دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۰ - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۵۸۹۹
سیاست داخلی

علم‌الهدی:

ماه رمضان ماه آرایش جنگی است/ مسئولین در صف نخست آرایش جنگی باشند

علم‌الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: ماه رمضان، ماه آرایش جنگی است چرا که جنگ دشمن اقتصادی است . ماه رمضان فقط این نیست که مردم روزه بگیرند؛ جامعه، جامعه روزه‌دار است.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته حرم رضوی با اعلام این موضوع که ماه رمضان ماه آرایش جنگی است، گفت: مقام رهبری فرمودند دشمن به ما اعلام جنگ کرده و ما باید در برابر دشمن آرایش جنگی داشته باشیم. ماه رمضان، ماه آرایش جنگی است چرا که جنگ دشمن اقتصادی است . ماه رمضان فقط این نیست که مردم روزه بگیرند؛ جامعه، جامعه روزه‌دار است.

 

وی ادامه داد: اجتماع ما روزه‌دار است لذا کسی که علنی روزه می‌خورد در حقیقت این وحدت اجتماعی را درروزه می‌شکند. وقتی قرار شد ما روزه بگیریم، تظاهر بر خلاف تکلیف الهی یا با عذر شرعی و یا اینکه فرد اساسا روزه‌خوار است، تظاهر خلاف تکلیف عمل ناهنجاری است.

 

وی افزود: غیر از این مساله؛ جامعه روزه‌دار است و باید آرایش جنگی بگیرد. دشمنی که سفره ما را هدف گرفته است باید بداند اگر به جایی برسد که لازم باشد سفره خود را جمع می‌کنیم و در ماه رمضان هم همین کار را کردیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت:  آدمی که بصورت علنی روزه می‌خورد هنجارشکن اجتماعی است و طبق قانون هم باید با او برخورد شود. ما در قانون پیشگیری از جرم داریم که می‌گوید باید از هر تظاهر از جرم پیشگیری شود.

 

وی ادامه داد: ماه رمضان ماه آرایش جنگی است. در آرایش جنگی باید مدیران و مسئولین جلو باشند. ما فرهنگ و ادبیاتمان در جنگ با دشمن، همان فرهنگ و ادبیات دفاع مقدس است. ما ۸ سال جنگیدیم و دشمن را به جهنم فرستادیم و خودمان مقتدر و پابرجا هستیم. در این دوران دفاع مقدس جوان ها به جبهه می‌رفتند چرا که می‌دیدند فرماندهان در صف نخست حضور دارند. 

 

وی افزود: در شب عملیات و خط مقدم جبهه خود فرماندهان بودند و زودتر زیر آتش دشمن می‌رفتند. جوانان می‌دیدند که فرمانده از آنها بیشتر ایثار می‌کند.  امروز اگر بنا است جامعه بخواهد مقابل جنگ اقتصادی بایستد، باید مدیران و مسئولین از مردم جلوتر در آرایش جنگی شرکت کنند. 

 

علم‌الهدی گفت: در روز و شب ماه رمضان باید کالای اساسی در زندگی مردم مدیریت شود. می‌گویند انبارها پر است اما در توزیع مدیریت شده و کالا گران می‌شود. مگر شما فرمانده آرایش جنگی نیستید. مگر مدیریت این کشور را نپذیرفتید، باید در صف نخست باشید نه اینکه کنار بکشید و مردم را به افراد زالو‌صفت گرفتار کنید.

 

وی ادامه داد:  اگر شما فرمانده این آرایش جنگی نیستید بروید کنار و آن کسی که لایق است بیاید. شما که می‌دانستید مملکت ضد آمریکا است و چهل سال با استکبار می جنگد، چرا مسئولیت قبول کردید. حالا که پذیرفتید باید به عنوان فرمانده جلو باشید. شب عملیات که باران آتش می بارید در صف اول فرمانده بود. با همان ادبیات رهبری فرمودند آرایش جنگی داشته باشید.

 

خطیب نماز جمعه مشهد مقدس گفت: یک برجامی را شما تصویب کردید؛ از همان اول رهبری فرمودند به آمریکا و غربی‌ها اطمینانی نیست و به عهد خود وفا نمی‌کنند. این را عده‌ای قبول نداشتند و برخلاف اعلام خطر رهبری، ایشان راه را باز گذاشتند که تجربه کنند. حالا تجربه کردید و خسارت به مملکت و ضربه‌های سنگین بر فناوری هسته‌ای ما وارد شد. حالا این تجربه آنطوری که رهبری فرمودند جواب داد که باید با آمریکا جنگید اروپا خائن است. حالا که جواب داده در آرایش جنگی محکم بایستید.

 

وی ادامه داد:  غنی سازی ۲۰ درصد را برگردانید، سانریفیوژها را برگردانید و با قدرت در میدان قرار بگیرید. مردم هم پشت شما هستند. این مردم ۴۰ سال نشان دادند با آمریکا آشتی نمی‌کنند. ۴۰ سال پیر، جوان، زن و مرد نمایش دادند که از استکبار‌ستیزی دست برنمی‌دارند. این مردم منتظر آن آقایی هستند که سفره استکبار را جمع می‌کند. مردم نشان دادند در این آرایش جنگی هستند و عزیزان ما در مسئولیت دولت، مجلس و قوه قضائیه بایدجلودار مردم شوند و آرایش جنگی را فرماندهی کنند.

 

وی افزود:  این آرایش جنگی حرکت‌هایی نیاز دارد. رهبری فرمودند تولید باید رونق پیدا کند. کشاروزی را با نعمت باران مدیریت کنید. ما به محصولات کشاروزی و گوشت وارداتی نباید وابسته شویم. این آرایش جنگی اقتضاء می‌کند واردات را کم کنیم. خدا باران رحمتش را بر ما نازل کرد و زمین ها سبز و خرم شدند. شما با مدیریت فناور کشاروزی این تولیدات کشاورزی را بالا ببرید که بخش عمده صادرات ما همین محصولات خواهد بود.

 

علم‌الهدی گفت: مردم آمده‌اند؛ مردم در میدان هستند و مردم در نداشتن مقاومت می‌کنند، در حذف میولات نفسانی مقاومت می‌کنند. مردم در همه نگرانی‌ها مقاوم ایستاده‌اند. شما مسئولین این آرایش جنگی را مدیریت و فرماندهی کنید که دشمن بفهمد ما آماده جنگ اقتصادی هستیم.

 

 

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش