یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۴۱ - ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۶۵۹۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

بازیگرانی که از خیر دستمزدهای نجومی گذشتند

دلایل بسیار مختلفی وجود دارد که کسی بخواهد با بازیگر تبدیل شود. برخی دنبال این هستند که در عالم هنر یک اثر هنری خارق العاده خلق کنند، برخی دیگر می خواهند شرایط دیگر انسان ها را تجربه کنند و برخی دیگر سینما و تلویزیون را محملی می بینند که می توانند از طریق آن داستان های جالب را به تصویر بکشند.

 

البته علاوه بر همه ی این دلایل، بازیگری شغلی است که درآمد بسیار خوبی دارد و بازیگران برای پوشیدن لباس هایی خاص و بازی کردن نقش هایی در روی صحنه میلیون ها دلار دستمزد می گیرند. اما پول همه چیز نیست به خصوص وقتی که پای یک نقش دوست داشتنی در میان باشد. به همین دلیل گاهی برخی از بازیگران میلیون ها دلار را نادیده گرفته و ترجیح می دهند در نقشی که دوست دارند بازی کنند.

 

۱- جودی فاستر: هانیبال

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

معمولاً فیلم هایی که برنده جایزه اسکار بهترین فیلم را دریافت می کنند دیگر دنباله ندارند اما فیلم «سکوت بره ها» (The Silence of the Lambs) از این لحاظ نیز با فیلم های دیگر متقاوت است. از آن جایی که این فیلم در زمره ی فیلم های ترسناک قرار داشت و فیلم های ترسناک در اکثر موارد دارای دنباله هستند پس ساخت قسمت های دیگری از این فیلم اجتناب ناپذیر به نظر می رسید. این فیلم فقط در ایالات متحده ۱۳۰ میلیون دلار فروش داشته بود و تنها بر اساس یکی از کتاب های فراوان توماس هریس ساخته شده بود.

 

آنتونی هاپکینز برای بازی در نقش یک قاتل سریالی آدمخوار به نام هانیبال لکتر در این فیلم جایزه اسکار را به خانه برد و جودی فاستر نیز به خاطر بازی در نقش یک مامور اف بی آی تازه کار به نام کلاریس استارلینگ جایزه اسکار گرفت.

 

اما در حالی که هاپکینز برای قسمت دیگری از این فیلم با نام «هانیبال» (Hannibal) قرارداد امضا کرد اما فاستر این کار را نکرد. برای بازی در این فیلم به وی پیشنهاد ۲۰ میلیون دلار داده شد که یکی از بالاترین دستمزدهای آن زمان محسوب می شد اما فاستر نپذیرفت و به جای آن فیلمی با عنوان «فلورا پلام» (Flora Plum) را ساخت و نقش وی با تنها ۲ میلیون دلار به جولین مور داده شد.

 

۲-وین دیزل: سریع و خشن ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

فیلم های «سریع و خشن» (Fast & Furious) خیلی سریع و زود به زود عرضه می شوند و تماشاگران نیز از تماشای دوئل های اتومبیل رانی لذت می برند و البته عاشق وین دیزل هستند. او از اولین قسمت از این فرانچایز در سال ۲۰۰۱ تاکنون در آن حضور داشته است. با این وجود دیزل از بازی در دنباله ای که در سال ۲۰۰۳ از روی قسمت اول فیلم و با عنوان «۲ سریع ۲ خشن» (۲ Fast 2 Furious) سر باز زد و این در حالی بود که برای حضور در این قسمت به او مبلغ ۲۵ میلیون دلار پیشنهاد داده شده بود و دلیل او نیز این بود که نمی خواست یک فیلم خوب را خراب کند.

 

دیزل خود گفته بود که دنباله ها در آن دوران اسم خوبی نداشتند و وی به فیلم اول «سریع و خشن» به چشم فیلمی مانند «شورش بدون دلیل» (Rebel Without a Cause) با بازی جیمز دین در سال ۱۹۵۵ فکر می کرده است و بدین ترتیب به نظر او دنباله دار کردن فیلم می توانست ارزش فیلم او را به کلی از بین ببرد.

 

جالب این که دیزل در زمان فیلم برداری فیلم «دو سریع و دو خشن» مشغول بازی در فیلم «سرگذشت ریدیک» (The Chronicles of Riddick) شد که خود دنباله ای برای فیلم «Pitch Black » در سال ۲۰۰۰ بود. این فرانچایز و شخصیت ریدیک برای دیزل دوست داشتنی تر بود به نحوی که ترجیح داد به جای ۲۵ میلیون دلار تنها ۵۰.۰۰۰ دلار به خانه ببرد.

 

۳-ویل اسمیت: روز استقلال ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

ویل اسمیت ورود موفقیت آمیزی از دنیای موسیقی به دنیای تلویزیون داشت و در سال ۱۹۹۶ نیز با فیلمی بزرگ به نام «روز استقلال» (Independence Day) از دنیای تلویزیون وارد دنیای هالیوود شد. اسمیت در این فیلم که در مودرد هجوم بیگانگان به زمین است نقشی به یاد ماندنی را بر عهده داشت که به عنوان یک خلبان باید موجودات بیگانه را در میان زمین و آسمان ساقط می کرد.

 

وقتی که در سال ۲۰۱۱ بحث تولید دنباله ای از این فیلم با عنوان «روز استقلال:خیزش دوباره» (Independence Day: Insurgence) به میان آمد سازندگان فیلم اول بار دیگر سراغ اسمیت رفتند تا به عنوان یکی از بزرگ ترین بازیگران آن دوران بار دیگر نقش کاپیتان استیون هیلر را بازی کند.

 

اما وی پیشنهاد تهیه کنندگان فیلم را رد کرده و درخواست ۵۰ میلیون دلار برای بازی در دو دنباله را کرد در حالی که هنوز قصدی برای ساختن دنباله ی سوم وجود نداشت. با این وجود هنوز انتظار می رفت که وی برای بازی در فیلم رضایت بدهد اما رولاند امریش، کارگردان «روز استقلال: خیزش دوباره» گفت که اسمیت از دنباله ها خسته شده است هرچند در همان زمان در فیلم علمی تخیلی دیگری به نام «بعد از زمین» (After Earth) حضور یافت.

 

۴- مایکل کیتون: بتمن برای همیشه

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

مایکل کیتون که در ابتدای دوران بازیگری اش به عنوان بازیگر فیلم های کمدی شناخته می شد، به نظر می رسید انتخاب مناسبی برای فیلم های بتمن به کارگردانی تیم برتون نباشد اما هر دو فیلم «بتمن» (۱۹۸۹) و «بتمن باز می گردد» (۱۹۹۲) با بازی او در نقش شوالیه تاریکی چنان با استقبال تماشاگران و منتقدان روبرو شد که وقتی در سال ۱۹۹۵ صحبت از تولید «بتمن برای همیشه» (Batman Forever) به میان آمد کسی فکر نمی کرد کیتون از حضور در آن سر باز بزند.

 

وی پیشنهاد ۱۵ میلیون دلاری سازندگان را نادیده گرفت و بعدها گفت که سناریو این فیلم که به جای برتون توسط جوئل شوماخر کارگردانی می شد «افتضاح» بوده است.

 

۵- کیانو ریوز: سرعت ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

اولین فیلم «سرعت» (Speed) یک تریلر هیجانی جذاب با داستانی بی نقص و سرراست بود: بمبی در داخل یک اتوبوس جاسازی شده بود و اگر سرعت اتوبوس به زیر ۵۰ مایل در ساعت می رسید این بمب منفجر می شد. این فیلم باعث شهرت کیانو ریوز و ساندرا بولاک شد.

 

وقتی که همه چیز برای ساخت قسمت دوم با نام «سرعت ۲: کنترل کروز» (Speed 2: Cruise Control) آماده شد ساندرا بولاک بازگشت اما ریوز پیشنهاد بازگشت را رد کرد و از خیر ۱۱ میلیون یورو گذشت. نقش او را جیسون پاتریک بر عهده گرفت و بدترین دنباله ای که ممکن بود ساخته شد. به گفته ی مدیر برنامه های ریوز، در آن زمان او تازه فیلم برداری فیلمی اکشن به نام «عکس العمل زنجیری» (Chain Reaction) را تمام کرده بود و نمی خواست دو فیلم اکشن را پشت سر هم بازی کند.

 

۷- بروس ویلیس: بی مصرف ها ۳

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بروس ویلیس یکی از نقش های کوتاه اما ضروری فرانچایز اکشن و پرحادثه «بی مصرف ها» (The Expendables) بود و طبیعتاً برای بازی در قسمت سوم نیز دعوت شد. سازندگان فیلم به او ۳ میلیون دلار برای تنها ۴ روز کاری فیلم برداری پیشنهاد کردند اما به نظر ویلیس روزی ۷۵۰.۰۰۰ دلار دستمزد کمی بود و درخواست ۴ میلیون دلار کرد.

 

تهیه کنندگان این طمع ورزی ویلیس را توهین انگاشته و نقشش را به هریسون فورد سپردند. سیلوستر استالونه نیز به انتقاد از ویلیس پرداخته و رفتار او را طمع ورزانه و ناپسند عنوان کرد.

 

۸- کتی هولمز: شوالیه تاریکی

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

در فیلم «بتمن آغاز می کند» (Batman Begins) که اولین حضور کریستوفر نولان در مقام کارگردانی فیلم های «بتمن» بود،کتی هولمز نقش راشل دیوز، نامزد بروس وین را بر عهده داشت. وقتی که زمان کار بر روی فیلم دوم با عنوان «شوالیه تاریکی» (The Dark Knight) رسید هولمز اعلام انصراف کرد.

 

به وی پیشنهاد بازی در یک فیلم دیگر داده شده بود که فیلم برداری آن با فیلم برداری فیلم «شوالیه تاریکی» کریستوفر نولان همزمان بود و او بازی در آن فیلم که یک کمدی به نام «پول دیوانه» (Mad Money) ترجیح داد و بعدها اعلام کرد که از انتخابش پشیمان نیست. بر اساس گزارش روزنامه وال استریت ژورنال اگر کتی هولمز در فیلم «شوالیه تاریکی» بازی می کرد بین ۱ تا ۲ میلیون دلار دستمزد می گرفت اما وی ۲۵۰.۰۰۰ دلار فیلم «پول دیوانه» را ترجیح داد.

 

۹- جیم کری: ماسک ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

اگر چه جیم کری در اواخر دهه ی ۸۰ و اوایل دهه ی ۹۰ در فیلم ها و سریال های تلویزیونی بسیار کمی حضور یافته بود اما در سال ۱۹۹۴ به شهرتی غیرقابل باور دست یافت. در این سال وی در سه فیلم کاملاً متفاوت بازی کرد: ایس ونچورا: کارآگاه حیوانات (Ace Ventura: Pet Detective)، ماسک (The Mask) و خنگ و خنگ تر (Dumb and Dumber). او بعدها در دنباله های «اینس ونچورا: کارآگاه حیوانات» و «خنگ و خنگ تر» بازی کرد اما دیگر حاضر نشد در دنباله ی فیلم «ماسک» حضور داشته باشد هر چند به وی پیشنهاد ۱۰ میلیون دلار برای این بازی پیشنهاد داده شده بود.

 

اما چرا او این همه پول را نادیده گرفت؟ زیرا این پول برای او زیاد بود. وی در این باره گفت:" من نمی خواهم مردم فکر کنند که انسان پول دوستی هستم. زیرا چنین انسانی نیستم". اما در نهایت دنباله ی «ماسک» تولید شد با عنوان «پسر ماسک» (Son of the Mask) با بازی جیمی کندی که به شدت در گیشه شکست خورد.

 

۱۰- هیلاری داف: لیزی مک گوایر ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

هیلاری داف در دهه ی ۲۰۰۰ در سریالی از استودیو دیزنی با نام «لیزی مک گوایر» (Lizzie McGuire) بازی کرد که ترکیبی از انیمیشن و لایو اکشن بود. این سریال چنان موفق بود که دیزنی تصمیم گرفت آن را به صورت فیلم درآورد. مدیر اجرایی دیزنی، دیک کوک، چنان از موفقیت این فیلم مطمئن بود که به داف برای دو دنباله از این فیلم ۳.۵ میلیون دلار و ۵۰۰.۰۰۰ دلار اضافه در صورتی که فیلم اول بالای ۵۰ میلیون دلار فروش داشته باشد را به او پیشنهاد کرد.

 

اما مادر داف که مدیر برنامه های او نیز بود فکر می کرد این مبلغ بسیار کم است و درخواست ۵ میلیون دلار همراه با پرداخت هزینه های تلفن دخترش را کرد. کوک با ۴ میلیون دلار موافقت موافقت کرد اما داف ها اخرین پیشنهاد خود را ۴.۵ میلیون دلار اعلام کردند.

 

کوک بعدها گفت که ۴ میلیون دلار پیشنهاد نهایی اوست و به داف ها یک مهلت داد تا یک زمان مشخصی پاسخ خود را اعلام کردند.. یک روز پس از اتمام مهلت، داف اعلام کرد که با ۴ میلیون دلار موافقت خواهد کرد اما دیگر دیر شده بود و بدین ترتیب نه هیلاری داف به این نقش رسید و نه دنباله ی فیلم «لیزی مک گوایر» ساخته شد.

 

۱۱- ویل فرل: اِلف ۲

 

بازیگران هالیوود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

فیلم «اِلف» (Elf) از آن دسته فیلم هایی کلاسیک در مورد کریسمس بود و به نظر ویل فرل دنباله دار کردنش به روح فیلم اصلی آسیب وارد می کرد به همین دلیل حاضر نشد در دنباله ی آن بازی کند و در مقابل وسوسه ی پیشنهاد ۲۹ میلیون دلار نیز مقاومت کرد.

 

وی در مصاحبه با روزنامه ی گاردین گفت که گذشتن از آن همه پول کار بسیار سختی نبوده است زیرا او می دانست که در نهایت چه چیزی رخ می دهد.وی در این باره چنین می گوید:"اصلا سخت نبود. یادم می اید از خودم پرسیدم: ایا اگر فیلم بد باشد و از من انتقاد شود یا بگویند این دنباله را به خاطر پول بازی کرده است می توانم این حرف ها را تحمل کنم. در نهایت فهمیدم که نمی توانم. نمی خواستم وارد یک جای ناشناخته ای شوم که ممکن بود تمامی کارهای خوبی که کرده بودم را از بین ببرد".

 

حسین علی پناهی

 

 

bartarinha.ir
  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش