جمعه ۰۶ مهر ۱۴۰۳
۰۸:۳۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۷۹۵۳
فیلم و سینمای جهان

۱۰ عنوان جذاب برای تابستان؛ بهترین سریال های تاریخ تلویزیون به انتخاب IMDB

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

روزگاری بود که دنیای تلویزیون در جایگاهی پایین تر و کم اهمیت تر نسبت به سینما قرار می گرفت. اوضاع به کلی تغییر کرده و بسیاری بر این باورند که اکنون در عصر طلایی تلویزیون به سر می بریم، عصری که ساخته های تلویزیونی در بسیاری از موارد از فیلم های سینمایی نیز بهتر و پرطرفدارتر هستند. در حالی که امروزه سریال های بسیار بهتری نسبت به گذشته وجود دارد اما تاریخچه تلویزیون تنها به چند دهه اخیر و سریال هایی که اکنون همه می شناسیم خلاصه نمی شود.

یکی از منابع معتبر برای سخن گفتن در مورد بهترین سریال های تاریخ تلویزیون وبسایت معتبر سینمایی IMDB است. بر اساس صدها هزار رتبه بندی های صورت گرفته توسط کاربران این وبسایت، در ادامه مطلب فهرستی ده گانه از بهترین سریال های تاریخ تلویزیون را به ترتیب محبوببت رده بندی کرده ایم. با بهترین سریال های تاریخ تلویزیون از دیدگاه  کاربران وبسایت IMDB آشنا شوید.

۱۰- منطقه گرگ و میش

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

«منطقه گرگ و میش» (The Twilight Zone) یکی از بهترین و به یادماندنی ترین سریال هایی است که تاکنون پخش شده است. از سال ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۴، نسخه اورجینال این سریال پخش شده و طرفداران خود در سراسر نقاط جهان را در بهت و حیرت فرو برد. این سریال به شکل آنتالوژی و به اصطلاح جُنگ گونه ساخته شده و هر اپیزود روی شخصیت ها و موقعیت هایی متفاوت تمرکز داشت. معمولاً اپیزودهای این سریال داستانی با بن مایه علمی تخیلی یا ترسناک داشتند اما برخی نیز وارد دنیای فانتزی، تعلیق و تریلر نیز می شدند.

در این سریال کارهایی انجام می شد که در سریال های دیگر آن زمان امکان انجام آن ها نبود. «منطقه گرگ و میش» توسط همه طرفداران تلویزیون یک سریال افسانه ای در نظر گرفته می شود، چنانکه چندین بار از نو راه اندازی شده و اخیراً نیز شبکه CBS توسط جوردن پیل دست به ساخت سریالی با همین نام و فضایی مشابه زده است.

۹- شرلوک

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

شرلوک هولمز شخصیتی است که داستان زندگی او در قالب رسانه های متعددی روایت شده است. فیلم ها و کتاب های متعددی به روایت داستان زندگی شرلوک هولمز زیرک پرداخته و البته سریال تلویزیونی «Elementary» از شبکه CBS بر اساس این شخصیت ساخته شده است. با این وجود، این سریال «شرلوک» (Sherlock) محصول بی بی سی آمریکا است که بالاترین نمره و رتبه را در وبسایت IMDB به خود اختصاص داده است. این سریال چنان پرطرفدار و محبوب بود که نردبانی شد برای موفقیت و شهرت بندیک کامبربچ و مارتین فریمن که در آن نقش شخصیت های محبوب شرلوک هولمز و دکتر واتسون را بازی می کردند.

هر یک از اپیزودهای این سریال حدود ۹۰ دقیقه طول داشته و بدین ترتیب هر رمز و رازی که توسط شرلوک برملا می شد به یک فیلم سینمایی کامل می ماند. این سریال به شکلی فوق العاده فیلمبرداری شده، بازیگران بهترین بازی های خود را ارائه داده و پیچش های داستانی آن باعث می شد که مخاطبان هیجان زده شده و خواستار پیچش های جدیدی باشند. برخی از اپیزودهای این سریال چنان جذاب بودند که تا ماه ها در رسانه های اجتماعی در مورد آن ها و پیچش های داستانی شان صحبت می شد.

۸- آواتار: آخرین بادافزار

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

شاید انتظار دیدن یک سریال انیمه را در این فهرست نداشتید اما اگر سریال انیمه «آواتار: آخرین بادافزار» (Avatar: The Last Airbender) دیده باشید نظرتان عوض خواهد شد. این سریال دارای ۶۱ اپیزود است که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ از شبکه Nickelodeon منتشر شده و تحسین بسیاری را برانگیخت. «آواتار: آخرین بادافزار» ماجراجویی های یک پسر جوان در مسیر رسیدن به سرنوشتش به عنوان یک آواتار که در نهایت صلح را به جهانی پر از جادوگری می آورد روایت می کند. این سریال تفاوت های بسیاری با دیگر سریال های شبکه داشت و طرفدارانش آن را به خاطر هنر کارگردانی خاص، اکشن بودن، جنبه های کمیک و شخصیت پردازی قابل توجهش می ستودند.

۷- سوپرانوها

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

برای دیدن سریال های متعددی از شبکه HBO در این فهرست آماده باشید. سریال تماشایی «سوپرانوها» (The Sopranos) داستان رییس یک گروه مافیایی در شهر نیوجرسی را روایت می کند که می خواهد بین مسائل و مشکلات خانوادگی اش از یک طرف و مسائلی که در کار برایش پیش می آید تعادل برقرار نماید و همزمان خود برای درمان به یک روانشناس مراجعه می کند.

سریال «سوپرانوها» یک سریال پیشگام بود که استانداردهای تازه ای را در زمینه ساخت سریال و البته ژانر مافیایی معرفی کرد. با حضور بازیگران فوق العاده ای مانند جیمز گاندولفینی و ادی فالکو در نقش های اصلی، «سوپرانوها» سریالی بود که جهان را تکان داد. این سریال چنان همواره در جنجال و ابهام فرو رفته بود که مخاطبان هر بار برای دیدن چیزهایی بیشتر باز می گشتند. در طی دوران انتشار، این سریال جوایز تلویزیونی متعددی از جمله بیش از ۲۰ جایزه امی دریافت کرد.

۶- ریک و مورتی

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اینجا می خواهیم از دومین انیمیشن این فهرست صحبت کنیم. انیمیشن «ریک و مورتی» (Ricky and Morty) که از شبکه کارتونی Adult Swim منتشر می شود یک پدیده فرهنگی به تمام معناست. این سریال داستان یک دانشمند دیوانه به نام ریک و نوه اش مورتی را روایت می کند که به سفرهای ماجراجویانه بین دنیاهای مختلف می روند. این سریال همواره مخاطبان را با چیزهای خلاقانه بیشتری روبرو کرده و فصل های آن معمولاً با فاصله های طولانی منتشر می شوند. «ریک و مورتی» ساخته ذهن خلاق جاستین رولند است که هم خالق و هم کارگردان، نویسنده و تهیه کننده سریال است. جالب اینکه او خود صداپیشگی دو شخصیت اصلی را نیز بر عهده دارد. این سریال یک سبک کمدی خاص داشته که مخاطبان را میخکوب کرده و یک طرفداری کالت مآبانه منحصربفرد را شکل داده است.

۵- شنود

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

با سریال «شنود» (The Wire) با دیگر به دنیای شبکه HBO  باز می گردیم. داستان این سریال در شهر بالتیمور گذشته و زندگی در هم تنیده شده نیروهای پلیس و خلافکاران شهر را به شیوه ای واقع گرایانه و قابل باور به تصویر می کشد.

دیوید سیمون، خالق سریال، که سابقه روزنامه نگاری برای روزنامه بالتیمور سان را داشته، از تجربیات روزنامه نگاری خود در ساخت سریال نهایت استفاده را برده و همین موضوع باعث حس واقعی بودن و صادقانه بودن اتفاقات داستان شده است. این درام جنایی از نگاه بسیاری بهترین سریال تمام دوران است. با این وجود، سریال «شنود» هیچگاه برنده جایزه مهمی در دوران انتشار خود نشد. این سریال به شهرت بازیگران مطرح امروزی مانند ادریس البا، مایکل بی جوردن، مایکل کی ویلیامز و بسیاری دیگر کمک بسیاری کرد. به سختی می توان سریالی پلیسی بهتر از سریال «شنود» پیدا کرد.

۴- بازی تاج و تخت

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اکنون نوبت به جاه طلبانه ترین سریال تلویزیونی تاریخ می رسد. «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) یک سریال افسانه ای بسیار بزرگ بود که در میان پرهزینه ترین سریال های تاریخ تلویزیون قرار می گیرد. بسیار کم پیش می آید که یک سریال فانتزی بتواند توده مخاطبان را شیفته خود سازد اما «بازی تاج و تخت» به یک سریال متفاوت و پرسروصدا تبدیل شد که رکوردهای بسیاری را شکست.

این سریال شخصیت های نمادین و دوست داشتنی زیادی مانند جان اسنو، دنریس تارگرین و آریا استارک را به مخاطبان تلویزیون معرفی کرد که به این زودی ها از ذهن مخاطبان دور نخواهند شد. اگر چه فصل آخر سریال مورد انتقادات بسیاری قرار گرفت و شاید می شد پایان بهتر و قوی تری داشته باشد اما حتی این فصل نسبتاً ضعیف نیز رکوردها در زمینه دیده شدن را شکست. بدون توجه به احساس مخاطبان نسبت به فصل آخر، «بازی تاج و تخت» یک دستاورد بسیار مهم و قابل توجه و یکی از بهترین سریال های تمام دوران است.

۳- بریکینگ بد

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

شاید نتوان در تاریخ تلویزیون سریالی مانند «بریکینگ بد» (Breaking Bad) پیدا کرد که در آن یک درام بسیار جمع و جور و دقیق با جزییات کامل در قالب ۵ فصل به تصویر کشیده شده باشد. این سریال مهیج طوری ساخته شده بود که هر سکانس آن مهم بوده و غافل شدن از هر صحنه می توانست درک شما از داستان در ادامه ماجراها را مختل سازد زیرا کوچکترین اتفاقات به چیزی بزرگ تر تبدیل می شد. این سریال داستان والتر وایت را روایت می کرد، یک معلم شیمی که به سرطان مبتلا می شود و در ادامه با یکی از شاگردانش در مدرسه شریک شده و دست به تولید مواد مخدر شیمیایی می زنند.

تماشای والتر وایتی که رفته رفته شیفته قدرت شده و کارهای هولناکی- که در ابتدا نه خود نه خانواده و نه حتی مخاطب نیز تصور انجام آن ها توسط والتر را نداشت- را انجام می دهد باعث شکل گیری یکی از به یاد ماندنی ترین و جذاب ترین شخصیت های تاریخ تلویزیون می شود. برایان کرانستون و آرون پال به خاطر نقش آفرینی های خیره کننده خود در این سریال جوایز متعددی را دریافت کردند. در طول ۵ فصل، سریال «بریکینگ بد» حتی حاوی یک اپیزود ضعیف یا کوچکترین لغزشی نشد.

۲- دار و دسته برادران

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

وسعت و بزرگی سریال جنگی «دار و دسته برادران» (Band of Brothers) حیرت انگیز است. این مینی سریال ۱۰ قسمتی از شبکه HBO با بودجه سرسام آور ۱۲۵ میلیون دلار ساخته شده و هیچ چیزی از یک فیلم بلاک باستر کم نداشت. این سریال بر اساس کتابی به همین نام ساخته شده و تاریخچه یکی از گردان های ارتش ایالات متحده در جنگ جهانی دوم را دراماتیزه کرده است.

سریال «دار و دسته برادران» توسط استیون اسپیلبرگ و تام هنکس ساخته شده که هر دو در فیلم جنگی به یاد ماندنی «نجات سرباز رایان» (Saving Private Ryan) که آن هم مربوط به اتفاقات جنگ جهانی دوم بود با هم همکاری داشتند. در این سریال همانند فیلمی که گفته شد، تمام سعی سازندگان این بوده که همه چیز واقعی به نظر برسد و در این امر نیز حقیقتاً موفق عمل شده است. «دار و دسته برادران» جوایز امی و گلدن گلوب بهترین مینی سریال سال را از آن خود کرد.

۱- چرنوبیل

برترین های سریال های تاریخ تلویزیون,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

جالب این که رتبه اول این فهرست در اختیار سریالی است که به تازگی پخش شده و جدیدترین سریال در میان ۱۰ سریال برتر سال از نگاه وبسایت IMDB است. مینی سریال «چرنوبیل» (Chernobyl) که یکی دیگر از شاهکارهای شبکه HBO است که تنها در ۵ اپیزود ماجرای انفجار هسته ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ و عملیات ترسناک پاکسازی پس از آن را به تصویر می کشد. «چرنوبیل» کا بوسی هیجان انگیز و مسحور کننده از یک راز است اما قدرت واقعی آن در چگونگی به تصویر کشیدن خطر و رنجی که در نتیجه تشعشعات هسته ای در می گیرد است.

این سریال همزمان یک تراژدی و ادای احترامی است به کسانی که در تلاش برای پایان دادن به این فاجعه جان خود را از دست دادند. این مینی سریال به شدت مورد تحسین و تمجید مخاطبان و منتقدان قرار گرفت. «چرنوبیل» تنها سریالی در وبسایت IMDB است که نمره ۹٫۵ را از ۱۰ دریافت کرده است.

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش