دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۹ - ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۲۸۱۲
حج و عتبات عالیات

تولیت آستان حضرت معصومه(س):

زائرسرای حضرت نجمه(س) فضایی فرهنگی-معنوی است

اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,حج و زیارت,زائرسرای حضرت نجمه
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان اینکه زائرسرای حضرت نجمه(س) محلی فرهنگی-معنوی جهت حضور زیارت اولی‌ها است، گفت: این فضای ایجاد شده به هیچ وجه رقیب مسافرخانه‌ها و هتل‌ها نیست.

به گزارش ایسنا، آیت الله سیدمحمد سعیدی در آئین افتتاح زائرسرای حضرت نجمه(س) ضمن تشکر از بانیان این مرکز خدماتی-رفاهی و فرهنگی، عنوان کرد: اصرار داریم که در این امور – دعوت از زائرین، اسکان و پذیرایی از ایشان – عنوان آستان مقدس حضرت معصومه(س) نباشد تا اینکه فضا برای حضور و ورود اهل خیر و مردم در این امور که ذخیره‌ای برای آخرت است، مفتوح باشد.

 

وی ادامه داد: اسکان زائرین در چنین مکان هایی به معنای کم کردن بار مسافرخانه ها و هتل ها نیست، هدف از ایجاد اینچنین مجموعه هایی که با تدبیر خیرین ایجاد می شود، یک فعالیت فرهنگی-معنوی است.

 

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، ادامه داد:این مکان فضایی است برای اینکه کسانی که تاکنون زیارت نیامده‌اند. این فضا برایشان ایجاد شود و اصلا بنا نیست این محل رقیب کسانی شود که از راه مسافرخانه داری و هتل داری ارتزاق می کنند.

 

 سعیدی افزود: اینچنین اتفاقات مبارکی از برکت انقلاب اسلامی است و باید همواره یاد امام (ره) و شهدا که با همه هستی‌شان به میدان آمدند، در جامعه جاری باشد و خداوند متعال را شاکریم برای رهبری بزرگ که هدایتگر ما هستند و در دنیایی که هرکس رو به سمتی دارد، سمت و سوی ما حضرت صاحب الزمان(عج) است.

 

در پایان مراسم افتتاح زائرسرای حضرت نجمه(س) از ۱۰ نفر از خادمین و خیرین که در ساخت بنای زائرسرا همت داشتند تجلیل و قدردانی شد.

 

استاد حوزه و رییس موسسه روایت سیره شهدا، با بیان اینکه بالاترین خدمت، خدمت فرهنگی است، گفت: مردم باید بدانند که حرم هم دانشگاه و هم درمانگاه است؛ پس از نان شبشان بزنند و به زیارت بیایند.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری در آئین افتتاح زائرسرای حضرت نجمه(س) عنوان کرد: مطمئنا باید فضای خدمت رسانی به مردم برای حضور در مشاهد مشرفه فراهم شود ولی بالاترین خدمت، خدمت فرهنگی است.

 

وی گفت: آنهایی که در این مسیر یعنی خدمت به زوار قدم برمی‌دارند، بر اساس آیات و روایات، خود را پاک می‌کنند، پلکان قرب خداوند را می‌پیمایند و گره از کارخود می‌گشایند. پس بدانید که این خدمت در اصل خدمت به خودتان است.

 

ماندگاری افزود: اکنون که توفیق خدمت به زائرین برای شما مهیا شده به این معناست که شما را خواسته‌اند و خدا اهل ضلالت را به کمک نمی‌گیرد، اما باید مراقب بود که اینجا و خدمت به ائمه، کار برای مظاهر صفات الهی است و اگر پا کج بگذاریم بیرونمان می‌کنند؛ ان شاءالله به گونه ای خدمت کنیم که در آن دیار هم ما را به خدمت قبول کنند.

 

سومین زائرسرای مرکز خدماتی فرهنگی حضرت خدیجه(س) با مساحت ۱۰۵۰ مترمربع محل اسکان در بوستان حضرت نجمه(س) با هدف اسکان و پذیرایی از زیارت اولی ها افتتاح شد.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام زهیر ثباتی مقدم در خصوص افتتاح زائرسرای حضرت نجمه(س) گفت: این زائرسرا با مبلغی بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان که از سوی خیرین و کمک های مردمی تامین شده است، به بهره برداری رسید.

 

مدیر مرکز خدماتی فرهنگی حضرت خدیجه(س)، با بیان اینکه زائرسرای حضرت نجمه(س) سومین ساختمان این مرکز است که افتتاح می‌شود، ادامه داد: این فضا با ۱۰۵۰ متر محل اسکان مسقف و ۲۵۰۰ متر فضای سبز در اختیار زائرین قرار دارد.

 

وی اضافه کرد: این مرکز در شرایط اردویی پذیرای ۱۲۰ نفر و در زمان هایی نظیر نوروز و اعیاد و مناسبت ها تا ۳۰۰ نفر را خدمات می‌دهد.

 

مجری طرح زیارت اولی‌ها گفت: زائرین عزیز می توانند با تماس با سامانه ۰۹۹۰۳۵۱۱۲۹۱ جهت بهره مندی از خدمات تماس بگیرند، همچنین خیرینی که مایل به همراهی و کمک در امر ایجاد فضای زیارت برای زیارت اولی ها هستند نیز می توانند به همین شماره پیامک، ارسال و شماره حساب موسسه به نام حضرت خدیجه(س) برایشان ارسال می‌شود تا خیرین عزیز به هر میزان که توان دارند از یک قوطی روغن و رب تا هزینه هر نفر خدمت برای دو شبانه روز که ۳۰هزار تومان است، کمتر یا بیشتر، در این امر خیر شریک شوند.

 

ثباتی مقدم افزود: مجموعه فرهنگی خدماتی حضرت خدیجه(س) از اسفند ۹۴ با دو هدف احیای نام مادران اهل بیت(ع) و ایجاد زمینه زیارت برای آن دسته از افرادی که تا کنون توفیق زیارت حضرت معصومه(س) را نداشته‌اند، راه اندازی شد و به لطف خدا تاکنون پذیرای ۱۱ هزار زائر بوده است؛ خدمات رایگان این مرکز شامل اسکان دو روز و یک شب برای زئران در شهرستان های نزدیک و دو روز و دو شب برای زائرینی که از شهرستان های دور مشرف می‌شوند و خدمات فرهنگی شامل زیارت حضرت معصومه(س)، زیارت مسجد جمکران، بیت النور و منزل امام(ره) می‌شود.

 

اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,حج و زیارت,زائرسرای حضرت نجمه

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش