پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۱ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۶۴۶۹
کتاب، شعر و ادب

استیون کینگ: نمی خواهم جورج اورول باشم

استیون کینگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
استاد ژانر وحشت می‌گوید کارش را با خواندن آثار آگاتا کریستی شروع کرده و معماهای کارآگاهی به نظرش یک بازی هوش با زندگی و مرگ است.

به گزارش مهر به نقل از یو اس ای تودی، حتی استیون کینگ هم اجازه دارد بعضی مواقع بحران اطمینان داشته باشد؛ این نویسنده نمادین در حال حاضر سر یکی از بخش‌های رمانی جدید که کار نوشتن آن را آغاز کرده، به مشکل برخورده و می‌گوید «اگر بتوانید عنوانی برایش انتخاب کنید واقعا خوشحال می‌شوم.»

 

سال‌ها پیش، وقتی کینگ داشت با کتاب «آقای مرسدس» سال ۲۰۱۴ به ژانر کارآگاهی می‌پرداخت، نگران بود که نکند آن «مرد ترسناکی» که مردم بعد از مسیر حرفه‌ای ادبی طولانی او انتظار دارند، نباشد. او می‌گوید: «من این بحث را با خودم داشتم: یه دقیقه صبر کنم ببینم، الان در ۶۰ و چند سالگی‌ات هستی. از نظر مالی وضعت خوب است. این طورها هم نیست که مجبور باشی نوعی خاص از داستان‌ها را بنویسی تا بتوانی از خانواده‌ات حمایت کنی. این کار را می‌کنی یا می‌ترسی و عقب می‌کشی؟»

 

کتاب پرفروش «آقای مرسدس» یک سه‌گانه نوآر مدرن را کلید زد و کالا در سریالی که محصول شبکه ای‌تی‌اندتی است، به تلویزیون آمده است. در این سریال برندن گلیسون نقش بیل هاجز پلیسی بازنشسته را ایفا می‌کند و هری تردوی هم قاتل زنجیره‌ای است که او باید جلویش را بگیرد.

 

اکنون دورانی پر کار برای کینگ است: اقتباس سینمایی «برج تاریک» در حال حاضر در سینماها اکران می‌شود و یک فیلم جدید از کتاب «It» هم قرار است روز هشتم سپتامبر اکران شود. او از ماه آینده همراه با پسرش اوون برای «زیبایان خفته» که روز بیست و ششم سپتامبر منتشر می‌شود یک تور کتاب آغاز می‌کند و یک اثر ادبی دیگر هم با عنوان «خارجی» به زودی از او منتشر خواهد شد.

 

این نویسنده با خنده می‌گوید: «آلبوم موسیقی من را هم فراموش نکنید! شوخی می‌کنم.»

 

یو اس ای تودی با استاد ژانر وحشت و درباره آثاری که وی روی صفحه کتاب و پرده دارد صحبت  کرده است:

 

نکته محبوب‌تان در مورد اکتشاف در ژانر کارآگاهی با «آقای مرسدس» چه چیزی بود؟

من تمام زندگی‌ام رمان‌های کارآگاهی خوانده‌ام و این را بدون ذره‌ای شرم می‌گویم. کارم را وقتی ۱۲ ساله بودم با خواندن رمان‌های آگاتا کریستی آغاز کردم. آنطوری که با این کتاب برخورد کردم این بود که اول به هیچکاک برگشتم، جایی که شما واقعا همه چیز را می‌دانید و شخصیت ها هیچ چیز نمی‌دانند. قضیه این نیست که چه کسی قتل را انجام داده، یک بازی هوش با زندگی و مرگ است که می‌توانیم آن را از دو طرف تماشا کنیم.

 

شما در مورد ترامپ و سیاست در توییتر حرف‌های بسیاری زده‌اید. این مسئله بیشتر و بیشتر دارد وارد آثارتان هم می‌شود؟

داستان همیشه باید یک وزن شخصی، اجتماعی و سیاسی هم داشته باشد، اما نباید جلوی موضوع باشد. من نمی‌خواهم آپتون سینکلر یا جورج اورول باشم و رمان‌هایی بنویسم که عملا حمله‌های سیاسی هستند که خیلی هم پنهان نشده‌اند.

 

هیجان زده‌اید که نسخه‌ای دیگر از «It» را روی پرده ببینید؟

آره. فیلمش را دیده‌ام، فوق العاده است. به نظرم مردم در درجات بسیاری از آن لذت خواهند برد. نت فلیکس فیلم های «۱۹۲۲» و «بازی جرالد» را هم ساخته است و هردوی شان واقعا خوب هستند!

 

سرویس هولو دارد یک سریال از «کسل راک» می‌سازد که به منطقه معروف داستان‌های شما مربوط می‌شود.

من برنامه‌ای برای نویسندگی برای آن سریال ندارم، اما با (تهیه‌کننده اجرایی سریال) جی‌جی آبرامز در ارتباط بوده‌ام. ما درباره چند ایده جالب صحبت کرده‌ایم و می‌دانم حداقل یکی از داستان‌ها وجود دارد که داستانش در پس زمینه کسل راک به وقوع می‌پیوندد و در سریال آن را خواهیم دید. تا حدودی مثل فرستادن بچه آدم به کالج می‌ماند: این را برایت درست کرده‌ام، درست بزرگت کرده‌ام، امیدوارم بروی کارت را بکنی و به دردسر نیقتی. اما بعضی مواقع به هرحال به دردسر می‌افتند!

 

حالا که صحبت بچه‌ها شد، نوشتن «زیبایان خفته» با اوون چطور بود؟

عالی بود. او با این ایده که تمام زنان دنیا به خواب می‌روند پیش من آمد و من به سرعت قبولش کردم. برمی‌گردد به همان چیزی که قبلا گفته بودیم: تمام مسایل سیاسی و اجتماعی، تمام برافروختگی‌هایی که الان شکل گرفته، تمام زنانی که اعتراض کردند، تمام این چیزها هرگز به وقوع نپیوست. آدم نمی‌تواند بیشتر از این مفتخر باشد که یکی از بچه‌هایش پیشش بیاید و بگوید می خواهم با تو کار کنم...

 

چیزی هست که بخواهید در مورد «خارجی» لو بدهید؟

نه. خب، خیلی چیزها هستند که در مورد آن می‌خواهم بگویم، اما نمی توانم. بیشتر از این ها باحال است که الان بخواهم درباره‌اش صحبت کنم. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که ۲۰۱۷ منتشر نمی‌شود چون فعلا به اندازه کافی کار دارم و سرم خیلی شلوغ است.

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

حکایت های اسرار التوحید اسرار التوحید یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی است که سرشار از پند و موعضه و داستان های زیبا است. این کتاب به نیمه ی دوم قرن ششم هجری  مربوط می باشد و از لحاظ نثر فارسی و عرفانی بسیار حائز اهمیت است. در این مطلب از سرپوش تعدادی از حکایت های اسرار التوحید آورده شده است.

...[ادامه]
ویژه سرپوش