یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۲۳:۵۵ - ۰۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۰۵۱۸
چهره ها در سینما و تلویزیون

واکنش چهره‌های سیاسی - فرهنگی به خداحافظی انتظامی از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد

معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

دکتر حسین انتظامی بعد از ۴ سال از معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می رود. دوران حضور او در این معاونت را از منظر فعالان سیاسی،رسانه ای و فرهنگی روایت می کنیم:واکنش چهره‌های سیاسی - فرهنگی به خداحافظی انتظامی از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد

 

*صادق خرازی، سفیر و معاون پیشین نمایندگی ایران در سازمان ملل: 

مدیریت حسین انتظامی از جهات مختلف قابل تقدیر است. این دوره را باید دوران احیاکننده شأن و موقعیت خاص معاونت مطبوعاتی نامید؛ انتظامی با تمام توان خود و با نگاه پیشرو و نوگرای خود تلاش کرد، شأن تازه‌ای به معاونت مطبوعاتی ببخشد. بزعم اینجانب می‌توان این دوره از معاونت مطبوعاتی را دوران ‌مدرن شدن این معاونت نامید.

 

*آیت الله سید هاشم بطحائي گلپایگانی، نماينده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبري:

در بحث توجه به قرآن و مبانی دینی، اقدامات شایسته ای صورت گرفته که تسهیل در صدور مجوزهای رسانه ها و مطبوعات قرآنی و توسعه رسانه های دینی از جمله سیاست های مبارک این دوره معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است که بسیار قابل تقدير است و باید استمرار یابد. چراكه نشان از پیام حقیقت طلبی و گام برداشتن مدیریت مطبوعات و رسانه ها درخصوص ترويج فرهنگ كتاب الله داشته و دا

 

*حمیدرضا آصفی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه:

حسین انتظامی به شدت اخلاق‌محور و با صبر و حوصله مثال‌زدنی و بسیار خلاق است که اقدامات شایسته ای در دوران مدیریتش انجام داد؛ تسریع در امر واگذاری مجوزها، الکترونیک کردن آن‌ها و پرهیز از تطویل در پروسه این امر مهم، شفافیت در پرداخت یارانه مطبوعات به گونه‌ای که عدالت و ضابطه جایگزین رابطه شد و فعال‌تر کردن دیپلماسی رسانه‌ای تبادل هیات‌های رسانه‌ای با کشورهای مختلف و استفاده از ظرفیت گسترده رسانه‌ها در تأمین منافع ملی. از جمله مهمترین اقدامات او در این دوره معاونت مطبوعاتی بود.

 

* سيدمحمدمهدی طباطبايي، مدير مسئول مجله نسيم بيداري: 

سابقة آشنايي من با دکتر حسين انتظامي به حدود هجده سال قبل برمي گردد، زماني که جام جم را راه اندازي کرد؛ و الحق و انصاف بسيار حرفه اي . بزرگ ترين خصيصة دکتر انتظامي همين تبحر فوق العاده و استثنايي وي در ايجاد تحول و ارتقاي سطح سازماني است که مسئوليتش را مي پذيرد. در همشهري هم چنين اتفاقي را رقم زد و از مجموعه «خبر» هم يک برند قدرتمند رسانه اي ساخت و در دوره نزديک پنج ساله مسئوليتش در معاونت مطبوعاتي با وجود مشکلات بي سابقه و نفس گيري که در حوزه رسانه و مطبوعات به طور خاص در اين دوره وجود داشت، کاري کرد کارستان. قبلا بارها گفته ام و اينجا تکرار مي کنم، اگر در دولت اول اعتدال، برخي حوزه ها مزة اصلاحات نسبي ساختاري و عملکردي را چشيده اند، بي اغراق معاونت مطبوعاتي ارشاد با مديريت جسورانه و تحول گراي انتظامي، انقلاب را تجربه کرده است. برقراري ضابطه به جاي رابطه، حاکميت قانون و شفاف سازي، توجه به رسانه هاي محلي و استاني و ضعيف تر که پشتوانه رسمي سياسي نداشتند و اجراي طرح هاي جسورانه اي که براي پدرخوانده هاي رسانه اي نامطلوب و تحمل ناپذير بود، فقط از عهده مدير شجاعي چون وي برمي آمد.

 

معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

هيچ مديري تا ابد بر مسند خود نمي ماند، مهم يادگارهاي برجاي مانده مديريتي است. بي ترديد پس از انقلاب در حوزه معاونت مطبوعات و رسانه در کنار ياد خوش مرحوم احمد بورقاني، اين نام نيک حسين انتظامي است که باقي خواهد ماند.

 

البته از دو نکته مهم نبايد غفلت ورزيد، اوّل دشواري فراواني که فراروي معاون جديد مطبوعات کشور است که بايد پا جاي پاي مدير توانمندي چون انتظامي بگذارد و انتظارات فراواني که از نوع نحوه سلوک و روابط و مديريت هوشمندانه وي آفريده شده را پاسخ گو باشد و دوّم مراقبت مجموعه فرهنگ و ارشاد و وزارتخانه متولي آن از يک سرماية ارزشمند مديريتي چون انتظامي است.

 

حتما وزير محترم ارشاد به اين مهم واقف است که از انباشت تجربة درخشان کسي که توانسته است شش دورة متوالي اعتماد مديران مسئول مطبوعات را متوجه خود ساخته و عنوان نمايندگي آنان را در طي اين مدت اخذ نمايد، همچنان بايد در حوزة فرهنگ و رسانه، در سطحي گسترده و مؤثرتر به نقش آفريني و مديريت سازنده و تحول گرايانه، اشتغال شايسته داشته باشد و زمينه هاي بهره مندي از استعداد و توانايي قابل تحسينش به نحو مطلوب مهيّا بماند.

 

*جعفر محمدي؛ صاحب امتياز و سردبير عصر ايران:

وقتي افراد در جايي كه بايد، قرار گيرند، كارها اصولي تر، سريع تر و كم هزينه تر پيش مي روند. حضور حسين انتظامي در معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مصداقي از اين موضوع است، چه آن كه انتظامي، از جنس رسانه بود، رسانه را مي شناخت و اصحاب رسانه هرگز احساس نكردند كسي از بيرون بر آنان تحميل شده است. هم از اين روست كه باب گفت و گو بين معاونت مطبوعاتي و اهالي رسانه، در طول مديريت حسين انتظامي همواره باز بود و كسي پشت اين در نماند.

 

آشنايي عميق انتظامي با رسانه، باعث شد در دوران او، شاهد تحولاتي ارجمند در اين عرصه باشيم، مانند طرح بيمه روزنامه نگاران كه پاسخي هوشمندانه به يك مطالبه چند ده ساله بود، شفاف سازي نظام يارانه اي، حذف يارانه دولتي ها و خصولتي ها، راه اندازي سامانه دسترسي آزاد به اطلاعات و...

 

دوره مديريت او بر معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را مي توان " دوره تدبير و تحول" دانست و از همين رو به او، يك خدا قوت از ته دل گفت.

 

*بهاء الدین خرمشاهی، قرآن پژوه و حافظ شناس:

نام حسین انتظامی برای ذهن من با چند چیز گره خورده است. یکی مطبوعات و رسانه ها، دیگری مدیریتی سختکوش و توانا.

 

به قول جناب حافظ: "که یمن همت او کارهای بسته گشاد"

گرچه جهان رسانه های کاغذی در مقابل جهان رسانه های جدید رنگ باخته است اما او به جایگاه هر یک از اینان به تدبیر و مدیریت درست وقوف دارد. امیدوارم این عزیز ارجمند هر کجا هست و می رود نامش و کارهایش به نیکی به سرانجام رسد که تاکنون رسیده است.

 

*فریدون جیرانی، فیلمساز و مدیر مسول روزنامه سینما:

در دوره معاونت مطبوعاتی دکتر حسین انتظامی، هم مطبوعات و هم رسانه های آنلاین در حوزه سینما بسیار گسترش و توسعه یافت.

 

به نظرم این توسعه مطبوعات سینمایی، مرهون نگاهی بود که موانع را برمی داشت و تلاش می کرد تا سازو کارهای تسهیل امور را برای اصحاب مطبوعات فراهم کند. نگاه مدیریتی او رفع موانع فعالیت رسانه‌ها بویزه رسانه‌های تخصصی بود و می توان دوره مدیریت انتظامی را دوره گسترش چشمگیر رسانه های سینمایی دانست؛ خصوصا در عرصه رسانه های آنلاین موفقیت های خوبی برای اطلاع رسانی سینما به وجود آمد.

 

معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

*احمد حکیمی پور، دبیر کل حزب اراده ملت ایران:

دوره معاونت مطبوعاتی حسین انتظامی را باید دوره مدیریت نظم و قاعده مندی دانست.

 

انصافا در این دوره درخصوص ساماندهى رسيدگى به تقاضا ها و صدور مجوزها اقدامات خوبی انجام شد. سرعت و دقت لازم در حوزه صدور مجوزها را یکی از ویژگی های موثر در دوره مديريت انتظامی می دانم.

 

از سوی دیگر ویژگی های این دوره معاونت مطبوعاتی را نظم وترتيب كار، عدم سردرگمى ارباب رجوع و تعيين تكليف روشن كارها و درخواست ها می دانم که دراين دوره بسيارخوب بود.

 

*بهروز بهزادی، رئیس شورای سیاستگذاری روزنامه اعتماد:

دوره حسین انتظامی را باید دوره با برنامه معاونت مطبوعاتی دانست. چراکه او به خوبی همه اجزاء مطبوعات را می شناسد. خیلی از معاونان مطبوعاتی پیش از او این مقدار شناخت را نداشتند و لذا برنامه ای برای تحول نداشتند. یکی از بزرگترین دستاوردهای دکتر انتظامی را باید، شفاف سازی دانست. تا قبل از حسین انتظامی کسی نمی دانست و نمی توانست از نظام شفاف سازی در مقدار پرداخت یارانه ها حرفی داشته باشد.

 

شفاف سازی در یارانه های مطبوعات و قاعده مند شدن آن مدیون اقدامات درست و دقیق حسین انتظامی بود. من معتقدم نه تنها این کار بلکه تعداد کارهای نوآورانه حسین انتظامی در دوره مدیریتی اش بسیار بوده است. برخی کارهای او برای مطبوعات را در اینده باید مورد توجه قرار داد.

 

*پرویز خرسند از پیشکسوتان حوزه فرهنگ:

آنچه در نگاه من ارزشمند است، توجه حسین انتظامی به پیشکسوتان مطبوعات بود. او در چند و چون مدیریتی خود، پیران و پیشکسوتان گوشه نشین را به فراموشی نسپرد. سراغ بسیاری رفت و در هر زمانی که توانست به شیوه هایی غیرمنتظره به یادکرد پیشکسوتان مطبوعات پرداخت.

 

 *حجت الاسلام محمدرضا زائرى، روزنامه نگار و فعال فرهنگی

دكتر حسين انتظامي پس از تجربه اي بسيار موفق مسؤوليت معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را واگذار مي كند. در باره اين مدير توانا و چهره ارزشمند از جهات مختلف مي توان سخن گفت و به ابعاد گوناگون شخصيت او پرداخت. 

 

به عنوان كسي كه سالها از نزديك با ايشان همراه و همكار و دوست بوده ام و قريب به بيست و سه چهار سال در فرصت هاي گوناگون اطلاعات دقيق از رفتار و كردار ايشان دارم مي توانم برخي از ويژگي هاي بارز را چنين برشمارم. 

 

١-او از نظر فردي بسيار با هوش است و حافظه اي قوي دارد، بسيار خوش ذوق و داراي روحيه اي لطيف و علايق فردي هنرمندانه است. 

 

٢-در عرصه رسانه شخصي حرفه اي است كه از كار روزنامه نگاري عادي تا مديريت در بالاترين سطوح مانند تأسيس روزنامه جام جم و مديريت مجموعه بزرگ همشهري را در كارنامه خود دارد. 

 

٣-تحصيلات دانشگاهي را در كنار تجربه عملي دنبال كرده و پس از تحصيل فني در مقطع كارشناسي، تحصيل در مقاطع ارشد و دكتري را به طور جدي دنبال كرد. 

 

٤-نوگرا و پيشرو و آينده نگر است و سالها پيشتر از بسياري دوستان روزنامه نگار به حوزه رسانه هاي نوين توجه كرد و براي ورود به عرصه روزنامه نگاري ديجيتال همت داشت و تجربه هايي مانند جام جم آنلاين را كليد زد. 

 

٥-از قدرت راهبري و احاطه اجرايي و توان بالاي مديريت برخوردار است و تجربه عملي خاص از كارشناسي در معاونت مطبوعاتي تا مديركل مطبوعات داخلي تامعاونت در همين حوزه داشته و به همين دليل از جزييات امور مطلع است و با يكايك دست اندركاران اين حوزه آشنا و از پيشينه همه پروژه ها آگاه است.

 

٦- معتقد به ضرورت همكاري و ارزش كار جمعي است و روحيه ديگر پذيري و گروه گرايي دارد و معمولا در همكاري هاي بين سازماني بسيار موفق مي شود. 

 

٧-حال و هوايي جوان دارد و از آمادگي فراوان براي يادگيري برخوردار است. بارهاديده ام كه چه در گفتگوهاي دوستانه با استادان ارجمندي مانند دكتر شكرخواه و چه در جلسات رسمي اداري به دنبال داده هاي جديد يا مطالب علمي يا نكته هاي تازه است تا فراگيرد و به خاطر بسپارد و بهره مند شود. 

 

معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

راستش فراوان نيستند كساني كه احساس كنيم خداوند آنان را براي كاري مشخص ساخته و همه عوامل براي رسيدن آنان به اين جايگاه دست به دست هم داده است. 

 

*محمدرضا وصفی، رایزن فرهنگی ایران در اتریش:

حسین انتظامی، ویژگی های خاصی در مدیریت خود دارد. دقت، سخت کوشی، مدیریت علمی، توجه به پیشگیری پیش از درمان از جمله نکته های مهم مدیریتی اوست. از سوی دیگر انتظامی به خوبی فضای مجازی و جهان جدید رسانه ها را می شناسد. او دستاوردهای نیکویی برای معاونت مطبوعاتی در این دوره داشته است. مدیریت درست رسانه های مجازی، درمان بسیاری از مشکلات اورژانسی رسانه های مکتوب از جمله توفیقات اوست. 

 

در این میان یکی از مهمترین دستاوردهای متفاوت و تاثیرگذار معاونت مطبوعاتی در دوره او را تحقق سنت شفاف سازی است. او ارکان مختلف در عرصه مدیریت رسانه ها را شفاف سازی کرد که نمونه برجسته آن را باید در شفاف سازی یارانه های مطبوعات دید. امیدوارم این مدیریت علمی در تمام ارکان و ساختارهای فرهنگی کشور مورد توجه قرار بگیرد.

 

* مهدی فیروزان، مدیرعامل موسسه شهرکتاب

معتقدم حسین انتظامی، هسته اولیه ساختارمندی اطلاع رسانی و تبلیغات را در این دوره معاونتش شکل داده است و و بذرآغازین آن را کاشته است. اقدامات ساختارمند و استراتژیک مدیریتی انتظامی را شاید به این زودی ها نتوان درک کرد. اگر این هسته اولیه استمرار یابد، آینده ای متفاوت از امروز خواهیم داشت.

 

کسانی که با دنیا و مطبوعات و رسانه های جهان آشنا هستند و می بینند که مدیریت رسانه در جهان با چه هوشمندی هایی از جمله بهره مندی از توان روانشناسی، جامعه شناسی و حتی تاریخ و ادبیات شکل گرفته است، می دانند که مفاهیم و پیام رسانه ها، چگونه و با چه شیوه های سنجش و با چه بسته بندی هایی در جهان عرضه می شود. این هوشمندی را در همه حوزه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کمتر در عموم سیاست های رسانه ای در کشور شاهد هستم. چراکه برای مدیران رسانه در ایران، سناریونویسی تعریفی ندارد.

 

مدیریت رسانه در ایران از استراتژِی هایی که مجموعه ای از تاکتیک های ریز و درشت و مختلف را به کار گرفته باشد، برخوردار نیست. اما به نظر من یکی از مدیرانی که در عرصه مدیریت رسانه، درک درستی از این مفاهیم دارد، حسین انتظامی است که با همین درک درست توانسته است، آغازگر کاری ساختارمند و راهی متفاوت در دوره معاونتش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

 

از آنجا که هم مخاطب خارجی ما از معاونت مطبوعاتی تغذیه می شود و هم مطبوعات داخلی هم از حیث پشتیبانی و از حیث محتوایی در تعامل با معاونت مطبوعاتی هستند، حسین انتظامی، بیش از هر چیز با نگاه استراتژیک خود، ستون های اولیه و زیر ساخت های محکمی را برای تغییر نگرش ها و مسیر آینده فراهم ساخت. گرچه تحقق همه اهداف این ساختار، نیاز به زمانی طولانی دارد که امیدوارم معاون بعدی ادامه دهنده این راه و مسیر باشد.

