پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳
۱۴:۴۷ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۱۳۳۲
فیلم و سینمای جهان

بازیگران سریال تاج و تخت، روی صندلی داغ

سریال بازی تاج‌ و تخت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
سال ۱۹۹۶ بود که جورج آر‌آر مارتین رمانی با عنوان بازی تاج‌ و تخت منتشر کرد؛ رمانی که این روزها به منبع اصلیِ معروف‌ترین سریال شبکه HBO تبدیل شده‌ است. سریالی که حالا به غیر از مخاطبان شبکه HBO، میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان را پای جعبه جادویی میخکوب می‌کند.

این سریال‌ هالیوودی در خود حال‌وهوای تازه‌ای دارد که ناخودآگاه مخاطبان را به سوی خودش جذب کرده‌ است. به‌کارگیریِ بازیگرانی که بر اساس استانداردهای همیشگی هالیوود، زیبا نیستند، یکی از این ترفندهاست که بازی تاج ‌و تخت به کمک آن به شهرت رسیده و کوتوله‌ای را به ستاره سینما و تلویزیون بدل کرده‌ است. بازیگران این سریال خارج از بازی، در دنیای واقعی زندگی می‌کنند و طرفداران مثل همیشه به دنبال آن‌ها در دنیای واقعی می‌روند. برای آن‌ها که در سریال از ملکه هفت اقلیم وستروس متنفر هستند و با جان اسنو و زلف پریشانش زندگی می‌کنند، مصاحبه‌ها از برخی جزئیات همیشه جذابیت دیگری دارد.

 

ستاره کوتوله هالیوود

او کوتوله‌ای است که از فصل اول در بازی تاج‌ و تخت حضور داشته و هنوز هم حی‌ و حاضر است تا هر وقت بقیه به‌خاطر وضعیت ظاهری‌اش بخواهند او را دست‌کم بگیرند، با زیرکی راهی برای پیشرفت خودش باز کند. تیریون لنیستر با ظاهر متفاوت خود، جاذبه‌ای به سریال بازی تاج‌ و تخت بخشیده است و از فصل اول تاکنون در این سریال ایفای نقش می‌کند.

 

پیتر دینکلیج بازیگری است که در قالب تیریون فرو رفته و حسابی طرفدار پیدا کرده است. او به قدری نقش خودش را دوست دارد که درباره آن به خبرنگار گاردین گفته ‌است: «تیریون معقول‌ترین شخصیت در دنیای مدرن است؛ او نه یک قهرمان و نه یک فرد شرور است. در بدترین شرایط حس شوخ‌طبعی‌اش را حفظ می‌کند.

 

شاید ند استارک مابه‌ازای بیرونی نداشته ‌باشد، اما تیریون همان کسی است که می‌توان با او سر میز شام نشست!» به‌خاطر همین نظرات است که خبرنگاران بسیاری با کوهی از سوالات به سراغ او رفته‌اند و هر کدام تلاش کرده‌اند چشمه‌ای از شخصیت پیچیده این کوتوله محبوب را به طرفداران این سریال نشان بدهند. خبرنگار نیویورک‌تایمز یکی از همان کسانی است که با یک خروار سوال به دیدن دینکلیج رفته ‌است.

 

این خبرنگار نوشته: «خیلی سوال داشتم، می‌خواستم ببینم چه حسی دارد که یک کوتوله محبوب باشی! چرا نام دختر چهار ساله‌اش زلیگ است؟ چرا از وگاس رفته‌ است؟ اما چیزی که بیشتر از همه مشتاق بودم بدانم، در مورد علاقه او به حیوانات بود!» دینکلیج به قدری طرفدار حقوق حیوانات است که به‌خاطر آن‌ها گیاه‌خوار شده و حتی در صحنه‌هایی از فیلم‌هایش که باید گوشت بخورد، از چیزهای دیگری مشابه به گوشت استفاده می‌کند.

 

سریال بازی تاج‌ و تخت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

وقتی کم‌سن بوده، دوستانش به جای پیتر او را «دینک» صدا می‌کرده‌اند، مخفف نام خانوادگی‌اش. اما حالا همه علاقه‌مندان به سریال در دنیا او را می‌شناسند و دیگر کسی او را دینک صدا نمی‌کند؛ این روزها همه او را به‌عنوان تیریون می‌شناسند. پیتر دینکلیج در سال ۲۰۰۵ با اریکا اسکمیت، کارگردان تئاتر در وگاس، ازدواج کرده ‌است.

 

او در مصاحبه‌ای گفته: «ما فیلمی از عروسی خود داریم که هیچ‌وقت کسی آن را نخواهد دید، یک فیلم ویدیوی VHS است که آن را در جعبه‌ای زیر زمین خاک کرده‌ایم.» زمانی ‌که تصمیم گرفت در نقش تیریون بازی کند، شاید تصورش را هم نمی‌کرد با آن به شهرت جهانی برسد. البته به نظر می‌رسد او بیشتر به دنبال علاقه‌مندی‌هایش است و چندان به داستان شهرت بها نمی‌دهد، چراکه حتی در شبکه‌های اجتماعی نیز حضور پررنگی ندارد.

 

آن‌طور که خودش می‌گوید، ترجیح می‌دهد حتی در عکس‌ها نیز در کنار دیگران قرار نگیرد. او در این‌باره در یکی از مصاحبه‌هایش گفته ‌است: «مردم می‌آیند و دست می‌اندازند دور گردن ما و سلفی می‌گیرند. من چیزی نمی‌گویم، اما به نظرم این کار جالبی نیست. آن‌ها به‌خاطر ما این کار را نمی‌کنند، بلکه صرفا می‌خواهند بگویند ما این آدم را دیده‌ایم و با او عکس گرفته‌ایم.» به همین خاطر است که پیتر دینکلیج علاقه‌ای به عکس‌های یواشکی و ناگهانی با بازیگران ندارد. خبرنگار گاردین کمی از مسائل این‌چنینی فاصله گرفته و تحلیلی جالب در مورد بازی پیتر دینکلیج در سریال بازی تاج ‌و تخت ارائه کرده که آن را از زیر زبان دینکلیج نیز بیرون کشیده‌ است.

 

به باور او،‌ هالیوود که همیشه شخصیت‌های اصلی را در قالب‌های مشخص و زیبا به تصویر می‌کشید، ناگهان کاراکتری را به نمایش گذاشته که کاملا متفاوت از قالب‌های همیشگی است و به نظر می‌رسد این شکل جدید، واقعی‌تر باشد. دینکلیج در این‌باره می‌گوید: «هالیوود بالاخره دروازه‌های خود را به روی چهره‌های حقیقی باز کرده و مردمی را نشان می‌دهد که در دنیای واقعی زندگی می‌کنند. حالا دیگر زندگی فقط تشکیل ‌شده از ستاره‌های زیبای هالیوودی نیست!»

 

از آرنولد تا مادر اژدها

بازی کردن در بازی تاج ‌و تخت تنها برای جان اسنو، یک شروع خارق‌العاده نبود، بسیاری از دیگر بازیگران این سریال نیز وضعیتی مشابه داشته‌اند. یکی از آن‌ها امیلیا کلارک است؛ بازیگری که نقش دنریس تارگریان را در این مجموعه فانتزی بازی می‌کند. هرچند او در کنار بازیگر سرشناسی مثل آرنولد شوارتزینگر نیز بازی کرده، اما بازی کردن در کنار جان اسنو شهرت بیشتری برایش به همراه داشته و خودش نیز در مصاحبه با تایم به این مسئله اقرار کرده ‌است: «بازی تاج‌ و تخت، زندگی حرفه‌ای من را شکل داد و درهای جدیدی را به رویم باز کرد.»

 

سریال بازی تاج‌ و تخت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

البته او خوشحال است که در این سریال، نقش زنی قدرتمند را بازی کرده که دست‌هایش به پلیدی‌ها آغشته نمی‌شود. اما جالب این‌جاست که با وجود این نقش مهم در بازی تاج ‌و تخت، آن‌چه به‌طور مکرر در مصاحبه‌ها به آن اشاره می‌کند، نقشی است که در کنار آرنولد بازی کرده و اصرار دارد که شخصیت واقعی‌اش شباهت بیشتری به آن دارد. اما به‌هرحال حتی آرنولد هم نقش او را در این سریال بیشتر دوست دارد. امیلیا در مصاحبه‌ای گفته نقشی که در این سریال بازی کرده، کاملا متفاوت از خود واقعی‌اش است و معتقد است هر بار خانواده‌اش آن را می‌بینند، با خودشان می‌گویند این قدرت و باور را از کجا آورده است!

 

ملکه‌ای که در بد بودن، خیلی خوب است!

ملکه‌ای شرور و زیبارو است که برای پیروزی تا پای جان رفته و هر چه دشمن داشته که می‌شناخته، از میان برداشته است و حالا ملکه هفت اقلیم وستروس است. سرسی لنیستر که لینا هیدی به جای او بازی می‌کند، ازجمله بازیگرانی است که نقش‌های بد را خیلی خوب بازی می‌کند.

 

البته او خبر نداشته که سرسی قرار است به تاج ‌و تخت برسد. او در یکی از مصاحبه‌ها با مجله تایم گفته که وقتی فیلمنامه را خوانده و به این بخش رسیده، شوکه شده است. این زن ۴۱ ساله بریتانیایی که تا کنون در فیلم‌های معروف بسیاری نقش‌آفرینی کرده، حالا با سریال بازی تاج ‌و تخت به شهرت جهانی دست یافته ‌است. البته او آن‌قدر این نقشِ بد را خوب بازی کرده که حالا جماعتِ اهل تماشای سریال، همگی از او متنفر هستند. او در مصاحبه با مجله به تجربه‌هایی از زندگی روزانه‌اش اشاره کرده که مثلا در فروشگاه هنگام خرید با نفرتِ مردمِ معمولی روبه‌رو می‌شود.

 

این ملکه بریتانیایی که عاشق لندن است و دوست دارد آن‌جا زندگی کند، یک بار پای پرسش و پاسخ بامزه گاردین نشسته و جواب‌های جالبی به برخی از سوالات داده ‌است. مثلا در یکی از سوالات، گاردین پرسیده اگر می‌توانستی چیزی را که منقرض شده دوباره به حیات بازگردانی، چه چیزی را انتخاب می‌کردی و لینا پاسخ داده: «یک تی‌رکس!» کتاب مورد علاقه او «وقتی همه چیز فرومی‌پاشد: توصیه‌های قلبی برای روزهای دشوار» از پیما کودرون است.

 

سریال بازی تاج‌ و تخت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

او در این مصاحبه هم‌چنین از ۲۳ سال کار کردنِ بی‌وقفه‌اش به‌عنوان موفقیتی بزرگ از طرف خودش یاد کرده است. یکی از نکات جالب در مورد لینا هیدی، طرفداری‌اش از حقوق پناهندگان است. درحالی‌که اکثر اروپایی‌ها به دنبال راهی برای خلاصی از پناهندگان هستند، این ملکه شرور به دنبال راهی برای محافظت از آن‌هاست.

 

او در مصاحبه‌ای با مجله تایم گفته‌ است: «واقعا دردناک است که آن‌ها چنین سفر سخت و طاقت‌فرسایی را پشت سر می‌گذارند و وقتی به اروپا می‌رسند، باز هم با نگاه‌های مردد و پر از ترس روبه‌رو می‌شوند.» او معتقد است که هرچند این وضعیت نوعی بحران ایجاد کرده، اما درنهایت این پناهندگان هم از نوع «بشر» هستند و به همین خاطر باید مانند سایر انسان‌ها با آن‌ها رفتار شود. او برای طرفداری از پناهندگان به مقر پناهندگان سوری در یونان نیز سر زده ‌است. او گفته ‌است: «مردم ما را در نقش‌هایی می‌بینند که بازی کرده‌ایم، یا درنهایت ما را بازیگری می‌بینند که تنها می‌تواند ایفای نقش کند، اما واقعیت این است که ما هم انسان‌هایی با وجدان بیدار هستیم.»

 

زندگی پس از جان اسنو

«جان اسنو در مصاحبه‌ای گفته ما ۱۵ساعت فیلم‌برداریِ فِیک انجام دادیم که اسپویلرها به اشتباه بیفتند!» حتی اگر کسی سریال بازی تاج ‌و تخت را ندیده‌ باشد، باز هم نام جان اسنو را حتما شنیده‌ است. کاراکتر محبوبی که کیت هرینگتون به جای آن ایفای نقش می‌کند. او که در مصاحبه با مجله تایم اقرار کرده از طرفداران بازی‌های تخته‌ای (بوردگیم) است، وقت زیادی روی بازی «ریسک» می‌گذارد؛ بازی‌ای که شبیه به بازی تاج ‌و تخت است، با این تفاوت که به جای بازی روبه‌روی دوربین روی یک صفحه انجام می‌شود! البته او خیلی خوش‌شانس بوده که در دهه ۲۰ سالگی از عمرش به جای بازی ریسک، وقت بیشتری روی بازی تاج ‌و تخت گذاشته‌ است.

 

خودش در این‌باره، در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان می‌گوید: «خیلی خوش‌شانس بودم که ۲۰سالگی‌ام را با بازی تاج‌ و تخت به پایان رساندم، اما حالا ۳۰ ساله هستم و باید دوباره خودم را برای نقش‌های تازه بسازم.» شاید هم جان اسنو تنها نقشی بوده که برای او ساخته شده و دیگر هیچ‌وقت نتواند نقشی مانند اسنو را بازی کند.

 

به‌هرحال نام جان اسنو همیشه روی او باقی خواهد ماند. او به قدری با این نقش شناخته شده که کمتر کسی نام حقیقی‌اش را می‌داند و اغلب او را جان اسنو صدا می‌کنند. این روزها دیگر کار کیت هرینگتون در بازی تاج ‌و تخت به پایان رسیده و به همین خاطر باید به فکر «حیات پس از جان اسنو» باشد. در این‌باره به خبرنگار سی‌ان‌ان گفته قصد دارد وقتی زمستان آمد، سرکی به کمدی بکشد و برخلاف بسیاری از بازیگرانِ تلویزیونی، قصد ندارد قدمی برای جایزه‌های بزرگ بردارد. درواقع مسیر خودش را جدا می‌بیند و اهداف دیگری در سر دارد.

 

سریال بازی تاج‌ و تخت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

موهای جان اسنو جزو پرماجراترین نکات در مورد این کاراکتر است؛ تقریبا هر جا نامی از کیت هرینگتون آمده، یا در هر مصاحبه‌ای که شخصی قصد داشته از جان اسنو بگوید، یادی از موهای او کرده ‌است. امیلیا کلارک از بازیگران این سریال می‌گوید موهای جان اسنو از کلاه‌گیسِ زنانه او جذاب‌تر است و لیام کانینگهام معتقد است موهای اسنو داستانی برای خودش دارد. اما در دنیای واقعی نکات جذاب دیگری هم در مورد او وجود دارد.

 

نمونه‌اش تکه‌هایی که پدر کیت هرینگتون به صورت اتفاقی در گفت‌وگو با خبرنگار گاردین گفته‌ است. خبرنگار گاردین کاملا تصادفی او را می‌بیند و از فرصت نهایت استفاده را می‌برد تا چیزهایی از جان اسنوی حقیقی در دلِ خانواده به دست بیاورد. پدر کیت می‌گوید پسرش بازیگری را به‌عنوان کار انجام نمی‌دهد، بلکه برای تفریح و سرگرمی بازی می‌کند و حتی به‌خاطر این تفریح، فضای خصوصی‌اش را از دست داده ‌است.

 

البته به نظر می‌رسد کیت به‌خاطر سرگرمی بیش از اندازه سر خودش را شلوغ کرده، چراکه پدرش می‌گوید: «گاهی تنها راه برای خبردار شدن از او این است که او را به صورنت آن‌لاین جست‌وجو کنیم!» به‌هرحال همه این‌ها از دردسرهای تبدیل شدن به یک ستاره تلویزیونی است. بعدا که خبرنگار گاردین با کیت گفت‌وگو می‌کند، او نیز حرف‌های پدرش را تایید می‌کند و می‌گوید بازی کردن در فیلم هیچ شباهتی به کار ندارد. هرچند علاقه او بیشتر در زمینه فیلم است، اما صحبت‌هایش محدود به فیلم نیست. برای نمونه در گفت‌وگو با گاردین، از عقاید سیاسیِ خودش و خانواده‌اش می‌گوید. آن‌طور که از مصاحبه‌ها برمی‌آید، او یک لیبرال دموکرات است که البته اخیرا کمی سردرگم شده است.

هفته نامه چلچراغ - صدیقه ثنایی

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش