جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۹۰۰۰۱۴

با رژیم سیب پنج روزه لاغر شوید! (+ مزایا و معایب)

رژیم سیب,تاریخچه رژیم سیب,عکس رژیم سیبرژیم سیب به شما کمک می کند تا بدون حس گرسنگی، وزن خود را کاهش دهید
رژیم سیب برترین رژیم غذایی برای کسانی است که به دنبال لاغری سالم در کم ترین زمان هستند و همچنین خوردن سیب به سلامت کلی بدن هم کمک می کند. این میوه بهشتی، نه تنها به کاهش وزن کمک می کند بلکه سموم بدن را دفع نموده و سوخت وساز تان را افزایش می دهد.

رژیم سیب

این روزها نام رژیم سیب را بسیار شنیده اید. رژیم سیب زمینی یا برنامه غذایی سیب زمینی یک رژیم کوتاه مدت است که روال متعادلی مثل رژیم های غذایی دیگر ندارد. طرفداران این رژیم ادعا می کنند که رژیم سیب زمینی روشی سریع برای کاهش وزن، کاهش التهاب، تنظیم اشتها برای شروع کاهش وزن و سالم تر غذا خوردن است. با توجه به اینکه امروزه اغلب مردم درگیر چاقی و مشکلات گوارشی هستند و به دنبال راههای سریع برای برطرف کردن آن می گردند؛ این رژیم برای آن ها روشی خوب و کارآمد تصور می شود. این میوه بسته به اندازه اش بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و یک ملین قوی است. 

تاریخچه رژیم سیب

رژیم سیب، اول در یک باشگاه ورزشی در واشنگتن ابداع شد (جایی که دکتر فلین بعنوان متخصص تغذیه و مربی ورزشی مشغول کار بود). فلین به یکی از مراجعینی که با کاهش وزن مشکل داشت، توصیه کرد قبل از هر وعده غذایی و بعنوان میان وعده سیب بخورد. دو هفته بعد از انجام این روش مراجعه کننده گزارش داد که یک کیلو کم کرده است. فلین هم این روش را بعنوان یک رژیم در باشگاه توسعه داد و مدعی شد نتایج مشابه دیگری نیز دریافت کرده است و سر انجام فیلن در سال ۲۰۰۵ رژیم را با جزئیات کامل در کتاب خود چاپ کرد.

رژیم سیب چگونه کار می کند؟

اجزای ایده آل برای یک رژیم سیب، مملو از مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر است و همچنين کالری بسیار کمی دارد و بسته به اندازه میوه حدود ۸۰ تا ۱۰۰ کالری دارند. سیب یک ملین مؤثر است، همچنین برای سیستم عصبی مغذی و مفید است، به همین علت در خیلی از برنامه های غذایی گنجانده شده است. فیبر موجود در سیب به مولکولهای چربی متصل می شود و از جذب چربی جلوگیری می کند. بعد چربی متصل به فیبر بطور مستقیم از بدن دفع می شود. سیب همچنین سبب می شود تا مدت زمان طولانی تری حس آرامش کنید. خوردن سیب پیش از هر وعده غذایی سبب می شود حس گرسنگی کمتری داشته باشید و مانع از پرخواری می شود.

ممنوعیت های رژیم سیب

در رژیم سیب، کاهش وزن لبنیاتی از جمله پنیر خامه ای، انواع شیر و ماست پرچرب، مصرف بیشتر پنیر ممنوع است. علاوه بر این مورد منابع پروتئینی از جمله گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس ممنوع است. گزینه هایی مثل مرغ با پوست و همینطور گوشت گاو با چربی نیز ممنوع است.

در رژیم سیب هم مثل هر رژیم سالم دیگر، مصرف چربی ها و روغن تا حدودی ممنوع و گاهی محدود است. سس مایونز، انواع کره، روغن های گیاهی هیدروژنه و حتی روغن نارگیل ممنوع هستند.

نکته مهم دیگری که باید در طول رژیم سیب در نظر داشت، به نوشیدنی ها مربوط می شود. در این رژیم توصیه شده است بدن هیدراته نگه داشته شود؛ پس باید نوشیدنی مصرف کرد ولی گزینه هایی مثل نوشیدنی های الکلی، نوشابه های گازدار، انواع آبمیوه های مصنوعی، شیر نارگیل و مواردی از این قبیل، گزینه های نامناسبی برای تامین آب بدن هستند و در این رژیم ممنوع شده اند.

چه غذاهایی در طول رژیم سیب میتوانید مصرف کنید؟

- میوه و سبزیجات:

در طول رژیم سیب میتوانید از میوه های فصلی، میوه های محلی، سبزیجات برگ سبز و سبزیجات رنگی مصرف کنید.

دستور رژیم سیب,رژیم سیب,معایب رژیم سیبدر رژیم سیب چون چربی ها به میزان کم وجود دارند، امکان دارد مقدار چربی در بدن کاهش پیدا کند

- پروتئین ها:

مرغ بدون پوست، ماهی، تخم مرغ، برش های بدون چربی بوقلمون و گوشت گاو، توفو، قارچ و سویا از غذاهای مناسب در طول رژیم سیب است.

- لبنیات:

در زمان رژیم سیب میتوانید از شیر کم چرب، ماست کم چرب و پنیر (در مقادیر محدود) استفاده کنید.

- ادویه جات و چاشنی:

برگ گشنیز، برگ نعناع، رزماری، آویشن، شوید، رازیانه، زنجبیل، سیر و پودر پیاز، گشنیز و پودر زیره، زردچوبه، پودر چیلی، شنبلیله، دانه خردل و غیره از ادویه جات مجاز در طول دوره رژیم سیب است.

- نان و بیسکویت:

در طول دوره رژیم سیب میتوانید نان و بیسکویت سبوس دار مصرف کنید.

- چربی ها و روغن ها:

روغن زیتون، روغن سبوس برنج، روغن کلزا و روغن خردل، همه در مقادیر محدود در طول رژیم سیب هستند.

- نوشیدنی:

میتوانید آبمیوه های تازه، آب نارگیل تازه، دوغ، آبمیوه های تازه سبزیجات و اسموتی ها را در زمان رژیم سیب مصرف کنید.

مزایای رژیم سیب

- رژیم سیب به شما کمک می کند تا بدون حس گرسنگی، وزن خود را کاهش دهید.

- رژیم سیب (خوردن هر روز سیب) به جلوگیری از خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی و همینطور کاهش کلسترول کمک می کند.

- رژیم سیب غذایی ارزان و بسیار ساده است.

- رژیم سیب، شما را از نوشیدن آبمیوه های بسته بندی شده حاوی اسانس و طعم مصنوعی، رنگ و شیرین کننده جلوگیری می کند.

- رژیم سیب کمک می کند تا در یک روند آهسته و ثابت، سوخت وساز بدن را به عقب برگردانید.

- رژیم سیب یک رژیم متعادل است که از سبزیجات، میوه ها، پروتئین، لبنیات، چربی های خوب، کربوهیدرات خوب، ریز مغذی ها و فیبر تشکیل شده است.

معایب رژیم سیب

> رژیم سیب فواید زیادی دارد ولی در عین حال از معایبی هم بهره مند است. در این رژیم چون چربی ها به میزان کم وجود دارند، امکان دارد مقدار چربی در بدن کاهش پیدا کند. در پی این موضوع جذب ویتامین های محلول در چربی نیز کاهش خواهد یافت.

> رژیم سیب به علت فیبر بالا امکان دارد بیماری اسهال را برای شخص ایجاد کند و بدن دهیدراته (بی آب ) شود. برای جلوگیری از این امر بهتر است در طول مدت این رژیم، آب بسیار نوشیده شود.

> مواردی مثل خسته کننده بودن روند رژیم به علت مصرف بیشتر یک ماده غذایی، عصبانی شدن در صورت تحرک بالا و کالری دریافتی کم ناشی از رژیم سیب، گاهی بی حالی و ضعف نیز از دیگر معایبی هستند که این رژیم امکان دارد بهمراه داشته باشد.

برنامه ی غذایی ۵ روزه ی رژیم سیب (رژیم ۲ روز سیب)

در رژیم سیب ۵ روزه، افراد در روز اول تنها مجاز به خوردن سیب و مایعات هستند. در چهار روز باقی مانده میتوانند از مواد غذایی دیگر تغذیه کنند ولی نباید این نکته را فراموش کرد که مواد غذایی مضر در این رژیم جایی ندارند و کالری مواد غذایی مصرفی نباید بیش از ۱۲۰۰ کالری در طول روز بشود.

۱. روز اول رژیم سیب

- صبحانه:

۲ سیب

- ناهار:

۱ سیب

- شام:

۳ سیب

تصویر رژیم سیب,رژیم سیب چیست,رژیم سیبدر رژیم سیب ۵ روزه، افراد در روز اول تنها می‌توانند سیب و مایعات مصرف کنند

در طول روز نخست رژیم سیب، صبحانه، ناهار و شام باید شامل سیب و صرفا سیب باشد که حدود ۱.۵ کیلوگرم است. در این روز مایعات زیاد مصرف کنید تا از دِهیدراته شدن بدن جلوگیری کنید. نیازی به نگرانی برای نرسیدن مواد معدنی لازم در طول روز اول رژیم نیست. چون سیب غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی و فیبر غذایی بالایی است که این مواد مغذی برای حفظ درصد مناسب چربی بدن، سلامت قلب و عروق، بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از التهاب مفصلی، بیماری قند، بیماری آلزایمر و دستگاه گوارش ضروری می باشند. به اندازه کافی آب بنوشید تا در طول روز هیدراته بمانید.

۲. روز دوم رژیم سیب

- صبحانه: 

یک سیب و یک لیوان شیر بدون چربی یا شیر سویا (در صورت حساس بودن به گلوتن)

- ناهار:

سالاد سیب و سبزیجات با دو عدد هویج و نصف چغندر ایده آل است. یک سالاد سبک با برگ نعنا، خردل دیژون، روغن زیتون، نمک و فلفل درست کنید.

- شام:

دو سیب

رژیم سیب,خواص رژیم سیب,مزایای رژیم سیبرژیم سیب یک برنامهٔ پنج‌روزه است که بخش عمده‌ای از آن را سیب تشکیل می‌دهد

در روز دوم رژیم سیب، سیب را بهمراه یک ناهار گیاهی سالم میل کنید. این به شما کمک می کند تا مواد مغذی ضروری دیگر از سبزیجات دریافت کنید. روغن زیتون منبع غنی از چربیهای خوب است که به حفظ تمامیت غشای سلولی کمک می کند. مطمئن شوید که در طول روز میزان زیادی آب بنوشید.

۳. روز سوم رژیم سیب

- صبحانه:

یک عدد سیب+ یک نان سبوس دار+ تخم مرغ خرد شده

- ناهار: 

یک سیب+ سالاد نخود با خیار، گوجه فرنگی، پیاز، برگ نعنا، نمک و فلفل.

- میان وعده عصر:

یک فنجان ماست کم چرب

- شام:

یک سیب+ بیکن بوقلمون، هویج و سالاد کلم بروکلی 

یک عدد سیب+ سوپ عدس

مزایای رژیم سیب,رژیم سیب,لاغری با رژیم سیب رژیم سیب، رژیم ارزانی محسوب می‌شود و دنبال‌کردن آن بسیار آسان است

روز سوم رژیم سیب را میتوان بعنوان روز پروتئین نامید. پروتئین ها بلوک ساختمان بدن ما هستند. بدین ترتیب، روز خود را با یک منبع پروتئینی خوب مانند تخم مرغ های خرد شده شروع کنید (از یک تخم مرغ کامل استفاده کنید). چنانچه گیاه خوار هستید امکان دارد به جای تخم مرغ یک لیوان شیر بخورید. همچنین سالاد دارای مقدار زیادی پروتئین است و به شما کمک می کند تا مدت طولانی تری حس سیری کنید. ماست به هضم غذا کمک می کند. برای صرف شام، منبع خوبی از پروتئین و یک سیب میل کنید. به مدت دو روز که بیشتر سیب خوردید، بدن شما انرژی کافی برای هضم و سوخت و ساز بدن ندارد. بدین ترتیب، بیش از حد غذا نخورید. به اندازه کافی آب بنوشید.

۴. روز چهارم رژیم سیب

- صبحانه

یک سیب+ اسموتی کلم

- ناهار:

یک سیب+ سبزیجات کبابی

یک سیب+ سوپ سبزیجات

- بعد از ناهار: 

یک کاسه هندوانه کوچک یا یک پرتقال

- میان وعده عصر:

یک فنجان چای سبز

- شام:

یک عدد سیب+ اسموتی چغندر و کرفس

مزایای رژیم سیب,رژیم سیب چیست,رژیم سیبرژیم سیب کمک می کند تا در یک روند آهسته و ثابت، سوخت وساز بدن را به عقب برگردانید

روز خود را با اسموتی سیب و کلم شروع کنید. کلم برگ به شما در کاهش وزن کمک می کند و شما را برای مدت زمان طولانی سیر می کند. ناهار گیاهی به شما کمک می کند تا تمام مواد مغذی ضروری را از انواع سبزیجات دریافت کنید. تعداد زیادی سبزیجات برگدار و رنگارنگ را در رژیم سیب خود جای دهید. در این روز یک میان وعده پس از ناهار میل کنید. یک لیوان آبمیوه تازه یا هر میوه کامل میل کنید. برای میان وعده عصرانه، چای سبز/ سیاه و سفید بسیار توصیه می شود چون دارای آنتی اکسیدان است و به بدن شما کمک می کند تا کلیه سموم را بیرون بکشد. یک شام گیاهی بهمراه یک سیب میل کنید. این کار دستگاه گوارش شما را تسکین می دهد.

۵. روز پنجم رژیم سیب

- صبحانه:

یک سیب+ یک تخم مرغ آب پز

- ناهار:

یک سیب+ سبزیجات کبابی

یک سیب+ سوپ سبزیجات

- بعد از ناهار:

دو عدد بادام یا یک هلو

- میان وعده عصر: 

یک فنجان چای سبز+ یک بیسکویت هضم

- شام

یک سیب+ ماهی پخته شده و مارچوبه

یک سیب+ لوبیا قرمز بهمراه فلفل دلمه ای

رژیم سیب,خواص رژیم سیب,لاغری با رژیم سیبممکن است دنبال‌کردن رژیم سیب باعث احساس خواب‌آلودگی و ضعف‌تان بشود

در روز آخر رژیم سیب، افراد مجاز به خوردن میوه ها، سبزیجات، چربی های خوب، کربوهیدرات های خوب و پروتئین خواهند بود. این ترکیب به احیا کردن بدن بعد از چهار روز رژیم کمک می کند. در این روز به دلیل پیچیده تر شدن رژیم غذایی، سوخت وساز بدن شما فعال خواهد بود و بدون مشکل ضعف بدنی، به سوختن کالری ها می پردازد.

رژیم پنج روزه ی سیب یک رژیم غذایی کامل است که در مدت زمانی کوتاهی به شما کاهش وزن تا ۳ کیلو را پیشنهاد می دهد. در رژیم سیب همه ی مواد غذایی مجاز، سالم و مفید برای بدن هستند ولی باید توجه داشت که امکان دارد برخی به دلیل حس خستگی، خواب آلودگی یا گرسنگی در همان دو روز اول ناامید شوند که باید مراقب این چالش بود. اگر احساس خستگی یا خواب آلودگی شما ادامه دار بود، رژیم را قطع و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر دارای زمینه بیماری خاصی هستید، پیش از شروع رژیم با پزشک خود مشورت کنید.

نهایت زمانی که میتوان رژیم سیب را ادامه داد هفت روز است و پیشنهاد می شود که اگر تصمیم دوباره گرفتن این رژیم کاهش وزن را دارید فاصله ای یک ماهه بین رژیمتان بگذارید. در صورت ضعف و ناتوانی میتوانید یک عدد خرما در میان وعده میل کنید.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 10
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش