به گزارش ایرنا، داوود منافی پور روز سه شنبه با بیان اینکه قدم اول برای برگزاری آیین حضرت علی اصغر (ع) در سال ۱۳۸۲ برداشته شد افزود: امسال چهاردهمین سال برگزاری مراسم جهانی برای این بزرگوار است.
وی با اشاره به اینکه در قاره آمریکا ۱۴ ایالت این مراسم را برگزار می کنند گفت: انگلیس، روسیه، آلمان، فیلیپین، اندونزی، یمن، تاجیکستان، میانمار، سنگاپور، سوریه، اوکراین، آذربایجان، کشمیر، لبنان، بنگلادش، مالزی، تایلند، سوئد، بلژیک، مکزیک، کلمبیا، ونزوئلا، گویان، عراق، پاکستان، ترکیه، بحرین، قطر، عمان، عربستان، افغانستان، هند و برخی کشورهای آفریقایی از جمله کشورهای برگزار کننده آیین حضرت علی اصغر (ع) در ساعت ۹ به وقت محلی در اولین جمعه ماه محرم هستند.
منافی پور خاطر نشان کرد: در این آیین واقعه گویی شهادت مظلومانه حضرت علی اصغر (ع) انجام می شود و در پایان مراسم مادران برای شیرخوارگان نذرنامه می خوانند و فرزندان خود را نذر راه و مسیر منجی عالم بشریت می کنند.
وی اظهار کرد: در آغاز مراسم لباس هایی به تمامی شیرخوارگان سراسر دنیا اهدا می شود که سربندهای آن شامل پنج زبان فارسی، عربی، اردو، ترکی و انگلیسی می شود.
به گفته وی، کارگاه های دوخت لباس در ایران دایر است و زنان برای ادای نذرهای خود آن را به رایگان دوخته اند تا به صورت رایگان به کشورهای برگزار کننده مراسم اهدا شود.
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) با اشاره به اینکه رسانه های صهیونیستی این مراسم را یک حرکت حکومتی و یک محرم سیاسی می دانند، تاکید کرد: هیچ مقام دولتی به این مراسم تاکنون دعوت نشده و هیچ شعار سیاسی نیز داده نشده است اما برگزاری آیین جهانی حضرت علی اصغر (ع) در جهت بیداری بین المللی و استکبار ستیزی است.
منافی پور در خصوص موانع ارتباط با کشورهای دیگر برای برگزاری مراسم نیز گفت: با برقراری ارتباط با افراد بومی که در کشورهای دیگر حسینیه برپا می کنند توانسته ایم اقدام به گسترش این آیین کنیم.
** رونمایی نمادین از پیراهن خونین اباعبدالله الحسین (ع) در ظهر عاشورا
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) گفت: از سال جاری مقرر شده تا در مراسمی نمادین از پیراهن خونین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) رونمایی شود.
وی افزود: این مراسم یک ساعت پیش از ظهر عاشورا با قرائت قرآن مجید آغاز و پس از خوانده شدن زیارت ناحیه مقدسه و برگزاری نماز ظهر و عصر، برگزار می شود.
- 16
- 2