یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۲:۲۸ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۱۹۷
سیاست خارجی

کمال خرازی:فشار را تحمل می‌کنیم ولی عزتمان را نمی‌فروشیم

سید کمال خرازی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی گفت: علی‌‌رغم همه فشارها و تحریم ها ولی آنچه که دشمن پیش بینی می‌کرد محقق نشد اگرچه فشار بر روی مردم است اما ما حاضر نیستیم عزت خودمان را بفروشیم و این فشارها را تحمل می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی صبح امروز در مراسم رونمایی از بخش روسی، اسپانیولی و فرانسوی سایت دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با بیان اینکه فضای رسانه‌ای فعلی با زمان دفاع مقدس متفاوت شده است، گفت: در زمان جنگ با مشکلات زیادی برای رساندن ندای مظلومیت رزمندگان به جهانیان مواجه بودیم اما امروز این امکانات افزایش یافته و به راحتی می‌توان اخبار را به جهان مخابره کنیم.

وی با بیان اینکه دفاع از انقلاب اسلامی و ایران عزیز از ابتدای انقلاب برعهده اصحاب رسانه بوده است، افزود: در واقع اصحاب رسانه رزمندگان انقلاب اسلامی در صحنه ابلاغ ایده های انقلاب به جهانیان هستند.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با تأکید براینکه امروز فضای مجازی در حال پیشرفت است و در آن امکانات جدیدی بوجود آمده است، اضافه کرد: یکی از این سرمایه‌ها در فضای مجازی کشورمان جوانان هستند که باید از این طریق ندای انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برسانیم.

خرازی با بیان اینکه هوش مصنوعی نیز امروز در شبکه‌های اجتماعی تأثیرگذار است و باید در آن جدی ورود کنیم، گفت: امروزه تأثیرگذاری بر ذهن‌ها یک امر پیچیده است این زمینه‌ای است که باید توانایی‌های خود را در آن توسعه بدهیم و بدانیم که چگونه می‌توان بر ذهن‌ها تأثیرگذاشت.

وی تصریح کرد: هر انسانی مدل ذهنی خودش را دارد و اگر ما از دریچه چشم آن انسان به آن مسائل نگاه نکنیم آنچه را که خود می‌بینیم نمی‌توانیم به او انعکاس بدهیم و بر ذهن آن فرد تأثیرگذار باشیم. در این زمینه باید کارهای بیشتری انجام دهیم.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه رسانه‌ها به ویژه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب از اهمیت زیادی برخوردار هستند، گفت: اگر سیر تحول جوامع از ۵۰ سال پیش را بررسی کنیم، نه تنها ایران دچار تغییر و تحول عظیم شده بلکه برخی کشورها براثر انقلاب ایران متحول شدند.

خرازی اضافه کرد: به طور مثال بنده قبل از انقلاب اسلامی به ترکیه سفر می‌کردم و در آن زمان آثار اسلامی در این کشور ضعیف بود و کمتر در شهرهای بزرگ ان کشور حجاب رعایت می‌شد اما بعد از انقلاب اسلامی در ایران نوع پوشش و حجاب متفاوت شده است که این ناشی از تأثیر از انقلاب اسلامی ایران است.

وی با تأکید براینکه یکی از محورهای ندای انقلاب اسلامی آزادی خواهی، مبارزه با سلطه طلبی و استقلال خواهی است، عنوان کرد: این ویژگی انقلاب اسلامی جذابیت‌های خاص خود در همه کشورهایی که به دنبال استقلال طلبی  مبارزه هستند دارد منادی استقلال خواهی جمهوری اسلامی در جهان پیچیده است که باید این موضوع نیز از طریق رسانه هابه جهانیان انعکاس بیشتری داشته باشیم.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه امروز با سیاست‌های ریاست جمهوری امریکا وابستگی کشورها به امریکا بیشتر و روشن شده است، گفت: اروپایی‌ها یک نوع وابستگی دارند که این وابستگی سرآغازش بعد از جنگ جهانی و ایجاد سیستم مالی جهانی و اعلام شدن دلار به عنوان یک ارز جهانی آغاز شد که از آن موقع نیز سلطه مالی امریکا بر جهان ریخته شده است.

خرازی ادامه داد: در دهه‌های اخیر نیز وابستگی مالی و اقتصادی سایر کشورها به امریکا بیشتر شده است که از همین جهت است امروز ترامپ می‌تواند تحریم ثانویه بگذارد و کشورها را تحت فشار قرار دهد.

وی با بیان اینکه متأسفانه کشورهای اسلامی منطقه نیز نه تنها امروز وابسته شده‌اند بلکه مورد تحقیر امریکا نیز قرار می‌گیرند، اظهار داشت: آنچه که ترامپ درباره عربستان گفت مورد خوشایندی نبود که این نتیجه وابستگی است.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه یک فرانسوی چند وقت پیش به ایران آمده بود به بنده گفت که با این حجم تحریم‌ها شما چه راهکارهایی دارید و چه می‌کنید، افزود: بنده گفتم آنچه که آنها پیش بینی می‌کردند محقق نشد اگرچه فشار بر روی مردم است اما ما حاضر نیستیم عزت خودمان را بفروشیم و این فشارها را تحمل می‌کنیم.

خرازی افزود: من از آن فرانسوی پرسیدم اگر چنین تحریم‌هایی برضد شما اعمال می‌شد شما چه کار می‌کردید آیا آن را تحمل می‌کردید؟ او جواب داد اگر تحریم‌های حداکثری ضدما اعمال می‌شد ما نمی‌توانستیم تحمل کنیم.

وی عنوان کرد: ما امروز در برابر زورگویی‌ها ایستاده‌ایم و پیروز شده‌ایم به مخیله به کسی نمی‌آمد که پهپاد امریکایی را سرنگون کنیم و آنها عکس العمل نشان ندهند، کشتی ما را بگیرند ما عکس العمل نشان بدهیم و آنها کشتی را آزاد کنند. اینها قدرت و اقتدار ملی کشورمان را نشان می‌دهد که برای سایر آزادی‌خواهان نیز جذاب است.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی تصریح کرد: این ظواهر قضیه را نبینید که فحاشی می‌کنند اما خودشان نیز در خفا به قدرت ما اذعان می‌کنند به طور مثال وزیر دفاع امریکا عکس سردار قاسم سلیمانی را در اتاق خود گذاشته است اگر چه او می‌خواهد که بگوید با جمهوری اسلامی و قاسم سلیمانی دشمن است اما به قدرت ما نیز اذعان دارد.

خرازی با اشاره به کشورهایی که امروز سایت دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به زبان آنها رونمایی شد گفت: این کشورها از نظر ژئوپلوتیک مهم هستند روسی زبانان که شامل قفقاز و آسیای میانه است یک جمعیت بزرگ را شامل می‌شود فرانسوی زبانان در اروپا و افریقا هستند که آشنایی آنها با آثار رهبرانقلاب مهم است.

وی با تأکید براینکه زبان اسپانیایی بسیار مهم است اظهار داشت: بعد از چین اسپانیولی زبان‌ها بزرگترین زبان جهان هستند که به زبان مادری صحبت می کنند. ۵۰۰ میلیون اسپانیولی زبان در جهان وجود دارد در امریکا لاتین جمعیت زیادی را تشکیل می‌دهند ۶۰ درصد مردم در این منطقه به این زبان صحبت می‌کنند و در امریکای لاتین نیز انقلاب اسلامی طرفدار دارد.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی تصریح کرد: در خود امریکا نیز ۴۶ میلیون اسپانیولی زبان داریم و زبان دوم امریکا نیز اسپانیولی است و در مدارس این کشور ۷۰ درصد دانش آموزان اسپانیایی صحبت می‌کنند.

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش