سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۰ - ۱۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۳۶۳
کتاب، شعر و ادب

افشای هشت راز جنجال‌ برانگیز در مورد ترامپ

ترامپ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
این روزها کتابی به بازار آمده به نام "خشم و آتش: درون کاخ سفید ترامپ". کتاب به بازار نیامده جنجال‌برانگیز شد، عمدتا به خاطر ادعاهایی که در مورد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طرح می‌کند.

به گزارش فرارو به نقل از بی بی سی،این روزها کتابی به بازار آمده به نام "خشم و آتش: درون کاخ سفید ترامپ". کتاب به بازار نیامده جنجال‌برانگیز شد، عمدتا به خاطر ادعاهایی که در مورد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طرح می‌کند.

 

مایکل وولف، نویسنده کتاب، می‌گوید برای نگارش کتاب با بیش از دویست نفر گفتگو کرده، از جمله استیو بنن، از یاران نزدیک ترامپ در دوران انتخابات که چند ماه پس از انتصابش به مشاور ارشد رئیس‌جمهور با ترامپ اختلاف پیدا کرد و از کار برکنار شد. در این گزارش به بعضی ادعاهای طرح شده در کتاب به اختصار اشاره شده است.

 

ترامپ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

بنن دیدار پسر ترامپ با روس‌ها را ''خائنانه'' می‌دانست

در ماه‌های پیش از انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا، روس‌ها با دان ترامپ دیدار کردند و پیشنهاد دادند اطلاعاتی در مورد هیلاری کلینتون در اختیار تیم ترامپ بگذارند. به ادعای نویسنده کتاب، استیو بنن گفته این جلسه که ''در طبقه ۲۵ برج ترامپ و بدون حضور وکیل برگزار شد'' شائبه خیانت دارد و باید بلافاصله به اف‌بی‌آی گزارش می‌شد.

 

ترامپ بعد از پیروزی گیج شده بود

مایکل وولف، نویسنده کتاب، در مقاله‌ای برای نیویورک تایمز که برگرفته از کتابش است، نوشته شب انتخابات وقتی معلوم شد ترامپ احتمالا می‌برد، ''ملانیا اشک می‌ریخت''، و ترامپ ''گیج'' و ''ناباور'' بود، اما ناگهان تبدیل شد به مردی که معتقد بود ''شایسته'' ریاست‌جمهوری آمریکاست.

 

ترامپ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

ترامپ از مراسم تحلیف 'عصبانی' بود

وولف می‌نویسد: ''مراسم تحلیف به ترامپ خوش نگذشت. عصبانی بود که ستاره‌های درجه یک حاضر نشده بودند به مراسم بیایند. از محل اقامتش در بلر هاوس راضی نبود، و آشکارا با همسرش دعوا کرده بود.'' وولف مدعی است که ملانیا ترامپ در آستانه گریه بود. ادعایی که دفتر همسر رئيس‌جمهور آمریکا تکذیب کرده.

 

ترامپ با همسر دوستانش 'ارتباط' داشت

در بخش دیگری از کتاب آمده که دونالد ترامپ همیشه پز می‌داده که با همسر دوستانش رابطه جنسی دارد. وولف به نقل از یکی از دوستان ترامپ می‌نویسد: ''سعی می‌کرد همسران دوستانش بقبولاند که همسرش آن آدمی که فکر می‌کند نیست''، و برای این کار، آن زن را به دفتر کارش دعوت می‌کرد تا یواشکی به مکالمه ترامپ و همسر آن مرد گوش بدهد که زن ببیند همسرش چه چیزهایی می‌گوید.

 

به نظر ترامپ کاخ سفید 'ترسناک' بود

وولف می‌نویسد: ''به نظر ترامپ کاخ سفید سرگیجه‌آور و حتی کمی ترسناک بود. می‌رفت به اتاق خواب خودش. بعد از دوران کندی، این اولین بار بود که رئیس‌جمهور و همسرش اتاق جدا داشتند. در همان روزهای نخست، دستور داد دو تلویزیون دیگر به جز همان تلویزیونی که در اتاق بود برایش ببرند و یک قفل دیگر هم روی در بگذارند.''

 

 

ترامپ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

ایوانکا دوست دارد رئیس‌جمهور بشود

مایکل وولف مدعی است که ایوانکا ترامپ و جارد کوشنر، دختر و داماد دونالد ترامپ، با هم قرار گذاشته‌اند که اگر شرایط مهیا بود ایوانکا نامزد ریاست‌جمهوری بشود و او حمایتش کند.

 

ترامپ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

احترام ترامپ برای مرداک

وولف پیش از این کتاب زندگینامه روپرت مرداک، غول رسانه‌ای جهان، را هم نوشته. او در کتاب جدید می‌نویسد: ''روپرت مرداک قول داده بود به رئیس‌جمهور منتخب سر بزند، اما دیر کرده بود. بعضی مهمان‌ها می‌خواستند بروند، اما ترامپ که دستپاچه شده بود بهشان گفت روپرت در راه است و اضافه کرد که او از 'بزرگان' است.'' وولف معتقد است رفتار ترامپ طوری بود که انگار نه انگار حالا قدرتمندترین مرد جهان است. گویی هنوز می‌خواست خودش را در دل غول رسانه‌ای جا کند. آن هم غولی که ترامپ را شارلاتان و احمق می‌دانست.''

 

مرداک ترامپ را 'ابله' خوانده بود

آن‌طور که در کتاب وولف آمده، احترام ترامپ و مرداک متقابل نبود. در بخشی از کتاب که به گفتگوی تلفنی این دو نفر در مورد دیدار ترامپ با مدیران سیلیکون ولی می‌پردازد، آمده که مرداک معتقد بود وعده بستن مرزها و دیوارکشی بین آمریکا و مکزیک، با وعده آسان گرفتن ویزای کار برای شرکت‌هایی که به این مهاجران نیاز دارند، نمی‌خواند. اما ترامپ نگران به نظر نمی‌رسید و به مرداک گفته بود: ''یک کاریش می‌کنیم.'' به ادعای وولف، مرداک در حالی که گوشی را می‌گذاشت گفته بود ''عجب ابلهی است.''

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

حکایت های اسرار التوحید اسرار التوحید یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی است که سرشار از پند و موعضه و داستان های زیبا است. این کتاب به نیمه ی دوم قرن ششم هجری  مربوط می باشد و از لحاظ نثر فارسی و عرفانی بسیار حائز اهمیت است. در این مطلب از سرپوش تعدادی از حکایت های اسرار التوحید آورده شده است.

...[ادامه]
ویژه سرپوش