سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۰۶ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۲۸۸۳
انتخابات ریاست جمهوری

حدادعادل:

۱۶ میلیون رای رئیسی یک سرمایه است/ سخنان رئیس جمهور در ایام انتخابات ساختارشکنانه بود

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,حدادعادل
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ۱۶ میلیون آرای ابراهیم رئیسی در انتخابات را یک سرمایه برای آینده عنوان کرد.

به گزارش فارس، غلامعلى حداد عادل عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، طی سخنانی در مراسم ضیافت افطارى جامعه اسلامى مهندسین که عصر امروز در مجتمع آدینه برگزار شد، اظهار داشت: همانگونه که مقام معظم رهبرى فرمودند انتخابات باعث افزایش قدرت ملى و قدرت داخلى کشور خواهد شد.

 

وى افزود: آنچه که دشمنان از آن می‌ترسند، الگو شدن دموکراسى جمهورى اسلامى در دنیا است و اینکه مقام امریکایی در مقابل سوال خبرنگار در مورد وضعیت حقوق بشرى عربستان نزدیک به ٢٠ ثانیه ساکت می شود نشانه حقانیت جمهورى اسلامى است.

 

حداد عادل با اشاره به تشکیل جبهه مردمى نیروهاى انقلاب اظهار داشت: پدیده این انتخابات به وجود آمدن جبهه مردمى انقلاب اسلامى است و این یک تولد تازه بود. ما یک تجربه ائتلاف در سال ٩٤ داشتیم و در انتخابات مجلس موفق شدیم که همه جریانات را دور هم جمع کنیم و نتیجه آن وحدت این بود که مجلس دهم باب میل برخى نشد و درست است که در تهران وارد مجلس نشدیم اما نتیجه وحدت مناسب بود.

 

وى در ادامه تصریح کرد: بعد از آن، براى انتخابات ریاست جمهورى همفکرى کردیم و به این نتیجه رسیدیم که هیچ حزب اصولگرایی نمی تواند به تنهایی در انتخابات موفق شود و اگر هر گروهى براى خود کار می‌کرد تابلوى شکست را خودمان قبل از انتخابات به دست می‌گرفتیم و باید یک سازوکارى ایجاد می‌کردیم که در انتخابات در عین تکثر، دچار تفرقه نشویم. عقل جمعى به اینجا رسید که با یک وحدت در سراسر کشور وحدت سراسرى را ایجاد کنیم.

 

حدادعادل با بیان اینکه ١٦ میلیون راى رییسى براى ما سرمایه است، گفت: ممکن است اقدامات جبهه مردمى دچار اشکال بود اما در مجموع کاندیداها از فرصت یکسان استفاده کردند و جمع کاندیداها بعد از ۳  مرحله به ۵ نفر رسید که یک نفر انصراف و ۲ نفر دیگر نیز تایید نشدند و در پایان قالیباف و رییسى ماندند که مطابق نظرسنجى ها آقاى رییسى در صحنه باقى ماند و نتیجه آن ١٦ میلیون راى شد که براى ما در آینده یک سرمایه است و با توجه به اینکه ما یک جریان حزبى قوى و امکانات کمتر این میزان راى را سرمایه می‌دانیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما از ابتدا نیز پیش بینى می‌کردیم که رقیب پیروز شود و در کل دنیا ١٤ رییس جمهور یک دوره اى در کل دنیا بودند. ما با وجود پیش بینى پیروزى رقیب فعالیت هاى جبهه را ادامه دادیم که وحدت خوبى شکل گرفت.

 

حدادعادل با انتقاد از مناظرات انتخاباتى تصریح کرد: آیا این صحبت هایی که در انتخابات شد باعث وحدت بیشتر در جامعه شد؟ جواب من منفى است. تلاش ما این بود که دوقطبى در کشور نباشد. بنده هیچ گاه در یاد ندارم که طرفین انتخابات در دوره هاى گذشته اینگونه نسبت به هم تهمت بزنند و عصبانى با هم برخورد کنند.

 

وى با بیان اینکه رییس جمهور برخورد مناسبى در مناظرات نداشت، گفت: باید به فکر علاج دل مردم بود. رییس جمهور حرف هایی زد که ساختار شکنانه بود و قرار نیست براى به دست آوردن راى حرف دشمنان را تکرار کرد و نباید گفت که طرف مقابل می‌خواهد در خیابان ها دیوار بکشد.

 

حداد عادل در همین راستا افزود: آیا باید گفت که مردم به کسى که حکم اعدام داده راى نمی‌دهند؟ آقاى رییسى براى هیچ کس حکم اعدام نداده اما اگر براى منافقین حکم صادر شده باید آن را منفى قلمداد کرد؟ چه لزومى دارد در مناظرات صنعت موشکى را زیر سوال ببرند. در میانه مناظرات رهبرى فرمودند که کاندیداها گسل هاى امنیت ملى را تحریک نکنند.

 

وى در ادامه تصریح کرد: اگر رییسى پیروز شده بود و ترامپ به عربستان آمده بود، طرف مقابل ما چه می گفت؟ مسئله ما رییسى و روحانى نیست اما این رقیب هراسى و صحبت از دیوار کشیدن چه معنى دارد؟

تعجب می‌کنم این نیش و کنایه ها بعد از انتخابات ادامه دارد. ١٦ میلیونى که به دولت راى ندادند از رقیب هراسى دولت دلگیرند.

 

حدادعادل با اشاره به بدعهدى امریکا در اجراى برجام تصریح کرد: چرا برجام را معجزه الهى می دانند و بعد از آن اینگونه طرف مقابل برجام را زیر سوال می‌برند؟ امریکایی ها می‌گویند ما دولت را تحریم نمی کنیم تا در انتخابات پیروز شود و بعد از پیروزى دولت اقدام به تحریم ایران می‌کنند. باید از این اقدامات خجالت بکشند دولت نیز نباید برجام را معجزه بداند.

 

وى در بخش دیگرى از اظهاراتش با اشاره به لیست امید اصلاح طلبان براى انتخابات شوراى شهر اظهار داشت: یک خانمى در انتخابات شوراى شهر کاندید شده که در اتاق بازرگانى نیز حضور دارد اما گفته شد که از او ٢ میلیارد خواسته بودند تا در لیست امید حاضر شود. آیا در اول انقلاب نیز اینگونه افراد در لیست ها حاضر می‌شدند؟ اکنون باید پرسید که "این تذهبون" آیا این هدف انقلاب بود.

 

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی در پایان با اشاره به اهداف انقلاب اسلامى اظهار داشت:هدف ما تضعیف هیچ دولتى نیست و هیچ گاه این دولت را تضعیف نخواهیم کرد و در جهت اهداف انقلاب اسلامى و آرمانهاى آن قدم برمی‌داریم.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش