سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۰۲۳
انتخابات ریاست جمهوری

روحانیت پیروز اصلی انتخابات

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,مرتضی بهشتی
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری هم به پایان رسید و بطور طبیعی عده ای خوشحال از بابت پیروزی نامزدشان و عده ای هم غمگین بخاطر شکست نامزد مورد نظر.

دراین میان اتفاقاتی هم رخ داده که نبایستی از آن غفلت داشته باشیم وتوجه به آن می تواند سرمایه و رهنمونی باشد برای تمامی زمینه ها و چگونگی اداره کشور که من از آن به پیروز اصلی انتخابات به عنوان یکی از دستاوردهای مهم انتخابات ۹۶ یاد می کنم زیرا :

 

۱- روحانیت برای اولین بار اجازه نداد از شیوه های قداست بخشی به کاندید ایی خاص و هزینه کردن از مقدسات مردم و سفارشات حضرات معصومین علیهم السلام استفاده شود و خود نیز چنین نکرد .

 

۲- روحانیت در این دوره از انتخابات،برای رآی آوردن نامزد مورد نظرش ؛ نه از آسمان خبری آورد و نه کاندیدای خود را آسمانی جلوه داد بلکه همانند یک صنف از آحاد جامعه از ابزار های زمینی استفاده کرد و دیدگاههای خویش را با استفاده از تکنولوژی در فضای مجازی که تا پیش از این ؛ از آن گریزان بود بهره برد ونشان داد راه درست همین است .

 

۳- دراین انتخابات روحانیت جایگاه خود را در ساختار فکری مردم ایران پیدا کرد و دانست که این جماعت هم بسان سایر اصناف از جمله پزشکان و کارگران و صنعت گران واقتصاد دانان ، می تواند بخشی از نیازهای مردم را پاسخگو باشند و انتظار نداشته باشد، مردم در تمام زمینه های زندگی رهروانشان باشند . مردم قدرت انتخاب پیداکرده اند و سره را از ناسره به خوبی می شناسند . آرای نامزد پیروز در شهرستان قم بهتربن میزان سنجش از گستردگی حوزه مخاطبان روحانیت می باشد !!!

 

۴-در این انتخابات آشکارشد که روحانیت ادعای بردن مردم به بهشت را ندارد و توانایی اش راهنمایی مردم در زندگی عاری از دروغ و تهمت و ... می باشد زیرا تکلیف اخروی این طبقه از جامعه را هم باید خداوند معلوم کند و نمی توان ، بهشت را در یک قاب چوبی نشان داد و برای رسیدن به آن پلکان هایی را نیز تعیین کرد . 

 

۵-روحانیت از انتخابات پیشین به درستی آموخت که باید به زبان مردم سخن بگوید و اجازه ندهد تصمیم سازان بی هویت برای آن تصمیم سازی کنند و شکست و پیروزی در انتخابات را هم به تقدیر الهی گره نزند بلکه دلیل پیروزی و شکست کاندیداها را در مطالبات مردم جستجو کند که اگر چنین پندی فراگیر شود موجب تجدید نظر اساسی در زمینه های بسیاری از موضوعات فکری و نظری می گردد .

 

فرصت را مغتنم می شمارم و به دغدغه یکی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اشاره می کنم تا دانسته شود ، افرادی هستند درکسوت روحانیت که چنین می اندیشند . 

 

آقای محمد جواد فاضل لنکرانی می گوید :یکی از بلیه های تاریخی که در این دو دهه گذشته بر شیعه رفت این بود که دائما ً گفتند زمان ظهور نزدیک است و برای آن تعیین وقت کردند . ما اصلا چیزی در روایات به نام ظهور کبری و صغری نداریم . راهپیمایی اربعین اتفاق بسیار مبارکی است . شیعه باید به آن بهابدهد ولی به چه دلیل من طلبه بیایم بربالای مبنر صریحاً بگویم این از علائم ظهور است ؟ اینکه من طلبه بگویم باید این را انتخاب کنی و اگر نکنی به اسلام ضریه زدی قابل قبول نیست واین روش به حوزه ضربه میزند . حوزه را ذبح نکنید عظمت حوزه را باید حفظ کنید و...

 

آری روحانیت برنده اصلی انتخابات ۹۶ بود زیرا دیگر دین و اعتقادات مردم بازیچه دست بخشی از روحانیت قرارنگرفت و اگر استثنائاتی هم در گوشه و کنار کشور مشاهده شد ، در دریای زلال و امواج سهمگبن توده مردم بی رنگ گردید .

 

به امید بیداری

 

 

khabaronline.ir
  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش