به گزارش روز جمعه وزارت بهداشت، باقر لاریجانی در جمع مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی ۷، ضمن اشاره به برنامههای معاونت آموزشی برای توسعه آموزش علوم پزشکی افزود: ورود دانشجو به دانشگاههای علوم پزشکی در مقاطع عمومی صرفا از طریق کنکور سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار میشود و با کد اعلامی از سازمان سنجش صورت میگیرد. بنابراین امکان ورود افراد بدون طی مسیر قانونی وجود ندارد.
وی با اشاره به فرایند انتقال دانشجو از خارج به دانشگاههای داخلی بیان کرد: فرایند بسیار سخت گیرانهای در مرکز خدمات آموزشی در این رابطه طی میشود طوری که پس از تشکیل پرونده از طریق سامانه های الکترونیکی، استعلام مدارک تحصیل دبیرستان و پیش دانشگاهی فرد از آموزش و پرورش، استعلام مدارک دوران تحصیل در دانشگاه خارجی نیز از زیر مجموعه های وزارت امور خارجه گرفته میشود.
لاریجانی ادامه داد: با افراد مصاحبه های اختصاصی برای تایید صلاحیت علمی صورت می گیرد و مدارک مربوط به پاسپورت و ویزای آنها بررسی و در صورت ابهام با نیروی انتظامی چک میشود.
وی بیان کرد: برخی افراد هم با مدارک غیرواقعی قصد ورود به دانشگاه های علوم پزشکی کشور را داشتند که با اقدامات هوشمندانهای که ذکر شد، این افراد معدود شناسایی و اقدامات قانونی لازم درخصوص آنها به عمل آمد.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در این برهه زمانی که توجه به آموزش بیش از سایر دورهها است و نقشه راه روشنی پیش روی مسئولان آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد، ضروری است تا با استفاده از این فرصت گام های بلندی در زمینه ارتقای آموزش علوم پزشکی که در نهایت بسترهای ارتقای سایر حوزه های نظام سلامت را فراهم می کند، بردارند.
وی ادامه داد: یکی از مسئولیتهای جدی حوزه آموزش در دانشگاه ها پرداختن به بحث اخلاق پزشکی و تلاش در جهت احیای مباحث معنوی در جامعه دانشجویی و همچنین نهادینه سازی فرهنگ توجه به نجات جان انسانها از منظر معنویات و مسیر الهی است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت بهرهبرداری از روشهای نوین آموزشی در دانشگاهها گفت: ضروری است تا مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی به بحث بین المللی سازی آموزش توجه ویژه ای کرده و با بسترهایی که در زمینه آموزش مجازی فراهم شده، از این فرصت استفاده کرده و آموزش های مجازی را در علوم پزشکی گسترش دهند.
وی درباره اهمیت ارتقای بدنه هیات علمی دانشگاهها اظهار داشت: ایجاد کلان مناطق آمایشی فرصتی است تا دانشگاه های منطقه با استفاده از ظرفیت های یکدیگر و هم افزایی در این توانمندی ها، گام های مهمی در توسعه آموزش بردارند.
لاریجانی در مورد ارائه دروس در سطح منطقه و ایجاد گروه های آموزشی منطقه ای، این امر را زمینه مهمی برای بهره برداری همه دانشگاه ها از ظرفیت های کل منطقه دانست و گفت: نقشه نیروی انسانی در سطح کشور طراحی شده و ضروری است تا این نقشه در سطح مناطق نیز طراحی شود. این امر باعث می شود با چشم اندازی هدفمند برای توسعه نیروی انسانی در کلان مناطق آمایشی، بسترهای تامین نیروی انسانی مناطق به صورت هماهنگ و یکپارچه فراهم شود.
- 17
- 6