 

*حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی: 

عملکرد معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم به مدیریت دکتر حسین انتظامی را، یک دوره طلایی برای تاریخ این معاونت می دانم و اجمالا از عملکرد ایشان بسیار راضی هستم.

 

این برادر عزیز در همه زمینه ها بسیار خوب عمل کرد؛ از جمله در سرعت بخشی به صدور مجوزها به رسانه‌ها. این نوع عملکرد آقای دکتر انتظامی نشان می دهد که ایشان به هیچ عنوان در مسئولیت مهمی که دارند، با نگاه طرفداری از جریان فکری خاصی برخورد نکرد؛ این گونه نبود که یک گروه فکری خاص را طرد کنند و یک گروه فکری دیگر را ترجیح دهند؛ به نظر بنده در هر جهتی که فکر کنیم آقای انتظامی بسیار خوش درخشیدند و لایق قدردانی می باشند. 

 

از طرفی دکتر انتظامی مورد اعتماد مطبوعات بود و البته او خودش بر آمده از جامعه مطبوعاتی ایران بود؛ به مطبوعات اعتماد داشت و مطبوعات نیز همین نگاه اعتماد گونه را به ایشان داشتند؛ دکتر انتظامی با وجود این که در سال های اخیر یک مقام دولتی محسوب می شد، اما در انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات، با رأی بالا و خیره کننده رأی آورد که نشان از آن دارد که او همزمان مورد اعتماد مطبوعات و همین طور مورد اعتماد حاکمیت است.

 

نکته دیگری که دوست دارم به آن اشاره کنم، توجه خاص و ویژه دکتر انتظامی به ارتقاء رسانه های حوزه دین و اندیشه، از حیث کمی و کیفی بود؛ و انصافا در ۴سال گذشته شاهد رشد کمی و کیفی رسانه های دینی، قرآنی و انقلابی بودیم.

 

*حجت الاسلام و الملسمین محسن غرویان، استاد فلسفه حوزه علمیه قم:

سیستم فکری رئیس جمهور محترم آقای دکتر روحانی، آزاد اندیشی است، و بنده فکر می کنم مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد و همینطور معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی این وزارتخانه، در همین راستا حرکت کرده اند. 

باید گفت که در دوره اخیر، کار ویژه معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گسترش ابزارهای اطلاع رسانی در اختیار مردم و تسهیل در صدور مجوز نشریات شاهد اقدامات خیلی خوبی بودیم؛ هم صدور مجوز برای نشریات با سرعت بسیار بیشتری نسبت به گذشته صورت می گرفت و هم بسیاری از رسانه های نو مثل شبکه‌های اجتماعی قابل رجوع مردم، قانونی فعالیت کردند و با اختلال مواجه نشدند. 

 

شخص آقای روحانی معتقد به مبادله اطلاعات است و از طرفی الان هم روزگار ما، روزگاری است که با فیلتر کردن و فضای امنیتی پلیسی درست کردن، هیچ اثری برای ایجاد کنندگان این فضاهای تاریک، مترتب نمی شود ؛ به هر حال باید مردم حرف های مختلف را بشنوند و با منطق و عقلانیت بسنجند و حرف درست را انتخاب کنند؛ در این زمینه هم تلاش های دولت و هم تلاش های معاونت مطبوعاتی موثر بوده است.

 

همچنین نشریات دینی و قرآنی که البته همواره به دست من می رسد و به آن ها دسترسی دارم، واقعا در دوره ۴سال اخیر، با کیفیت تر شدند اما بازهم جا دارد که ما انتظارات بیشتری داشته باشیم تا رویکرد عمق بخشی به معارف قرآنی بیش از پیش شود؛ و معارف ناب قرآنی و دینی به صورت عمیق تر و با محتوای غنی تری در این نشریات علمی، تخصصی و دینی ارائه و همچنین شاهد پژوهش های قرآنی بیشتری در نشریات دینی باشیم. 

 

در مجموع شاهد بودیم که آقای انتظامی در راستای سیاست فضای باز اطلاع رسانی مورد نظر رئیس جمهور محترم، گام های بسیار مثبتی براداشتند که جای تقدیر و تشکر دارد؛ و البته امیدواریم بازهم در این زمینه رشد کنیم و به حد مطلوب تر و ایده آل برسیم. 

 

*احمد خادم المله، مدرس ارتباطات و مدیر پیشین ایرنا

حقیقت این است که كار با رسانه ها و مطبوعات بسیار سخت است. رسانه هايي كه هر كدام به يك جناح و گروه وصل هستند بسیار دشوار است. مثلا چون رسانه ها خصوصا روزنامه ها در كشور ما اقتصادی نیستند و اكثرا يا حامي سياسي يا تجاري دارندو نشريات مستقل نیز اميدشان به يارانه دولت است همه این ها اگر يارانه مطبوعات نگیرند، همه از چشم معاون مطبوعاتي مي بينند.

 

از سوی دیگر معاونت مطبوعاتي جايگاهي است كه دولت و ساير دستگاه ها از آن انتظار كاركرد روابط عمومي دولت را دارند. همه اینها کار را برای معاون مطبوعاتی وزیر سخت و سخت تر می کند. اما در این بین حضور حسین انتظامی به عنوان فردی عمیق در این حوزه، توانست با درايت كار در این دوره را پیش ببرد.

 

واقعیت آن است که چون منابع محدود است و مشكلات مطبوعات زياد، معمولا هيچكس از عملكرد معاون مطبوعاتي راضي نيست اما شاهد هستیم که در مجموع عملكرد آقاي حسین انتظامي موفق بوده است و دایره این رضایت مندی وسیع است. بدیهی ست که حسين انتظامي نتوانسته باشد همه برنامه اي را كه داشته اجرا كند اما باید اذعان کرد که او تمام تلاشش را برای تحول درمعاونت مطبوعاتی به کاربسته است.

 

مدیریت او چند ویژگی ممتاز دارد. در برخورد با رسانه ها مديريت ايشان هوشمندانه و اقناعي بود و دستوري و منفي نبود و رسانه ها احساس حمايت داشتند.

 

بنظر من حسین انتظامي ارتباط رسانه ها با وزارت فرهنگ و ارشاد را به صورت سيستمی آنلاین و مجازي تعریف كرد كه این از توفيقات ايشان بود. در این دوره كارها از طريق رايانه پيگيري و به سرانجام مي رسيد و مراجعات حضوري كاهش يافته بود. یکی از دستاوردهای انکار ناپذیر انتظامی را باید شفاف سازي يارانه ها و شفاف سازی بودجه های معاونت مطبوعاتی دانست که از كارهاي خوب ايشان بود. 

 

*حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد واعظ موسوی، رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم

از جمله نکات مثبت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره اخیر، می توان به این نکته اشاره کرد که روند صدور مجوز برای رسانه های جدید از جمله نشریات مختلف، بسیار راحت تر از دوره های پیش دنبال می شد؛ برای مثال در دوره های پیش از دولت یازدهم، شاید صدور مجوز یک نشریه سال ها به طول می انجامید اما در دوره اخیر معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، این روند اصلاح شد.

 

فکر می کنم در دوره پنج ساله آقای انتظامی در معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، گردنه های سخت به ویژه در خصوص صدور مجوز نشریات جدید، حذف شد و کارها در این زمینه بسیار راحت تر و زودتر به نتیجه می رسید که البته انتظار داریم شاهد شرایطی از این بهتر هم باشیم.

 

از طرفی با توجه به مسئولیتی هم که در انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم داریم، فکر می کنم نگاه معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در خصوص نشریات دینی و قرآنی در دوره آقای انتظامی، خوب بود؛ هر چند همیشه باید اوج نگاه را به آینده های دور و پیشرفت های بیشتر دوخت، اما تا این جا رضایت عمومی نسبی را جلب کردند اما در سه سال آینده دولت هم باید بیش از این تلاش شود.

 

 

 

 

 

 

asriran.com
  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش