شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۴۰ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۰۴۸۸
دولت

نشست سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با رحمانی‌فضلی

وزیر کشور: مدیران کشور وجدان خود را ملاک کار قرار دهند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
نشست رئیس، معاونین و مدیران کل سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با وزیر کشور، در نخستین روز از هفته دولت به منظور ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های این سازمان تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در این نشست که علاوه بر جمالی نژاد، ناصریان، دین‌پرست، سامانی، حسینی و شوشتری از اعضای شورای معاونین وزارت کشور حضور داشتند،

پس از ارائه گزارش اقدامات و برنامه های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور توسط جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس این سازمان، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با تاکید بر این که تمامی امور عمرانی و زیربنایی شهرها، روستاها، شهرستانها و استانها مرتبط با معاونت عمرانی و سازمان شهرداری ها و دهیاری ها است، تاکید کرد: عملکرد این بخش می تواند نقش مهمی در رضایتمندی و یا عدم رضایت مردم داشته باشد؛ چرا که این امور به صورت مستقیم با زندگی مردم در ارتباط است.

وزیر کشور همچنین به نقش موثر معاونین عمرانی استانداری ها اشاره و اظهار کرد: معاونین عمرانی مقام اصلی  هستند که باید در استانداری ها بر پروژه های کشور نظارت کنند و گزارش دهند و همچنین ضمن نظارت بر امور شهرداری‌ها و روستاها، پروژه های عمرانی این بخش ها را مورد ارزیابی و پیگیری قرار دهند.

وی افزود: معاونین عمرانی استانداری ها با توجه به گستردگی پروژه های عمرانی و تنوع دستگاههای دخیل در این پروژه ها باید به عنوان هماهنگ کننده عمل کنند؛ همانطور که بخشی از امور شهری و روستایی در وزارت کشور دنبال می شود باید هماهنگی و ارتباط و همکاری میان دستگاهها افزایش یابد تا در کنار هم و بدون موازی کاری پروژه های عمرانی به نحو احسن به پایان برسد.

رحمانی فضلی همچنین به چالشهای حوزه شهری اشاره کرد و گفت: گسترش شهرها و ساختمان سازی ها، آنچنان که باید، منطبق بر قواعد نیست و فرهنگ شهری با چالش‌هایی مواجه شده است. لذا سازمان مور شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید ضمن اعمال قوانین و مقررات، فرهنگ و زیست شهری را بازتعریف کند.

رحمانی فضلی همچنین بر ضرورت اصلاح هرچه سریع‌تر اساسنامه سازمان های همیاری شهرداریها و نظارت بر آن ها تاکید کرد.

وی افزود: مدیران کشور باید با دل و جان کار کنند و در این مسیر وجدان خود را ملاک کار قرار دهند.

وزیر کشور همچنین به اهمیت ارتباط دهیاری ها و شهرداری های کشور به ستاد از طریق سامانه های آنلاین اشاره کرد و گفت: با راه اندازی سامانه ها زمینه نظارت بر عملکرد و هزینه کرد های دهیاری ها نه تنها برای مدیران ستادی بلکه برای عموم مردم مهیا خواهد بود و در پیشبرد اهداف و برنامه های کلان بسیار موثر می باشد. در این مسیر باید تمام اقدامات وزارت کشور هوشمندسازی شود.

رحمانی فضلی در ادامه با بیان اینکه نگاهی خوبی به دهیاری ها و دهیاران وجود دارد، افزود: دهیاران هم تحصیلات خوبی دارند، هم علاقه مند به کار و هم مورد تایید روستاییان هستند. در این مسیر باید ستادها با دهیاری ها مرتبط باشند و مرتباً با رصد اطلاعات، تجربیات و اقدامات آنها تبادل شود.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: در گذشته همواره با فقدان مدیریت روستایی مواجه بودیم، اما دهیاری ها می توانند حلقه وصل روستاها باشند؛ گرچه اختیارات کمی دارند با این حال در تلاشیم اختیارات بیشتری به آنها داده شود.

وی ادامه داد: در حدود ۵۰ تا۶۰ هزار نفر در دهیاری ها کار کرده یا می کنند. این جمعیت فرصت بزرگی است که باید ضمن آموزش به آنها خودباوری بدهیم. همچنین باید زمینه تبادل تجارب دهیاران را فراهم کنیم و ضمن ارزیابی عملکردشان، آنها را ترغیب کنیم  و در حوزه های اقتصادی با پیگیری نتایج جلسات اجرایی و کارشناسی روستاها را در مسیر آبادانی قرار دهیم.

وزیر کشور با اشاره به اینکه شعار ما، کار است، گفت: به ظرفیت عظیم روستاها توجه کنید. اکنون حرکت برای بازگشت به روستاها بسیار زیاد است که نیازمند برنامه ریزی است تا این بازگشت قانومند و ضابطه مند باشد.

وی اضافه کرد: باید در روستاها تسهیلات ارزان قیمت ارائه دهیم. به هر فردی که بخواهد در داخل روستاها فعالیت کند، مجوز دهیم تا از این امکانات و تسهیلات بهره مند شود؛ چراکه این فعالیت‌ها در درون محیط روستایی موجب اشتغال و رونق روستاها می شود.

رحمانی فضلی یادآور شد: مغز متفکر هر سازمانی برنامه ریزی و اموزش است. در این عرصه باید ضمن مرور روند اقدامات از گذشته تا حال، برنامه ها و پروژه های کاربردی با هدف رفع مشکلات حوزه کاری شهرداری ها و دهیاری ها طراحی شود و از دل این پژوهش ها برای هرکدام دستورالعملی تدوین و بر اساس آن تقسیم کار شود.

وزیر کشور همچنین بر لزوم آموزش های موثر و کاربردی اشاره کرد و گفت: از ظرفیت شبکه های استانی صدا و سیما برای معرفی شهرداری ها و دهیاری ها و ارائه آموزش به تمامی شهروندان استفاده شود.

وی همچنین تاکید کرد: باید بر سفرهای خارجی و دوره های آموزشی خارجی و دستاورد آنها نظارت شود، همچنین می توان از تکنولوژی های جدید درمسیر تبادل تجربیات و آموزش بیش از پیش بهره برد تا ضمن کاهش هزینه ها، در زمان نیز صرفه جویی شود.

وزیر کشور همچنین به اقدامات عمرانی و توسعه ای معاونت عمرانی وزارت کشور  برای تسهیل عبور و مرور، افزایش رفاه و بهبود شرایط اسکان زائران اربعین اشاره کرد و گفت: به برکت اربعین اقدامات خوبی در حوزه های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی در استانهای مرزی مسیر مسافرین اربعین انجام شد که آثار و ثمرات زیادی برای مردم این استانها نیز داشت.

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: این جلسات به صورت دوره ای با هدف گزارش گیری از تمام بخشهای سازمان های امور شهرداری و دهیاری و معاونت عمرانی وزارت کشور دنبال خواهد شد. 

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور در این نشست ضمن اشاره به اینکه از ابتدا بر چابک، پرتوان و شبانه روزی بودن این سازمان تاکید شده است، اظهار کرد: این سازمان مغز متفکر شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور است که وظیفه تصمیم سازی، تصمیم گیری و سیاست گذاری را دارد و کوچکترین اقدامات این سازمان می تواند تاثیرات بسیاری در روند توسعه کشور داشته باشد.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش