خوابیدن کنار همسر:
گاهی عنوان می شود که زن و شوهر تحت هیچ شرایطی نباید جدای از همدیگر بخوابند مگر اینکه طلاق گرفته باشند. تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی شود که فرد از همسر خود با بهانه هایی مانند خروپف، بچه، حرکت در خواب و... از همدیگر جدا بخوابند. تمام مشکلات راه حل دارند و نباید با دردسترس ترین مورد آن یعنی جدا خوابیدن آن را برطرف کرد.
خوابیدن زن و شوهر کنار همدیگر فوایدی دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می شود:
فواید خوابیدن کنار همسر:
کاهش التهاب بدن:
زمانی که کنار همسر خود می خوابید سطح استرس کاهش پیدا کرده و تولید سیتوکین های التهابی هم کمتر می شوند. سیتوکین ها منجر به التهاب و درد بدن خواهند شد به همین دلیل وجود یک بدن گرم دیگر در کنار انسان می تواند مشکلات فیزیکی را برطرف کند. زمانی که از آغوش درمانی استفاده می کنید نیازی به قرص های مسکن نخواهید داشت.
کاهش فشار خون:
براساس مطالعه که محققان روی ۵۹ زن که تجربه آغوش گرفتن همسر خود را داشته اند، انجام شد نشان می دهد افرادی که دارای بالاترین سطح اکسیتوسین هستند، پایینترین فشار خون را دارند. این نتیجه با بررسی و تجزیه و تحلیل سطح اکسی توسین و فشارخون افراد تحت مطالعه بیان شده است.
تقویت شرایط ایده آل خواب:
زمانی که کنار همسر خود دراز می کشید درجه دمای بدن کاهش پیدا می کند و درنهایت بدنی خنک تر خواهید داشت. گرمای بدن همسر می تواند کمک کند شما خوابی راحت و آرام داشته باشید. اگر پتو را هم با همسرتان به اشتراک بگذارید بدن گرمای بیشتری جذب کرده و شرایطی کاملا ایده آل برای خواب شما فراهم می شود که ترکیب مناسبی از گرما و سرما است.
انرژی بخشی از طریق خواب کافی:
زمانی که شرایطی ایده آل برای خوابیدن با همسر خود داشته باشید کیفیت خواب هم بهبود پیدا خواهد کرد، به همین دلیل با اخلاق بد یا سردرد از خواب بیدار نمی شوید. درطول روز انرژی مثبت دارید و ذهنتان پاک و باطراوت خواهد بود تا افکتر مثبت در آن شکل بگیرد.
کاهش پیری:
عشق ورزیدن و خوابیدن در کنار همسر به صورت منظم می تواند شما را ۱۰ سال از آنچه هستید جوان تر کند، علاوه بر این موضوع زمانی که سطح استرس پایین باشد بدن به صورت طبیعی جوان تر خواهد شد.
همگام شدن با همسر:
زوجینی که همزمان با هم می خوابند ساعت بدنشان تنظیم شده و باهمدیگر هم بیدار می شوند. براساس مطالعات این هماهنگی می تواند نشان دهد که زوجین از رابطه خود رضایت دارند.
بهبود سیستم ایمنی:
درصورتی که رختخواب خود را با همسرتان به اشتراک می گذارید، ممکن است منجر به عشق ورزی شود، درنتیجه سیستم ایمنی بدن شما تقویت خواهد شد.
براساس آنچه کارشناسان دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کرده اند، زوجینی که به صورت منظم در رختخواب عشق ورزی می کنند، شانس بیشتری برای مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی خواهند داشت، زیرا آنتی بادی های بیشتری تولید کرده و بدن سالم تری خواهند داشت.
سریع تر به خواب می روید:
زمانی که در تخت تنها هستید دائما ذهن شما می چرخد، مغز مجددا فعال می شود و شروع به فکر کردن می کنید، همین تنظیم کردن ساعت خواب، خوابیدن را برای شما دشوارتر خواهد کرد در نتیجه مغز درحالت تحریک شده می ماند و اختلال برای خواب ایجاد می شود.
زمانی که تخت خود را با کسی که دوستش دارید شریک می شوید احساس آرامش بیشتری هم خواهید داشت زیرا خوابیدن با همسر احساس امنیت خاطر به شما خواهد داد، زمانی که بدن شما آرام است، در عرض چند دقیقه می خوابید.
کاهش سطح استرس:
آندرا پیترسون در مجله وال استریت عنوان می کند: زمانی که تخت خود را با همسرتان شریک می شوید، سطح کورتیزول کاهش پیدا کرده و اکسی توسین آزاد می شود این هورمون تحت عنوان هورمون عشق نیز شناخته می شود که درنهایت می تواند اضطراب را کاهش دهد.
زمانی که استرس کاهش پیدا کند خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان و سایر بیماری های شدید مزمن کاهش پیدا می کند.
بهبود رابطه با نزدیکی در خواب:
دانشگاه هرتفوردشایر براساس مطالعه ای انجام شده عنوان می کند که تماس فیزیکی زوجین در زمان خواب را بین ۱۰۰۰ زوج مورد بررسی قرار داده، نتیجه می گیرد؛ افرادی که با فاصله ۲/۵ سانتی متر از همدیگر می خوابند یا به عبارتی همدیگر را در آغوش گرفته و نزدیک به هم هستند؛ رابطه خوبی دارند. حداقل ۸۶/۵ درصد از زوج ها در مطالعه، ظاهرا در این موقعیت خوابیده اند.
گردآوری: بخش سلامت سرپوش
- 16
- 6