جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۱۳ - ۰۹ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۱۷۶۸
فرهنگ و حماسه

زندگی سیاسی حاج سعید حدادیان، مداح معروف تهران

سعید حدادیان,اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,فرهنگ و حماسه
مراسم های عزاداری در دهه نخست محرم و داغ شدن بحث در مورد مداحی و مداحان فرصت خوبی است تا نگاهی به زندگی، خط و مشی ، اقدامات و مواضع مداحان معروف پایتخت داشته باشیم.

سعید حدادیان ، یکی از مداحان سیاسی تهران است. متولد ۱۳۴۴ و یکی از شاگردان حاج منصور ارضی است. هواداران حدادیان در مهدیه بزرگ امام حسن تهران پای نوحه خوانی هایش می نشینند. حدادیان را بعد از ارضی می توان سیاسی ترین مداح کشور دانست.

 

او در  سال ۷۶ به توصیه زاکانی راهی دانشگاه تهران و موفق شد اداره مسجد دانشگاه تهران را با حمایت ابوترابی فرد نماینده ولی فقیه در آن دوره، در دست بگیرد. حالا دیگر برخی از دروس مرتبط با معارف را نیز تدریس می کند.

 

حدادیان یکی از آن ۱۰۴ مداحی است که در سال ۸۴ از محمود احمدی نژاد حمایت کردند و سال ۸۸ نیز در آن تجمع معروف میدان ولیعصر ، در کنار احمدی نژاد بود. دور دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد اما موجب تغییر موضع حدادیان شد. او از جریان اسفندیار رحیم مشایی انتقاد کرد. حدادیان در اولین شب هیات رزمندگان غرب تهران در رمضان سال ۸۹ انتقادات تندی را متوجه مشایی ساخت . 

 

او در مراسم ایام فاطمیه سال ۹۰ نیز مجددا انتقادات تندی را در مورد مشایی مطرح نمود. این اظهارات سیاسی تنها به انتقاد از عملکرد رئیس دفتر رئیس جمهور محدود نماند و حاج سعید، تلویحا تهدید به نفرین کرد. او گفت: «بنده بسیار کم اتفاق افتاده که کسی را نفرین کنم اما تا به حال سه نفر را نفرین کرده ام که نفرینم گرفته است.

 

یکی آقای مهاجرانی بود، دیگری هم اکبر گنجی و سومی عبدالله نوری.» حدادیان کوتاه نیامد و افزود: « اگر مشایی برای کاندیداتوری انتخابات مجلس نام نویسی کند او هم در این انتخابات شرکت خواهد کرد و در مجلس پشت سر او خواهد نشست».

 

اینگونه اظهارت حدادیان کار را به جایی رساند که رئیس جمهور مورد حمایتش و مشایی به اتهام «توهین و افترا و تحریک به قتل رئیس دفتر رئیس جمهور» شکایت کنند. 

 

حدادیان بعد از انتخابات ۹۲ نیز از جمله منقتدان دولت بود. به همین خاطر وقتی روحانی گفت: «آنها که می گویند تحریم مهم نیست، گویی که از جیب مردم بی خبرند» حدادیان پاسخ داد : «آن آقا می گوید بعضی ها از جیب مردم خبر ندارد! تو دلت واقعا برای مردم سوخته؟ شما کجا می نشینی؟ زندگی ات چطور است؟ استخر را نفر قبلی خراب کرد، شما دوباره ساختید. می گویند رئیس جمهور باید گلف بازی کند و به استخر برود. شما بروید شنایتان را بکنید و جت اسکی تان را بروید. این حرف ها که در مورد جیب مردم می زنید از شما خنده دار است».

 

او در دومین شب مناجات خوانی ماه رمضان سال ۹۴ نیز به آیت الله هاشمی تاخت و گفت: « کدام عید به جای کیش پاشدی رفتی جبهه ها؟ این همه مردم رفتند سرزدند. چطور این مردم می روند به محل شهادت رفقایشان سر می زنند؟ چطور این پدر و مادرها می روند به محل شهادت فرزندانشان سر می زنند؟چطور این خواهر و برادرها می روند به محل شهادت عزیزانشان سر می زنند؟ شما می روی جت اسکی؟!».

 

او سپس به ماجرای دستگیری فائزه هاشمی در ایام فتنه پرداخت و گفت: «واقعا در جریان فتنه دخترشان را همین جا (سپاه غرب تهران) آوردند. رسما دستگیر شد. رسما علیه نظام داشت تظاهرات می‌کرد. داشت حرف می‌زد و سخنرانی می‌کرد. کلیپ‌هایش هم هست. همان شب به وساطت شما آزادش کردند. چرا نگذاشتید در بازداشت بماند؟ از شخص آقای شاهرودی بنده شنیدم که ما خواهش کردیم بگذارید ما اعمال قانون کنیم. ایشان (آقای هاشمی رفسنجانی) وساطت کردند و ما به احترام ایشان قبول کردیم. اگر قرار باشد روزی مردم با آقای هاشمی حرف بزنند این مردم در سینه‌هایشان خیلی حرف هست».

 

حدادیان در همین سال یک بار دیگر خبرساز شد و همه توجه ها را به خود جلب کرد. این بار به خاطر انتشار عکس های او و فرزندنش محمد حسین حدادیان در سوریه و در جمع مدافعان حرم بود. این مدافع حرم دفعه بعد وقتی خبرساز شد که مشخص شد چهار برگه چک ۲۰ میلیون تومانی بانک شهر در وجه او کشیده شده است. حدادیان دریافت چک ها را تکذیب کرد و گفت که حقوق او در ماه کمتر از ۴ میلیون تومان است. او گفت بیست سال است بابت مداحی پولی نمی‌گیرد.

 

مداح معروف در انتخابات اخیر ریاست جمهوری حامی جبهه اصولگرا بود و از قالیباف به خاطر کناره گیری اش قدردانی کرد. او همچنین امیدوار بود که  باپیروزی رییسی شاهد خدمات ارزنده تری از قالیباف در دولت کارو کرامت باشد.

 

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش