دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۰۱۷۸
سیاست داخلی

امام جمعه یاسوج: برخی می‌گویند گرانی‌ها هم تقصیر روحانیون است‌!!/ به نام ما و به کام دیگران

امام جمعه یاسوج,سید نصیر حسینی
نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: گرانی‌هایی که طی سال‌های اخیر رخ داده، به مردم فشارهای زیادی وارد کرده است که گاهی به ما می‌گویند گرانی‌ها نیز تقصیر روحانیون است‌!!!؛ ما در این جایگاه نه پولی در دسترس داریم و نه اختیاری در عزل و نصب‌ها داریم و در واقع به نام ما و به کام دیگران است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی، روز چهارشنبه در اردوی یک روزه خانوادگی مستمری بگیران و معمرین کهگیلویه و بویراحمد در قالب طرح تکریم خانواده، به همت مرکز خدمات حوزه علمیه استان که در اردوگاه فرهنگی هنری دهنو شهر یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه عالم و مبلّغ دین در پیشگاه خداوند جایگاه ارزش‌گذاری برای همه کارها و جایگاه انبیاءست.

وی ادامه داد: ارزشمندترین انسانها را خداوند برای رسالت تبلیغ و هدایت انسان‌ها مبعوث کردند و این کار امروزه بر عهده مبلغین، علمای اسلام و حوزه‌های علمیه قرار گرفته است.

استاد حوزه گفت: عالمی که بتواند با زبان و منبر خود و عمل و کردارش مردم را راهنمایی و نصیحت کند، رسالتش رسالت انبیاء است، البته برای هر انسانی بیش از حرف، قلم و سخن، عمل، کردار، رفتار و ارتباطش با مردم می‌تواند کارساز باشد.

وی ادامه داد: عالم دینی مردم را هدایت می‌کند، احکام خدا را برای مردم شرح می‌دهد و معرفت به خدا را به مردم یاد می‌دهند تا در جهالت زندگی‌ نکنند.

حسینی در ادامه افزود: مسلما پشت افراد موفق زنان خوبی هم بوده اند که همه مشکلات را تحمل کرده و قطعا خانواده‌های روحانیون در اجر عظیم تبلیغ دین شریک هستند؛ برخی خانواده هستند که به فرزندان یا همسران خود اجازه نمی‌دهند وارد حوزه علمیه و طلبه شوند و گاهی داریم از یک طرف می‌گویند طلاب فقیرند و اجازه نمی‌دهیم بروند و از طرف دیگر هم می‌گویند همه چیز را همین طلاب و روحانیون خورده‌اند و همه تقصیرات را گردن‌شان می‌اندازند.

وی اظهار کرد: گرانی‌هایی که طی سال‌های اخیر رخ داده، به مردم فشارهای زیادی وارد کرده است که گاهی به ما می‌گویند گرانی‌ها نیز تقصیر روحانیون است‌!!!؛ ما در این جایگاه نه پولی در دسترس داریم و نه اختیاری در عزل و نصب‌ها داریم و در واقع به نام ما و به کام دیگران است؛ متاسفانه گاه اهانت‌ها گریبان‌گیر ما روحانیون است. هر چند مشکلاتی وجود دارد اما به یاری خدا و به برکت ولایت فقیه حل خواهد شد.

امام جمعه یاسوج ادامه داد: ما قبل از انقلاب در همین پنج‌کیلومتری شهر یاسوج بودیم، اما از نعمت‌های اولیه آب، برق و گاز محروم بودیم، حال برسیم به اینکه مناطقی مانند زیلایی، لوداب و مارگون آن زمان چگونه بوده‌اند؛ نعمت و برکتی که طی انقلاب اسلامی نصیب ملت ایران شد در هیچ دوره‌ای از تاریخ نصیب نشده بود؛ ما برکات و دستاوردهای انقلاب را با همه زمان‌های قبل از انقلاب مقایسه می‌کنیم آدم منصف می‌بیند که طی زمان طاغوت پهلوی، قاجار، دوران زندیه، افشاریه، صفویه و همه اینها تا شاهان قبل از اسلام در همه این‌ها هیچ‌کدام ایران اسلامی به اندازه انقلاب رشد و توسعه نداشته است.

وی گفت: در بحث جهاد تبیین سخنان علما و روحانیون بسیار اثرگذار است و باید گذشته را برای جوانان تشریح کنند و حتی خانواده‌های روحانیون نیز زبان گویای دستاوردهای انقلاب باشند. اینکه با ما دشمنی می‌کنند بدین جهت است که ولایت فقیه به این ملت عظمت، شکوه، توسعه و پیشرفت بخشیده است. ملتی که تا قبل از انقلاب توسری خور بوده اکنون آقا و سرور شده است خب مسلما باید هم با ملت و نظام جمهوری اسلامی دشمنی کنند.

حسینی بیان کرد: انگلیسی‌ها نفت سیاه را در دست می‌گرفتند و می‌گفتند ای ماده بدبوی زشت به هیچ دردی نمی‌خورد و جوری برای مردم ما وانمود کرده بودند که مردم استان ما می‌گفتند «هر که عشق علی در دلشه، نفت سیاه سی چنشه» آیا واقعا به درد نمی‌خورد؟ این در صورتی است که امروزه تمام دنیا روی موضوع نفت می‌چرخد و حیات‌بخش شده است. امروز نیز می‌دانند که جمهوری اسلامی و ولایت فقیه از چه ظرفیت و پتانسیلی در ابعاد مختلف برخوردار است، دارند مردم را علیه روحانیون، ولایت فقیه و علماء بدبین می‌کنند.

حسینی افزود: روحانیت زیر بار ظلم نمی‌رود و مردم را به سمت جهالت و حقارت دعوت نمی‌کند، بلکه روحانی شیعه همیشه مردم را حماسی، با عرضه و در مسیر علم، دانش و توسعه حرکت می‌دهد، بنابراین می‌خواهند به شکلی مردم را بدبین کنند و متأسفانه گاهی هستند روحانیونی که زبان گویای دشمن می‌شوند و همان گونه که دشمن می‌خواهد حرف می زنند.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: مشکلاتی هم وجود دارد مانند آسیب‌های اجمتاعی، طلاق، تیراندازی‌ها، قبرسازی‌ها، هزینه‌های گزاف در مراسمات ترحیم و عروسی و...، باید روشنگری و تحلیل‌های اساسی صورت بگیرد روحانیون در سخنرانی‌های خود مردم را هدایت و رهنمایی کنند. امروزه اکثر تلاش‌ها این است تا منبرها و سخنرانی‌ها را کمرنگ کنند، لذا ما باید نهایت تلاش خود را برای بر ملا کردن این نقشه‌ها انجام دهیم.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش