دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۲ - ۰۵ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۰۳۷۱
سیاست داخلی

علم‌الهدی: وقتی دیدید مردم محتاجند جنس را گران کردید؟

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: عده‌ای از خلاء میان دو دولت استفاده کرده و قیمت اجناس را دو برابر کرده‌اند و مردم در مقابل این سرعت و تراکم فوتی‌های کرونا این مشکل را نیز دیدند.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام  سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز‌جمعه مشهد اظهار داشت: موضوع تقوای عملی غالباً در جریان برخورد با دیگران و جریان رابطه‌ای که با اشخاص مختلف انسان پیدا می‌کند، معنا دارد؛ یکی از مهمترین گروه‌هایی که انسان با آن‌ها در ارتباطات بوده، همسایگان است.

وی افزود: از مصادیق تقوای عملی در رفتار با دیگران بعد از تعامل با پدر و مادر و فرزند، رفتار و تعامل با همسایگان است. ذات مقدس پروردگار در آیه ۳۶ سوره مبارکه نساء وظیفه و تکلیف انسان را در قبال همسایه مشخص و بر احسان به همسایه تاکید دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی در ادامه ضمن اشاره به هفته دولت، با بیان اینکه تشکیل یک دولت قوی و دولت مردمی را باید به فال نیک گرفت، خاطرنشان کرد: به این خاطر می‌گوئیم دولت قوی زیرا دولت "مردمی" است؛ نظام ما قدرتمندترین نظام‌ها در دنیاست زیرا مردم پشتوانه آن هستند؛ تجهیزات نظامی و توان بالای علمی و اقتصادی برای پشتیبانی یک نظام به اندازه پشتیبانی مردمی موثر نیست.

علم‌الهدی تصریح کرد: به همان میزان که نظام ما به‌دلیل مردمی‌‌بودنش قوی بوده، این دولت هم به‌خاطر مردمی‌بودنش قوی است؛ اما چرا این دولت، دولت مردمی است؟ مردمی که در صحنه انتخابات حاضر شدند و به تمام سم‌پاشی‌ها «نه» گفتند، با اکثریت قاطع و با تمام فشارهای معیشتی و گرفتاری‌ها به این رئیس‌جمهور رای دادند. مردم در مقابل وسوسه‌های شیطانی ضدانقلاب خارجی و داخلی که سعی داشت مانع از حضور مردم به‌خاطر گرفتاری‌ها شود، مردم به آن‌ها نه گفتند و به این رئیس‌جمهور رای دادند و رئیس‌جمهور با پشتوانه مردمی روی کار آمد. نمایندگان مجلس نیز به ۱۸ وزیر رای بالا دادند؛ این دولت، تبدیل به دولت مردمی شد و قوی است چون مردمی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: وقتی مردم به این چنین دولتی رای دادند، در مقابل مطالبه مردم نیز از این دولت بالاست؛ دولتی که به پشتوانه امکانات اقتصادی، علمی و مردم روی کار آمده؛ طبیعی است که مردم از این دولت متوقع هستند و مطالبه دارند و در اسرع زمان می‌خواهند که مشکلات حل شود. کسانی که وزیر شدند هم از وضع مردم خبر دارند و می‌دانند مردم در کرونا و فشارهای معیشتی چه وضعیتی دارند.

علم‌الهدی عنوان کرد: کابینه جدید با این فشاری که از مردم حس می‌کنند، وزارتخانه‌ها را قبول کردند. در عین شاهد بودیم عده‌ای خدانشناس مردم را در این وضعیت می‌بینند اما دنبال این هستند که از وضعیت مردم گرفتار و مستاصل سوءاستفاده کرده و بر قطر ثروت و دارایی خود بیفزایند و کاخ قدرت و ثروت بسازند. عده‌ای از خلاء میان دو دولت استفاده کرده و قیمت اجناس را دو برابر کرده‌اند و مردم در مقابل این سرعت و تراکم فوتی‌های کرونا این مشکل را نیز دیدند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تاکید کرد: این گروه فرصت‌طلب بر استیصال و پریشانی مردم کاخ ثروت برپا کردند و نرخ اجناس را بالا بردند؛ با یک هماهنگی ملی این کار را کردند تا مسئولان استانی دستشان به جائی نرسد و این بدترین جنایت است. وقتی دیدید مردم محتاجند جنس را گران کردید؟ این افسانه‌ای که ملاک نرخ‌گذاری را عرضه و تقاضا قرار دادند با اقتصاد شرک‌آمیز سرمایه‌داری متناسب است. مردم گرفتار یک سطل ماست را به هر قیمتی بدهید، حاضرند بخرند؟ این تقاضاست؟ این منتهی بی‌عدالتی است که بگوئید نرخ لبنیات را دامداران با هم هماهنگ کردند. باید صبر می‌کردید این دولت تشکیل می‌شد تا قیمت نهاده‌ها عادلانه شود.

امام جمعه مشهدمقدس بیان کرد: نباید در سطح ملی خودرو و لبنیات را بالا ببرید؛ این پول و سودی که می‌کنید به فرموده امام صادق(ع)، پلیدی و نجاست است. عزیزان مسئول ما وضع مردم را ببینند و به بی‌رحمی یک عده بی‌رحم نیز توجه کنند و جلوی این ظلم و تجاوزها بگیرند و با این نرخ‌های غیرمنصفانه مبارزه کنند.

  • 17
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
طیب الله انفاسکم به علم الهدی
این علم هدا بگه از کجا میزنه این حرفا رو
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش