یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۱ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۲۸۴۲
مجلس

نماینده مجلس دهم : امضای زاکانی پای نسخه اولیه برجام بود / اگر قرار است امضا کنیم باید زودتر امضا کنیم

درخواست برای امضای برجام,امضای نهایی برجام
یوسفیان ملا گفت : این موضوع ۹۳ روز در کمیسیون بود. رئیس این کمیسیون آقای زاکانی بود. مجلس آنقدر منتظر ماند که آقایان زاکانی و حداد عادل و تمامی عزیزان تندرو که در آن کمیسیون بودند به نتیجه برسند. اگر تندروها در برجام اشکالی می‌دیدند چرا برجام را در همان کمیسیون رد نکردند؟!

به گزارش منبیان، عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مجلس دهم، در رابطه با اینکه برخی تندروهای داخلی در مورد برجام حتی مقابل امر رهبری و رئیس جمهور هم مخالفت می کنند، گفت: قبلا هم همینطور بود. گفته می شد برجام را در مجلس در بیست دقیقه تصویب کرده اند. مجلسی که در عرض بیست دقیقه به برجام رای داد چه پیشنهادی به صحن داده بود؟ امضای چه کسی پای آن چه که رای گرفته شد وجود دارد؟ دولت پیشنهاد داد و برجام مثل تمام موافقت نامه‌های خارجی به مجلس آمد تا تصویب شود و به شورای نگهبان فرستاده شود. کمیسیونی که برجام را تصویب کرد و امضایی که زدند چه باورتان بشود و چه نشود، امضای آقای زاکانی بود.

او افزود: همین آقایانی که در صحن سر و صدا می‌کردند و آن بزرگوار مرحوم آقای زارعی که گریه می‌کرد در حقیقت پیشنهاداتی داده بود که در کمیسیون رد شده بود. ببینید که موضوع چطور وارونه جلوه می‌گیرد؟ مگر آقای زاکانی جزو تندروها نیست؟! چطور شد که تندروها گفتند مجلس، برجام را در عرض بیست دقیقه تصویب کرده است، ولی گفته نشد که این پیشنهاد در کمیسیون و توسط شخص آقای زاکانی تصویب شده بود؟! این موضوع ۹۳ روز در کمیسیون بود. رئیس این کمیسیون آقای زاکانی بود. مجلس آنقدر منتظر ماند که آقایان زاکانی و حداد عادل و تمامی عزیزان تندرو که در آن کمیسیون بودند به نتیجه برسند. اگر تندروها در برجام اشکالی می‌دیدند چرا برجام را در همان کمیسیون رد نکردند؟! وقتی نمایندگان به برجام رای دادند این متن مورد تایید تندروها بود. امروز هم مطمئن باشید که اگر مخالفتی می‌کنند جو را مناسب می‌بینند. جو بر علیه آقای روحانی و ظریف بود و کار کردن بر علیه این طیف برای آنها مهم بود نه برجام. اگر چهار روزنامه از این افراد حمایت می‌کرد، چهل رسانه بر علیه آنها بود. این طیف به شرایط نگاه می‌کنند و اگر ببینند جو مساعد است، مخالفین موافق خواهند شد.

یوسفیان ملا تاکید کرد: جو مساعد برای تندروها یعنی اینکه ببینند از بالا تا پایین هیچ کسی با این توافق مخالفتی ندارد. همه موافق هستند و روزنامه کیهان هم نوشت توافق را محکم کنید و آن چه را محکم کردید، امضا کنید. بر علیه برجام از کیهان تندتر نداشتیم. تندروها اگر ببینند شرایط آفتابی و ابری است و یک طرف می‌گوید بله و دیگری می‌گوید نه پس بر علیه برجام، خواهند بود.

او ادامه داد: آقایان به بایدن می‌گویند برجام را تصویب کنید که بعد از شما هم به هم نخورد این مسئله ممکن نیست. در دور بعد به احتمال زیاد بایدن نیست و حتی اگر یک نفر از هم حزبی‌های او بیاید اگر مخالف باشد نظر مخالف می‌دهد و کار خود را انجام می‌دهد. در کجای دنیا رئیس‌جمهوری که رفته می‌تواند بر رئیس‌جمهوری که هست تاثیر بگذارد؟ پافشاری خوب و لازم است ولی برخی از خواسته‌ها ممکن است زمان ببرد و به ضرر ما باشد. من زمان را به نفع خودمان نمی‌بینم. اینکه در غنی‌سازی تا ۹۰ درصد جلو رفته‌ایم ولی آیا امضای برجام می‌تواند آنها را راضی کند که به غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران رضایت بدهند؟! آیا بعد از امضای برجام تحمل خواهند کرد که ما از غنی‌سازی ۹۰ درصد استفاده ببریم؟!

یوسفیان ملا با تاکید براینکه باید هرچه سریعتر توافق احیا شود، گفت: اگر قرار است امضا کنیم باید زودتر امضا کنیم و اگر قرار نیست امضا کنیم و پای ضرر آن می‌ایستیم پس بایستیم، مردم ما هر روز در فشار اقتصادی هستند و نمی‌توانیم بگوییم این فشارها ناشی از تحریم نیست. مردم در مورد دارو چه مشکلاتی دارند؟ داروهای خاص پیدا نمی‌شود. ما به سرعت غنی‌سازی می‌کنیم و در این زمینه مشکلی نداریم ولی آیا غرب این وضعیت را در مورد ایران تحمل خواهد کرد؟ از این رو ما مطمئن نیستیم که با امضای برجام نرخ دلار پایین بیاید درحالیکه حتی اگر یک تومان ارزان تر شود، باز به نفع مردم است.

او در پایان گفت: من فکر می‌کنم این توافق تا آبان ماه امضا شود و اگر امضا نشود هر دو طرف کار را رها خواهند کرد البته مهلت اتحادیه اروپا کم تر بود و ایران نه رها کرد و نه تایید کرد.

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش