اند وجلوی ماشینها رامیگیرند ومیگویند تخلف سرعت داشتی ومبلغی را از راننده میگیرند پ؟؟؟؟ بنده خودم بارها برایم پیش امده مثلا میگویند جریمه ۶۰ هزارتومان میشه چون تخلف سرعت داشتی فلان مقدار بارت هم زیاداست یا چراغ راهنماهن خراب است و؟؟؟؟ دهها بهانه دیگر وبایک تراول پنجاه هزارتومانی که از راننده میگیرند او را رها میکنند سعوال این است اگر اینهمه دوربین های پیشرفته دراقصی نقاط وتمامی جاده ها نصب کرده اند پس این دوربین های دستی برای چه میاورند وجلوی ماشینها رامیگیرند چرا فرماندهان راهور به این مسعله رسیدگی نمیکنند شما روزجمعه به جاده های سعادت شهر یا جهرم و،،، سربزنید درغروب افتاب که دیدکافی هم نیست به بهانه ماموریت دوربین دستی رامیارن وخلق الله راسرکیسه میکنند شمارابه شرفتان جلوی این مامورین خاطی رابگیرید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش