به گزارش ایران، عباس نجار در حاشیه بازدید فارسیآموزان بنیاد سعدی از روستای تاریخی ابیانه نطنز اظهار کرد: اکنون در حدود ۲۰۰ دانشگاه دنیا کرسی تدریس زبان و ادبیات فارسی وجود دارد و دانشجویان شرقشناسی از سال سوم به بعد حتماً باید زبان دیگری هم انتخاب کنند که این زبانها شامل فارسی، عبری و عربی است.
او افزود: در این راه رژیم صهیونیستی و عربستان تلاش میکنند زبانهای عبری و عربی را ترویج کنند و ما هم سعی کردیم زبان فارسی را رواج دهیم.
رئیس بنیاد سعدی گفت: هدف از گردش این افراد و حضور در ابیانه نطنز و برخی دیگر از اماکن ایران، نشان دادن امنیت بالای ایران و فرهنگ و تمدن ایرانی و معرفی واقعیات ایران به همه دنیا است.
او تصریح کرد: این افراد معمولاً با خاطره خوبی ایران را ترک میکنند. این هشتاد و چهارمین دوره ما برای این افراد بوده است و در دورههای گذشته تعداد معدود بوده و امسال به لحاظ تخصصی شدن کار حدود ۱۲۴ نفر شرکتکننده داشتیم که متقاضیان حدود ۸۰۰ نفر بودند، اما بر اساس گزینشها و محدودیت منابع این تعداد انتخاب شدند که از ۴۴ کشور ازجمله روسیه و شبهقاره هند هستند و از چین و مالزی برای نخستین بار در این دوره شرکتکننده داشتیم.
نجار افزود: هشتاد و چهارمین دوره بلندمدت دانشافزایی زبان و ادبیات فارسیِ بنیاد سعدی ویژه استادان زبان فارسی و فارسی آموزان در روزهای اخیر در تهران برگزار شده و بنیاد سعدی همچون سالهای گذشته، در تابستان دوره دانشافزایی زبان فارسی را با حضور بیش از ۱۲۴ فارسیآموز و استاد زبان فارسی از کشورهای مختلف جهان، در تهران برگزار کرد و در ادامه یک اردوی سهروزه در کاشان، آران و بیدگل و نطنز برگزار شد.
- 10
- 1