چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۸۹

آشنایی با انواع انیمه و دلایلی برای تماشای آن

انیمه,سریال انیمه,بهترین انیمهسبک مشخصه هنر انیمه در دهه ۱۹۶۰ با آثار اوسامو تسکوکا پدید آمد
انیمه را میتوان عضو جدیدی از سینما دانست که در همان قدم های اولش قدرت و گیرایی خود را نشان داد. انیمه نشان می دهد سادگی یک اثر مانع آن نمی شود که بخواهد محتوایی عمیق و فراتر از خیال ارائه دهد، بلکه این سادگی هم میتواند دروازه ای برای ارائه یک اثر بی نظیر تر و جامع تر باشد که با استفاده از الگویی مناسب، ادامه می یابد.

انیمه چیست؟

اَنیمه به ژاپنی یک سبک از طراحی با دست و پویانمایی رایانه ای است که خاستگاه آن ژاپن بوده است و معمولاً بر مبنای مانگا ساخته می شود (که در این صورت انیمانگا نامیده میشوند). انیمه ها دارای خصوصیاتی مانند نقاشی های رنگارنگ، شخصیت های پرجنب و جوش، داستانی همراه با پیکار و نبرد و اکثراً با موضوعاتی خیالی که در آینده رخ میدهند، همراه است. انیمه در واقع کوتاه شدهٔ واژهٔ انگلیسی انیمیشن «animation» (پویانمایی) است. انیمه ها نسبت به کارتون ها کیفیت بیشتری دارند و برای افراد با رده سنی مناسب خود ساخته میشوند.

تاریخچه انیمه

تاریخ انیمه از ابتدای سدهٔ ۲۰ شروع می شود که فیلم سازان ژاپنی با واژه انیمیشن که در آن هنگام در کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، ایالات متحده و روسیه استفاده می شد آشنا شدند. کاتسودو شاشین، قدیمی ترین انیمه ی ۳ ثانیه ای از یک ملوان در سال ۱۹۰۷ است برخلاف ایالات متحده آمریکا، فیلمسازی ژاپن به صورت سازمانی کوچک بود که با مشکلاتی مانند کمبود بودجه، مکان و محدودیت دست به گریبان بود. با مطرح شدن انیمیشن، هنرمندان قادر به ساخت هر نوع کاراکتر و صحنه ای شدند.

در طی دهه ۷۰، درصد محبوبیت مانگا بسیار بالا رفته بود که بعداً انیمیشنی طبق آنان نیز ساخته می شد. از کارهای اوسامو تزوکا که بعداً مشهور به «افسانه» و «خدای مانگا» شد، میتوان در این زمینه نام برد. به علت چنین فعالیت هایی، انیمه امروز بعنوان یک هنر شناخته می شود.

انیمه های رباتیک مانند گاندام و دژ فضایی در دهه ۸۰ بعنوان کلاسیک های این نوع نام گرفتند و این نوع انیمه هنوز هم یکی از مطرح ترین انواع انیمه است. در دهه ۸۰، انیمه در رسانه های ژاپن قبول و سریع به یک رشته تولید موفق تبدیل شد. از بعضی از محبوبترین انیمه ها در ایران میتوان به دراگون بال، ناروتو، بلیچ، وان پیس، گینتاما و فری تیل اشاره کرد.

پیشرفت انیمه در طول تاریخ

نخستین انیمیشن تجاری ژاپنی مربوط به سال ۱۹۱۷ است و بعد از آن، تولید انیمه ژاپنی بطور مداوم در حال فزونی است. سبک مشخصه هنر انیمه در دهه ۱۹۶۰ با آثار اوسامو تسکوکا پدید آمد و در اواخر قرن بیستم در سطح بین المللی گسترش یافت و به این ترتیب مخاطبان بزرگ داخلی و بین المللی را توسعه داد. اکنون انیمه ها به زبان های مختلفی ترجمه شده است و میلیون ها هوادار را بخود جلب نموده است و معمولاً به صورت سریالی ارائه می شوند.

ویژگی های انیمه

انیمه از نظر سبک های هنری، روش های پویانمایی، تولید و روند کار گوناگون با دیگر انواع انیمیشن تفاوت های متعددی دارد. از نظر بصری، انیمه یک شکل هنری متنوع است که سبک های هنری مختلفی را شامل می شود که بین هر خالق، هنرمند و استودیو تفاوت دارد. با این که هیچ سبک هنری انیمه بر دیگری غالب نیست، ولی برخی ویژگی های مشابه در تکنیک های پویانمایی و طراحی شخصیت بین آنها دیده می شود.

دلایلی برای تماشای انیمه

- متنوع بودن ژانرها:

این چنین تنوع بزرگی در ژانر و ژانربندی و نیز ترکیب آنها با یک دیگر اغلب در انیمه ممکن است و آن هم به علت انعطاف پذیری داستان و چند لایه بودن آن است. در واقع یکی از دلایلی که قصد ذکر آنها برای جذب شما به انیمه را داشتیم، همین تنوع ژانرها است.

- محتوایی فراتر از درجه بندی سنی:

انیمه بر خلاف انیمیشن های غربی، سعی در ارائه واقعیت ها و دردهای جامعه دارد و بدون توجه به درجه سنی آنرا عرضه می کند. امکان دارد یک انیمه که مناسب درجه سنی کودومو است دارای محتوایی بسیار عمیق تر از آن درجه سنی ارائه دهد.

- فصل ها و قسمت های کوتاه:

انیمه بر خلاف سریال ها که قسمت های زیاد و البته فصل های دور و درازی هم دارد، بسیار کم و کوتاه است.

- آشنایی با فرهنگ ژاپن:

با مشاهده انیمه ، میتوان فرهنگ ژاپن، روش زندگی مردم و نظرات آنها در مورد بعضی حقایق را به خوبی مشاهده و درک کرد.

- بهبود و گسترش قوه تخیل شما:

انیمه اغلب با ارائه دنیاهایی علمی- تخیلی و جذاب که ذهن خلاق نویسنده آنرا ساخته است شناخته می شود. حتی شخصیت ها، قدرت ها و امکانات درون انیمه نیز ساخته ذهن نویسنده است که در اغلب مواقع میتواند سبب تقویت قوه تخیل شما شده و تصورات جدیدی را برای تان بسازد.

انیمه چیست,انیمه,انیمه های برتر برترین سریال انیمهانیمه نسبت به کارتون کیفیت بیشتری دارد

آیا تماشای انیمه برای کودکان مناسب است؟

انیمه میتواند طیف گسترده ای از مباحث را شامل شود، از محتوای خشونت آمیز گرفته تا صحنه های غیر اخلاقی. به همین جهت والدین می بایست هشیار باشند و در انتخاب انیمه برای کودکان خود نهایت دقت را به خرج بدهند. پس پیش از انتخاب انیمه برای کودک، حتماً به ژانر و محتوای آن توجه کنید. 

ژانر و ساب ژانر در انیمه

ژانر دسته بندی مختلف یک اثر، طبق موضوع و نحوه ارائه آن است. این به ما کمک می کند تا اساس و زمینه طرحِ داستان و کاراکترهای که دنبال می کند را درک کنیم. ژانر همچنین سبک های تیپیکی از گفتار و واژگان را در هر گروه ارائه می کند. ژانر در انیمه نیز به همین گونه عمل می کند. هر ژانر خصوصیت های خاص خود را دارد که آنرا منحصر به فرد می کند. انیمه ها نیز مانند فیلم ها و سریال ها دارای ژانرهای مختلفی هستند. انیمه ها معمولاً با یک ژانر مشخص گروه بندی نمی شوند، بلکه هر انیمه از ترکیب چند ژانر گوناگون ساخته می شود.

>> رمانس (romance) یا عاشقانه:

گاهی وقت ها انیمه عاشقانه با ژانرهای دیگر انیمه مثل Mecha ،Shounen ،Shoujo، جادو، ماجراجویی و … نیز آمیخته می شود. از این جهت این ژانر هیچوقت از بین نمی رود و هم چنان به محبوبیت خویش ادامه خواهد داد.

>> اکشن (action):

مرسوم ترین ژانر موجود، اسم آن را به خوبی محتوا توضیح می دهد، انیمه که محدود به همین تک ژانر شود دارای کمبود در محتوا و ضعف در شخصیت پردازی میشود به همین علت این ژانر معمولاً با ژانرهایی چون کمدی، ماجراجویی و یا فانتزی ترکیب می شود.

>> کمدی (comady):

اکثرا انیمه در نقاطی از داستان دارای محتوای کمدی است. ترکیب های رایج آن اکشن/کمدی و رمانتیک/کمدی است.

>> کودکانه (kids):

این ژانر یکی از برترین انیمه سبک کودکانه همسایه ام توتورو (my neighbor totoro) است.

>> تاریخی (historical):

این ژانر طبق افسانه های واقعی امکان دارد ساخته شود و یا جریان انیمه در گذشته رخ می دهد.

>> ورزشی (sports):

ژانر ورزشی که همه با آن آشنایی دارند ورزش های گوناگون از جمله بوکس، تنیس، بازی بسکتبال و … دیده می شود و داستان آن حول شخصیتی ورزش‌کار و یا مسابقات یک تیم ورزشی می چرخد.

معرفی سبک های انیمه,تماشای انیمه برای کودکان,انیمهپیش از انتخاب انیمه برای کودک، حتماً به ژانر و محتوای آن توجه کنید

>> موسیقی (music):

ویژگی انیمه این سبک این است که شخصیت اصلی یا یک آهنگساز و خواننده است و یا با ابزار موسیقی مثل گیتار، پیانو و ویولون کار می کند.

>> ابر قدرت (super power):

انیمه این ژانر به اینصورت است که شخصیت اصلی دارای قدرت های فراطبیعی است و میتواند کارهای عجیبی انجام دهد. قدرت های آنها در اکثر مواقع مثل جادو هستند ولی جادو محسوب نمی شوند.

>> مدرسه ای (school):

انیمه این ژانر اغلب در مدرسه و محیط های مدرسه مانند جریان دارد. این ژانر با اکثر ژانرها به آسانی ترکیب می شود و عنصرهای آن تقریباً در هر ژانری (به جز Dementia) دیده می شود.

>> جرم و جنایت (crime):

در این انیمه جنایت ها و کشتار های متعددی انجام میشود که تقریباً سبک معمایی دارد.

>> هیولاها (demons):

انیمه این ژانر بیشتر مثل اکشن است و امکان دارد خط داستانی قوی و عمیقی را دنبال نکند و بیشتر به تمرکز بر روی مبارزات بپردازد.

>> فانتزی (fantasy):

فانتزی، ژانری است که انیمه با طراحی و رنگ پردازی زیبا و البته داستان هایی جالب و درگیر کننده را در خود دارد.

>> هنر های رزمی (martial arts):

در این ژانر، انیمه تمرکز ویژه ای بر روی مبارزات تن به تن و استفاده از مشت دارد و گاهاً از سلاح هایی مثل نانچیکو نیز استفاده می شود.

>> فضایی (space):

این ژانر، مخصوص افرادی است که به فضا، سفینه ها و فضاپیماها علاقه دارند. اماکن این انیمه نه در سیاره دوری جریان دارد و نه در کهکشانی دیگر.

>> بازی (game):

به نحوی شامل انیمه می شود که بدون خونریزی و خشونت است و بیشتر شخصیت ها به انجام بازی هایی مانند شطرنج، کارت بازی و یا بازی های ویدئویی می پردازند.

>> ترسناک (horror):

انیمه وحشتناک برای ایجاد ترس و وحشت در دل بینندگان ساخته شده است. داستان های اصلی انیمیشن های خوفناک اکثراً شامل نیروهای ماوراء طبیعی با شخصیت هایی شرور می باشد. شخصیت های محبوب فیلم ترسناک معمولاً شامل هیولا هستند. 

>> برشی از زندگی (slice of life):

این انیمه که حاوی معما است، ولی معمولاً در مورد کارهایی است که مردم طی روز انجام می دهند مثل مدرسه رفتن، ورزش کردن و یا رفتن به جشنواره های فرهنگی. هم ذات پنداری با مردم را میتوان بعنوان یکی از مهم ترین علل محبوبیت این ژانر انیمه در نظر گرفت.

انیمه,پیشرفت انیمه در طول تاریخ,انیمه استودیوّانیمه یک شکل هنری متنوع است که سبک های هنری مختلفی را شامل می شود

>> شوجو (shoujo):

در این انیمه مخاطبِ هدف آن دختران جوان بین ۷ تا ۱۸ سال است، به شدت بصری و داستان پردازانه است و تمرکز قوی بر تم عاشقانه/ رمانتیک دارد. 

>> جوسی (josei):

یک ژانر خیلی کم یاب، مخاطبِ هدف زنان بالغ بین ۱۸ تا ۴۰ هستند. تم آن زندگی نرمال یک زن است. سبک متحرک سازی آن پخته و واقع بینانه است. این انیمه به شکل واقع گرانه ای به زندگی عاشقانه و احساسی و روابط کاراترهایش می پردازد. 

>> شونن (shunen):

انیمه این ژانر کاملاً برای پسران طراحی شده که اکثرا اکشن است و دیالوگ های انیمه ای کمتری دارد و برای یادگیری زبان ژاپنی بهتر است.

>> بیشونن (bishounen):

این ژانر در غرب خیلی کمیاب است ولی در ژاپن کاملاً موفق و محبوب است، در انیمه این ژانر، داستان حول محور یک پسر زیبا می چرخد و معمولا مخاطب های هدف، آن دخترهای جوان است.

>> سینن (seinen):

مخاطبِ هدف آن غالباً پسران و مردان بالغ بین ۱۸ تا ۴۰ سال است. تم های اصلی این انیمه روانشناسانه، خشن و سِکشوال است و به روابط و توسعه شخصیت کاراکتر می پردازد.

>> بیشوجو (bishoujo):

در انیمه این ژانر، داستان حول محور دختران زیبا می چرخد.

>> شوجوآی (shoujo ai):

انیمه این ژانر، روابط ملایم بین دو همجنس که دختر هستند را نشان میدهد.

>> شونن آی (shounen ai):

انیمه این ژانر، روابط ملایم بین دو همجنس است که پسر هستند.

>> یوری (yuri):

در انیمه این ژانر، رابطه بین دو همجنس دختر که اصلاً هم ملایم نیست را نشان میدهد.

>> یائویی (yaoi):

انیمه این ژانر، رابطه بین دو همجنس پسر است که اصلاً هم ملایم نیست.

>> ایچی (ecchi):

به طورکلی انیمه این ژانر روابط جنسی یا اعضای جنسی بدن را نشان نمی دهند ولی سبب برانگیخته شدن افکار شهوانی می شوند. معمولاً با ژانرهای کمدی، هارم، شونِن و سِینِن ترکیب می شود.

>> هنتای (hentai):

انیمه این ژانر، پایان انحرافات است و هر چیزی که فکرش را کنید در آن هست. این انیمه بعضی وقت ها شطرنجی است. 

>> اینسست (hncest):

این ژانر بسیار نادر است و بعنوان منفورترین ژانر برگزیده شده است. روابط عاشقانه بین دو همخون این ژانر را شامل می شود.

انیمه استودیو,انیمه,انیمه بزرگسالانیمه‌ ژاپنی طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارد

گردآوری: بخش هنر و سینما سرپوش

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
عالی بود خیلی ممنونم ازتون
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش