سه شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳
۲۲:۳۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۶۷۰
انتخابات ریاست جمهوری

طعنه مسعود پزشکیان به مخالفت جلیلی با FATF | جلیلی: همین مسیر قبلی خودمان را با قدرت ادامه می دهیم

اولین مناظره دونفره نامزد‌های انتخاباتی پس از ۱۵ سال در صدا و سیما امشب ساعت ۲۱:۳۰ با حضور مسعود پزشکیان و سعید جلیلی به طور مستقیم از شبکه اول سیما پخش شد.

به گزارش «انتخاب»؛ این مناظره حول محور فرهنگ و سیاست خواهد بود که قرار است به حدود ۱۲ تا ۱۳ موضوع و پرسش پیرامون این مسائل پرداخته شود.

  مهدی خسروی همچنان اجرای مناظره‌ها را بر عهده دارد و قرار است از هر نامزد مطابق با سخنانی که این چند وقت مطرح کرده است سوالاتی اختصاصی بپرسد.

جلیلی در پاسخ به چرایی مشارکت ۴۰ درصدی مردم در انتخابات: برنامه من این است که مشارکت مردم در عرصه های مختلف جدی تر باشد.


 
 برنامه من این است که مشارکت مردم در عرصه های مختلف جدی تر باشد.


 
جلیلی حاضر به پاسخگویی صریح درمورد چرایی مشارکت ۴۰ درصدی مردم در انتخابات نشد.


 
پزشکیان: من بنزین را گران نمی کنم؛ قاطعانه می گویم /  خبر دروغ منتشر کرده اند که پسر من  به مولوی عبدالحمید توهین کرده 
 
من بنزین را گران نمی کنم؛ قاطعانه می گویم.


 
وقتی صدای مردم را نشنویم، انتظار اینکه مردم پای صندوق بیایند نباید داشته باشید.


 
مردم نسبت به ما مسئله دارند.


 
 باید همه مذاهب را ببینیم.


 
 خبر دروغ منتشر کرده اند که پسر من  به مولوی عبدالحمید توهین کرده.


 
 روز به روز داریم پشتوانه اجتماعی را به خاطر برخورد با دختران و محدودسازی اینترنت از دست می دهیم.


 
جلیلی: هنوز انتخابات تمام نشده، به ده میلیون نفر می گویند طالبان 
 
مشارکت مردم اینطوری تقویت می شود که مسئله مردم شناخته می شوند.
 
هنوز انتخابات تمام نشده، به ده میلیون نفر می گویند طالبان.
 
جلیلی ضمن رد سخنان پزشکیان، تلویحا می گوید رفتارها با دختران و فیلترینگ مسئله مردم نیست.


 
پزشکیان: برخی از این بچه های حزب اللهی به من در حرم گفتند منافق است؛ من منافقم؟ / مشکل فقرا ما هستیم، امریکا نیست / با شوکر به یک نفر[به دلیل حمایت وی از من] حمله کرده اند
 
برخی از این بچه های حزب اللهی به من در حرم گفتند منافق است؛ من منافقم؟
 
قدرتها، یعنی دولت و مجلس و قوه قضاییه برای خودشان سفره ای جدا از سفره مردم پهن کرده اند.
 
اگر من سنی باشم در این مملکت، به من جایگاهی در کشور نمی دهند.
 
یک بار گفتم وزیر کرد و.. نداریم سه نفر را اسم بردند، آنها سنی نبودند. یکی سنی هرچقدر هم لیاقت داشته باشد به او جایگاهی نمی دهند.
 
مشکل فقرا ما هستیم، امریکا نیست.
 
با شوکر به یک نفر[به دلیل حمایت وی از من] حمله کرده اند
 

جلیلی: به جای حل مشکلات مردم شروع به ترویج فضای کذب و خبرهای دروغ کردیم/ تایید سخنان پزشکیان از سوی جلیلی 
به گزارش سایت دیده بان ایران ؛سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریات جمهوری در پاسخ به اظهارات پزشکیان در زمینه فرهنگ به ارائه توضیحاتی پرداخت.

اهم پاسخ‌های جلیلی به شرح زیر است:

*نکته ای که آقای پزشکیان اشاره کرد درست است اگر انتظار داریم مردم مشارکت کنند ما هم باید مردم را ببینیم که آنها احساس کنند می‌توانند همراه با دولت کاری انجام دهند.

*پزشکیان اشاره به مواردی داشت که مردم زیاد مطرح نکرده بودند. بسیار از کارگران میگویند ما نمی‌بینیم شما در این عرصه ها صحبت کنید.

*ما چند میلیون زن بدسرپرست و بی سرپرست خانوار داریم. این افراد باید در برنامه‌ها دیده شوند. مردم ببینند که برای تورم برنامه داشته باشید که اگر می‌گویید برنامه نداریم مردم باید بدانند که وارد چه عرصه‌ای شوند.

*اگر به جای حل مشکلات مردم شروع به ترویج فضای کذب و خبرهای دروغ کردیم، این برای مردم درمان نیست. در ۴۸ ساعت گذشته این حجم از مطالب علیه بنده منتشر شده اسن فضایی نیست که مردم توجه کنند.

*در همین هفته مردم در فضای مردم سالاری دینی آمدند رای دادند، اینکه بعد از انتخابات به ۹ میلیون جمعیت بگوییم شما طالبان هستید به حل مشکلات کمک نمی‌کند.

*وقتی می‌گوییم مردم باید بیایند باید کاری کنیم که آنها احساس کنند مسائل آنها مطرح می‌شود بعد آنها بخواهیم وارد صحنه شوند. بحث شغل و امنیت شغلی داریم به هر شهری که میرویم میپرسند برای امنیت شغلی برنامه ای داریم یا نه.

*باید فراتر کار کنیم که نه تنها امنیت شغلی ایجاد شود بلکه فرصت جدیدی ایجاد شود.

واکنش سعید جلیلی به انتقاد پزشکیان درباره عدم بکارگیری اهل سنت در رده های مدیریتی /گفتم ببینید چه کسی گفته مرگ بر منافق
در ادامه مناظره مجری با اشاره به مباحث مطرح شده در روزهای اخیر با کلیدواژه هایی چون طالبان یا دورریز و پسماند، از کاندیداها درباره اخلاق انتخاباتی و توصیه های آنها به رفقا و رقبا پرسید.

سعید جلیلی در پاسخ گفت: توصیه ای که از ابتدا شروع انتخابات داشتم این بود که گفتم بخاطر دنیای امثال من آخرت خود را خراب نکنید، تقوا را رعایت کنید، خط قرمز در رفتار سیاسی تقوای الهی است.

جلیلی با اشاره به شعار دادن علیه پزشکیان در حرم حضرت عبدالعظیم، گفت: همین نکته را که من شنیدم گفتم ببینید چه کسی اینکار را کرده، شما اعتراض کرده اگر آقای پزشکیان هم اعتراض نکرد شما اعتراض کنید.

پزشکیان در اینجا گفت: با شوکر به یک نفر[به دلیل حمایت از من] حمله کرده اند.

سعید جلیلی گفت: اشکال کار این است که اگر ما خودمان یا ستادهایمان یا آنها که مسئولیت رسمی دارند در این عرصه ها بداخلاقی کنند حتماً مذموم است و باید جلویش گرفته شود.

وی گفت: اگر شما به مردم نقش بدهید، اگر مجلس و دولت هم کوتاهی کردند، اینطور نیست که کار تعطیل شود.

جلیلی تاکید کرد: این بحثی که گفتید راجع به حقوق اهل سنت؛ اقوام ما هرکدام حقی دارند؛ چه رای دهند و چه ندهند وظیفه ماست که از حقوقشان حفاظت کنیم. این خیلی رفتار بدی است که ایام انتخابات تبدیل می شود به معامله. که می گویند شما رای بده من این کار را بکنم. حقوق مردم نباید وارد معاملات شود؛ باید تعامل باشد نه معامله.

وی گفت: همه ایران سرای من است؛ همه اقوام و مردم باید ایفای نقش کنند.

پزشکیان: در همین دولت دانشجویان را اخراج کردند/در تبریز وقتی دانشجویان به مسمویت دانش آموزان دختر اعتراض کردند، اخراج شدند

مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به سخنان سعید جلیلی پاسخ داد.

اهم اظهارات پزشکیان به این شرح است:

*در همین دولت دانشجویان را اخراج کردند.

*در همین تبریز ما، وقتی دانشجویان به مسمویت دانش آموزان دختر اعتراض کردند، اخراج شدند؛ همین الان دارند این کار را می کنند

*وقتی می‌گوییم مردم، باید قانون را اجرا کنیم.

*آیا دولت‌ها طبق برنامه‌هایی که خودشان هم تنظیم می‌کنند، عمل می‌کنند؟

*بیشترین مشکلی که در جامعه داریم این است که حرف می‌زنیم ولی پست‌سرش دیگر به آنها عمل نمی‌کنیم.

*وعده می‌دهیم و عمل نمی‌کنیم؛ حالا باز وعده بدهیم؟

*باید با مردم صادق باشیم؛ اگر با مردم صادق باشیم، مردم به ما ارتباط پیدا می‌کنند.

*مهمترین مشکل مدیران با پرسنلشان، صداقت است؛ یک حرف می‌زنند و جور دیگری عمل می‌کنند.

*آیا ما بچه‌های مردم هم مثل جناح و حزب خودمان رفتار می‌کنیم؟ اگر نه، یعنی مشکل داریم

*قوانینی که می‌نویسیم روی آن باید بایستیم. اگر نمی‌خواستند اجرا کنیم، پس چرا نوشته‌اند؟

پزشکیان: معلم اعتراض می‌کند با باتوم برخورد می‌کنند، بازنشسته می‌آید او را زندانی می کنند /در همین دولت دانشجویان تعلیق و اساتید اخراج شدند

؛پزشکیان در ادامه اظهاراتش در این مناظره نکاتی را درباره اخراج اساتید و دانشجویان مطرح کرد. اهم اظهارات او را بخوانید؛

*در مورد قانون برنامه گفتم که مقصر اصلی دولت و قوه قضاییه است وقتی کسی نمیتواند به خوبی اجرا کند و دیگری نمیتواند به خوبی قضاوت کند، وضعیت همین می‌شود.

*من در هر دوره ای سوال کردم و اعتراض کردم و در همین دوره اعتراض کردم این فردی که مسئول میگذارید بیرون منافعی دارد. قانونی که نوشته شود اما اجرا نشود به چه درد می‌خورد؟!

*در همین دولت دانشجویان را تعلیق کردند اساتید را اخراج کردند. مردم اگر با ما هستند و به اعتراض به خیابان‌ها می‌آیند به آنها حق می‌دهیم اما اگر نه با ما نباشند، اعتراض آنها خلاف قانون است و بعد می‌گیریم به دلیل اخلال در امور کشور به زندان می‌اندازیم و می‌گوییم باید محاکمه شوی.

*رعیت امکان ندارد به جایی برسد مگر اینکه حاکمان درست و صالح داشته باشند. مگر ما گذاشتیم در مردم مطالبه‌گری شکل بگیرد معلم اعتراض می‌کند با باتوم با او برخورد می‌کنیم بازنشسته می‌آید او را به زندان می‌اندازیم.

*اگر حرف مردم رابشنویم منِ مدیر حق ندارم اقدامی خلاف قانون و چارچوب انجام دهم. باید اجازه بدهیم به مردم و صدای آنها را بشنویم.

*صدای این ۶۰ درصد را شنیدیم؟ باید گوشی برای شنیدن صدا و دغدغه آنها را داشته باشیم باید هوای همه مردم اعم از هنرمند، اقوام و غیره را داشته باشیم.

*اگر براساس حق و عدالت با مردم برخورد نکنیم امکان ندارد ادامه بدهیم. اینکه عده ای را استخدام کنیم و عده ای نه و عده ای حقوق بدهیم و عده ای خیر، تا دلتان بخواهد از این کارها انجام دادیم.

ادعای جالب سعید جلیلی درباره یک کارگری که قصد خودکشی داشت /مخالفم وزیر ارتباطات از بخش خصوصی باشد

سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریات جمهوری در پاسخ به اظهارات پزشکیان در زمینه تعلیق و اخراج دانشجویان و اساتید به ارائه توضیحاتی پرداخت.

اهم پاسخ‌های جلیلی به شرح زیر است:

* آقای پزشکیان بحث تان درباره تعارض منافع بحث درستی است.

*من امروز صبح در جمع فعالان اقتصادی بودم، گفتند که یکبار وزیر ارتباطات را در بخش خصوصی بگذاریم، ولی من مخالفت کردم.

* اگر موضوع را ناقص مطرح کنیم و خوب نبینیم، می بینیم که موضوع به این بزرگی را فقط بخش کوچکی اش را دیدید. اینجا نمی توانید راه حل درست داشته باشید.

* اگر جوان و دانشجوی ما حرف دارد باید صدایش شنیده شود.

* در حوادث ۱۴۰۱ از وقتی که شروع شد، بنایم بر این بود که هفته ای یک دانشگاه یا دو هفته ای یک دانشگاه می رفتم. جلساتمان هم اینطور نبود که حرفی بزنیم و برویم. بعضی جلسات حداقل از ۳ ساعت شروع می شد و گاهی تا ۶ و ۷ ساعت مانند دانشگاه یزد طول کشید.

* می‌گفتند نسلی آمده که نه او زبان ما را می‌فهمد و نه ما زبان او را؛ من همان موقع گفتم که این حرف اشتباهی است. زمانی که شما با دانشجو صحبت می‌کردید می‌دیدیم هم ما حرف او را می‌فهمیم هم آنان را ما می فهمیدند.

* خواهش من است که این فضا را ما باید شکل بدهیم و حرف آنان را بشنویم.

* هپکو، ماشین‌سازی تبریز، و هفت‌تپه و آذرآب دغدغه داشتند و ما رفتیم بینشان و حرفشان را شنیدیم. در هپکو کارگری می خواست خودکشی کند و دولت و مجلس آن زمان از رقیب ما بودند و کاری انجام نمی شد. وقتی من به هپکو رفتم همان کارگر مرا بغل کرد و گفت در دولت رئیسی مشکلات حل شده است.

* اگر مباحث را ناقص مطرح کنیم، بحث اصلی گم می شود.

* وقتی در ۸ سال شما رشد منفی یا صفر داشته باشیم این یعنی رکود و عدم اشتغال. ما میلیون‌ها دانشجو داریم که می گوید آینده شغلی‌ام چه می‌شود؟

اظهارات سعید جلیلی درباره اعتراضات کارگری /اعتراض فقط به خیابان آمدن نیست

سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال مجری که پرسید:«به لحاظ سازوکار اجرایی، با چه سازوکاری امکان اعتراض مردم را بر اساس قانون اساسی فراهم می‌کنید؟» چنین پاسخ داد:

*از افتخارات نظام و اندیشه دینی است که اگر وظیفه ای برای دولت تعیین می کند نمیگوید که این را فقط باید دولت انجام دهد؛ کنارش می‌کند که قسط وقتی محقق می شود که مردم این امکان را داشته باشند که برای قسط قیام کنند. 

*پس امر به معروف و نهی المنکر خیلی امر متعالی است؛ و این را باید از دولت و کارگزاران شروع کنید.

*اعتراض فقط به خیابان آمدن نیست؛ باید مردم بتوانند بگویند که فلان کار خطاست و یا ناقص است و جواب نمی‌دهد.

* من دفترم را به روی کارگران باز می‌کنم تا نیازی نباشد به خیابان ها بریزند.

*باید به میان مردم رفت و حرفها را شنید. ده ها ساعتی که در دانشگاه های تهران و شهرستان بودم، در زمان دولت رفیق ما (شهید رئیسی) هم بود؛ حرفها چالشی بود و سوالاتی می‌کردند که البته وقتی خوب توضیح می‌دادید قانع می شدند.

*ما در زمان دولت رقیب (آقای روحانی) هم همین کار را کردیم. باید به میان کارگران رفت و صحبتهایشان را شنید.

*این صحبتها که شما (آقای پزشکیان) از سر دلسوزی هم می فرمایید،‌خوب است اما کافی نیست.

*وقتی برنامه تبدیل به قانون شد، این یعنی الزام و همه باید آن را انجام بدهند.

پزشکیان: اگر ما جواب اعتراض مردم را بدهیم، دیوانه اند اغتشاش کند؟ /دانشجویان آینده مملکت هستند باید حرف آنها را شنید

اهم پاسخ‌های پزشکیان به شرح زیر است:

*یک راه حل علمی دارد که اگر براساس آن اقدام کنیم به اینجا نمی‌رسیم. چیزی که ما در مدیریت داریم ۳ اصل است چه کسی مسئول است، چگونه اقدام کند و چگونه پاسخ دهد اگر در سیستم مسئول را به دلیل کاری که نکرده اخراج شود کارمندی اخراج نمی‌شود.

*در کشور ۹۹ درصد مدیران نمی‌دانند قانون برنامه یعنی چی حتی وزیر هم نمی‌داند چه چیزی را می‌خواهد پاسخ دهد. مدیران مسئولیت خود را انجام نمیدهند پرسنل کتک آن را می‌خورند.

*زمانی که دانشجو بودم دیدم مردم در جلوی یکی از بانک‌ها جمع شدند، اعتراض می‌کنند، به جمع آنها رفتم و به حرفشان گوش کردم، مسئول مقصر بود.

مجری: امکان دارد صدای اعتراض…

*من می‌گویم آن فرد معترض را صدا کردم. بنده وزیر بودم کارمندان اعتراض کردند و دیدم حراست این طرف و آن طرف می‌رود که صدا بیرون نیاید گفتم چه شده گفت کارمندان می‌گویند حقوق را ندادند، به نماز خانه رفتند ‌من هم رفتم، در نمازخانه گفتم مقصر من هستم و سرکارشان رفتند.

*قانون وجود دارد.باید فضا ایجاد می‌کنیم که پای کار بیایند. باهم دعوا نکنیم و قانون را اعمال کنیم، آن حق دارد اعتراض دارد اینها میگویند باید اجازه بگیرد، میخواهد اجازه بگیرد، نمیگذارند.

مجری:چه کار کنیم اعتراض تبدیل به اغتشاش نشود؟

*اگر ما جواب بدهیم دیوانه است اغتشاش کند؟ اگر جوابش را ندهیم او می‌گوید بالاتر از سیاهی رنگی نیست شیشه می‌شکند. دانشجویان آینده مملکت هستند باید حرف آنها را شنید.

طفره رفتن سعید جلیلی از حرف زدن درباره فیلترینگ و فضای مجازی
به گزارش سایت دیده بان ایران ؛سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره مرحله دوم در خصوص سوالی درباره فیلترنیگ فضای مجازی گفت: سرعت اینترنت را زیاد می کنم ولی همان طور که در اتوبان هم محدودیت داریم که اینجا حداکثر سرعت این است و فلان محدودیت را داریم، در فضای مجازی هم این استانداردها را داریم.


سعید جلیلی: سرعت اینترنت را ۵۰ برابر می کنم/ کاری نکنیم مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد
سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درباره برنامه های دولت احتمالی در مقابل فضای مجازی به بیان نظرات خود پرداخت.

اهم صحبت های او از این قرار است:

*یکی از باورهای من این است "یک جهان، فرصت" و فضای مجازی یکی از عوامل آن است

*امروز فضای مجازی و دنیای واقعی عجین شده و دولت باید برای آن برنامه داشته باشد

*وقتی صحبت از سرعت اینترنت می شود این یک بحث کارشناسی است و ما گفته ایم سرعت اینترنت تلفن همراه را ۱۰ برابر و ثابت را ۵۰ برابر می کنیم

*هر آزادی در صورتی می تواند مستمر باشد که مسوولیت پذیری باشد

*در عرصه های مختلف اگر مسوولیت پذیری وجود داشته باشد آن برنامه به درستی اجرا می شود

* البته مسولیت پذیری را نه سلیقه ای بلکه بر اساس قانون و استاندارد اجرا کنیم در ان صورت فضای مجازی موثر می شود

*ما باید بستری فراهم کنیم تا مردم مدیریت کنند

*من همواره گفته ام ادارات ما و وزارتخانه های ما باید پناهگاه باشند نه آنکه مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد.

سعید جلیلی همچنین در پاسخ به صحبت های پزشکیان درباره مطالبه گری مردم گفت: «مردم می خواهند رئیس‌جمهوری انتخاب کنند که وزیری را انتخاب کند که برنامه را بداند بخواند و به آن ملتزم باشد.رئیس‌جمهور باید رئیس‌جمهوری باشد که مردم بتوانند ماهانه یا ۶ ماه یک بار از او سوال کنند.»

سعید جلیلی: سرعت اینترنت را ۵۰ برابر می کنم/ کاری نکنیم مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد
سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درباره برنامه های دولت احتمالی در مقابل فضای مجازی به بیان نظرات خود پرداخت.

اهم صحبت های او از این قرار است:

*یکی از باورهای من این است "یک جهان، فرصت" و فضای مجازی یکی از عوامل آن است

*امروز فضای مجازی و دنیای واقعی عجین شده و دولت باید برای آن برنامه داشته باشد

*وقتی صحبت از سرعت اینترنت می شود این یک بحث کارشناسی است و ما گفته ایم سرعت اینترنت تلفن همراه را ۱۰ برابر و ثابت را ۵۰ برابر می کنیم

*هر آزادی در صورتی می تواند مستمر باشد که مسوولیت پذیری باشد

*در عرصه های مختلف اگر مسوولیت پذیری وجود داشته باشد آن برنامه به درستی اجرا می شود

* البته مسولیت پذیری را نه سلیقه ای بلکه بر اساس قانون و استاندارد اجرا کنیم در ان صورت فضای مجازی موثر می شود

*ما باید بستری فراهم کنیم تا مردم مدیریت کنند

*من همواره گفته ام ادارات ما و وزارتخانه های ما باید پناهگاه باشند نه آنکه مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد.

سعید جلیلی همچنین در پاسخ به صحبت های پزشکیان درباره مطالبه گری مردم گفت: «مردم می خواهند رئیس‌جمهوری انتخاب کنند که وزیری را انتخاب کند که برنامه را بداند بخواند و به آن ملتزم باشد.رئیس‌جمهور باید رئیس‌جمهوری باشد که مردم بتوانند ماهانه یا ۶ ماه یک بار از او سوال کنند.»

سعید جلیلی: سرعت اینترنت را ۵۰ برابر می کنم/ کاری نکنیم مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد

سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درباره برنامه های دولت احتمالی در مقابل فضای مجازی به بیان نظرات خود پرداخت.

اهم صحبت های او از این قرار است:

*یکی از باورهای من این است "یک جهان، فرصت" و فضای مجازی یکی از عوامل آن است

*امروز فضای مجازی و دنیای واقعی عجین شده و دولت باید برای آن برنامه داشته باشد

*وقتی صحبت از سرعت اینترنت می شود این یک بحث کارشناسی است و ما گفته ایم سرعت اینترنت تلفن همراه را ۱۰ برابر و ثابت را ۵۰ برابر می کنیم

*هر آزادی در صورتی می تواند مستمر باشد که مسوولیت پذیری باشد

*در عرصه های مختلف اگر مسوولیت پذیری وجود داشته باشد آن برنامه به درستی اجرا می شود

* البته مسولیت پذیری را نه سلیقه ای بلکه بر اساس قانون و استاندارد اجرا کنیم در ان صورت فضای مجازی موثر می شود

*ما باید بستری فراهم کنیم تا مردم مدیریت کنند

*من همواره گفته ام ادارات ما و وزارتخانه های ما باید پناهگاه باشند نه آنکه مردم بگویند خدا سر و کارت را به این وزارتخانه نیندازد.

سعید جلیلی همچنین در پاسخ به صحبت های پزشکیان درباره مطالبه گری مردم گفت: «مردم می خواهند رئیس‌جمهوری انتخاب کنند که وزیری را انتخاب کند که برنامه را بداند بخواند و به آن ملتزم باشد.رئیس‌جمهور باید رئیس‌جمهوری باشد که مردم بتوانند ماهانه یا ۶ ماه یک بار از او سوال کنند.»

انتقادات تند پزشکیان از فیلترینگ و فروش فیلترشکن در مناظره اول /یک عده از مردم مفت پول می گیرند/نمی توان بگوییم در قفس هستیم و با دنیا ارتباط نداریم
مسعود پزشکیان، در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری در دور دوم انتخابات درباره فیلترینگ فضای مجازی توضیحاتی داد.

اهم اظهارات پزشکیان به شرح زیر است.

* در تمام دنیا در مواقع خاص محدودیت را دارند، اما الان که هیچ مسئله ای نیست باز هم فیلترینگ بزاریم و یک عده دکان باز کنند و فیلترشکن بفروشند. این محدودیت و کنترل نیست که به هر سایتی که دلشان خواست می روند.

* بحث ادارات و بیمارستان ها و شرکت های خدماتی و بانکی به اینترنت وصل است، آموزش در دانشگاه و کتاب خانه ها با اینترنت و فضای مجازی است.

* نمی توان بگوییم در قفس هستیم و با دنیا ارتباط نداریم.

* باید اجازه بدهیم صاحبان این شرکت ها مذاکره کنند و قرارداد ببندند. این سرویس را ندهید.

* هم خود دولت با آنان می تواند قرارداد ببندد.

* یک عده از مردم مفت پول می گیرند.

* چقدر بلا بر سر مردم آمد، کسب و کار آنان مختل شد و از زندگی ساقط کردند.

* آمریکا هم می گوید از فلان فضای مجازی [تیک تاک] استفاده نکنید.

* چرا جلوی کسانی که فیلترشکن می فروشند، نمی ایستند. حتی در زمان فیلترشکن هم نمی توان موقعیت را پیدا کرد. یک دوره اعتصابات و اعتراضات بود، فضای مجازی را فیلتر کردیم اما الان که اعتراضات نیست.

* باید کاری کنیم که مردم در این فضا راحت زندگی کرده و درآمد کسب کنند.

* یا شرکت ها یا دولت با آنان قرارداد بدهند.

*{ در پاسخ به سوالی درباره فضای مجازی کنترل شده}: مثل همه دنیا، کجای دنیا مانند ما عمل می کنند. ما که قرار نیست چیزی از خودمان اختراع کنیم؟

*مالیات هم نمی دهند. در کنترل دولت باشد، هم مالیات می دهند، هم کنترل می شود و هم در موقعیت های امنیتی می توان آن را قطع کرد.

پزشکیان: لندکروز ۲ میلیاردی را ۲۰ میلیارد می‌فروشند /جلیلی: سکوهای خارجی اگر مسئولیت پذیر باشند می تواند در ایران فعال باشند
؛سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره انتخاباتی مرحله اول به سوال مجری در خصوص فضای مجازی پاسخ داد و گفت: اگر می گوییم فضای مجازی فرصت است باید برایش برنامه داشته باشیم و به مردم مشخص بگوییم که چه می خواهیم بکنیم؟

وی گفت: سکوی خارجی اگر مسئولیت پذیر باشد می تواند در ایران فعال باشد. باید در فضای مجازی فعال باشیم و نه منفعل.

جلیلی ادامه داد: باید پول محتوایی که مردم در اینترنت تولید می‌کنند به مردم داده شود. این شغل و منبع درآمد ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: می‌توانیم ششمین کشوری باشیم که کاوشگر به فضا و مریخ بفرستیم.

جلیلی گفت: سکوی خارجی بیاید مسئولیت پذیری قبول کند و فعالیت کند.

در واکنش به جلیلی، مسعود پزشکیان گفت: چرا الان در ماشین مشکل داریم؟! خودرویی که قیمتش ۲۰ هزار دلار است را به مردم می فروشیم ۱۰۰ هزار دلار، لندکروز ۲ میلیاردی را ۲۰ میلیارد می‌فروشند، آن هم به مردمی که حقوقشان ۱۰۰ دلار در ماه است.

پزشکیان گفت: ‌چه بلایی با ماشین‌ها بر سر مردم آوردیم؟ ‌ما داریم از چرخه تکنولوژی خارج می‌شویم.


سعید جلیلی: ۱۱ سال است برای ریاست جمهوری زنبیل گذاشته ام
سعید جلیلی در اولین مناظره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری با کنایه به حرف های مصطفی پورمحمدی در مناظرات مرحله اول انتخابات گفت: یکی از دوستان در مناظره به من گفت که ۱۱ سال است زنبیل گذاشته‌اید؛ گفتم بله! به هرحال نمی شود حرف کلی زد باید بررسی کرده باشید.



پزشکیان: قرار نیست با حرف من کشور در چاله ای بیافتد که نتوان آن را درآورد /سیاست خارجی باید بستر را برای تاجران و معامله گران آماده کند

مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پنجمین سوال مناظره مبنی بر اینکه در مستند تلویزیونی‌تان گفتید در حوزه سیاست خارجی و در میزگرد گفتید که در اقتصاد کارشناس نیستید؛ شما چگونه در حوزه کارشناسی تفکرات مختلف و متضاد را در کنار هم می چینید و تصمیم گیری می‌کنید، دیدگاه‌های خود را مطرح کرد.

اهم پاسخ‌های پزشکیان به شرح زیر است:

*اقتصاد امری فوق تخصصی است، ۱۲۵ نظر و تخصص است که می‌تواند از آنها نظر گرفت اینکه دیدمان چیست گفتیم دیدمان حق و عدالت است. در سلامت و آموزش معتقد به بازار آزاد نیستیم قرار نیست آن روستایی که پول ندارد بچه‌اش بمیرد. این دید ماست که مشخص می‌کند.

*وقتی چشمم مریض است نمی‌روم پیش پزشک سینه. ما اقتصاد دارو و بیمارستان داریم اقتصاددان می‌تواند کلی‌گویی کند. متخصص قرار نیست هر کسی باشد. در ایران پر از مربی است اما گاهی می‌رویم از خارج مربی می‌آوریم ‌و می‌تواند تیم را بالا بیاورد.

*سیاست خارجی باید بستر را آماده کند که تاجران و معامله گران بتوانند در این بستر فعالیت کنند. اقتصاد صنعت با کشاورزی تفاوت دارد. چرا دبی و امارات دبی و امارات شدند. فرد متخصص را آورد و از نظر آنها استفاده کرد.

*امام خمینی و رهبری گفتند سیاست ما نه شرقی نه غربی است. رهبری گفتند براساس مصلحت،حکمت و عزت اقدام کنیم هر جا این سه مورد باشد و اقتضا کند، می رویم گفتگو کنیم. مجموعه کارشناسان میگویند این راه بهتر است اما من میگویم این راه در اینجا تخصص و تجربه می‌گوید کدام راه بهتر است. من وزیر بودم رییس دانشگاه می‌گفت این کار را انجام بدهیم می‌گفتم ببین چه کسی گفته و چه کسی انجام داده است.

*قرار نیست با حرف من کشور در چاله ای بیافتد که نتوان آن را درآورد.


پزشکیان: قرار نیست با حرف من کشور در چاله ای بیافتد که نتوان آن را درآورد /سیاست خارجی باید بستر را برای تاجران و معامله گران آماده کند
مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پنجمین سوال مناظره مبنی بر اینکه در مستند تلویزیونی‌تان گفتید در حوزه سیاست خارجی و در میزگرد گفتید که در اقتصاد کارشناس نیستید؛ شما چگونه در حوزه کارشناسی تفکرات مختلف و متضاد را در کنار هم می چینید و تصمیم گیری می‌کنید، دیدگاه‌های خود را مطرح کرد.

اهم پاسخ‌های پزشکیان به شرح زیر است:

*اقتصاد امری فوق تخصصی است، ۱۲۵ نظر و تخصص است که می‌تواند از آنها نظر گرفت اینکه دیدمان چیست گفتیم دیدمان حق و عدالت است. در سلامت و آموزش معتقد به بازار آزاد نیستیم قرار نیست آن روستایی که پول ندارد بچه‌اش بمیرد. این دید ماست که مشخص می‌کند.

*وقتی چشمم مریض است نمی‌روم پیش پزشک سینه. ما اقتصاد دارو و بیمارستان داریم اقتصاددان می‌تواند کلی‌گویی کند. متخصص قرار نیست هر کسی باشد. در ایران پر از مربی است اما گاهی می‌رویم از خارج مربی می‌آوریم ‌و می‌تواند تیم را بالا بیاورد.

*سیاست خارجی باید بستر را آماده کند که تاجران و معامله گران بتوانند در این بستر فعالیت کنند. اقتصاد صنعت با کشاورزی تفاوت دارد. چرا دبی و امارات دبی و امارات شدند. فرد متخصص را آورد و از نظر آنها استفاده کرد.

*امام خمینی و رهبری گفتند سیاست ما نه شرقی نه غربی است. رهبری گفتند براساس مصلحت،حکمت و عزت اقدام کنیم هر جا این سه مورد باشد و اقتضا کند، می رویم گفتگو کنیم. مجموعه کارشناسان میگویند این راه بهتر است اما من میگویم این راه در اینجا تخصص و تجربه می‌گوید کدام راه بهتر است. من وزیر بودم رییس دانشگاه می‌گفت این کار را انجام بدهیم می‌گفتم ببین چه کسی گفته و چه کسی انجام داده است.

*قرار نیست با حرف من کشور در چاله ای بیافتد که نتوان آن را درآورد.

طعنه مسعود پزشکیان به مخالفت جلیلی با FATF
مسعود پزشکیان در بخشی از سخنان خود در اولین مناظره انتخاباتی مرحله دوم گفت: مشکل اصلی ما در این مملکت اختلاف در دولت‌ها است. با fatf در زمان یک دولت موافقت می شود، اما در زمان دولت دیگر مخالفت می شود.

در مناظرات دور اول انتخابات به مخالفت سعید جلیلی با FATF بخاطر اینکه دولت روحانی آن را اجرا می کند اشاره شده بود.

سعید جلیلی : هیچ کسی علامه دهر نیست که کشور را به تنهایی اداره کند
سعید جلیلی درباره این پرسش که "آیا شما اعتقادی به پایگاه حزبی ندارید و آیا با گعده های محفلی و تشکیلاتی مخالفید ؟ " به بیان نظرات خود پرداخت.

اهم صحبت های جلیلی در این رابطه از این قرار است:

*۲ نکته مهم را بگویم من هم با آقای پزشکیان موافق هستم که به هر حال هیچ کسی علامه دهر نیست که کشور را به تنهایی اداره کند و اداره کشور با بحث کارشناسی انجام شود

*رئیس جمهور با یک نظریه پرداز فرق می کند و باید این بحث های کارشناسی و مشورت را قبلا انجام داده باشید و در همه امور برنامه و جمع بندی داشته باشید

*اینکه می گویند من اعتقادی به تشکیلات و گعده محفلی ندارم می گویم ما با لابی و گعده مخالفیم و آن چیزی که به نفع کشور باشد از این گعده ها درنمی آیید

*همه ایران سرای من است و از همه باید استفاده کرد

*اینکه به من گفتند شما ۱۱ سال است زنبیل گذاشته اید؛ بله من زنبیل گذاشتم و در این سالها کار کرده ام و بحث کرده ام و کار کارشناسی کرده ام تا کار درست انجام شود

*وقتی یک برنامه و اقدام به درستی انجام می شود که رئیس جمهور اشراف داشته باشد

*وقتی به یک جمع بندی برسید می توانید در سیاست خارجی و اقتصاد و... فرصت را تشخیص دهید و کار را انجام دهید و در این موقع است که کار با علم انجام می شود

*من به بازار رفتم و با ۲۲ صنف صحبت کردیم و با آنها به نتیجه رسیده ایم و دریافته ایم که کجا کار ایراد دارد.

ادعای عجیب سعید جلیلی/ کسی در داخل ایران مانع اجرای برجام نشد
در اولین مناظره مرحله دوم مسعود پزشکیان درباره برجام گفت: ترامپ و اسرائیل و عربستان و کسانی که به سفارت ها حمله کردند همه با برجام مخالف بودند، در داخل هم مدام نشستند گفتند اینجا و آنجای آن اشکال دارد و در نتیجه اجرای توافق را متوقف کردند. ما چاره ای غیر از خارج شدن از قفس نداریم، زندگی در قفس زندگی بخور و نمیر است.

سعید جلیلی به سخنان وی واکنش نشان داد و مدعی شد: کسی در داخل ایران مانع اجرای برجام نشد.

پزشکیان: هم ترامپ و نتانیاهو مخالف برجام بودند و هم آنهایی که سفارت عربستان را آتش زدند/ با قیمت ۳۰درصد کمتر نفت را می فروشیم
مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، در اولین مناظره از مرحله دوم انتخابات، به سوالاتی پیرامون سیاست خارجی پاسخ داد.

اهم اظهارات پزشکیان به شرح زیر است:

*امکان ندارد کسی بیاید در وزارت بهداشت برنامه بنویسد و در این سازمان نباشد. می‌تواند کپی کند و بنویسد اما کار نمی‌کند.

*مشکل در کشور ما نبود آدم‌هایی است که علم و مهارت و انگیزه اجرا داشته باشد.

*مشکل FATF را باید حل کرد؛ نمی‌شود در آن دولت FATF بد باشد و در یک این دولت خوب باشد؟

*اگر می‌خواهیم در دنیا رشد کنیم باید با دنیا تعامل کنیم. از همسایه شروع می‌کنیم و به سمت بقیه برویم.

*هنر سیاست خارجی این است که قابلیت انعطاف داشته باشد

*اگر قرار باشد فقط با شما تجارت کنم، می‌بینید که گزینه دیگری ندارم

*در موضوع برجام هم ترامپ و هم نتانیاهو مخالف بودند؛ آنهایی که سفارت عربستان سعودی را آتش زدند، آنها هم مخالف بودند؛ عربستان هم مخالف برجام بود؛ این چه چیزی است که نتانیاهو قسم خورد که نگذارد اجرا شود؛ معامله می‌کنید یعنی یک چیزی بدهید و یک چیزی بگیرید.

*تا جایی که زنده بمانیم می‌توانیم و با اقتصاد مقاومتی ادامه دهیم؛ مشکلات داخلی را حل کنیم

*بخاطر تحریم‌ها و FATF، روزانه ۱۰ هزار میلیارد ضرر می‌کنیم. با ۳۰ درصد تخفیف ارزان می‌فروشیم و گران می‌خریم

*الان هم یک سری پیدا شده اند به نام کاسبان تحریم؛ می‌برند نفت را می‌فروشند و چون شفاف نیست کسی هم نمی‌داند که چقدر فروخته‌اند

*اول باید انسجام داخلی به وجود بیاید چون تا می‌آید درست شود آن یکی نمی‌گذارد حل شود؛ چون نمی‌خواهد مثلا من موفق شوم.

*مگر ۱۰۰-۲۰۰ میلیارد دلار را می‌توان تهاتر کرد؟

*عراق، ترکیه و چین و ... پول ما را نمی‌دهند؛ تازه اگر بخواهند بدهند چیزی جنس‌های بنجل‌شان را می‌دهند.

پزشکیان به سعید جلیلی: شفاف بگویید نه برجام را می پذیرید نه FATF را
سعید جلیلی نامزد چهاردهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سخنگوی دولت آقای روحانی می‌گوید که FATF اگر اجرا نشود نمیتوانیم واکسن بخریم یا حقوق به کارمندان بدهیم؛ آیا این واقعی بود؟ الان چند سال گذشته و داریم حقوق می دهیم.

پزشکیان در واکنش به او گفت: آقای جلیلی پس شفاف بگویید نه برجام را می پذیرید نه fatf را.

پزشکیان: چین پول ما را پس نمی دهد، بعد هر جنس بُنجلی که می خواهد به ما قالب می کند /در روابط بین‌الملل معامله را جوش ندادن هنر نیست

مسعود پزشکیان، در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری در دور دوم انتخابات سخنانی ایراد کرد: 

اهم سخنان وی به شرح زیر است:

*اگر انقدر نفت می فروشید، پس چرا انقدر مردم بدبخت شده اند

*به‌خاطر نداشتن تکنولوژی ما نفتی که از زمین بیرون می‌کشیم ۱۸ درصد است

*کسی می تواند چند کشتی نفت ببرد و ۳ میلیارد دلار را برنگرداند؟ خیلی از پولها در این مسیر گم می شود.

*قطر بازار گاز را گرفته اما ما گاز قطع می کنیم در زمستان

*در زمان خود رییسی هم ۵۰۰ تحریم اضافه شده

*همان موقع در مجلس به آقای جلیلی گفتم که اگر برجام را نمیخواهیم بگویید به جایش چه کاری می خواهیم بکنیم؟

* ما به خاطر سوء برنامه و نبود مدیریت به این مملکت ضرر می زنیم، چه کسی پاسخگوست؟

* گفتگو، گفتگوست، خیلی وقت ها برادر با برادر ، پدر با پسر، سخنان یکی نیست، قهر کند برود؟

* چرا چین پول ما را پس نمی دهد و هر جنس بنجل که می خواهد به ما قالب می کند؟ چرا قرارداد ۲۵ ساله را اجرا نمیکند؟

*اف ای تی اف مثل فیفا ست، اگر قبولش نکنیم، نمی تونیم وارد بازی های بین المللی بشویم، بانک ها به خاطر آن ما را بازی نمی دهند.

* می خواهی قبول کن یا نکن.

*در روابط بین‌الملل معامله را جوش ندادن هنر نیست

* با هم دعوا نکنیم بعد با دنیا بنشینیم با عزت و احترام حرف بزنیم
 

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش