جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۷:۴۴ - ۱۰ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۶۲۲
امنیتی و دفاعی

نتانیاهو: ما همیشه، در هر زمان و مکان علیه ایران اقدام می‌کنیم

بنیامین نتانیاهو,نخست وزیر اسرائیل
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه تل آویو «همیشه و در هر مکان علیه ایران اقدام می‌کند»، بار دیگر ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و مدعی شد که «تهدیدات تهران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای بیشتر خواهد شد».

به گزارش ایسنا، شب گذشته روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» به نقل از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی نوشت: محور فیلادلفیا باید تحت کنترل اسرائیل باشد که شامل منطقه اطراف بین نوار غزه و شهر رفح مصر است.

وی تاکید کرد که هر ترتیبی غیر از آن مورد قبول رژیم صهیونیستی نخواهد بود.

چهارشنبه گذشته آویگدور لیبرمن، رئیس حزب «یسرائیل بیتنو» (اسرائیل خانه ما است) گفت که حدود یک و نیم میلیون نفر از ساکنان غزه این باریکه را به مقصد صحرای سینا ترک خواهند کرد.

وی در مصاحبه با روزنامه عبری «کالکالیست» مدعی شد: «آنچه در غره می‌گذرد به خاطر این است که مصری‌ها آن را به یک مشکل اسرائیلی تبدیل کردند و ما به تنهایی قادر به حل مشکل غزه نخواهیم بود.»

لیبرمن که پیش از این به عنوان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خدمت کرده، با بیان اینکه اسرائیل باید مشکل غزه را به یک بحران عمومی تبدیل کند، نه خصوصی و صهیونیست‌ها باید به فکر امنیت اسرائیل باشند، خواستار اشغال محور فیلادلفیا و همچنین تخریب دیوارها و تونل‌ها شد.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز نوشته بود که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به همتای آمریکایی خود، لوید آستین، پیشنهاد ایجاد دیواری زیرزمینی در سمت مصر برای جداسازی آن از نوار غزه با بودجه آمریکا را داده‌است.

این روزنامه توضیح داد که طول دیوار پیشنهادی ممکن است به ۱۳ کیلومتر برسد و شامل حسگرها و فناوری‌هایی برای تشخیص احتمال حفاری‌های قریب الوقوع در نزدیکی آن باشد.

کانال عبری «I۲۴ NEWS» نیز تحلیلی درباره محور مرزی فیلادلفیا با مصر منتشر کرد و اینکه آیا این «خط قرمز قابل عبور» است یا خیر.

«آی ۲۴» اشاره کرد که «با وارد شدن به سومین ماه جنگ اسرائیل علیه غزه و با گسترش عملیات اسرائیل در سراسر نوار غزه، محور «فیلادلفیا» واقع در مرز مصر و نوار غزه به خط مقدم بازگشت».

ما همیشه، در هر زمان و مکان علیه ایران اقدام می‌کنیم

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب در اظهاراتی تکراری علیه ایران گفت: «ما همیشه و در هر مکان و زمان علیه ایران اقدام می کنیم و همه می دانند که تهدیدات تهران در صورت دستیابی به سلاح هسته ای بیشتر خواهد شد».

وی در ادامه از آمریکا به دلیل حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی و مواضع واشنگتن در شورای امنیت تقدیر و تشکر کرد و گفت: «در حالی که اهداف خود را در غزه دنبال می کنیم، با فشار بین المللی روبرو هستم».

وی همچنین حزب الله لبنان را تهدید کرد و گفت: «اگر حزب الله جنگ خود در جبهه شمالی را توسعه دهد، ضربات غیر قابل توصیفی را دریافت خواهد کرد».

نتانیاهو همچنین مدعی شد که «ما عملیات نظامی خود را در جنوب و مرکز نوار غزه، بالا و زیر زمین، افزایش می‌دهیم و رهبران حماس را از بین می بریم».

وی ادامه داد: «ما به پیروزی های بزرگی دست یافته‌ایم و هزینه های سنگینی متحمل می شویم. پیروزی نیازمند زمان بیشتری است و جنگ تا ماه ها ادامه خواهد داشت».

***

ارتش اسرائیل: حماس گمان می‌کند به زودی غزه را ترک می‌کنیم اما اشتباه می‌کند

«دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در نشست خبری در تل‌آویو با بیان اظهارات مذکور گفت که وظیفه ارتش بازگرداندن همه اسرای صهیونیستی است.

وی با نادیده گرفتن جنایت‌های ارتش رژیم صهیونیستی در حق مردم غزه و نقض تمامی قوانین بین‌المللی مدعی شد که این اسرا برخلاف قوانین بین المللی انسانی بازداشت شده‌اند و بازگرداندن آنها «وظیفه اخلاقی و بین‌المللی» است.

هاگاری افزود که ارتش صهیونیستی به اعمال فشار نظامی ادامه خواهد داد و عزم خود را برای «نابودی» حماس جزم کرده است.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش