به گزارش ایرنا، «احد رضایی» با بیان اینکه کتابهای با چاپ بالاتر از ۲۰۱۶ در بخش تازههای نشر طبقهبندی شده و شامل بهرهمندی از ارز نیمایی در خرید کتاب میشوند، گفت: نحوه قیمتگذاری ارز و و برای کتب خارجی مهمترین دلیل چالش در نمایشگاه سال جاری بود، قیمت واقعی و اعمالی فروش ارز در بازار با قیمت اعلامی از سوی دولت متفاوت بود که امسال با تدابیر اتخاذ شده در تفکیک کتابهای عرضه شده در نمایشگاه کتاب در غالب سال چاپ این مشکل به حداقل رسیده است.
وی افزود: در این طرح ناشرانی که کتابهای لاتین ۲۰۱۶ و بالاتر از آن را منتشر کردهاند در بخشی به نام تازههای نشر و ناشرانی که کتابهایی با سال چاپ ۲۰۱۵ و پایینتر دارند در بخش فروش آزاد عرضه میشود.
او گفت: کتابهای با سال چاپ ۲۰۱۵ مرتبط است به دلیل سال پایین با تخفیفهای بیش از ۲۵ درصد به فروش میرسد.
مدیر کمیته ناشران خارجی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در تشریح فعالیتها و برنامههای بخش ناشران خارجی گفت: کتابها در بخش عرب و لاتین جداسازی شده و در مجموع در بخش کتابهای عرب سی و پنج هزار عنوان کتاب از پانزده کشور به طور مستقیم یا از طریق نمایندگان ناشران دیگر در نمایشگاه حاضرند و صد و پنج عنوان کتاب نیز در بخش لاتین عرضه شده است.
وی بالا بردن قدرت خرید مردم در دستیابی به منابع جدید نشر را از تدابیر اتخاذ شده از سوی کمیته ناشران خارجی در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد تا مشکلات موجود در سیستم فروش متمرکز وزارت ارشاد مرتفع شده و نگرانیها و دغدغههای سال گذشته تکرار نشود.
احدی درادامه تصریح کرد: طراحی و اجرای سیستم متمرکز فروش در بخش ناشران خارجی با هدف پرداخت سریعتر معوقات و مابه التفاوت ناشران خارجی صورت گرفته است.
سی ودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن، توانستن است» از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
- 16
- 1