دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۱۰۰۰۲۲

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه، رژیمی و غیررژیمی

طرز تهیه بیسکویت خانگیطرز تهیه بیسکویت خانگی
بیسکویت‌های خانگی، فراتر از یک میان‌وعده ساده، عطر و طعمی از خاطرات کودکی، صمیمیت عصرانه‌های خانوادگی و لذت بخشیدن به خود و عزیزانتان دارند. اما شاید فکر کنید پخت‌شان کاری تخصصی و نیازمند مهارت‌های حرفه‌ای‌ست. اصلا نگران نباشید! در این مقاله از سرپوش تمام فوت‌وفن‌های طرز تهیه بیسکویت خانگی را به شما می‌گوییم.

درباره بیسکویت

بیسکویت یک نوع شیرینی خشک و ترد است که از آرد، شکر، روغن، تخم‌مرغ و گاهی اوقات شیر تهیه می‌شود. بیسکویت‌ها انواع مختلفی دارند و می‌توانند به صورت ساده یا با طعم‌دهنده‌های مختلف مانند شکلات، کاکائو، میوه، مغز و... تهیه شوند.

بیسکویت‌ها از زمان‌های بسیار قدیم وجود داشته‌اند. اولین بیسکویت‌ها به شکل نان‌های خشک بودند که برای حفظ ماندگاری و حمل و نقل آسان‌تر، دو بار پخته می‌شدند. بیسکویت‌های امروزی از نظر طعم، شکل و بافت بسیار متنوع‌تر از بیسکویت‌های اولیه هستند.

بیسکویت‌ها معمولاً به عنوان میان‌وعده یا دسر مصرف می‌شوند. همچنین می‌توان از آن‌ها در تهیه انواع کیک‌ها، دسرها و شیرینی‌ها استفاده کرد.

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوش عطرطرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه

انواع بیسکویت

بیسکویت‌ها را می‌توان بر اساس عوامل مختلفی طبقه‌بندی کرد. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوع آرد:

بیسکویت‌ها را می‌توان با انواع مختلف آرد تهیه کرد. آرد همه‌منظوره، آرد سبوس‌دار، آرد جو دوسر و آرد غلات کامل از جمله انواع آردی هستند که برای تهیه بیسکویت استفاده می‌شوند.

نوع روغن:

روغن یکی از اجزای اصلی بیسکویت است. کره، مارگارین، روغن مایع و روغن‌های گیاهی از جمله انواع چربی‌هایی هستند که برای تهیه بیسکویت استفاده می‌شوند.

نوع شکر: 

شکر یکی دیگر از اجزای اصلی بیسکویت است. شکر سفید، شکر قهوه‌ای، پودر قند و شکر یخ‌زده از جمله انواع شکرهایی هستند که برای تهیه بیسکویت استفاده می‌شوند.

نوع طعم‌دهنده: 

بیسکویت‌ها را می‌توان با انواع مختلف طعم‌دهنده‌ها تهیه کرد. شکلات، کاکائو، میوه، مغز و غیره از جمله انواع طعم‌دهنده‌هایی هستند که برای تهیه بیسکویت استفاده می‌شوند.

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزهطرز تهیه انواع بیسکویت خانگی

انواع بیسکویت

برخی از انواع رایج بیسکویت عبارتند از:

بیسکویت ساده: 

این نوع بیسکویت از آرد، کره، شکر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود.

بیسکویت شکلاتی: 

این نوع بیسکویت با افزودن شکلات به خمیر تهیه می‌شود.

بیسکویت کاکائویی: 

این نوع بیسکویت با افزودن پودر کاکائو به خمیر تهیه می‌شود.

بیسکویت با میوه:

این نوع بیسکویت با افزودن میوه‌های خشک یا تازه به خمیر تهیه می‌شود.

بیسکویت با مغز: 

این نوع بیسکویت با افزودن انواع مغزها به خمیر تهیه می‌شود.

فواید بیسکویت

بیسکویت‌ها منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها هستند. کربوهیدرات‌ها منبع اصلی انرژی بدن هستند. همچنین، بیسکویت‌ها می‌توانند منبع خوبی از پروتئین، چربی‌های سالم، ویتامین‌ها و مواد معدنی باشند.

با این حال، بیسکویت‌ها معمولاً کالری بالایی دارند و مصرف بیش از حد آن‌ها می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. همچنین، برخی از بیسکویت‌ها حاوی مقادیر بالایی شکر و چربی‌های اشباع هستند که می‌توانند برای سلامتی مضر باشند.

بنابراین، توصیه می‌شود بیسکویت‌ها را به عنوان یک میان‌وعده سالم و متعادل مصرف کنید و از مصرف بیش از حد آن‌ها خودداری کنید.

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوش رنگ و طلاییطرز تهیه بیسکویت خانگی شیرین

بیسکویت شیرین خانگی

مواد اولیه بیسکویت شیرین خانگی:

کره   ۱۰۰ گرم
تخم مرغ آرد    ۲۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل   نوک قاشق چایخوری
نمک  ۱ پنس
شکر دانه درشت  برای تزئین

طرز تهیه بیسکویت شکری:

پیش از اینکه بیسکویت شکری را آماده کنید، ابتدا تخم مرغ ها را ۳۰ دقیقه بیرون از یخچال نگه دارید تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس باید همراه پودر قند آنها را داخل کاسه بزرگی بریزید و برای ۵ دقیقه به هم بزنید. بعد از اینکه پودر قند و کره مخلوط شدند، تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و برای ۲ دقیقه مجددا مواد را باهمدیگر ترکیب کنید تا ترکیب یکدستی شکل بگیرد. در ادامه آرد و بکینگ پودر و نمک را با همدیگر مخلوط کنید. 

آرد را مجددا الک کنید تا یکدست شود و در ادامه آنها را به کاسه اضافه کنید و با لیستک مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شوید. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم. 

خمیر شکل گرفته را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند، بعد از گذشت این مدت زمان خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و سپس آن را روی سطح با وردنه با قطر نیم سانتی متر پهن کنید. اینجا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا به خوبی گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس خمیر را با کاتر و مهر دلخواه قالب می زنیم و داخل سینی فر می چینیم. 

شکرهای دانه درشت را روی خمیر بریزید و آنها را داخل فر بگذارید تا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. اگر برای پخت بیسکویت ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنیم باید دما را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم.

طرز تهیه بیسکویت خانگی همراه کره و مرباطرز تهیه بیسکویت خانگی خوش عطر و بو

بیسکویت خانگی رژیمی 

مواد لازم بیسکویت خانگی رژیمی:

آرد ور آمده ۲ فنجان
کره سردنصف فنجان، آنها را به اندازه نخور خرد کنید
شیر۶ قاشق غذاخوری یا بیشتر

طرز تهیه بیسکویت خانگی و رژیمی:

فر را با دمای ۴۵۰ درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک حصیر سیلیکونی بپوشانید. برای مخلوط کردن مواد خشک، در یک کاسه بزرگ، ۲ فنجان آرد و ½ فنجان کره سرد (به مکعب های کوچک برش داده شده) را با هم مخلوط کنید. با استفاده از مخلوط کن شیرینی پزی، چنگال یا ۲ چاقو، کره را برش دهید تا یک وعده غذایی درشت ایجاد شود و کره به طور مساوی توزیع شود. این همان چیزی است که تمام لایه های پوسته پوسته داخل بیسکویت ها را ایجاد می کند!

به مخلوط آرد، ۶ قاشق غذاخوری شیر (شیر کامل یا خامه غلیظ هر دو کار می کنند) اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر چسبناک بود، هر بار ۱ قاشق غذاخوری آرد بیشتری اضافه کنید. اگر خمیر خشک بود، هر بار ۱ قاشق غذاخوری شیر بیشتری اضافه کنید.

خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده برگردانید و به مدت ۲۰ ثانیه ورز دهید. اگر خمیر در هر نقطه چسبناک شد، کمی آرد اضافه کنید.

با استفاده از وردنه به ضخامت یک سانت بیسکوییت ها را با کاتر بیسکویت برش دهید. خمیر برش نخورده را به هم فشار دهید و به چرخاندن و برش بیسکویت ها ادامه دهید.

حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی و معطر شود بپزید. روی یک توری سیمی خنک کنید. با قلم مو کره آب شده بمالید. بیسکویت ها را بعد از پخت در سینی قرار دهید.

طرز تهیه بیسکویت خانگی رژيمیطرز تهیه بیسکویت خانگی رژیمی

نکات تهیه بیسکویت خانگی

- هر بیسکویت اضافی را در یک ظرف دربسته یا یک کیسه نگهداری زیپ دار قرار دهید. تا ۳ روز در دمای اتاق نگهداری شود.

- به جای پختن و سپس فریز کردن بیسکویت ها، سعی کنید خمیر را مخلوط کنید، به صورت گرد برش دهید، سپس بیسکویت های پخته نشده را به صورت جداگانه در یک سینی یا ورقه پخت برای کربوهیدرات های سریع در هر روز از هفته فریز کنید. پس از یخ زدگی، بیسکویت ها را به یک ظرف مخصوص فریزر یا یک کیسه نگهداری زیپ دار منتقل کنید و تا یک ماه در فریزر قرار دهید. سپس بیسکویت های یخ زده آماده شده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا یک حصیر سیلیکونی پوشانده اید قرار دهید. در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۱۳ تا ۱۷ دقیقه بپزید.

- یکی از بهترین راه‌ها برای لذت بردن از بیسکویت‌های خانگی پوسته‌دار، قرار دادن یک ملاقه ضخیم سس خاص روی آن است.

- اگر نمی توانید این را پیدا کنید یا نمی خواهید روی یک آرد خاص فقط برای پخت سرمایه گذاری کنید، آرد خود را خودتان درست کنید. در یک کاسه، ۲ فنجان آرد همه منظوره را با ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر (نه جوش شیرین) و ½ قاشق چایخوری نمک با هم مخلوط کنید.

- "سرد" کلید اصلی است. همانطور که کره در فر در هنگام پختن بیسکویت ها ذوب می شود، بخار ایجاد می کند که یک خرده پوسته پوسته و لطیف ایجاد می کند. 

گردآوری: بخش مهارتهای زندگی سرپوش

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش