دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۲۸ - ۰۸ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۰۲۲
دولت

افشاگری واعظی درباره اتاق فکر حملات به FATF و پیامک‌های تهدیدآمیز علیه بودجه /تهدی

محمود واعظی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رئیس دفتر رئیس جمهور تلاش برای تخریب دولت به عنوان بخش بزرگی از نظام را موجب صدمه و آسیب به کلیت نظام برشمرد و تاکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام، وحدت، همدلی و همکاری در مسیر توسعه کشور نیاز داریم و باید بدانیم با دشمنی مواجه‌ایم که برای او اصلاح‌طلب، اصول‌گرا، دولت، مجلس و دیگر ارکان نظام هیچ تفاوتی ندارند.

به گزارش ایسنا،  محمود واعظی روز یکشنبه در جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان ایلام اظهارداشت: نباید اجازه دهیم رفتار و اقدامات تخریبی علیه دولت، بستری برای افزایش فشار دشمنان به مردم باشد.

وی ضمن ابراز خرسندی از اینکه فعالان اقتصادی و بخش خصوصی، مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها و بانک‌های کشور اهتمام ویژه ای به توسعه بخش‌های مختلف دارند، گفت: خوشبختانه امروز همه با نیت‌های مثبت در مسیر توسعه کشور برنامه‌ریزی کرده و اقدام می‌کنند و جناحی هم بدون توجه به منافع ملی به دنبال تخریب دستاوردهای دولت می باشد.

واعظی با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که گویا یک اتاق فکری تلاش می‌کند و اصرار دارد که به مردم بگوید که دولت هیچ کاری انجام نداده و نمی‌دهد، گفت: برجام براساس آنچه دیگر کشورها عنوان می‌کنند، اقدام بزرگی بود که توسط دولت به انجام رسید و عده‌ای زمانی این را فهمیدند که ترامپ به واسطه اینکه برجام را برخلاف منافع آمریکا می‌دانست از آن خارج شد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به تبلیغات منفی و تخریب دستاوردهای برجام از جمله حضور شرکت‌های بزرگ خارجی در ایران، اظهار داشت: عده‌ای در یک اتاق فکر چنان علیه برجام کار کردند که گویا هیچ دستاوردی از طریق آن برای کشور حاصل نشده است.

واعظی با اشاره به بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، خاطرنشان کرد: امروز هم همان اتاق فکر با تبلیغات گسترده‌ای که علیه این لوایح در رسانه‌های خاص خود دارند، باعث شده‌اند ایران در لیست سیاه قرار گیرد که این اقدام نوعی خودتحریمی و در آینده به ضرر اقتصاد کشور و موجب مسدود شدن روابط بانکی با خارج می‌شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: در شرایطی که با تحریم‌های سخت و فشار حداکثری دشمنان مواجه هستیم، به جای اینکه همه دست به دست هم داده و بودجه خوبی را برای اداره کشور تنظیم کنیم تا به دشمنان نشان دهیم که با وجود تحریم‌ها در این عرصه نیز موفق هستیم، همان اتاق فکر با پیامک‌های تهدیدآمیز به اعضای کمیسیون تلفیق مجلس می‌خواهند تا مانع از تصویب کلیات بودجه در کمیسیون تلفیق شوند و زمانی که کمیسیون به تصویب بودجه رأی داد در شایعه‌ای مضحک گفتند که رئیس جمهور اعلام کرده که اگر بودجه در صحن مجلس رأی نیاورد، استعفا خواهد داد.

واعظی افزود: باعث تعجب است که چگونه یک نماینده مجلس به طور آشکار این موضوع را بیان می‌کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه امروز در این شرایط و در ایامی که نزدیک به انتخابات هستیم آنچه اهمیت دارد، اصل نظام است و ما باید تلاش کنیم که انسجام نظام را حفظ کنیم، تأکید کرد: نباید برای اینکه جناح‌مان در انتخابات پیروز شود، اقدام به تخریب دولت کنیم، بدون اینکه توجه داشته باشیم چه آثاری را به دنبال خواهد داشت.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه حق این است که باید سپاسگزار مردم ایلام باشیم که در دوران ۸ سال دفاع مقدس به خوبی از مرزهای کشور دفاع کرده و با اهداء شهدای والامقام، اقتدار کشور را حفظ کردند، اظهار داشت: اگر دوران ۸ ساله جنگ تحمیلی هم مانع توسعه استان ایلام نمی‌شد، این وظیفه بر دوش مسئولان و مردم ایران بود تا در راستای پیشرفت این استان و رفاه مردم آن تلاش ‌کنند.

واعظی با اشاره به اینکه معتقدیم استان‌های مرزی پیشانی ایران عزیز هستند، خاطر نشان کرد: در این میان استان ایلام به واسطه رفت و آمد فراوانی که از طریق آن انجام می‌شود، بویژه در ایام اربعین که علاوه بر مردم ایران و عراق، مسلمانان سایر کشورها نیز از طریق مرزهای این استان رفت و آمد می‌کنند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش‌ها و خدمات دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی به خوبی برای مردم تشریح شود، افزود: مسئولان استان، مردم و رسانه‌ها باید بدانند که در کنار آنچه دولت به عنوان بودجه برای توسعه استان در نظر گرفته ، یک اقدام بزرگتر چندبرابری توسط بخش خصوصی با همکاری بانک‌های عامل کشور نیز به میدان آمده و در مسیر توسعه روزافزون بخش‌های مختلف استان تلاش می‌کند.

واعظی استان ایلام را دارای توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فراوان در بخش‌های مختلف برشمرد و تصریح کرد: تقویت هر یک از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان می‌تواند موجب تحول در اشتغال و رفاه بیشتر مردم شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه نباید استان ایلام با این همه ظرفیت به عنوان استانی کمتربرخوردار یا محروم در کشور بشمار برود، گفت: باید همه اهتمام داشته و دست به دست هم دهند تا این استان روز به روز بیشتر توسعه یافته و پیشرفت کند.

واعظی افزود: باید حداکثر استفاده از آمادگی بانک‌ها برای مشارکت در پروژه‌های گوناگون اقتصادی توسط مسئولان استان انجام شود و با جدیت در این مسیر گام بردارند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های فوق‌العاده طبیعی و جغرافیایی استان ایلام در زمینه توسعه گردشگری، گفت: هم مرز بودن استان ایلام با کشور عراق می‌تواند مزیتی بسیار مناسب در جهت توسعه آن تلقی شود و باید در زمینه گسترش بازارچه‌های مرزی در نقاط مختلف هم مرز با عراق و صادرات محصولات به این کشور تلاش مضاعف داشته باشیم.

واعظی با اشاره به تردد تعداد زیادی از زائران عتبات عالیات در طول سال، بویژه ایام اربعین از طریق مرز مهران، خاطر نشان کرد: حقیقتاً اقدامات بسیار فوق‌العاده‌ای در ایام اربعین در استان ایلام انجام می‌شود و تقریباً حدود ۶۲ درصد نقل و انتقال زائران از طریق مرز مهران به انجام می‌رسد و این در حالی است که همه مسئولان و دست‌اندرکاران در این ایام با عشق و علاقه برای خدمت به زائران تلاش می‌کنند.

واعظی با بیان اینکه خوشبختانه استان ایلام در بخش کشاورزی وضعیت خوبی دارد، اظهار داشت: امروز با توجه به محدودیت‌های منابع آبی کشور،‌ توجه به آبیاری مدرن و استفاده از آن در کشاورزی به خوبی در حال انجام است و در این استان نیز ظرفیت‌های خوبی در این بخش بوجود آمده به گونه‌ای که حدود ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش ابیاری نوین قرار گرفته است.

رئیس دفتر رئیس جمهور، اجرای طرح گرمسیری در استان ایلام را در ارتباط مستقیم با توسعه کشاورزی دانست و افزود: اجرای کامل این طرح می‌تواند تحول بسیار خوبی را در استان ایجاد کند و دولت تلاش می‌کند با فراهم کردن اعتبار مورد نیاز هر چه سریع‌تر این پروژه تکمیل شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

واعظی با اشاره به اقدامات دولت برای توسعه روستاهای کشور، خاطر نشان کرد: احداث یک میلیون واحد مسکن در بخش روستایی در شش سال و نیم گذشته اقدامی ارزشمند است.

در این جلسه استاندار ایلام، مدیران عامل بانک‌ها و کارآفرینان و فعالان اقتصادی با تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این استان در بخش‌های مختلف، اولویت‌های سرمایه‌گذاری در راستای توسعه و پیشرفت بیش از پیش استان ایلام را مطرح کردند.

  • 14
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش