یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۰:۵۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۱۹۲۲
دولت

رحمانی فضلی: بهترین راه مبارزه با اعتیاد معتاد نشدن است

عبدالرضا رحمانی فضلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با استناد بر اطلاعات حاصل از روش‌های درمان اعتیاد گفت: بالاترین میزان موفقیت کشورها در درمان اعتیاد و بهترین حالت پس از پاکی، ۲۰ درصد است لذا بهترین راه مبارزه با اعتیاد معتاد نشدن است.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در "نشست صمیمی ۱۱۰ سازمان مردم نهاد ملی، سطح یک و عضو کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد"، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: باید باور داشته باشیم فقیریم و خداوند غنی است و همواره نیازمند خداوند هستیم. طلب و خواست فقیر همواره به سمت غنی است. منتها باور نداریم فقیریم و معمولا از منبع فیض غافل و دچار انحراف از مسیرها می‌شویم.

 

وی افزود: انسان ذاتا کمال گرا و غایت اندیش است، اما اگر غایت اصلی را خوب نشناسد متوجه کمالات دیگری می‌شود که هیچ کدام کمال و هدف اصلی نخواهد بود.

 

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه عبودیت پرودگار یعنی آزادی؛ گفت: در واقع وقتی انسان از همه چیز به جز خداوند آزاد می‌شود، این عین آزادی است. خداوند الگوی انسان کامل در عالم هستی را معرفی کرده که پیامبر اسلام و ائمه اطهار هستند.

 

رحمانی فضلی ادامه داد: علیرغم برخورداری از این مواهب و الگوها باز دچار غفلت می‌شویم و این به ذات انسان برمی‌گردد. انسان در مسیر زندگی اش در معرض امتحانات و انتخاب‌های بزرگی قرار می‌گیرد که در برابر آنها مختار است.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه بهترین راه پیشگیری در همه انحرافات، کج روی ها و غفلت ها مراجعه به عقل و دل است گفت: ابزار شناخت و تاثیر گذاری بر افراد و جامعه یا دل است و یا عقل؛  برای آنکه مسیر را اشتباه نرویم باید هدف و غایت کمال را نشانه برویم. در این وامصیبت های عالم مادی، زیبایی ها، جلوه های لذت، خوشی ها، ناامیدی ها و.... انسان به عنوان موجود برگزیده در معرض هزاران انتخاب قرار می‌گیرد. اگر به عرصه ای وارد شدیم و خواستیم اثرگذار باشیم باید بدانیم با چه موجود عجیب، پرقدرت، پیچیده و غایت گرایی روبرو هستیم.

 

رحمانی فضلی با اشاره به سلامتی به عنوان حق انسان ها اظهار کرد: باید کمک کنیم فردی که دارای مشکل می‌شود به مسیر سلامت خود برگردد. هرچه شرایط و مسائل در جوامع سخت تر می‌شود، تربیت و مدیریت در جامعه مشکل‌تر می‌شود. در تربیت های کلاسیک خودمان در آموزش و پرورش و خانواده ها با روش تفکر منطقی و آشنایی با ادبیات دل و عشق و دوستی غریب هستیم، حال وقتی نوجوانی در جامعه قرار می‌گیرد چگونه انتظار داریم خود را حفظ کند، این کار بسیار سخت است.

 

وی با بیان اینکه باید مربیان جامعه که اولین آنها خانواده و دوم. مدرسه است امر تعلیم و تربیت را با توجه به همین موارد انجام دهند عنوان کرد: باید همه تلاش را بر روح، دل، جان و عقل نوجوانان مجتمع کنیم. اگر انسان ارزش خود را بداند، خودش را در معرض غفلت قرار نمی‌دهد.

 

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: با توجه به داده ها و اطلاعاتی که از روش های درمان داریم، بالاترین میزان موفقیت کشورها در بهترین حالت پس از پاکی ۲۰ درصد است. بهترین راه مبارزه با اعتیاد معتاد نشدن است.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه مسائل اجتماعی را باید خود اجتماع حل کند گفت: دولت باید تسهیلگر باشد و شرایط و زمینه ها را مهیا کند.

 

وی با بیان اینکه در نشست امروز به سخت گیری های بی مورد و مقاومت‌هایی از سوی برخی دستگاهها با ان. جی. اوها اشاره شد که حتما باید با سمن ها جلسه‌ای ترتیب داده شود و پیشنهادات مدون شوند تا پیگیری و اگر لازم بود در دولت مطرح کنیم افزود: بارها اعلام کردیم صدور مجوز ان. جی . اوها نباید بیشتر از یک ماه طول بکشد. موارد بیش از یک ماه را حتما به ما اطلاع دهید.

 

مصوبه‌ توانمندسازی سمن‌ها لایحه می‌شود

وزیر کشور با بیان اینکه مصوبه‌ای را با هدف حمایت و توانمندسازی ان. جی. اوها به دولت بردیم که مصوبه خوبی است و دارد اجرا می‌شود اظهار کرد: البته نمایندگان سمن ها گفتند قانون می‌خواهند و شاید مصوبه چندان راهگشا نباشد. اخیرا جلساتی برگزار شد تا این مصوبه در قالب لایحه به مجلس برود.

 

وی با اشاره به هزینه کرد بودجه ها اظهار کرد : ان. جی. اوها بخصوص در حوزه پیشگیری می‌توانند نزدیکترین نقطه برای حمایت باشند.رهبری در جلسه پنجم خود با مسؤلان دستگاه‌ها فرمودند اگر ۵۰ درصد منابع صرف پیشگیری شود باز هم کم است. مقرر کردیم روش بودجه ریزی در سال آینده در ستاد طوری باشد که بیشترین بودجه را صرف پیشگیری کنیم. البته ان.جی.اوها هم باید برنامه داشته باشند و ستاد بعد نظارتی‌اش را تقویت کند.

 

برنامه‌های جدیدی در حوزه مقابله با اعتیاد داریم

توضیح از وزیر اقتصاد در خصوص دریافت مالیات از ان‌جی‌اوها

استقبال از ایجاد خانه ان‌جی‌او

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه ۹۰۰۰ تن محصول تریاک در افغانستان خواهد بود که تا کنون حدود ۴۰۰۰ تن بود گفت: آنها به دنبال بازار مصرف هستند، حتما در محصولاتشان تنوع ایجاد و تبلیغاتشان را افزایش و قیمت را پایین می‌آورند و به دنبال مخاطب نوجوان و جوان خواهند بود. باید حتما برخورد و مقابله کرده و خود را تجهیز کنیم. برنامه های جدیدتری در حوزه مقابله داریم.

 

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به گلایه یکی از نمایندگان سمن ها درخصوص دریافت مالیات گفت: به نظر نمی‌رسد ان. جی. اویی بخواهد مالیات بدهد مگر آنکه فعالیت اقتصادی انجام دهد. از وزیراقتصاد در این باره توضیح خواستیم.

 

وی تاکید کرد: حتما باید خانه ان. جی. او در استان ها داشته باشیم تا آنها با یکدیگر هماهنگ شوند و بتوانیم از آنها در کمیته های تخصصی استفاده کنیم. با تشکیل خانه ان. جی . او موافقیم و این را در لایحه دولت برای توانمندسازی سمن ها حتما ذکر می کنیم.

 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از سایت عصر تشکل، اولین رسانه تحلیلی خبری سازمان های مردم نهاد، سامانه ملی توانمندسازی و اشتغال بهبودیافتگان و اولین مرکز چاپ و نشر و اشتغال بهبودیافتگان رونمایی شد.

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش