به گزارش ایسنا، حمیدرضا گودرزی اظهار کرد: در شورای مرکزی ستاد اربعین تصمیمات جدی برای این قضیه گرفته شده و زوار استانهای مختلف بین سه مرز مهران، شلمچه و چزابه تقسیم شدهاند، تأکید کرد: زائران حتیالمقدور به سمت مرز مهران نروند و به مرزهای شلمچه و چذابه بروند. آنجا تردد بسیار آسان است، اما در مهران با مشکل مواجه میشوند.
گودرزی افزود: حتی اگر روی روادید زائران مُهر مهران خورده باشد، بازهم برای عبور از مرز شلمچه و چزابه مشکلی ندارند. بهعلاوه بهتر است زائران سعی کنند بعد از زیارت بلافاصله بازگردند و بازگشتشان را به روز اربعین موکول نکنند، چون با ازدحام جمعیت و ترافیک روبرو و با مشکل مواجه خواهند شد.
او ادامه داد: مشتاقان اباعبدالله از حدود ۱۰ روز پیش پیادهروی خود را شروع کردهاند، منتها بسیاری علاقهمندند که حتما در پنج روز قبل و پنج روز بعد از اربعین در این مراسم شرکت کنند. چون ۱۰ روز قبل از اربعین ازدحام جمعیت افزایش پیدا میکند و دو سه روز بعد از اربعین هم جمعیت زیادی به سمت کشور برگشت میکنند و ازدحام و تراکم جمعیت بسیار زیاد است.
وی جدی گرفتن بحث بیمهی زائران را مسئلهای ضروری دانست و گفت: بیمه از لازمههای این سفر است، چون اگر مشکلی برای زائران عزیر به وجود بیاید با مشکلات جدی مواجه میشوند. بنابراین لازم است با پرداخت رقم حدود ۲۵ هزار تومان که شش هزار تومان آن مربوط به هلال احمر است و ۱۸ هزار تومان هم مربوط به شرکت بیمهی طرف قرارداد است، حتماً خود را در این سفر بیمه کنند.
گودرزی بر حفظ و نگهداری از مدارک شناسایی نیز تأکید کرد و گفت: خیلی از عزیزان مدارک خود را در طول سفر گم میکنند؛ کاری کنند که در حفظ و نگهداری اسنادشان کوشا باشند که در عراق هم برایشان مشکلی پیش نیاید.
سخنگوی ستاد اربعین درباره زیرساختهای فراهم شده برای پیادهروی بزرگ اربعین نیز گفت: زیرساختهایی که ایجاد کردهایم تقریباً سه برابر سال قبل است. جادههای ورودی سه مرز مهران، شلمچه و چزابه به سه برابر افزایش پیدا کرده است و دیگر موارد شامل روشنایی، پارکینگ، آب، برق، آسفالت، حمل و نقل و... بوده که همگی در خاک خودمان ایجاد شده است. آن طرف مرز هم خود عراق کارهایی کرده و از جانب ایران هر کاری آنجا انجام شده در راستای کمک به دولت و مردم عراق در میزبانی از زائران ماست.
- 12
- 2