به گزارش روز سه شنبه روزنامه سعودی عکاظ، الربیعه خاطرنشان کرد:دریافت واکسن کرونا برای افرادی که مایل به شرکت در مراسم حج هستند، لازم و ضروری است زیرا یکی از شرایط مشارکت در مراسم حج آینده است.
وزیر بهداشت عربستان با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته تزریق دوزهای واکسن کرونا به شرکت کنندگان در مراسم حج و عمره، گفت که ما باید نیروهای دست اندرکار مورد نیاز جهت راه اندازی مراکز بهداشت در مکه مکرمه و مشاعر مقدسه و مدینه منوره و گذرگاه های ورود حجاج جهت ادای مناسک حج در سال ۲۰۲۱ را تامین و فراهم کنیم.
مراسم حج امسال با توجه به شیوع بیماری واگیردار کرونا به طور استثنایی برگزار شد و فقط حدود ۱۰ هزار تن از حاجیان داخل عربستان در آن مشارکت کردند این در حالیست که تقریبا دو میلیون و ۵۰۰ هزار حاجی از سراسر جهان در حج سال ۱۳۹۸ حضور داشتند.
با توجه به اینکه عربستان سالیانه درامد زیادی از حج و عمره کسب می کند لغو اعمال حج امسال برای مقابله با شیوع اپیدمی کرونا منجر به خسارت میلیارد دلاری به عربستان شد. این خسارت حدود ۱۲ میلیارد دلار گزارش شده است.
همینطور لغو مراسم حج سال جاری ضربه جدی برای طرح چشمانداز ۲۰۳۰ محمد بن سلمان ولیعد سعودی است که در آن افزایش شمار زائران یکی از راههای کاهش تکیه بر درآمدهای نفتی عنوان شده است.
- 9
- 3